Leon_mania Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Ούτε εγώ μπορώ να κατεβάσω το speedx 3D :wacko: "there is insufficient space on the device" Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Ούτε εγώ μπορώ να κατεβάσω το speedx 3D :wacko: "there is insufficient space on the device" Καθάρισμα cache και δεδομένων της εφαρμογής market? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babamix Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Καθάρισμα cache και δεδομένων της εφαρμογής market? :worry: στο XDA μιλάνε για Hard reset και UPdate market. " try doing a hard reset and then allow the market to update. "this sucks but it helped. thanks" Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Nαι το είδα. Αλλά μου τη δίνει να το στήνω πάλι απο την αρχή. Κι εντάξει τις εφαρμογές θα τις κάνω restore μαζί με τα data με το titanium. Eχω όμως αλλάξει εικονίδα, έχω βάλει διπλές επαφές ωστέ να έχω μεγάλες φωτογραφίες κατά την κλήση και βαριέμαι απίστευτα να ξεκινάω πάλι απο το μηδέν. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 (edited) Καθάρισμα cache και δεδομένων της εφαρμογής market? :worry: Δυστυχώς δεν βοήθησε. Πιστεύω ότι με hard reset θα λυθεί αλλά προσπαθώ να το αποφύγω. Περιμένω τον brood να δώσει μία λύση. Κάτι πρότεινε το απόγευμα (για εγκατάσταση κάποιου αρχείου, κλπ). Αν δεν δώσει κάποιες πιο αναλυτικές εξηγήσεις, τότε το hard reset είναι μονόδρομος:wacko: Leon mania αν έχεις κρατήσει nandroid back up και δεν θέλεις το hard reset μπορείς να κάνεις restore. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Samsung Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM:broodROM RC3 (Revision 2) KERNEL:Feacore Phoenix 1.4 NonOC (smartassV2 / sio) Edited February 13, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Στο galaxy S έχουμε έναν κέρνελ ο οποίος μία επιλογή να μεγαλώνει την virtual cache. Δε ξέρω τι είναι αυτό και τι κάνει, αλλά έχω την εντύπωση πως λύνει το πρόβλημα. Μακάρι να ήξερα πιο αρχείο πειράζει για να το κάνει αυτο για να βοηθήσω :/ Πάντως Leon μπορείς να εξάγεις τις επαφές σου στην sdcard! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Αυτή τη φορά δεν έκανα την μακακία και κράτησα nandroid backup. Το θέμα είναι οτι απο την μία βαριέμαι απίστευτα να το ξαναστήνω απο την άλλη αυτή η ρομ φαίνεται οτι κάνει ακόμα καλύτερη διαχείρηση της μνήμης οπότε θα ήθελα να την κρατήσω. Θα περιμένω μέχρι αύριο και βλέπουμε. btw Στο antutu βλέπω χαμηλότερο σκορ απ'ότι με Rc2 και adrenaline shot. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoperman18 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 paides help...dokimasa na flasharo tin rc3_rev2 k eno ola pigainan kala se kapoio simeio pou kanei reboot to kinito mou vgazei sfalma to pc oti apetyxe n egkatastisei enan usb driver k meta i othoni egine mavri k molis to roloi tou odin eftase sto 9:03 m evgale ta eksis minimata: pass destroy instant.. killed timer ti kano tora? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Στο galaxy S έχουμε έναν κέρνελ ο οποίος μία επιλογή να μεγαλώνει την virtual cache. Δε ξέρω τι είναι αυτό και τι κάνει, αλλά έχω την εντύπωση πως λύνει το πρόβλημα. Έχεις δίκιο Νίκο. Κάτι με την cache είναι το πρόβλημα. Σ'αυτήν την έκδοση ο brood πείραξε την cache. Υπέδειξε κάποιους τρόπους, αλλά δεν τους κατάλαβα πολύ καλά και είπε ότι θα ξανααπαντήσει. Αναδημοσιεύω την ερώτηση και την απάντηση που δίνει ο brood μήπως και το καταλαβαίνει κάποιος από εδώ: "brood, did you play around with cache sizes? /cache is only 4 mb big. i mean it's not 4 mb free, but it's 4 mb altogether. on stock rom its about 100mb big. so if market caches downloads in /cache, then its no wonder i can't install apps bigger than 4 mb and nobody else should be able to do so either" Yes i did but does that have any influence on the size of the partition afterwards the installation then ? if thats so, just make a 100mb empty cache.img.ext4 and push it with adb to your mmcblk0p16. Αυτή τη φορά δεν έκανα την μακακία και κράτησα nandroid backup. Το θέμα είναι οτι απο την μία βαριέμαι απίστευτα να το ξαναστήνω απο την άλλη αυτή η ρομ φαίνεται οτι κάνει ακόμα καλύτερη διαχείρηση της μνήμης οπότε θα ήθελα να την κρατήσω. Θα περιμένω μέχρι αύριο και βλέπουμε. Στο antutu βλέπω χαμηλότερο σκορ απ'ότι με Rc2 και adrenaline shot. Όντως έχει εκπληκτική διαχείρηση μνήμης αυτή η rom! Αν κάνεις restore το nandroid backup θα επιστρέψουν ΟΛΑ όπως τα είχες. Δεν θα χρειαστεί να ξαναστήσεις τίποτα. Με thunterbolt το σκορ είναι μικρότερο απ'ότι με adrenaline. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Samsung Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM:broodROM RC3 (Revision 2) KERNEL:Feacore Phoenix 1.4 NonOC (smartassV2 / sio) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Εννοώ να το ξαναστήνω με την νέα ρομ. Το οποίο μάλλον θα κάνω γιατί το ρημάδι παέι σφαίρα σε σχέση με πριν. Stoperman νομίζω οτι μια χαρά εγκατάσταση έκανες. Το μήνυμα που σου βγάζει στο τέλος το βγάζει πάντα. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 (edited) "brood, did you play around with cache sizes? /cache is only 4 mb big. i mean it's not 4 mb free, but it's 4 mb altogether. on stock rom its about 100mb big. so if market caches downloads in /cache, then its no wonder i can't install apps bigger than 4 mb and nobody else should be able to do so either" Yes i did but does that have any influence on the size of the partition afterwards the installation then ? if thats so, just make a 100mb empty cache.img.ext4 and push it with adb to your mmcblk0p16. Κάτι λίγα καταλαβαίνω αλλά δεν μπορώ να το δοκιμάσω αφού δεν έχω το Plus. Μπορώ να σου πω πως να δημιουργήσεις κενό αρχείο 100ΜΒ, αλλά μετά τι να το κάνεις μέσω adb? Το mmcblk0p16 δεν το καταλαβαίνω... (θα το κοιτάξω λίγο τώρα αυτό με το adb, και αν βρω κάτι θα σας το πω μπας και βρεθεί κάποιος θαρραλέος εδώ να το δοκιμάσει :lol: ) Αν κάνεις restore το nandroid backup θα επιστρέψουν ΟΛΑ όπως τα είχες. Δεν θα χρειαστεί να ξαναστήσεις τίποτα. Αν κάνεις επαναφορά το nandroid δε θα έχει νόημα το hard reset, αφού θα επαναφερθεί όλη η ρομ :worry: Leon: Αν θες δοκίμασε από cwm > backup and restore> advanced restore > Data Αυτό επαναφέρει μόνο τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους, καθώς και ρυθμισεις του κινητού. Δεν εγγυώμαι όμως για το αν θα σου δουλέψει σωστά. Αν είναι ίδια ρομ λογικά θα σου δουλέψει. Edited February 14, 2012 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Κάτι λίγα καταλαβαίνω αλλά δεν μπορώ να το δοκιμάσω αφού δεν έχω το Plus. Μπορώ να σου πω πως να δημιουργήσεις κενό αρχείο 100ΜΒ, αλλά μετά τι να το κάνεις μέσω adb? Το mmcblk0p16 δεν το καταλαβαίνω... (θα το κοιτάξω λίγο τώρα αυτό με το adb, και αν βρω κάτι θα σας το πω μπας και βρεθεί κάποιος θαρραλέος εδώ να το δοκιμάσει :lol: ) Το βρήκα το mmcblk0p16. Αν μπορείς να μου πεις πως δημιουργείται το κενό αρχείο και πως το σπρώχνω μέσω adb στο mmcblk0p16. Νά 'σαι καλά! ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Samsung Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM:broodROM RC3 (Revision 2) KERNEL:Feacore Phoenix 1.4 NonOC (smartassV2 / sio) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Έχεις ΠΜ. Αν ρισκάρεις και το δοκιμάσεις (με δική σου ευθύνη!) και σου δουλέψει, το ποστάρουμε και εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoperman18 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Παιδιά βρήκα στο xda την εξής "λύση" όσον αφορά το πρόβλημα με την cache του market: *Originally Posted by edruig Error downloading "(app name)". There is insufficient space on the device. Help!? *When do you get this error? *Downloading from market i.e. go launcher ex *Have you done a factory reset? *Yep. Ok i've fixed it with a free market app: MARKETFIX Το έχει δοκιμάσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Το δοκίμασα μόλις τώρα αλλά δυστυχώς δεν διορθώνει το πρόβλημα.:wacko: Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Ετοιμαζομαι κι εγω σιγα σιγα για την RC3 R2 μπας και γλυτωσω απ τα συνεχομενα κολληματα του κινητου. Το μονο που θελω ειναι να κανω backup τις επαφες μου. Να το κανω μεσω kies η καποιο αλλο προγραμμα; Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 (edited) Στην RC3 R2 υπάρχει πρόβλημα με το μάρκετ (δεν μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογές μεγαλύτερες από 4,5mb) που το παλεύουμε για να βρούμε μία λύση, ενώ περιμένουμε και τον προγραμματιστή να πει κάτι γι'αυτό, από χθές το απόγευμα. Μέχρι να λυθεί ίσως καλύτερα είναι να εγκαταστήσεις την RC3. Για τις επαφές μπορείς να χρησιμοποιήσεις το kies, μπορείς ακόμα πιο εύκολα να τις μεταφέρεις στην sim ή στην sdcard (έχει επιλογές για τα δύο τελευταία στην εφαρμογή επαφές/μενού/εξαγωγή/...) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Samsung Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM:broodROM RC3 (Revision 2) KERNEL:Feacore Phoenix 1.4 NonOC (smartassV2 / sio) Edited February 14, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babamix Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Μπορεί κάποιος να μου πει τι εννοούν όταν λένε "clean ή wipe dalvik cache". Πώς το κάνω στο S+; Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Μπορεί κάποιος να μου πει τι εννοούν όταν λένε "clean ή wipe dalvik cache". Πώς το κάνω στο S+; Μπαινεις σε cwm, advanced-wipe dalvik. Μόνο σε cwm υπάρχει στη η επιλογή και όχι σε στοκ recovery. Σβήνεται το dalvik cache απλα. Δεν χάνεις κάτι. Google it για λεπτομέρειες. Επίσης ισχύει για όλα τα Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babamix Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Τελικά ο brood μίλησε: I'll release a fixed version tonight or tomorrow...... Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 (edited) Επιτέλους! Εγώ πάντως έκανα hard reset μετά το φλασαρισμα και επανέφερα μόνο τα δεδομένα από το nandroid back up που είχα κρατήσει. Τώρα το μάρκετ δουλεύει. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Samsung Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM:broodROM RC3 (Revision 2) KERNEL:Feacore Phoenix 1.4 NonOC (smartassV2 / sio) Edited February 14, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Στην RC3 R2 υπάρχει πρόβλημα με το μάρκετ (δεν μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογές μεγαλύτερες από 4,5mb) που το παλεύουμε για να βρούμε μία λύση, ενώ περιμένουμε και τον προγραμματιστή να πει κάτι γι'αυτό, από χθές το απόγευμα. Μέχρι να λυθεί ίσως καλύτερα είναι να εγκαταστήσεις την RC3. Για τις επαφές μπορείς να χρησιμοποιήσεις το kies, μπορείς ακόμα πιο εύκολα να τις μεταφέρεις στην sim ή στην sdcard (έχει επιλογές για τα δύο τελευταία στην εφαρμογή επαφές/μενού/εξαγωγή/...) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Samsung Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM:broodROM RC3 (Revision 2) KERNEL:Feacore Phoenix 1.4 NonOC (smartassV2 / sio) καλησπερα Λοιπον ειχα το ιδιο προβλημα & εγω με μάρκετ στην RC3 R2 εκανα hard reset & ανοιξα το μαρκετ για 10 λεπτα , μετα πατησα το home & μπηκα ξανα μαρκετ ,(υπαρχει σχετικο ποστ στους xda )κατα την διαρκεια της διαδικασιας ειχα καποια fc και ετσι αναγκαστηκα να κανω restore απο μπακ απ και μετα δουλεψε το μαρκετ κανονικοτατα κατεβασα το speedx 3d δεν μπορω να καταλαβω βεβαια το πως εγινε αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Επιτέλους! Εγώ πάντως έκανα hard reset μετά το φλασαρισμα και επανέφερα μόνο τα δεδομένα από το nandroid back up που είχα κρατήσει. Τώρα το μάρκετ δουλεύει. Θα ήθελα πάντως να δοκίμαζε κάποιος αυτό που λέγαμε στα ΠΜ, για καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Παιδιά , μόλις τώρα είδα για το θεματάκι που αναφέρετε με το market. Εγώ εξ'αρχής έκανα hard reset και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Έχω κατεβάσει 2 παιχνίδια πάνω από 40mb και όλα τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 (edited) Θα ήθελα πάντως να δοκίμαζε κάποιος αυτό που λέγαμε στα ΠΜ, για καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό :p Και μένα με τρώει η περιέργεια αλλά δυστυχώς τώρα δεν έχω πολύ χρόνο ελεύθερο :) Σ'ευχαριστώ πολύ πάντως Νίκο για την βοήθεια και τις οδηγίες! καλησπερα Λοιπον ειχα το ιδιο προβλημα & εγω με μάρκετ στην RC3 R2 εκανα hard reset & ανοιξα το μαρκετ για 10 λεπτα , μετα πατησα το home & μπηκα ξανα μαρκετ ,(υπαρχει σχετικο ποστ στους xda )κατα την διαρκεια της διαδικασιας ειχα καποια fc και ετσι αναγκαστηκα να κανω restore απο μπακ απ και μετα δουλεψε το μαρκετ κανονικοτατα κατεβασα το speedx 3d δεν μπορω να καταλαβω βεβαια το πως εγινε αυτο Παιδιά , μόλις τώρα είδα για το θεματάκι που αναφέρετε με το market. Εγώ εξ'αρχής έκανα hard reset και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Έχω κατεβάσει 2 παιχνίδια πάνω από 40mb και όλα τέλεια. Ναι εντάξει τελικά με hard reset το πρόβλημα λύνεται (τουλάχιστον στους περισσότερους). Το θέμα ήταν να το αποφύγουμε (όπως όλες τις φορές που πήγαινα από την μία έκδοση της broodrom στη άλλη). ------------------------------------------------------------------------------------------------- Samsung Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM:broodROM RC3 (Revision 2) KERNEL:Feacore Phoenix 1.4 NonOC (smartassV2 / sio) Edited February 14, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts