Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την έχω εδώ και 2-3 μέρες. Καλή είναι, μέχρι να έρθει η JB :p

Όχι ρε φίλε, απογοήτευση... :X

Δεν μπορεί να δει την συσκευή απο το play μέσω PC

Άρχισε random reboots ενώ άκουγα μουσική (του κάρφωσα matr1x 19.5)

Μόλις φορτίσει πάω για stock του evilisto ή επαναφέρω το nandroid

Αντε να έρθει η JB να κάνει ο (άγιος) evilisto το θαύμα του :lol:

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Όχι ρε φίλε, απογοήτευση... :X

Δεν μπορεί να δει την συσκευή απο το play μέσω PC

Άρχισε random reboots ενώ άκουγα μουσική (του κάρφωσα matr1x 19.5)

Μόλις φορτίσει πάω για stock του evilisto ή επαναφέρω το nandroid

Αντε να έρθει η JB να κάνει ο (άγιος) evilisto το θαύμα του :lol:

Απαράδεκτο, με τον στοκ κερνελ στο έκανε αυτό με τη μουσική; Εγώ δεν έχω ανάλογη εμπειρία. Περίεργα πράγματα αυτές οι custom roms τελικά. Σε άλλους όλα παίζουν τέλεια και σε άλλους χάλια.

Πάντως κι εγώ σε στοκ θα πάω μετά γιατί δεν έχω καμία όρεξη να με κρεμάσει το κινητό το καλοκαίρι. Θέλω όλα να δουλεύουν τέλεια.

Δε μου λες, του evilisto είναι απλά η στοκ με root και cwm; Ή έχει πειράξει τίποτα;

Όταν την βάλεις πες εντυπώσεις σε ταχύτητα και ανταπόκριση, αν είναι να πάω κι εγώ γιατί δεν βλέπω να έρχεται η JB ούτε την άλλη εβδομάδα.

Edited by karx

Απαράδεκτο, με τον στοκ κερνελ στο έκανε αυτό με τη μουσική; Εγώ δεν έχω ανάλογη εμπειρία. Περίεργα πράγματα αυτές οι custom roms τελικά. Σε άλλους όλα παίζουν τέλεια και σε άλλους χάλια.

Πάντως κι εγώ σε στοκ θα πάω μετά γιατί δεν έχω καμία όρεξη να με κρεμάσει το κινητό το καλοκαίρι. Θέλω όλα να δουλεύουν τέλεια.

Δε μου λες, του evilisto είναι απλά η στοκ με root και cwm; Ή έχει πειράξει τίποτα;

Όταν την βάλεις πες εντυπώσεις σε ταχύτητα και ανταπόκριση, αν είναι να πάω κι εγώ γιατί δεν βλέπω να έρχεται η JB ούτε την άλλη εβδομάδα.

Απο τότε που ήρθε το ICS με evilisto ξεκίνησα και απο ότι φαίνεται έτσι θα τελειώσει..

Η ROM του είναι 100% stock, και όπως αναφέρει και ό ίδιος...

- CWM Flashable.

- Doesn't include any tweaks or mods. Just clean deodexed stock rom.

- Insecure boot image.

- Busybox and Superuser.

- Stock recovery removed.

απο την στιγμή που θές BLN πρέπει να φλασάρεις άλλο kernel (δεν το υποστηρίζει)

εγώ συνήθως καρφώνω matr1x επάνω, αλλά και με simplekernel τα πάει μια χαρά!

Antutu: 3071

Τέλος! μένω με αυτή μέχρι να έρθει η JB και να την σουλουπώσει ο evilisto :lol:

τι λετε να την δοκιμασουμε; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1769861

Να την δοκιμάσεις και να μας πείς εντυπώσεις :lol:

Απο Δευτέρα που λένε όλοι οτι θα βγει η ota (και τα binaries) θα αρχίσουν να βγαίνουν οι πρώτες "καλές" custom jb roms καθώς θα είναι κομμένες και ραμμένες για το κινητό μας και όχι port.

Επίσης, οι νέες εκδόσεις του nova launcher θα έχουν και ελληνικά, μεταφρασμένα απο εμένα ;)

Απο τότε που ήρθε το ICS με evilisto ξεκίνησα και απο ότι φαίνεται έτσι θα τελειώσει..

Η ROM του είναι 100% stock, και όπως αναφέρει και ό ίδιος...

- CWM Flashable.

- Doesn't include any tweaks or mods. Just clean deodexed stock rom.

- Insecure boot image.

- Busybox and Superuser.

απο την στιγμή που θές BLN πρέπει να φλασάρεις άλλο kernel (δεν το υποστηρίζει)

εγώ συνήθως καρφώνω matr1x επάνω, αλλά και με simplekernel τα πάει μια χαρά!

Antutu: 3071

Τέλος! μένω με αυτή μέχρι να έρθει η JB και να την σουλουπώσει ο evilisto :lol:

Την κοίταξα χθες. Ουσιαστικά η μόνη διαφορά είναι ότι είναι deodexed. Καλό είναι αυτό γιατί έτσι μπορεί να πάρει και διάφορα mods που κυκλοφορούν, όπως το ποσοστό της μπαταρίας, το πειραγμένο messaging για τα sms κλπ.

Το μόνο που δεν κατάλαβα, είναι αν αντικαθιστά το recovery με κανένα πιο παλιό ή αφήνει αυτό που έχεις. Έχω το touch και δεν θα ήθελα να το χάσω.

Την κοίταξα χθες. Ουσιαστικά η μόνη διαφορά είναι ότι είναι deodexed. Καλό είναι αυτό γιατί έτσι μπορεί να πάρει και διάφορα mods που κυκλοφορούν, όπως το ποσοστό της μπαταρίας, το πειραγμένο messaging για τα sms κλπ.

Το μόνο που δεν κατάλαβα, είναι αν αντικαθιστά το recovery με κανένα πιο παλιό ή αφήνει αυτό που έχεις. Έχω το touch και δεν θα ήθελα να το χάσω.

Απλά λέει ότι έχει πετάξει το stock , όχι πως το έχει αντικαταστήσει με κάποιο Modded...

Προσωπικά δεν έχω δει ποτέ μου rom να αντικαθιστα το recovery (ουτε το radio)

Οκ, ευχαριστώ. Κάτι είχα διαβάσει στο νήμα στο xda, αλλά πρέπει να μπερδεύτηκα.

Παίζει να την βάλω το βράδυ. Να σου πω την αλήθεια στοκ 4.0.4 δεν είχα ποτέ. Μόνο την 4.0.3 είχα κρατήσει για ένα μεγάλο διάστημα.

Απλά λέει ότι έχει πετάξει το stock , όχι πως το έχει αντικαταστήσει με κάποιο Modded...

Προσωπικά δεν έχω δει ποτέ μου rom να αντικαθιστα το recovery (ουτε το radio)

:what: Δεν καταλαβαίνω τίποτα! Έβαλα την stock rom του evilisto και αναρωτιέμαι τι φλάσαρα τόσο καιρό :dash:

Είναι δυνατόν να πηγαίνει τόσο καλά; Μέχρι στιγμής δεν έχω αλλάξει καν κερνελ και τα πάει μια χαρά και σε μπαταρία περιέργως.

Το μόνο που θα μου λείψει είναι να αλλάζω τραγούδι με τα κουμπιά της έντασης.

Επίσης, έβαλα κι αυτό μιας και με βολεύει.

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by sakiss

Καλησπέρα παιδιά... έχει δοκιμάσει κανείς αυτό?

δεν με αφήνει να το κάνω paste στο φάκελο SYSTEM/APP....

Καλησπέρα παιδιά... έχει δοκιμάσει κανείς αυτό?

δεν με αφήνει να το κάνω paste στο φάκελο SYSTEM/APP....

πρεπει να εχεις root και να κάνεις mount τον δισκο

πως το κάνεις αυτό?

τι λετε να την δοκιμασουμε; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1769861

φιλέ την δοκίμασα για λίγο και πραγματικά ήταν πολύ γρήγορη σαν αίσθηση... έβαλα κάποιες εφαρμογές επάνω και δούλευε πολύ καλά! δεν έκανα πολλά τεστ κάνα 20λεπτο την άφησα....

Edited by MALACHASKOS

πως το κάνεις αυτό?

Εαν είσαι root

στήσε ES File Explorer

πήγαινε Settings (κάτω κάτω)

Τσέκαρε:

- Root Explorer

- Mount File System

και θα μπορείς να κάνεις τα πάντα!

Δεν καταλαβαίνω τίποτα! Έβαλα την stock rom του evilisto και αναρωτιέμαι τι φλάσαρα τόσο καιρό

Είναι δυνατόν να πηγαίνει τόσο καλά; Μέχρι στιγμής δεν έχω αλλάξει καν κερνελ και τα πάει μια χαρά και σε μπαταρία περιέργως.

Το μόνο που θα μου λείψει είναι να αλλάζω τραγούδι με τα κουμπιά της έντασης.

Επίσης, έβαλα κι αυτό μιας και με βολεύει.

Εγώ έβαλα matr1x γιατί δεν μπορώ να ζήσω χωρίς BLN

αυτό που έβαλες για την μπαταρία τι ακριβώς κάνει;

Αν θές να βάλεις ακόμα ένα καλούδι βάλε αυτό

το έκανα αλλά δεν μπορώ να βρώ τον φάκελο system δεν μπορώ να πάω σε άλλο φάκελο απο την SD

Πάτα επάνω αριστερά το εικονίδιο με το αστεράκι και στην συνέχεια το εικονίδιο με το κινητό και το "/"

Edited by DimitrisAndNiki

πέτυχε και φαίνεται να τα πηγαίνει και καλά...

και εγώ σήμερα σας σε στοκ που δεν είχα ποτέ στοκ 4.0.4 απο ότι θυμάμαι... αλλά σαν αίσθηση και εμένα μου φαίνεται πολύ καλύτερη απο κάθε άλλη που έχω βάλει... γιατί δοκιμάζαμε σαν χαζοί τότε?

πάντως απο μια πρώτη εικόνα που πήρα σήμερα απο JB αν οι ROM είναι γρηγορότερη απο το PORT τότε το κιν θα πετάει...

Edited by MALACHASKOS

αυτό που έβαλες για την μπαταρία τι ακριβώς κάνει;

Αν θές να βάλεις ακόμα ένα καλούδι βάλε αυτό

Βάζει το ποσοστό στην μπαταρία πάνω δεξιά. Έτσι

Καλό και το άλλο με τα widgets, αν και το ίδιο μου κάνει να τα διαλέγω από το appdrawer.

πέτυχε και φαίνεται να τα πηγαίνει και καλά...

και εγώ σήμερα σας σε στοκ που δεν είχα ποτέ στοκ 4.0.4 απο ότι θυμάμαι... αλλά σαν αίσθηση και εμένα μου φαίνεται πολύ καλύτερη απο κάθε άλλη που έχω βάλει... γιατί δοκιμάζαμε σαν χαζοί τότε?

πάντως απο μια πρώτη εικόνα που πήρα σήμερα απο JB αν οι ROM είναι γρηγορότερη απο το PORT τότε το κιν θα πετάει...

Έλα ντε! Αν θες ταχύτητα και καλή λειτουργία μένεις στην στοκ, μόνο για customιες οι άλλες. Βέβαια αυτά ισχύουν μόνο για νέξους, κατά την προσωπική άποψη, που έχουμε καθαρό android από google. Αν είχες σαβούρες τύπου sense, touchwiz κλπ όλες οι aosp είναι πολύ καλύτερες. Στο defy που είχα, δεν υπήρχε σύγκριση μεταξύ Cyanogen και στοκ. Με την πρώτη πετούσε το κινητό, ενώ με το motoblur σερνόταν.

ηρθε η JellyBean 4.1.1 AOSP;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; link http://www.mediafire.com/?od1c6y1243ca6d7

προσπαθω να την περασω,αλλα δεν τα καταφερνω.υπάρχει διαφορετικος τροπος εγκαταστασης;

Edited by averel11

Είχε κάποια θεματάκια και ανεβάζει μια διορθωμένη τώρα, αν θες περίμενε λίγη ώρα...

οκ ευχαριστω. απ οτι ειδα ανεβασε και gapps

μολις το εγκατεστησα. δεν το εχω ψαξει ακομα αλλα μαλλον πρεπει να ξανακανεισ root

Edited by averel11

οκ ευχαριστω. απ οτι ειδα ανεβασε και gapps

μολις το εγκατεστησα. δεν το εχω ψαξει ακομα αλλα μαλλον πρεπει να ξανακανεισ root

είναι έτοιμο root. την έχω απο χτες. μια χαρά πάει! στα διάφορα τεστ δεν έχει καλά αποτελέσματα αλλά γενικά πάει καλά.

σήμερα βγήκε και CM10. ξέρουμε μήπως πότε να περιμένουμε την offficial?

Αυτή είναι η official από την google?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1776202

γιατί στην αρχή όταν το πόσταραν είχε 2-3 προβληματάκια νομίζω και έλειπαν κάτι

Αυτή είναι η official από την google?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1776202

γιατί στην αρχή όταν το πόσταραν είχε 2-3 προβληματάκια νομίζω και έλειπαν κάτι

Όχι, απλά πήρε τον κώδικα και την έφτιαξε. Ακόμη λείπουν τα proprietary drivers, οπότε δεν έχει νόημα για μένα να την δοκιμάσω.

Όχι, απλά πήρε τον κώδικα και την έφτιαξε. Ακόμη λείπουν τα proprietary drivers, οπότε δεν έχει νόημα για μένα να την δοκιμάσω.

Τα binaries που περιμένουμε εννοείς;

Συμφωνώ με το karx. Μόλις βγει σε η official θα την περάσω και θα περιμένω λογικά για καμία Rascream ή CM10. Οι AOSP τελικά είναι πιο σταθερές...
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Τα binaries που περιμένουμε εννοείς;

Ναι.

Αν βγουν πριν το OTA, όπως έγινε με το GN (με λίγες ώρες βέβαια διαφορά), τότε βάζω AOSP, αλλιώς OTA και βλέπω πως συμπεριφέρεται και κρίνω ανάλογα.