Jump to content

Samsung Galaxy S Plus (I9001)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως λένε και στο χωριό μου...τζίφος!!! Πάλι τα ίδια

Για κοίτα και εδώ.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Galaxy S Plus (GT-I9001)

ROM:broodROM RC3 (Revision 2)

KERNEL:Feacore Phoenix 1.4 NonOC (smartassV2 / sio)

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για τον φορτιστή το έψαξα πριν τον αγοράσω. Είναι πλήρως συμβατός με το S Plus (5V, 0,7A).

Σκεφτομουν μηπως υπαρχει με λιγοτερα mah που επειδη θα φορτιζει πιο αργα λογικα θα εχεις μικροτερο προβλημα.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Παιδια σας εχω μια ερωτηση...ψαχνω ενα κινητο για μια κοπελια και εχω μερικους δισταγμους που προκυπτουν μεσα απο την εμπειρια μου με το απλο galaxy s το οποιο ηθελε λιγο ψαξιμο για να το κανεις σταθερο και γρηγορο κατι που εγινε με την στοκ jw1 και τον kernel του semaphore. Το galaxy s plus με καποιο στοκ firmware ειναι ΣΤΑΘΕΡΟ και σφαιρατο ή εχει τα θεματακια του επειδη το θελω για μια κοπελιτσα που δεν εχει ιδεα με τετοια πραγματα οποτε μην αρχισει lag και τα σχετικα το τηλεφωνο και με κυνηγαει. Θα βολεψει λετε την κατασταση το s plus ή καλυτερα να παω στο xperia neo v; Ευχαριστω προκαταβολικα παιδες.
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Παιδια σας εχω μια ερωτηση...ψαχνω ενα κινητο για μια κοπελια και εχω μερικους δισταγμους που προκυπτουν μεσα απο την εμπειρια μου με το απλο galaxy s το οποιο ηθελε λιγο ψαξιμο για να το κανεις σταθερο και γρηγορο κατι που εγινε με την στοκ jw1 και τον kernel του semaphore. Το galaxy s plus με καποιο στοκ firmware ειναι ΣΤΑΘΕΡΟ και σφαιρατο ή εχει τα θεματακια του επειδη το θελω για μια κοπελιτσα που δεν εχει ιδεα με τετοια πραγματα οποτε μην αρχισει lag και τα σχετικα το τηλεφωνο και με κυνηγαει. Θα βολεψει λετε την κατασταση το s plus ή καλυτερα να παω στο xperia neo v; Ευχαριστω προκαταβολικα παιδες.

Στην τελευταία stock rom που κυκλοφορεί όλα είναι πολύ smooth και βελτιώθηκε και το θέμα με την μπαταρία. Κανένα lag δεν μπορούσε να δεί και με την εργοστασιακή rom κάποιος που θα κάνει μια χρήση του στύλ (τηλέφωνο, μυνήματα, ίντερνετ, facebook, light παιχνίδια). 'Ενα καλό ερώτημα για το άν θα σε κυνηγάει είναι κατά πόσο είναι εξοικειωμένη με το android και άν όχι κατά πόσο θα της αρέσει. Με την οθόνη πάντως και με την ταχύτητά του θα ξετρελαθεί!

Edited by geo_xar

Η απάντηση που πήρα από την Samsung Hellas στο πρόβλημα που ανέφερα σε προηγούμενο post:

"Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas.

Σχετικά με το αίτημά σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η υπερθέρμανση της συσκευής οφείλεται στην ταυτόχρονη χρήση της εφαρμογής και του GPS καθώς και στην χρήση της οθόνης και την ταυτόχρονη φόρτιση.

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς,

από Δευτέρα εως Παρασκευή, από τις 09:00 – 18:00, στα παρακάτω τηλέφωνα:

-80111-SAMSUNG (80111 7267864), (Από σταθερό, αστική χρέωση)

-210 6897691 (Από κινητό)"

Με απλά λόγια μου λένε ότι το Galaxy S Plus δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πλοήγηση στο αυτοκίνητο γιατί χωρίς ταυτόχρονη χρήση όλων των προϋποθέσεων που αναφέρουν, δεν μπορεί να γίνει πλοήγηση.

παντως ειναι λογικό. και το δικό μου(και πες οκ δουλευει overclocked...) αλλα και αλλα παλαιότερα κινητά, οταν τα φόρτιζες και επαιζες κανα παιχνίδι, ή γενικά ασχολείσαι σχεδόν ζεματάνε απο πίσω. Δεν ειναι κατι τραγικό και συμβαίνει μονο σε σένα.

παντως ειναι λογικό. και το δικό μου(και πες οκ δουλευει overclocked...) αλλα και αλλα παλαιότερα κινητά, οταν τα φόρτιζες και επαιζες κανα παιχνίδι, ή γενικά ασχολείσαι σχεδόν ζεματάνε απο πίσω. Δεν ειναι κατι τραγικό και συμβαίνει μονο σε σένα.

Είναι τραγικό γιατί δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου για πλοήγηση (εκτός αν κάνεις διαδρομές που δεν διαρκούν πάνω από μισή ώρα). Και αυτός ήταν ένας από τους σημαντικότερους λόγους που το επέλεξα.

Είναι τραγικό γιατί δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου για πλοήγηση (εκτός αν κάνεις διαδρομές που δεν διαρκούν πάνω από μισή ώρα). Και αυτός ήταν ένας από τους σημαντικότερους λόγους που το επέλεξα.

Έκανες μεγάλο λάθος να πάρεις sgs για κύρια χρήση το gps.

Από την άλλη, αν κάποιος στο πρότεινε είναι 100% άσχετος.

Στο gps χωλαίνουν τα galaxy.

προβλημα.. ενω δουλευα το skype με το γνωστο προβλημα της ανεστραμενης καμερας ξαφνικα δεν εχω την μπροστα καμερα....

μπροστα εννοω την μικρη καμερα. ξαναπερασα το skype αλλα παλι δεν εχω επιλογη για καμερα παρα

μονο να απενεργοποιω την πισω.... καμια ιδεα???

Htc One X

Samsung Galaxy S 3

Samsung Galaxy S plus

redmi note 3 pro

redmi note 5 pro

Καλησπερα Guys μετα απο αρκετο ψαξιμο εκανα και εγω root την συσκευη χωρις κανενα προβλημα ακολουθωντας τις οδηγιες απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1253707.

Επομενο βημα να περασω καποια custom rom.

Αυτη την στιγμη εχω την stock rom 2.3.3 XXKG1,και εχω 1-2 βασικες αποριες , οποιος μπορει παρακαλω να μου δωσει τα φωτα του.

Βασικη ερωτηση , πριν φλασαρω την νεα ROM θελω να κανω ενα back up για να εχω το κεφαλι μου ησυχο ?μπορω?

Αν ναι με ποιο τροπο? το Titanium backup κανει για αυτη την δουλεια?

Επισης μιας και το εκανα root πειτε μου καμια χρησιμη εφαρμογη .

Ευχαριστω πολυ, καλο βραδυ σε ολη την παρεα.

Γειά σου Τάσο!

Τον τελευταίο καιρό είμαστε στην ευτυχή θέση να έχουμε έναν καταιγισμό από custom roms που μπορείς να τις βρεις εδώ (μαζί με διάφορα άλλα mods, scripts και οδηγίες για το τηλέφωνό μας), αλλά προσωπικά θα σου πρότεινα την Broodrom (που φοράμε και οι περισσότεροι εδώ μέσα). Η τέταρτη έκδοση ανέβηκε μόλις χθες και έχει ένα εκπληκτικό kernel (το SkyHigh V1.4 που κι αυτό παρουσιάστηκε επίσημα χθες). Θα τη βρεις εδώ.

Ναι με το Titanium μπορείς να κάνεις backup αλλά καλύτερα να σου πει κάποιος άλλος τον τρόπο μια και δεν το χρησιμοποίησα ποτέ.

Όσο για τις εφαρμογές θα βλέπεις στην πορεία τι θα χρειάζεσαι, αλλά θα σου πρότεινα να κατεβάσεις από το μάρκετ τον ES File Explorer, αλλά τώρα που είσαι root μην ξεχάσεις να πας στις ρυθμίσεις και να τικάρεις το "εξερευνητής root" και το "προσάρτηση συστήματος" (ώστε να διαχειρίζεσαι όπως θέλεις τις εφαρμογές που εγκαθιστάς).

Επίσης μπορείς να κατεβάσεις το No-frills CPU Control ώστε να ρυθμίζεις τις τιμές του επεξεργαστή.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Galaxy S Plus (GT-I9001)

ROM:broodROM RC4

KERNEL: SkyHigh V1.4 (smartassV2 / sio)

Τι λεει η rc4 ?

Πολύ καλή! Το μόνο σοβαρό πρόβλημα που έβγαλε σε μερικούς (και σε μένα) ήταν με το wifi. Λύθηκε όμως με την εγκατάσταση ενός αρχείου μέσω CWM. Πιο smooth από ποτέ αν και έχω λίγο μικρότερα σκορ στο antutu. Οφείλει πολλά βέβαια στον καλύτερο (κατα γενική ομολογία) kernel που φοράει (SkyHigh V1.4). Με αυτόν δεν χρειάζονται επιπλέον scripts και accelerators. Αν και από προεπιλογή είναι υπερχρονισμένος στα 1800, τον κατέβασα στα 1400. Με εντυπωσίασε επίσης η ένταση του ήχου και της μουσικής!

ΠΕΤΑΕΙ :D:D:D

Leon έχεις καταλάβει τι "παίζει" με το "Module loader"; Σε τι χρησιμεύει και τι επιλέγουμε;

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Galaxy S Plus (GT-I9001)

Edited by kouros17

Η απάντηση που πήρα από την Samsung Hellas στο πρόβλημα που ανέφερα σε προηγούμενο post:

"Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas.

Σχετικά με το αίτημά σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η υπερθέρμανση της συσκευής οφείλεται στην ταυτόχρονη χρήση της εφαρμογής και του GPS καθώς και στην χρήση της οθόνης και την ταυτόχρονη φόρτιση.

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς,

από Δευτέρα εως Παρασκευή, από τις 09:00 – 18:00, στα παρακάτω τηλέφωνα:

-80111-SAMSUNG (80111 7267864), (Από σταθερό, αστική χρέωση)

-210 6897691 (Από κινητό)"

Με απλά λόγια μου λένε ότι το Galaxy S Plus δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πλοήγηση στο αυτοκίνητο γιατί χωρίς ταυτόχρονη χρήση όλων των προϋποθέσεων που αναφέρουν, δεν μπορεί να γίνει πλοήγηση.

Δεν σου ειπαν οτι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πλοήγηση στο αυτοκίνητο. Απλα μην το φορτιζεις την ωρα του navigation και ολα οκ.

Βεβαια θα μου πεις τι θα κανεις αν η μπαταρια ειναι αδεια; Βαλτο στην φορτιση με navigation μεχρι να το καψεις.

Ευχαριστω για τα tips. Απο οτι φαινεται εχω αρκετο διαβασμα ακομα για να καταφερω να περασω την RC4

Είναι πιο εύκολο απ'ότι πιστεύεις. Αν όλα πάνε καλά δεν θα σου πάρει πάνω από πέντε λεπτά. :)

Εδώ μπορείς να διαβάσεις για την διαδικασία του φλασαρίσματος.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Galaxy S Plus (GT-I9001)

Γεια σας,

Πως μπορώ να ρυθμίσω το κινητό έτσι ώστε ότι εφαρμογή κατεβάζω από το play store ή παιχνίδια να αποθήκευονται απ'ευθείας στην external SD card και όχι στην internal SD card αλλά ούτε και στην μνήμη του τηλεφώνου.

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3{Global Version// POCO X4 GT

Φιλικά, Ανδρέας

341940881_MobileHistory.thumb.jpg.ffc713ad6006fd5bebd9ed32f07cf097.jpg

Γεια σας,

Πως μπορώ να ρυθμίσω το κινητό έτσι ώστε ότι εφαρμογή κατεβάζω από το play store ή παιχνίδια να αποθήκευονται απ'ευθείας στην external SD card και όχι στην internal SD card αλλά ούτε και στην μνήμη του τηλεφώνου.

H μόνη λύση σε αυτό το θέμα είναι να αντιστρέψεις (swap) τις internal - external sd card , αλλά χρειάζεσαι σίγουρα πολύ γρήγορη external sd card (class 10) και πάλι κάποια παιχνίδια της gamelof θα κολλάνε ελάχιστα.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να αποθηκεύεις τις εφαρμογές στην external όταν το τηλέφωνο έχει τόσο μεγάλη εσωτερική μνήμη. Χειρότερα θα τρέχουν ακόμα κι αν η κάρτα είναι class 10.

kouros17 δεν έχω διαβάσει πολλά στο thread του broodplank για το module loader. Κάποια στιγμή έιχα δει έναν Τούρκο που ρωτούσε επανειλλημένως χωρίς να παίρνει απάντηση. Ούτε κάποιο απο τα προβλήματα που αναφέρθηκαν είχα (market apps , titanium backup και κολλήματα στο wifi)

Nexus 4 > Stock for a little moment

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να αποθηκεύεις τις εφαρμογές στην external όταν το τηλέφωνο έχει τόσο μεγάλη εσωτερική μνήμη. Χειρότερα θα τρέχουν ακόμα κι αν η κάρτα είναι class 10.

Συμφωνώ απόλυτα ότι το κινητό μας έχει υπεραρκετό χώρο! Όμως, αν θέλει κάποιος ακόμα περισσότερο χώρο (για να εγκαταστήσει π.χ. 10 games της gameloft που κατεβάζουν πολλά mb) αν έχει class10 sd card είναι οκ. Έχω class10 και το έχω δοκιμάσει αυτό που αναφέρω , απόσες εφαρμογές και παιχνίδια εγκατέστησα μόνο το shadowgun που είναι πολύ βαρύ παιχνίδι κολλούσε παραπάνω από πρίν. Επίσης, άν έχεις full την internal sd card και πας να εγκαταστήσεις το modern combat 3 το εγκαθηστά από μόνο του στην external sd card (πράγμα που δεν γίνεται με τα υπόλοιπα παιχνίδια ή άλλες εφαρμογές) και δεν κολλάει ούτε στο ελάχιστο. Άρα, μπορούμε ίσως να πούμε ότι αν κάποιος θέλει τόσο πολύ χώρο για εφαρμογές και κανει το swap μεταξύ internal και external sd card τότε απλά θα πρέπει αφού εγκαταστήσει ένα παιχνίδι με πολλά mb να μεταφέρει στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου μόνο το αρχείο που τρέχει όλο το παιχνίδι (που είναι μεγέθους kbs ή μερικά mbs).

Edited by geo_xar

παρα πολυ καλη rom αλλα δεν εχω βρει ακομα λυση με το wifi. To κινητο οντως πεταει. Μακαρι να βγει και ics custom ετσι για το γ@μω. Μπραβο στον ολλανδο

• The title was changed to Samsung Galaxy S Plus (I9001)