Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

άλλαξα κι εγώ σε Τ11 μιας που ούτε εγώ κάνω overclock. Μια χαρά είναι σούπερ σαν την Τ12. Αυτό που μου άρεσε (και στις 2 εκδόσεις, Τ12+Τ11) είναι οταν είναι αδρανές το κινητό είναι σαν πεθαμένο στο γράφημα, ευθεία εντελώς και άμεσα. Με άλλους kernels είχα μικρά battery leaks πρώτα που είτε μετά σταματούσαν και ήταν ευθεία η γραμμή είτε συνέχιζαν.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Η διαφορά είναι πόσο overclock μπορείς να κάνεις όπως είπες, στα volt που ο Τ11 είναι πάρα πολύ undervolted και τέλος στη gpu που κι αυτή στον Τ11 δεν είναι στοκ, αλλά 220ΜHz αντί 200 που είναι η στοκ. Έχει πέσει πολύ πειραματισμός σ αυτούς τους πυρήνες από τον τύπο. Αν τον αντέξει το κινητό σου, θα βρεις την υγειά σου.

Αυτο τα 220ΜHz στην gpu πρεπει να παιζουν σημαντικο ρολο υπερ της αποδοσης γιατι και γω με τον TEUV που ειναι στα 220 παει πολυ καλα το κινητο. Αυτο που δεν ειμαι σιγουρος για τον Τ11 αν ειναι παντα στα 220 ή μονο οταν γινει OC και o CPU στα 1100?

Ρε παιδιά ποιοι είναι οι Τ11 και Τ12? που τους βρίσκουμε?

Απο δω φιλε ειναι οι trinity kernel

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1036996

http://www.derkernel.com/

Προς το παρόν με B39 και το δικό της kernel το κινητό πάει ρολόι.

Σκέφτομαι πάντως να κάνω μετάβαση σε MIUI, που δεν έχω δοκιμάσει ποτέ...

Για οσους εχουν AOKP.. Μεσα στις ρυθμισεις της φωτογραφικης και του βιντεο εχει μια επιλογη volume zoom, ειναι για να κανει ψηφιακο zoom? Αν ναι, δουλευει σε σας?

και η cm9 έχει κώδικα linaro. με b39 και trinity t11 ondemand 200/1000 noop σε idle μου φαγε 7% σε 13 ώρες. καλά είναι? Έχω την εντύπωση ότι με b38 και t12 ειχα καλύτερη μπαταρία. η xenonhd πόσο καλά παει? Edited by giorgos3924

και η cm9 έχει κώδικα linaro. με b39 και trinity t11 ondemand 200/1000 noop σε idle μου φαγε 7% σε 13 ώρες. καλά είναι? Έχω την εντύπωση ότι με b38 και t12 ειχα καλύτερη μπαταρία. η xenonhd πόσο καλά παει?

Και μενα φιλε μου φαγε πολυ το βραδυ AOKP+T11 και το πηγα στον air kernel 4.3 που χει κανει update. Πολυ καλος φαινεται προς το παρον, θα το δοκιμασω καποιες μερες.

Είπα να δοκιμάσω cm9 αλλά είχε μια παράξενη αίσθηση και κάπως καθυστερούσε αρκετά. Πίσω σε aokp

αλλαξα σε t11. και το igo παλι δεν δουλεύει! έκανα wipe cache, dalvik, fix permission, απεγκατασταση, reboot εγκατάσταση αλλά τίποτα! :-\ καμία ιδεα?

ηθελα να ηξερα γιατι εχετε πεσει με τα μουτρα επανω στην AOKP. οσες φορες την δοκιμασα μονο προβληματα μου διμιουργησε.

εχω καταληξη στην CM9 και εχω βρει την υγεια μου.

η XenonHD v5.0 (16.06.12) *Linaro optimized* φενεται να ειναι αρκετα καλη.την εβαλα σημερα το πρωι.

ηθελα να ηξερα γιατι εχετε πεσει με τα μουτρα επανω στην AOKP. οσες φορες την δοκιμασα μονο προβληματα μου διμιουργησε.

εχω καταληξη στην CM9 και εχω βρει την υγεια μου.

εμενα παλι το ακριβως αντιθετο αποτελεσμα. 2+εβδομαδες πλεον με την black ice kangorade b38 και ολα δουλευουν αψογα -ομαλα- οικονομικα...

αυτο σημαινει λοιπον οτι συσκευη απο συσκευη αλλαζουν πολλα, σε καποιους ο airkernel δεν δουλευει , σε μενα παλι ΑΨΟΓΑ, ενω αντιθετα αποτελεσματα εχουν στην δικη μου συσκευη ολοι οι trinity kernels. δεν ειναι απολυτο λοιπον το οτι δουλεψε σε σενα απροβληματιστα το ιδιο θα ισχυσει και σε αλλους. προσωπικα βαρεθηκα το φλασαρισμα μερα παρα μερα, ακι αυτο επετευχθει με AOKP, εσυ με CM9, αλλος με CYBERGR κ.ο .κ

εμενα παλι το ακριβως αντιθετο αποτελεσμα. 2+εβδομαδες πλεον με την black ice kangorade b38 και ολα δουλευουν αψογα -ομαλα- οικονομικα...

αυτο σημαινει λοιπον οτι συσκευη απο συσκευη αλλαζουν πολλα, σε καποιους ο airkernel δεν δουλευει , σε μενα παλι ΑΨΟΓΑ, ενω αντιθετα αποτελεσματα εχουν στην δικη μου συσκευη ολοι οι trinity kernels. δεν ειναι απολυτο λοιπον το οτι δουλεψε σε σενα απροβληματιστα το ιδιο θα ισχυσει και σε αλλους. προσωπικα βαρεθηκα το φλασαρισμα μερα παρα μερα, ακι αυτο επετευχθει με AOKP, εσυ με CM9, αλλος με CYBERGR κ.ο .κ

Μηπως η black ice kangorade b38 δεν εχει καμμια σχεση με την ΑΟΚΡ; και εμενα μου αρεσε η black ice και δεν ειχα κανενα προβλημα. με την b38 ομως ειχα συνεχεια επανεκκινήσεις.

Μηπως η black ice kangorade b38 δεν εχει καμμια σχεση με την ΑΟΚΡ; και εμενα μου αρεσε η black ice και δεν ειχα κανενα προβλημα. με την b38 ομως ειχα συνεχεια επανεκκινήσεις.

Γιατί την άλλαξες αφού δεν ειχες πρόβλημά;χαχαχα

Μικρόβιο πες....

Όπως και η kangy, είναι φτιαγμενη πάνω σε AOKP . Τώρα γιατί σου έκανε επαννεκινησεις η Β38 ίσως έπρεπέ να κάνεις full wipe,format κ.τ.λ.....

Τωρα ειμαι με την xenon hd και πραγματικα μπορω να πω οτι ειναι πολυ smooth! Στα μειονεκτηματα η μπαταρια παει μετρια και οι ταχυτητες io ειναι πραγματικα τργικες αλλα ελπιζω σε διωρθωση ειδικα του τελευταιου...

Καλσησπέρα σας!!

Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση..

Έχει το τηλέφωνο από χτές και αναβοσβήνει από μόνο του. Δηλαδή κάθε 2-3 λεπτά ανάβει για μερικά δευτερόλεπτα και ύστερα μπαίνει πάλι σε κατάσταση αναστολής.

Γιατί συμβαίνει αυτό?? Έχει τύχει σε κάποιον πάλι??

Υ.Γ. Φοράω την Mod version: CyberGR-MODINS.NGN-ver4 Ultimate_GB EN καθώς και

Έκδοση Kernel: 2.3.35.14-franco.Kernel+

Ευχαριστώ

Την έβαλα και κρασαρει συνέχεια το talk

Το Quantrant μου εβγαλε καλύτερο σκορ σε σχεση με την 38,1 αλλά εχω την αισθηση ότι δεν ειναι τοσο smooth

α! και καναδυο restart τα εκανε με την β39

μεχρι στιγμης ολα καλα σε μενα.... το quadrand δεν το εμπιστευομαι πλεον.

οταν εβαλα τον κερνελ της trinity οταν φορτωνει το κινητο στην αρχη μου βγαζει σαν logo μια εικονα της trinity. πως γινετε να το αλλαξω και να βαλω κατι δικο μου η την εικονα την μαμα παλι..

Android Phone Model:

Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005

Huawei P9 EVA-L09

Τελικά βαρέθηκα με όλους τους κέρνελ και έβαλα τον στοκ και ησύχασα. Δεν έχει την μπαταρία που έχουν οι άλλοι, αλλά είναι ότι πιο σταθερό, αξιόπιστο και all around σε απόδοση. Ξαναγύρισα και σε rascream.

Δοκίμασα και matr1x 21.5 που έβγαλε χθες update και με τάραξε στα reboots.

Οι Trinity μετά από 2-3 μέρες uptime και ενώ το φόρτιζα άρχισαν κι αυτοί τα κουλά τους.

Τον Air δεν τον παλεύει το κινητό μου με τίποτα.

Αν ξαναβάλω custom θα είναι ο simple kernel απλά για BLN ή του _thalamus.

οταν εβαλα τον κερνελ της trinity οταν φορτωνει το κινητο στην αρχη μου βγαζει σαν logo μια εικονα της trinity. πως γινετε να το αλλαξω και να βαλω κατι δικο μου η την εικονα την μαμα παλι..

Βρες boot animations αρχεία (bootanimation.zip) και βάλτα στο system/media, φτιάξε τα permissions σε rw -r -r (644) και κάνε reboot. Βέβαια σβήνεις αυτό του trinity. Ή μπορείς να βρεις και διάφορα που φλασάρονται από recovery, το ίδιο είναι.

Αν θες αυτό που είχες πριν, στο pc σου, κάνε extract το αρχείο από τη ρομ που έβαλες και πέρασε το.

Αλλιώς ένα πολύ όμορφο που βάζω είναι αυτό. Έχει και με τους 2 τρόπους να το περάσεις.

Επίσης, αν δε θες κάθε φορά ο trinity να βάζει το δικό του boot animation, πριν τον φλασάρεις, από τον υπολογιστή, σβήσε το αρχείο bootanimation.zip που έχει μέσα.