Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά την αναβάθμιση σε OTA Jellybean (σημαντική αναβάθμιση -το κινητό πετάει και κυρίως δείχνει μεγαλύτερη σταθερότητα) ψάχνω να βρώ το περιβόητο offline speech recognition. Να υποθέσω οτι σκόπιμα το Nexus S δεν το πήρε λογω hardware? Υπάρχει κάπου σαν ξεχωριστό Apk?
HTC Magic, Nexus S, Lenovo Vibe X2, Redmi Note 3 Pro, Mi5s

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Μετά την αναβάθμιση σε OTA Jellybean (σημαντική αναβάθμιση -το κινητό πετάει και κυρίως δείχνει μεγαλύτερη σταθερότητα) ψάχνω να βρώ το περιβόητο offline speech recognition. Να υποθέσω οτι σκόπιμα το Nexus S δεν το πήρε λογω hardware? Υπάρχει κάπου σαν ξεχωριστό Apk?

Σωστά θα υποθέσεις.

Ρε παιδιά έχω ένα Nexus S με Jelly Bean. Έχω εγκατεστημένο το CWM αλλά δεν είναι ρουταρισμένο. Αυτό γιατί πέρασα το update της google σε ρουταρισμένο στοκ ICS και επέλεξα στο CWM να μην κάνει εγγραφή του recovery. Πως μπορώ να το κάνω τώρα root; είναι ασφαλές το simply root;

3 μερες τωρα χρησιμοποιω την xenon hd. Αρκετα ομαλη λειτουργια, γρηγορη ρομ και με πολυ καλη μπαταρια. Ισαξια σε λειτουργιες και ομαλοτητα με jelly belly αλλα πολυ πολυ καλυτερη μπαταρια.με matrix22.5...κερνελ Παμε για συγκριτικο με codename.... Edited by spirosteam

Τελικά δεν κρατήθηκα :D

Πέρασα χθες την http://www.android-hilfe.de/custom-roms-fuer-nexus-s/277415-rom-jb-cyanogenmod-10-von-kalimochoaz-v1-2-a.html]KaliMochoAz v1.2

Η διαφορά είναι αισθητή σε σχέση με την ics. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν μερικά restart κατά την αναπαραγωγή μουσικής, λύθηκε όταν έβαλα τον bedalus KERNEL v3.3.

Κατά τα άλλα δεν μπόρεσα να βρω κάποια ασυμβατότητα στις εφαρμογές που χρησιμοποιώ καθημερινά. Τα notifications toggles λειτουργούν χωρίς κανένα πρόβλημα, έχει volume wake, ελληνικό πρηκτρολογιο αλλά χωρίς λεξικό, αν και πάντα βάζω το SwiftKey οπότε δεν με πείραξε και τόσο.

Οταν βγει η καινούρια έκδοση του nova launcher και αφού φτιάξουν λίγο τα προβλήματα με τους kernels, το κινητό θα πετάει, όχι ότι τώρα πάει αργά αλλά φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλο potential που λένε.

Edit: ξέχασα να γράψω για την μπαταρία. Φαίνεται ότι δύσκολα θα χτυπάω τις 4+ωρες που είχα στην ics αλλά όπως είπα θέλουν λίγη δουλειά ακόμα οι kernels, μόλις σήμερα άρχισαν να βάζουν το deep idle οι developers και δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όπως διάβαζα από μερικούς.

Edit2: επίσης μπορείτε να φλασαρετε το παρακάτω για να επανέρθει το search κουμπί όπως ήταν στην ics

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1788719

Edited by kill_noob
Oneplus 6 8/128

Σε cyberGR v14. Thunderstorm υπάρχει η δυνατότητα να ενεργοποιηθεί μία δόνηση κάθε φορά που η κλήση που κάνω απαντάται (δηλαδή σηκώνει ο συνολιμητής μου το "ακουστικό" του)? Θυμάμαι κάπου την είχα παλιότερα και με βόλευε αρκετά καθώς δεν κράταγα το κινητό στο αυτί μου με τις ώρες...
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Ξεκίνησανhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1814302... λέτε να το γυρίσουμε σε λίγο καιρό?

Εχω δοκιμασει ολες τις custom jelly και η μονη που μου εκατσε καλα ειναι η xenonhd me matrix. Μαλλον τα παρατησαν οι dev για την συσκευουλα μας.... Αυτη που παραθετεις ειναι αλλης φιλοσοφιας στηριζομενη στο android; γιατι ακομα και οι cm10 βγαζουν θεματακια. Μια με την αναπαραγωγη μουσικης, η με το rotation. Εχουν βγαλει ενα script βεβαια αλλα ποτε δεν μου δουλεψε.

Εχω δοκιμασει ολες τις custom jelly και η μονη που μου εκατσε καλα ειναι η xenonhd me matrix. Μαλλον τα παρατησαν οι dev για την συσκευουλα μας.... Αυτη που παραθετεις ειναι αλλης φιλοσοφιας στηριζομενη στο android; γιατι ακομα και οι cm10 βγαζουν θεματακια. Μια με την αναπαραγωγη μουσικης, η με το rotation. Εχουν βγαλει ενα script βεβαια αλλα ποτε δεν μου δουλεψε.

όχι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ANDROID....

Είναι καινούργιο λειτουργικό...

:up:

Ρε παιδιά έχω ένα Nexus S με Jelly Bean. Έχω εγκατεστημένο το CWM αλλά δεν είναι ρουταρισμένο. Αυτό γιατί πέρασα το update της google σε ρουταρισμένο στοκ ICS και επέλεξα στο CWM να μην κάνει εγγραφή του recovery. Πως μπορώ να το κάνω τώρα root; είναι ασφαλές το simply root;

Το simple root δουλευει μια χαρα, αλλα δεν ξερω αν θα δουλεψει τωρα που εχεις ηδη φλασαρει την rom. Για σιγουρο αποτελεσμα ξαναφλασαρε την rom και στα καπακια, πριν βγεις απο την cwm, φλασαρε το simple root. Μετα reboot και εισαι ετοιμος. Εγω ετσι το εκανα και δεν ετυχε......πετυχε:up:

:up:

Το simple root δουλευει μια χαρα, αλλα δεν ξερω αν θα δουλεψει τωρα που εχεις ηδη φλασαρει την rom. Για σιγουρο αποτελεσμα ξαναφλασαρε την rom και στα καπακια, πριν βγεις απο την cwm, φλασαρε το simple root. Μετα reboot και εισαι ετοιμος. Εγω ετσι το εκανα και δεν ετυχε......πετυχε:up:

Μια χαρά δούλεψε :) Εγκατέστησα και την τελευταία έκδοση του busybox μέσω του BusyBox και όλα φαίνονται μια χαρά! Τώρα περιμένουμε τις πρώτες nightlies από Cyanogenmod 10 :D

Καλησπέρα,

να κάνω μια ερώτηση... Έχω διαβάσει εδώ κατά καιρούς ότι μπορούν τα capacitive keys κάτω από την οθόνη να χρησιμοποιηθούν σαν ενδείξεις για αναπάντητες, μηνύματα, κλπ... Αυτό είναι το λεγόμενο BLN νομίζω, και εξαρτάται από τον κερνελ αν το υποστηρίζει και όχι από την ρομ σωστά?

Μπορεί λοιπόν να χρησιμοποιηθεί ένας τέτοιος κερνελ με την στοκ ρομ και να έχω και αυτές τις ειδοποιήσεις ή πρέπει να περάσω και custom rom?

Ευχαριστώ.

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

Μπορεις αλλά πρεπει να εισαι root.Κι εγω στοκ εχω με root κ kernel Matr1x
Υπογραφή....

Μπορεις αλλά πρεπει να εισαι root.Κι εγω στοκ εχω με root κ kernel Matr1x

Είμαι root, έχω και CWM... Οπότε πώς το ρυθμίζεις, εμφανίζεται κάποιο επιπλέον μενού στο κινητό ή είναι προκαθορισμένο πώς δουλεύει?

Χρειάζεται κανένα full wipe για custom kernel?

Μήπως γνωρίζεις αν μπορούμε να βάλουμε και άλλα mods στην στοκ ρομ? (πχ. toggle switches στην status bar)

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

βαλε την εφαρμογη NS Tools και απο εκει μπορείς να σεταρεις το BLN εφοσον υποστηριζεται απο το kernel.
Υπογραφή....

Καλησπέρα,

να κάνω μια ερώτηση... Έχω διαβάσει εδώ κατά καιρούς ότι μπορούν τα capacitive keys κάτω από την οθόνη να χρησιμοποιηθούν σαν ενδείξεις για αναπάντητες, μηνύματα, κλπ... Αυτό είναι το λεγόμενο BLN νομίζω, και εξαρτάται από τον κερνελ αν το υποστηρίζει και όχι από την ρομ σωστά?

Μπορεί λοιπόν να χρησιμοποιηθεί ένας τέτοιος κερνελ με την στοκ ρομ και να έχω και αυτές τις ειδοποιήσεις ή πρέπει να περάσω και custom rom?

Ευχαριστώ.

Ρουταρεις και στη συνέχεια βάζεις ένα simple kernel και το BLN Pro και είσαι OK. Custom rom δεν χρειάζεται

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Καποιος που εχει jellybelly , ποιο αρχειο διαγραφουμε για να μπορουμε να βαλουμε αλλο kernel εκτος απο thalamus?

Καποιος που εχει jellybelly , ποιο αρχειο διαγραφουμε για να μπορουμε να βαλουμε αλλο kernel εκτος απο thalamus?

Δεν είναι αρχείο, έχει συμπεριλάβει το check μέσα στον κώδικα του framework και τρέχα γύρευε. Τώρα περνάω xenon hd + matrix 22.5 γιατί άκουσα τα καλύτερα για αυτό το combo. Καλή, χρυσή η jellybelly με thalamus, ποτέ το κινητό μου δεν ήταν τόσο γρήγορο, αλλά η μπαταρία είναι χάλια. Επίσης σταμάτησε η ανάπτυξή της.

Δεν είναι αρχείο, έχει συμπεριλάβει το check μέσα στον κώδικα του framework και τρέχα γύρευε. Τώρα περνάω xenon hd + matrix 22.5 γιατί άκουσα τα καλύτερα για αυτό το combo. Καλή, χρυσή η jellybelly με thalamus, ποτέ το κινητό μου δεν ήταν τόσο γρήγορο, αλλά η μπαταρία είναι χάλια. Επίσης σταμάτησε η ανάπτυξή της.

Ξέρουμε ποια είναι η διαφορά μεταξύ maguro, toro, crespo, στην xenonhd?

Ξέρουμε ποια είναι η διαφορά μεταξύ maguro, toro, crespo, στην xenonhd?

maguro-toro είναι galaxy nexus (maguro 3g, toro 4g) και crespo είναι nexus s

Ρουταρεις και στη συνέχεια βάζεις ένα simple kernel και το BLN Pro και είσαι OK. Custom rom δεν χρειάζεται

Το simple kernel μοιάζει να είναι ότι χρειάζομαι, stock αλλά με BLN! Τελικά χρειάζεται κανένα wipe ή απλά φλασάρω τον κερνέλ και είμαι έτοιμος + NS tools?

ΥΓ. Για επιβεβαίωση: Αυτός εδώ δεν είναι? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1420542 Το simplekernel-voodoo.zip τι διαφορά έχει?

Xiaomi 13T User

Previously

Πες μας εντυπώσεις όταν την περάσεις...

Σε μένα η JellyBelly ήταν το ίδιο γρήγορη με την stock της Google

Edited by giorgos3924