Jump to content

[Επίσημο] Nokia 701

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το update σε fp2 είναι πάλι διαθέσιμο και το κατεβάζω!!!

Κάν'τε γρήγορα πριν το αποσύρει πάλι η nokia!!!:p

• Απαντήσεις 885
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το update σε fp2 είναι πάλι διαθέσιμο και το κατεβάζω!!!

Κάν'τε γρήγορα πριν το αποσύρει πάλι η nokia!!!:p

Δεν θα αποσυρθει ξανα ;)

Την έβαλα επιτέλους. Πάει μια χαρά, το fmobi παίζει, αλλά πλέον δεν παίζουν οι extra buttons εφαρμογές αφού υπάρχει standard το search button. Το swype ξεκλείδωμα είναι ωραίο, η νέα εφαρμογή για την camera πιο πλούσια. Στο πληκτρολόγιο επιτέλους αλλάζεις γλώσσα με ένα πάτημα, ο browser φαίνεται πιο γρήγορος. Φτου-φτου, όλα καλά για την συσκευή των 199 € και του λειτουργικού με το ένα πόδι στον τάφο!
nokia e51, e72, x6, e5, 701, htc one s, Lumia 830, galaxy s7

Την έβαλα επιτέλους. Πάει μια χαρά, το fmobi παίζει, αλλά πλέον δεν παίζουν οι extra buttons εφαρμογές αφού υπάρχει standard το search button. Το swype ξεκλείδωμα είναι ωραίο, η νέα εφαρμογή για την camera πιο πλούσια. Στο πληκτρολόγιο επιτέλους αλλάζεις γλώσσα με ένα πάτημα, ο browser φαίνεται πιο γρήγορος. Φτου-φτου, όλα καλά για την συσκευή των 199 € και του λειτουργικού με το ένα πόδι στον τάφο!

χαχαχαχαχα, μη σου πω με τα δύο! Και εγώ περιμένω νέα έκδοση του extra buttons για fp2.. Με λίγη συνήθεια πατιούνται πάντως :D

Την πέρασα κι εγώ σήμερα. Πολύ όμορφη η καινούρια έκδοση. Έχω κολλήσει άσχημα με αυτή τη συσκευή. Πολύ την υποτίμησε η ίδια η ΝΟΚΙΑ.

Πολύ κλασικό στυλ με μέταλλο, φοβερό ηχείο...

Θα την περάσω κάποια στιγμή με navifirm αλλά προς το παρόν τη δοκιμάζω με ΟΤΑ. Σφαίρα...

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σωστά αυτά και να προσθέσω:

-Ο media player επιτέλους έχει την δυνατότητα να εμφανίζει τα τραγούδια με βάση τον καλλιτέχνη. Μακάρι να μας έδιναν και την δυνατότητα να επεξεργαζόμαστε τα tags, όπως είχε το S60V5...

-Έχω χάσει την επεξεργασία βίντεο, πού πήγε;

Αρκετές αλλαγές που μάλλον δεν τις έχω βρει όλες, έκανα hard reset και ακόμη είμαι στο ψάξιμο.

EDIT: Θα προσθέτω ό,τι καινούργιο βλέπω, ώστε να κρίνετε και εσείς αν θα προχωρήσετε στην αναβάθμιση τώρα ή θα περιμένετε:

-Σε εμένα δεν δουλεύουν οι εφαρμογές fmobi, facinate, nokia battery monitor.

-Δεν έχω πλήκτρο exit στην εφαρμογή της κάμερας. Επίσης στην ίδια εφαρμογή δεν βρίσκω τρόπο να ενεργοποιήσω την μπροστινή κάμερα.

-Στην photo gallery λείπει τελείως το μενού επιλογών, μπορείς απλά να δεις τις φωτό ή να τις διαγράψεις. Επίσης άλλαξε η σειρά τους, πλέον η πιο πρόσφατη βρίσκεται κάτω και σκρολάρεις προς τα πάνω για να δεις τις παλιότερες.

-Χάθηκε η επιλογή "το συντομότερο" από την ανάκτηση των email. Τώρα το γρηγορότερο που γίνεται να λάβουμε τα mail μας είναι τα 5 λεπτά... Τουλάχιστον αυξήθηκε ο αριθμός των εισερχομένων mails που μπρούμε να αποθηκεύσουμε, δεν υπάρχει πια το όριο των 250. Και επίσης κάπου μέσα στο μενού μου εμφανίζει τις ετικέτες με τις οποίες έχω ομαδοποιήσει τα mails μου στο gmail, δεν το έψαξα αυτό ακόμη για να δω τί και πώς.

Έχω εκνευριστεί αρκετά, μάλλον βιάστηκα να αναβαθμίσω.

Edited by Voodooman

Το μόνο που δεν μου άρεσε εμφανισιακά είναι ότι γκρίζαρε το default theme και τα widgets φαίνονται ξεπλυμένα.

Εντυπωσιάστηκα από το πληκτρολόγιο, το οποίο μαντευει την επόμενη λέξη, σαν το SwiftKey στο Android.

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

ΤΕΛΕΙΑ!!!!Είναι καταπληκτική η καινούρια έκδοση.Σκεφτόμουν να αλλάξω κινητό αλλά πλέον θα κρατησω το 701 μου.Νομίζω οτι με την καινούργια έκδοση δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απο άλλα ακριβότερα κινητά.Κρίμα που η Nokia δεν θα βγάλει παρόμοια κινητά.Μου φαίνεται οτι είναι και πιο γρήγορο τώρα απ' ότι πριν.Όσοι δεν την έχετε βάλει τρεξτε

"Αναβαθμίστηκα" κι εγώ OTA. Έκανα και hard reset, έτσι να το φρεσκάρω λίγο. Πέρασα μουσική, εφαρμογές, επαφές, όλα καλά.

Αλλά πιο γρήγορο δεν παρατήρησα να έγινε το κινητό.

Περισσότερα widgets που μπορεί να βρει κανείς;

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

-Χάθηκε η επιλογή "το συντομότερο" από την ανάκτηση των email. Τώρα το γρηγορότερο που γίνεται να λάβουμε τα mail μας είναι τα 5 λεπτά... Τουλάχιστον αυξήθηκε ο αριθμός των εισερχομένων mails που μπρούμε να αποθηκεύσουμε, δεν υπάρχει πια το όριο των 250. Και επίσης κάπου μέσα στο μενού μου εμφανίζει τις ετικέτες με τις οποίες έχω ομαδοποιήσει τα mails μου στο gmail, δεν το έψαξα αυτό ακόμη για να δω τί και πώς.

Πιθανό να φταίει αυτό...

Nokia Messaging

Nokia Messaging Email is a push email service and client application, that supports most of the popular email providers like Windows Live Hotmail, Yahoo! Mail, Gmail and many more. Nokia Messaging servers aggregate messages from up to ten accounts on and pushes them to compliant devices (Nokia S60 and some S40, plus Maemo-based devices like the N900)[10][11]. As of August 2012 Nokia Messaging Email is in the process of being phased out.[12]

Πιθανό να φταίει αυτό...

Έχω τρία widget "πιο πρόσφατα email", "email λήψη νέου", "email", με την fp2. Είναι κάποιο από αυτα που λέει ο φίλος ότι το έχασε?

Edited by Moralas

Έχω τρία widget "πιο πρόσφατα email", "email λήψη νέου", "email", με την fp2. Είναι κάποιο από αυτα που λέει ο φίλος ότι το έχασε?

Όχι, αυτό που λέω είναι άλλο πράγμα. Μέχρι τώρα είχες την επιλογή ώστε το κινητό να κατεβάζει αμέσως τα mail την στιγμή που σου το στέλνουν. Τώρα πια αυτό έχει χαθεί, το κινητό απλά ελέγχει σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους και τότε σου απεικονίζει το mail.

Όχι, αυτό που λέω είναι άλλο πράγμα. Μέχρι τώρα είχες την επιλογή ώστε το κινητό να κατεβάζει αμέσως τα mail την στιγμή που σου το στέλνουν. Τώρα πια αυτό έχει χαθεί, το κινητό απλά ελέγχει σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους και τότε σου απεικονίζει το mail.

Χμμ δε το θυμάμαι αυτό.. Αν πας στις ρυθμίσεις του email και βάλεις ημέρες συγχρονισμού, κάθε μέρα, ώρες όλη μέρα και συχνότητα κάθε πέντε λεπτά, δεν είναι το ίδιο?

Όχι, γιατί έτσι ελέγχει κάθε 5 λεπτά. Πριν, που υπήρχε η επιλογή "το συντομότερο", με το που ερχόταν το mail, το έβλεπες αμέσως. Μικρό το κακό μεν, κακό δε...

Αναβαθμίστηκε, του έβγαλα και την λευκή θήκη και είναι πιά άλλο τηλέφωνο.

Για όσους έχουν το ασημί, δοκιμάστε τo Steel Black θέμα. Ταιριάζει πολύ και αυτό το "βουρτσισμένο" μέταλλο είναι πολύ ιδιαίτερο.

Έβγαλα όλες τις αρχικές οθόνες, κράτησα μόνο μία με ρολόι και καιρό.

Το κινητό πετάει. Το skydrive ανοίγει αμέσως και είναι και πιο γρήγορα και τα κοινωνικά δίκτυα. Βλακεία που δεν πήρα κι άλλο, όσοι το βρίσκουν τώρα το αγοράζουν 320 ευρώ στην καλύτερη περίπτωση. Θα έβγαζα πάνω από ένα κατοστάρικο, αέρα, αν είχα κρατήσει ένα κάβα.

701 και όλα τελείωσαν! Αφήστε όσους σκάσανε τρελά λεφτά σε άλλες μεγάλες εταιρίες να μην παίρνουν αναβάθμιση στο Android και να προσπαθούν και να τους καλύψουν κι από πάνω!!

Δώστε πεθαμένα λειτουργικά στον λαό!

Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε.

Έπαθα πλάκα. Το τηλέφωνο δεν πωλείται πια πουθενά (εντάξει, ο Σαραφίδης ας το δώσει και 659...)

Μόνο σε Nokia Care αν υπάρχει πια.

Μετά το πέρασμα της FP2, άρχισε να μπαίνει μόνο του με την εκκίνηση στο Wifi. Γιατί αυτό; Παλιά συνδεόταν με το που άνοιγα κάποια εφαρμογή που το χρειαζόταν και μόλις την έκλεινα, έκλεινε κι αυτό. Τώρα δε θα καταναλώνει περισσότερη μπαταρία; Και δεν είναι λύση τα On-off wifi widgets, αφού απαιτούν μια παραπάνω ενέργεια.

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Όχι, γιατί έτσι ελέγχει κάθε 5 λεπτά. Πριν, που υπήρχε η επιλογή "το συντομότερο", με το που ερχόταν το mail, το έβλεπες αμέσως. Μικρό το κακό μεν, κακό δε...

Εγώ βλέπω επιλογή εκτός από "κάθε χ ώρες" --> "Μετά την ειδοποίηση" . Μήπως είναι αυτή?

Έπαθα πλάκα. Το τηλέφωνο δεν πωλείται πια πουθενά (εντάξει, ο Σαραφίδης ας το δώσει και 659...)

Μόνο σε Nokia Care αν υπάρχει πια.

http://www.bestprice.gr/search?q=nokia+701

Μετά το πέρασμα της FP2, άρχισε να μπαίνει μόνο του με την εκκίνηση στο Wifi. Γιατί αυτό; Παλιά συνδεόταν με το που άνοιγα κάποια εφαρμογή που το χρειαζόταν και μόλις την έκλεινα, έκλεινε κι αυτό. Τώρα δε θα καταναλώνει περισσότερη μπαταρία; Και δεν είναι λύση τα On-off wifi widgets, αφού απαιτούν μια παραπάνω ενέργεια.

Κάποιο widget, κάποια ρύθμιση ή εφαρμογή?

Εγω έχω άλλης μορφής πρόβλημα μετά την αναβάθμιση. Μετά από κάθε επανεκκίνηση μου πετάει ένα μήνυμα "Σφάλμα συστήματος". Η μόνη επιλογή είναι να πατήσω ΟΚ και μετά δουλεύει κανονικά. Να σημειώσω οτι εκανα clean install, μετά από hard reset. Τι μπορεί να είναι αυτό πάλι...

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

• 3 weeks later...
Ψάχνω για δίκτυα WLAN. Μου βρίσκει τα διαθέσιμα δίκτυα που δεν έχω σώσει, μου δείχνει τα αποθηκευμένα που υπάρχουν εντός εμβέλειας. Μέχρι εδώ καλά. Είναι όμως λογικό να μου δείχνει και τα αποθηκευμένα που είναι άσχετα με την περιοχή που βρίσκομαι; Όλα αυτά που περιγράφω συμβαίνουν στο 701 του αδερφού μου. Παραξενεύομαι γιατί στο Ν8 δεν συνέβαινε ποτέ. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που το διορθώνει αυτό ή είναι τερτίπι της Belle FP1;
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ψάχνω για δίκτυα WLAN. Μου βρίσκει τα διαθέσιμα δίκτυα που δεν έχω σώσει, μου δείχνει τα αποθηκευμένα που υπάρχουν εντός εμβέλειας. Μέχρι εδώ καλά. Είναι όμως λογικό να μου δείχνει και τα αποθηκευμένα που είναι άσχετα με την περιοχή που βρίσκομαι; Όλα αυτά που περιγράφω συμβαίνουν στο 701 του αδερφού μου. Παραξενεύομαι γιατί στο Ν8 δεν συνέβαινε ποτέ. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που το διορθώνει αυτό ή είναι τερτίπι της Belle FP1;

Νομίζω όχι. Πάντως αυτά που είναι εντός εμβέλειας δείχνει το σηματάκι του ασύρματου δίπλα φωτισμένο, ώστε να καταλαβαίνεις ότι αυτά ειναι τα διαθέσιμα.

Άσχετο, βάλε fp2!

Εκανα την αναβαθμιση σε fp2.

1)Πως επαναφερω το κουμπι "Ξεκλειδ" στην οθονη οταν θελω να ξεκλειδωσω το τηλεφωνο;

2)Πως ενεργοποιω το κλασσικο numpad στα μηνυματα;

3)Που πηγαν οι ρυθμισεις της καμερας ρε παιδια;

Ειχα καιρο να μπω να δω κανα νεο, δεν ειχα δει και καμμια αναβαθμιση για update. Απτα σχολια παρατηρω οτι ειναι πιο "ωραιο" το νεο pack, ελαφρως πιο γρηγορο και παρουσιαζει αρκετα προβληματα σε εφαρμογες και λειπουν επιλογες. Ισχυει? Αν ειναι να το κανω αναβαθμιση OTA μολις βρω wifi αν ειναι να χτυπιεμαι ομως μην το κανω... Οταν εχω συνηθισει κατι γενικα δεν μαρεσουν ιδιαιτερα και οι πολλες αλλαγες.

- Οι εφαρμογες και παιχνιδια που χω εγκαταστησει αν κανω update δεν θα πειραχτουν σωστα? Απλα θα αλλαξει εμφανιση και η διαταξη των εικονιδιων φανταζομαι.

- Αν καταλαβα καλα εχει το swype και το quicklang απο μονο του ωστε γλυτωνεις να τα χεις εγκατεστημενα ξεχωριστα?

Nokia 3210-3510-7360-6233-7230-701-Xiaomi Redmi Note 4 3/32 Snapdragon - Xiaomi Redmi Note 10 pro

Εκανα την αναβαθμιση σε fp2.

1)Πως επαναφερω το κουμπι "Ξεκλειδ" στην οθονη οταν θελω να ξεκλειδωσω το τηλεφωνο;

2)Πως ενεργοποιω το κλασσικο numpad στα μηνυματα;

3)Που πηγαν οι ρυθμισεις της καμερας ρε παιδια;

1) Από όσο ξέρω, μόνο η σάρωση πλέον ξεκλειδώνει. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

2) Πας Ρυθμίσεις>Τηλέφωνο>Γλώσσα > Γλώσσα γραφής>Ελληνικά (Αγγλικά ή όποια χρησιμοποιείς)>Πληκτρολόγιο Τηλεφώνου

3) Στην κάμερα, πάνω στο κέντρο έχει ένα γρανάζι. Επιλέγεις "Δημιουργική" και βάζεις τις ρυθμίσεις που θέλεις.

Edited by ozon74
διορθωση
Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε.