Jump to content

[Επίσημο] Nokia 701

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μιας και δεν εχει πει καποιος περισσοτερα για τις αλλαγες με την αναβαθμιση ξαναρωταω μιας και εχω δει αρκετα παραπονα και δισταζω να κανω το update. Αποτι καταλαβα ως τωρα αλλαξε η ρυθμιση για το πληκτρολογιο, χαθηκε το βελακι πισω στην καμερα και δεν εχει το κουμπι ξεκλειδωματος. Αυτα ηταν με την εκδοση που χε αποσυρθει η με την καινουρια?

-Οι εφαρμογες/παιχνιδια που χω εγκαταστησει με το update δεν θα παρουσιασουν προβλημα?

- Εχει swype και quicklang απο μονο του ωστε γλυτωνεις την εξτρα εγκατασταση?

-Αλλες αλλαγες καλες/κακες στην νεα εκδοση?

Nokia 3210-3510-7360-6233-7230-701-Xiaomi Redmi Note 4 3/32 Snapdragon - Xiaomi Redmi Note 10 pro

• Απαντήσεις 885
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

- Δεν μου παρουσίασε καμία εφαρμογή πρόβλημα και δεν έχασα τίποτα απο τα δεδομένα μου με την αναβάθμιση.

-Swype δεν χρησιμοποιώ αλλά quicklang έχει απο μόνο του.

-Κακιά αλλαγή δεν έχω δει.

Γιώργος

Ειπα να το κανω αφου θα γινοταν αργα η γρηγορα και δυστυχως αρκετα απο αυτα που λεγονταν τα ειδα και γω και γενικα εκτος απο την αλλαγη η οποια λογικα συνηθιζεται...:

Η εμφανιση εχει αλλαξει λιγο προς το πιο φωτεινο και ψιλοπραγματα με το πληκτρολογιο να ειναι χειροτερο απο πριν και πιο αβολο.

Το βασικο καλο ειναι οτι εχει το κουμπακι της αλλαγης γλωσσας, αρα quicklang περιττο. Δεν ειδα επιλογη swype(ουτε γω το χρησιμοποιω δεν με βολευει).

Πιο αβολο γιατι αντι για κουμπι ρυθμισης/ αλλαγης πληκτρολογιου κανεις ολο τον κυκλο που γραφτηκε παραπανω.

Το ξεκλειδωμα χαθηκε το κουμπι αλλα ξεκλειδωνει και χωρις τον συρτη σερνοντας την οθονη. Το προτιμουσα οπως πριν.

Η καμερα δεν εχει το κουμπι εξοδου και γενικα αλλαξε, προς το χειροτερο.

ΒΑΣΙΚΟ ΛΑΘΟΣ χαθηκε η πολλαπλη επιλογη στην εκθεση αυτο ειναι καθαρο σφαλμα κυριοι της νοκια!

Α εχει και κουμπι search στην οθονη και επιλογη DLNA δεν θυμαμαι αν το χε πριν αυτο.

Αυτα, απο εφαρμογες δεν εχω ανοιξει ακομα πολλα για να διαπιστωσω κατι.. Γενικα μου φαινεται οτι το androidοποιησαν καπως.

Edited by johnyskar

Nokia 3210-3510-7360-6233-7230-701-Xiaomi Redmi Note 4 3/32 Snapdragon - Xiaomi Redmi Note 10 pro

Για εμένα το βασικότερο και πραγματικά αξεπέραστο πρόβλημα της FP2 βρίσκεται στα μηνύματα. Αν έχεις επιλεγμένη την εμφάνιση των μηνυμάτων σε μορφή συζητήσεων και επιλέξεις να απαντήσεις σε ένα μήνυμα, τότε το εικονικό πληκτρολόγιο επικαλύπτει τον χώρο όπου γράφεται το μήνυμα, με αποτέλεσμα να μην βλέπεις τί γράφεις. Αυτό έπρεπε να έχει διορθωθεί προχθές.

τότε το εικονικό πληκτρολόγιο επικαλύπτει τον χώρο όπου γράφεται το μήνυμα, με αποτέλεσμα να μην βλέπεις τί γράφεις.

με το querty δεν εχω παρατηρησει αν ειναι ετσι παντως με το αλφαριθμητικο το κανονικο δεν το κανει αυτο. Παρολαυτα τα εικονικα κουμπια και το πληκτρολογιο τα θεωρουσα πολυ καλυτερα πριν ηταν πιο μεγαλα που ενωνονταν ενω τωρα με τα κενα και τα πλαισια απλα μικρυνανε και γινανε πιο αβολα.

Υπάρχει τρόπος με αυτό το τηλέφωνο να κάνουμε βιντεοκλήσεις μέσω skype; Γιατί πορόλες τις δοκιμές κάνει μόνο φωνητικές κλήσεις μέσω skype. Ή αν υπάρχει ένα άλλο πρόγραμμα γνωστό που να πραγματοποιεί βιντεοκλήσεις μέσω δεδομένων;

Το skype δεν εχει βιντεο κληση στο συμπιαν ακομα. Υποτιθεται οτι θα το κανουν και αυτο. Το fring νομιζω εχει βιντεο δεν το εχω δοκιμασει.

Για να κάνω backup το ημερολόγιο πρέπει να έχω Outlook. Έχω το outlook express και δε με αφήνει να το κάνω. Πως κάνουμε Backup το ημερολόγιο?

• 2 weeks later...
Παιδια,με το multitasking,πως τα παει??

Με το 808 σε παρόμοιο hardware είχα ανοίξει καμιά 30ριά εφαρμογές και τις ξεπετούσε για πλάκα. Μικρό lag κατά την εναλλαγή είχε όταν τις 30 τις έκανα 32 με 2 επιπλέον hd παιχνίδια!

Μια χαρά, δεν κωλώνει το τηλέφωνο...

χαιρομαι!μαλλον θα ειναι το επομενο κινητο μου!!:)

Παιδια,εσεις που το εχετε,πως τα παει στο browsing συγκριτικα με αντιστοιχα μοντελα android?Ειμαι κατοχος android με ιδια χαρα/κα hardware με αυτα του 701 και θελω να ξερω αν κερδιζω ή χανω σε αυτο το κομματι...

Με το 808 σε παρόμοιο hardware είχα ανοίξει καμιά 30ριά εφαρμογές και τις ξεπετούσε για πλάκα. Μικρό lag κατά την εναλλαγή είχε όταν τις 30 τις έκανα 32 με 2 επιπλέον hd παιχνίδια!

τοσο καλα?μπραβο...!

Αυτο στο δικο μου δεν υπαρχει περιπτωση να το κανω....:lol:

Edited by stendor
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Παιδια,θελω να μου κανετε μια τεραστια χαρη,καθως εγω δεν μπορω να το κανω αφου δεν εχω την συσκευη(ακομα...)Θα ηθελα να τσεκαρετε αν μπορει να παιξει(μονο του,ή με καποιον media player) online playlist ραδιοφωνου.Συνηθως εχουν την καταληξη .pls.Αμα δεν ξερετε που να βρειτε,μπορω να σας πω εγω...Μπορειτε να το κανετε??

Παιδια,θελω να μου κανετε μια τεραστια χαρη,καθως εγω δεν μπορω να το κανω αφου δεν εχω την συσκευη(ακομα...)Θα ηθελα να τσεκαρετε αν μπορει να παιξει(μονο του,ή με καποιον media player) online playlist ραδιοφωνου.Συνηθως εχουν την καταληξη .pls.Αμα δεν ξερετε που να βρειτε,μπορω να σας πω εγω...Μπορειτε να το κανετε??

Παίζει κανονικά

Γιώργος

Το έχω δοκιμάσει!

μαλιστα,σ'ευχαριστω!

Και απο οτι βλεπω και απο το avatar σου, υποθετω οτι το εχεις το κινητο αυτο....μπορεις να μου πεις τις εντυπωσεις σου??

Να πω, να πω κύριε;;;

To τηλέφωνο είναι πολύ καλό έτσι όπως είναι. Το αγοράζεις, του βάζεις (αν δεν έχει ήδη) την FP2, κατεβάζεις και 3-4 εφαρμογές και αυτό ήταν. Σαν ποιότητα κατασκευής και ομιλίας είναι άριστο. Το λειτουργικό του έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή δεν έχει βασικές ελλείψεις, είναι πολύ γρήγορο και αποκρίνεται γρήγορα.

Για browsing μην έχεις και μεγάλες απαιτήσεις. Την δουλειά σου θα την κάνεις, αλλά όχι άνετα. Μικρή η οθόνη και είτε ο ενσωματωμένος browser είτε ο opera δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Γενικά είναι ένα τηλέφωνο που, όπως θα το πάρεις, έτσι θα μείνει. Έχει αρκετά widgets, αρκετές εφαρμογές, αλλά για παραπάνω δεν θα βρεις και πολλά πράγματα. Έτσι όπως το έχουν καταντήσει το symbian, σου δίνει την αίσθηση πως το τηλέφωνο είναι αρκετά πλήρες αλλά "κλειστό", δεν πρόκειται να βελτιωθεί και να εξελιχθεί, ενώ είχε δυνατότητες.

Τελικά όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες του καθενός. Εγώ θα ακολουθήσω τον αντίθετο δρόμο, θα φύγω από το symbian και θα πάω στο android. Πολύ καλό το 701 και η Belle, αλλά βαρέθηκα πια να ακούω "διαθέσιμο για iphone και android" σε ένα σωρό πράγματα και εγώ να μένω στην απ'έξω.

Να πω, να πω κύριε;;;

To τηλέφωνο είναι πολύ καλό έτσι όπως είναι. Το αγοράζεις, του βάζεις (αν δεν έχει ήδη) την FP2, κατεβάζεις και 3-4 εφαρμογές και αυτό ήταν. Σαν ποιότητα κατασκευής και ομιλίας είναι άριστο. Το λειτουργικό του έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή δεν έχει βασικές ελλείψεις, είναι πολύ γρήγορο και αποκρίνεται γρήγορα.

Για browsing μην έχεις και μεγάλες απαιτήσεις. Την δουλειά σου θα την κάνεις, αλλά όχι άνετα. Μικρή η οθόνη και είτε ο ενσωματωμένος browser είτε ο opera δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Γενικά είναι ένα τηλέφωνο που, όπως θα το πάρεις, έτσι θα μείνει. Έχει αρκετά widgets, αρκετές εφαρμογές, αλλά για παραπάνω δεν θα βρεις και πολλά πράγματα. Έτσι όπως το έχουν καταντήσει το symbian, σου δίνει την αίσθηση πως το τηλέφωνο είναι αρκετά πλήρες αλλά "κλειστό", δεν πρόκειται να βελτιωθεί και να εξελιχθεί, ενώ είχε δυνατότητες.

Τελικά όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες του καθενός. Εγώ θα ακολουθήσω τον αντίθετο δρόμο, θα φύγω από το symbian και θα πάω στο android. Πολύ καλό το 701 και η Belle, αλλά βαρέθηκα πια να ακούω "διαθέσιμο για iphone και android" σε ένα σωρό πράγματα και εγώ να μένω στην απ'έξω.

Μαλιστα...καταρχας σ'ευχαριστω για το μινι review σου!:)

Προσωπικα δεν ειμαι τυπος που το κινητο του θελει να τρεχει με νουμερα υπολογιστη και ουτε να αντικαθιστα τον υπολογιστη του!

Το κινητο που εχω αυτην την στιγμη(οχι αυτο του αβαταρ μου:p),το live with walkman,εχει σχεδον ακριβως το ιδιο hardware με αυτο του 701.Το "μαθημα" που εχω παρει με αυτην την συσκευη ειναι οτι αμα θες ενα καλο android κινητο,πρεπει να πληρωσεις!Γιατι?

Γιατι το ανδροιδες ειναι βαρυ και με τετοιο hardware, απλα σερνετε....μην μιλησω για browsing,πονεμενη ιστορια.(μην προσθεσω και τις αναβαθμισεις που η μια ειναι πιο βαρια για την αλλη...ενω το symbian δεν προκειται να παρει αλλη,οποτε ξερεις οτι δεν θα κολλησει:lol:)

Οποτε ψαχνω ενα κινητο το οποιο να εχει ενα ελαφρυ os που να τρεχει αξιοπρεπεστατα με το hardware που θα εχει.

Και ετσι κατεληξα να γυροφερνω το 701...

Πολύ καλό το 701 και η Belle, αλλά βαρέθηκα πια να ακούω "διαθέσιμο για iphone και android" σε ένα σωρό πράγματα και εγώ να μένω στην απ'έξω.

marketing....

marketing....

Εννοώ ότι βλέπω ενδιαφέροντα πράγματα και δυνατότητες που έχουν αυτά τα δύο λειτουργικά και που προστίθενται συνεχώς, ενώ εγώ δεν θα τα δω ποτέ στο symbian. Γεγονός πάντως είναι πως με το 701 έχεις hardware που δουλεύει άψογα με το υπάρχον software και είσαι μια χαρά.

Εννοώ ότι βλέπω ενδιαφέροντα πράγματα και δυνατότητες που έχουν αυτά τα δύο λειτουργικά και που προστίθενται συνεχώς, ενώ εγώ δεν θα τα δω ποτέ στο symbian. Γεγονός πάντως είναι πως με το 701 έχεις hardware που δουλεύει άψογα με το υπάρχον software και είσαι μια χαρά.

ναι,γιατι οι υπευθυνες εταιριες(apple & google) τα υποστιριζουν,σε αντιθεση με την νοκια...:whistle:

Οι αποψεις που εχω διαβασει για το symbian εδω μεσα,με εχουν κανει να πιστευω οτι αμα η νοκια συνεχιζε να βγαζει κινητα με symbian και συνεχιζε την αναπτυξη του λειτουργικου, ισως να γινοτανε και καλυτερο απο το ανδροιδες....:confused:

Αρκετά με τα off topic, please. Παραμείνετε σε ότι έχει να κάνει με την συγκεκριμένη συσκευή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Και μενα με ενοχλει που το χουν στην απεξω το συμπιαν και η Νοκια εχει εστιασει στα windows phones αλλα νταξει με λιγες απωλειες ειναι η πλατφορμα. Εμενα πχ μου λειπει το βιντεο στο σκαιπ, η κληση στο βαιμπερ και το πες βρες απτα παιχνιδια. Καταταλλα δεν εχει σοβαρες απουσιες. Το κινητο δεν του χω κανει κανενα φορματ, απο multitasking ειναι κομπλε δεν εχει θεμα μονο οτι ο browser τρωει κλεισιματα μονος του ποτε ποτε και βαραει και κανα ρισταρτ οποτε του ρθει. Καταταλλα ειναι πληρες, δυνατο και σε τεχνικα χαρακτηριστικα σε τομεις οπως καμερα, φλας, καλος ηχος και ηχειο, οπως και ωραια οθονη.

Να προσθέσω στα αρνητικά ότι ο ήχος κλήσης είναι αρκετά αδύναμος και η δόνηση σχεδόν ανεπαίσθητη.
nokia e51, e72, x6, e5, 701, htc one s, Lumia 830, galaxy s7

Πρόσφατα κατέβασα το spb shell από το market και το εγκατέστησα (είναι δοκιμαστικό για 15 ημέρες). Μεταμορφώνει το τηλέφωνο, καταπληκτικό στη λειτουργία του και το παράξενο: πιο γρήγορη και άμεση ανταπόκριση από το shell της nokia (ή έτσι μου φάνηκε εμένα). Και οποιαδήποτε στιγμή πατώντας ένα πλήκτρο γυρνάς στο κλασικό της nokia. Δοκιμάστε το...*************

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Απαγορεύεται η αναφορά και η ανάρτηση συνδέσμων προς ιστοσελίδες που διακινούν παράνομο υλικό !

Edited by impreza_sti