giorgos3924 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Έχει πολύ καλή μπαταρία πιστεύω! Από 93% πλήρης φόρτιση, είμαι στο 47% σε 1η 1ω 56λ Φωνητικές κλήσεις 1ω 23λ 44δ screen on 1ω 3λ 44δ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Έτσι νομίζω κι εγώ, θα δω τις επόμενες μέρες για να βγάλω συμπέρασμα. Μέχρι στιγμής, είναι λίγο καλύτερη από ICS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Έτσι νομίζω κι εγώ, θα δω τις επόμενες μέρες για να βγάλω συμπέρασμα. Μέχρι στιγμής, είναι λίγο καλύτερη από ICS. Από stock ics πολύ καλύτερο θα έλεγα... Περιμένουμε νέες custom rom για καλύτερες επιδόσεις! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Από stock ics πολύ καλύτερο θα έλεγα... Περιμένουμε νέες custom rom για καλύτερες επιδόσεις! :D Ναι, έχεις δίκαιο, από στοκ ics είναι πολύ καλύτερη η μπαταρία. Το χρησιμοποιώ κανονικά τώρα και μου θυμίζει τις custom ics roms. Μια χαρά πάει το κινητάκι, αλλά έχω κολαστεί να φλασάρω την Jelly Belly! Διαβάζω πολύ θετικά πράγματα, ότι πάει ακόμη καλύτερα από στοκ. Έχει και τον κερνελ που είχα σε ics του thalamus και οι εντυπώσεις όταν είχα oxygen σε gingerbread ήταν οι καλύτερες. Θα περιμένω ως το βράδυ που θα βγάλει κι άλλο update και αποφασίζω. Είπε ότι θα κοιτάξει και το θέμα με τα CRT, που δεν σβήνει πια η οθόνη με το animation. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Όποιος θέλει να δοκιμάσει AOSP rom μπορεί να βάλει την JellyBelly. Είναι αυτός που έκανε την oxygen παλιά. Έχει και τα binaries, άρα κανένα πρόβλημα. Από χθες έχει γίνει update 2 φορές, οπότε δείτε το changelog. Ακόμη δεν έχει πολλές παραμετροποιήσεις. Απίστευτη η jellybelly και ο kernel της είναι πολύ καλός Για την ώρα λέω να κολήσω σε αυτήν! Μετά τις διακοπές βλέπουμε (αν η Cyanogenmod team έχει κάνει το θαύμα της) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Απίστευτη η jellybelly και ο kernel της είναι πολύ καλός Για την ώρα λέω να κολήσω σε αυτήν! Μετά τις διακοπές βλέπουμε (αν η Cyanogenmod team έχει κάνει το θαύμα της) Η CM10 βγήκε πριν λίγο πάντως. Αρχίζουν να βγαίνουν σιγά σιγά οι custom roms. Μάλλον θα πάω προς Jelly Belly κι εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Η CM10 βγήκε πριν λίγο πάντως. Αρχίζουν να βγαίνουν σιγά σιγά οι custom roms. Μάλλον θα πάω προς Jelly Belly κι εγώ. σκεφτομαι να την βαλω και γω τωρα. Yπαρχουν τα toggles στο notification ή ακομη να τα βαλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 (edited) σκεφτομαι να την βαλω και γω τωρα. Yπαρχουν τα toggles στο notification ή ακομη να τα βαλει? Για την Jelly Belly δε λες; Μέχρι στιγμής δεν έχει toggles, δεν ξέρω αν θα είναι στο update που ετοιμάζει σήμερα. Edit: Βγήκε το update και δεν έχει toggles. Αν θες μπορείς να κατεβάσεις αυτό μέχρι να τα βάλει Edited July 21, 2012 by karx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Το κάθε update της JellyBelly μπορούμε να το περνάμε απο πάνω χωρίς full wipe? Σκέφτομαι να την δοκιμάσω, αύριο μάλλον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Το κάθε update της JellyBelly μπορούμε να το περνάμε απο πάνω χωρίς full wipe? Σκέφτομαι να την δοκιμάσω, αύριο μάλλον... Ναι, την συντριπτική πλειοψηφία. Ίσως συμβεί μια φορά και θα το πει τότε. Την έβαλα τελικά. Σαν πρώτη αίσθηση νομίζω είναι καλύτερη από στοκ. Δοκιμάστε την και θα δείτε, αξίζει πιστεύω. Τώρα μένει να δω τις επόμενες μέρες αν παρουσιάσει τίποτα περίεργα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 παιδιά πέρασα την JB πριν λίγο μέσω ΟΤΑ αλλά το κινητό ψιλολαγκάρει η μου φαίνεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Εβαλα και jellybelly απο ψες μια χαρα φαινεται μεχρι τωρα χωρις να παρουσιασει κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Εβαλα και jellybelly απο ψες μια χαρα φαινεται μεχρι τωρα χωρις να παρουσιασει κανενα προβλημα. Κι εμένα μ' αρέσει αρκετά. Την έβαλα κιόλας γιατί με μουσική λέει ότι πέφτει πολύ λιγότερο η μπαταρία λόγω του κερνελ που έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Κι εμένα μ' αρέσει αρκετά. Την έβαλα κιόλας γιατί με μουσική λέει ότι πέφτει πολύ λιγότερο η μπαταρία λόγω του κερνελ που έχει. Και σε μενα παει πολυ καλα η μπαταρια και σε αναμονη αναλογως ολη τη νυχτα μια χαρα ηταν. Ετοιμαζουν κιολας και ωραια extra, φαινεται γενικα προσεγμενη δουλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 το κινητο μου δεν βλεπει με τιποτα το pc οταν συνδεω με usb. εχω βαλει επανω την soju-ota_jro03e.zip. μπορει καποιος να με βοηθηση; θελω να το κανω παλι root και χωρις να δει το pc δεν γινετε(δεν ξερω αλλον τροπο) το τηλεφωνο ειναι ξεκλειδωτο αλλα εχω χασει το root απ'την στιγμη που περασα την soju-ota_jro03e.zip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 το κινητο μου δεν βλεπει με τιποτα το pc οταν συνδεω με usb. εχω βαλει επανω την soju-ota_jro03e.zip. μπορει καποιος να με βοηθηση; θελω να το κανω παλι root και χωρις να δει το pc δεν γινετε(δεν ξερω αλλον τροπο) το τηλεφωνο ειναι ξεκλειδωτο αλλα εχω χασει το root απ'την στιγμη που περασα την soju-ota_jro03e.zip. Έκανες αυτό που σου είπα; Εγκατέστησε τους drivers, κάνε reboot τον υπολογιστή και δοκίμασε. Επίσης άλλαξε θύρα usb. Δηλαδή όταν το συνδέεις ανοιχτό δεν εμφανίζει τις επιλογές; Το κινητό διαβάζει την κάρτα σου; Μήπως να έκανες ένα factory reset μαζί και τον εξωτερικό δίσκο (δύσκολο βέβαια αν δεν έχεις backup); Δοκίμασες σε άλλο υπολογιστή; Σε fastboot mode το βλέπει; Σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 δεν πειραζει karx να βοηθησεις θελεις. οταν το συνδεω στο pc δεν μου βγαζει καμμια επιλογη,δεν το βλεπει με τιποτα.εχω αλλαξει καλωδια, pc και θυρες. τιποτα οταν παω να εγκαταστησω το simple root αφου το πεταω χυμα μεσα στο τηλεφωνο αρχιζει η εγκατασταση αλλα abort. προσπαθω να ξεκινησω απο την αρχη μεσω pc με το sampra-root-toolkit-v3.5. οταν παω να εγκαταστησω τους drivers που περιεχονται σε ενα φακελλο,καποια στιγμη μου ζηταει να συνδεσω το κινητο με usb καλωδιο για να συνεχιση την εγκατασταση εκει μου βγαζει error. δεν βλεπει το τηλεφωνο με τιποτα. αυτο ειναι το προβλημα δεν καταφερνω με τιποτα το pc να δει το τηλεφωνο για να κανω απο την αρχη root απ οτι βλεπω τωρα φορτηση του κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 δεν πειραζει karx να βοηθησεις θελεις. οταν το συνδεω στο pc δεν μου βγαζει καμμια επιλογη,δεν το βλεπει με τιποτα.εχω αλλαξει καλωδια, pc και θυρες. τιποτα οταν παω να εγκαταστησω το simple root αφου το πεταω χυμα μεσα στο τηλεφωνο αρχιζει η εγκατασταση αλλα abort. προσπαθω να ξεκινησω απο την αρχη μεσω pc με το sampra-root-toolkit-v3.5. οταν παω να εγκαταστησω τους drivers που περιεχονται σε ενα φακελλο,καποια στιγμη μου ζηταει να συνδεσω το κινητο με usb καλωδιο για να συνεχιση την εγκατασταση εκει μου βγαζει error. δεν βλεπει το τηλεφωνο με τιποτα. αυτο ειναι το προβλημα δεν καταφερνω με τιποτα το pc να δει το τηλεφωνο για να κανω απο την αρχη root απ οτι βλεπω τωρα φορτηση του κανει Δοκίμασε αυτό πρώτα Μετά δες κι αυτό και δες τι λέει στο device manager των windows. Αν έχει ερωτηματικά κλπ κάνε αυτό που λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Δοκίμασε αυτό πρώτα Μετά δες κι αυτό και δες τι λέει στο device manager των windows. Αν έχει ερωτηματικά κλπ κάνε αυτό που λέει. απ το πρωτο δεν βρισκω απο που να κατεβασω το αρχειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 απ το πρωτο δεν βρισκω απο που να κατεβασω το αρχειο Πρώτα αυτό adf.ly/B0OU0 και μετά αυτό adf.ly/B0Fdc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Πρώτα αυτό adf.ly/B0OU0 και μετά αυτό adf.ly/B0Fdc δεν βρισκω link για να τα κατεβασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 ως τωρα με το 4,1 ολα καλα εκτος απο viber. Δεν λειτουργει καθολου κρασαρει συνεχεια κ ο superuser δινει συνεχει στο shell δικαιωμα superuser. Eχω το apex launcher πανω και του αφερεσα το δικαιωμα superuser να δω αν θα συνεχισει να το κανει.. Εσεις που εχετε αυτα τα apps σας δουλεουν;; Το λεω γιατι οταν περασα την 4,1 δεν εκανα full wipe αλλα μονο cashe dalvin. Δεν ξερω αν παιζει ρολο Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 δεν βρισκω link για να τα κατεβασω Αυτό κι αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Ετοιμάζομαι να περάσω την JellyBelly, υπάρχει κάτι καλύτερο μέχρι στιγμής; Η chocolate river είναι βασισμένη στην CM10? ή είναι κάποια έκδοση της CM10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Ετοιμάζομαι να περάσω την JellyBelly, υπάρχει κάτι καλύτερο μέχρι στιγμής; Η chocolate river είναι βασισμένη στην CM10? ή είναι κάποια έκδοση της CM10?ως τωρα οχι.. Βαλε και δες.. ως τωρα σε μενα δουλευει αλλα δεν εχει καμοια τεραστια διαφορα απο την 4,0,4.. Και μν ξεχνας χανεις το root και recovery. Αν πας 3 σελιδες πισω θα βρεις τροπο ωστε να μν χασεις τιποτα Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts