Leon_mania Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 H μπάρα έχει μετακινηθεί περίπου στο 1/4 , έχω φτάσει αισίως τα 38 λεπτά και κάτω αριστερά στο Message έχει μείνει να γράφει "system.img.ext4.download...." Nα κλείσω όπως είναι το odin και να αποσυνδέσω το τηλέφωνο ξεκινώντας πάλι απο την αρχή; Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 (edited) H μπάρα έχει μετακινηθεί περίπου στο 1/4 , έχω φτάσει αισίως τα 38 λεπτά και κάτω αριστερά στο Message έχει μείνει να γράφει "system.img.ext4.download...." Nα κλείσω όπως είναι το odin και να αποσυνδέσω το τηλέφωνο ξεκινώντας πάλι απο την αρχή; Κλείσε, αποσύνδεσε και ξεκίνα τον odin με δεξί κλικ και εκτέλεση ως διαχειριστής. Πάντα έτσι να τον ξεκινάς. Και για όσους έχουν εγκαταστήσει την broodrom και θέλουν μεγαλύτερο εικονίδιο μπαταρίας μπορούν να κατεβάσουν ένα αρχείο από εδώ και το εγκαθιστούν μέσα στο system/framework (permission to rw-rw-rw-) --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Samsung Galaxy S Plus (GT-I9001) BroodRom RC2 Cranium Kernel 1900MHz Edited January 4, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 (edited) Λοιπόν έκανα επανεκκίνηση του ODIN ξεκίνησα και πάλι τη διαδικασία και μου εμφανίζει τα ακόλουθα στο πεδίο "Μessage" Download Start Create File.... Start Thread Detected :1 Setup Connection odin mode...check plcatform verificatio. VerufyPlatform: V0,P0,R0 Start!! set download environment. big partition size!! big partition size!! big partition size!! big partition size!! amss.mbn.download.. 1/7 finished adsp.mbn.download.. 2/7 finished boot.img.download.. 3/7 finished system.img.ext4.download.. και μένει εκεί έχοντας φτάσει πάλι το 10 λεπτο Εdit. Αλλαξα 4 usb ports μέχρι να τα καταφέρω. Edited January 4, 2012 by Leon_mania Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Προς Kouros17 Τί έγινε με το καινούριο που πέρασες στα 1.9 ??? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babamix Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Πέρασα την broodROM RC2 και αρχικά φαίνεται πως δουλεύει καλά. Ξέρει κανείς πώς μπορώ να μικρύνω τα εικονίδια αυτού που καλεί ώστε να είναι πιο όμορφα; Καλεί κάποιος και φαίνεται μεγάλο το εικονίδιο και άσχημο. Στο site γράφει: You can manage broodROM RC2 easy by using the broodROM Configurator (which will release in a few days), this tool helps you to configurate the rom the way you want it (features marked with a asterik ( * ) will be configurable/available when broodROM Configurator releases) - Big/Small Caller Photo* Πρέπει να περιμένω το broodROM Configurator ή μπορώ να το αλλάξω από τώρα; Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 εχω περάσει και εγώ τη bloodrom εχω βαλει το 1.8 kernel, αλλα στα quadrant δε μπορω να ξεπεράσω τα 2400... τι μπορει να φταιει? επίσης, εχω συνδεσει στις επαφές μου το λογαριασμο facebook τους. ετσι οταν παω να επιλέξω επαφή μου εχει την φώτο του fb του. οταν ομως παω να τον καλέσω, να του κάνω κλήση, φαινεται κενή η φώτο του... Ξερει κανεις κανενα τρόπο να φαινεται η φωτο του fb και οταν κανεις κανεις ή δεχεσαι κλήση? @babamix, εμενα μου αρέσει περισσότερο τώρα που εχει μεγάλη φώτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agkou Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 γεια χαρα παιδια.καινουριος στο φορουμ αν και διαβαζω καιρο.. προβλημα τεραστιο και με το καλως σας βρηκα εκανα φορματ στο galaxy s plus μου και χαθηκαν ολα τα αρχεια... τι μπορω να κανω για αυτο? παρακαλω βοηθεια............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 (edited) επίσης, εχω συνδεσει στις επαφές μου το λογαριασμο facebook τους. ετσι οταν παω να επιλέξω επαφή μου εχει την φώτο του fb του. οταν ομως παω να τον καλέσω, να του κάνω κλήση, φαινεται κενή η φώτο του... Ξερει κανεις κανενα τρόπο να φαινεται η φωτο του fb και οταν κανεις κανεις ή δεχεσαι κλήση; Αν έχω καταλάβει καλά τι εννοείς τότε θα πρέπει να συνδέσεις τις επαφές του fb με τις επαφές που έχεις ήδη στο τηλέφωνο. Αν παραδείγματος χάριν έχεις μια επαφή με το όνομα "Γιώργος Παπαδόπουλος" και μία επαφή facebook "Giorgos Papdopoulos", θα πρέπει να πας στην επαφή του fb να την επιλέξεις κρατώντας την πατημένη μέχρι να βγει ένα μενου. Εκεί επιλέγεις "σύνδεση επαφής" και διαλέγεις το όνομα του φίλου σου που έχεις αποθηκευμένο με το όνομα "Γιώργος Παπδόπουλος. γεια χαρα παιδια.καινουριος στο φορουμ αν και διαβαζω καιρο.. προβλημα τεραστιο και με το καλως σας βρηκα εκανα φορματ στο galaxy s plus μου και χαθηκαν ολα τα αρχεια... τι μπορω να κανω για αυτο? παρακαλω βοηθεια............. Αμα δεν έχεις κρατήσει αντίγραφα ασφαλείας τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. :( Edited January 5, 2012 by sakiss Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agkou Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Αμα δεν έχεις κρατήσει αντίγραφα ασφαλείας τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. :( διαβασα στο ιντερνετ για κατι προγραμματα που κανουν κατι παρομοιο με τους σκληρους αλλα ειμαι τελειως ανιδεος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Αν έχω καταλάβει καλά τι εννοείς τότε θα πρέπει να συνδέσεις τις επαφές του fb με τις επαφές που έχεις ήδη στο τηλέφωνο. Αν παραδείγματος χάριν έχεις μια επαφή με το όνομα "Γιώργος Παπαδόπουλος" και μία επαφή facebook "Giorgos Papdopoulos", θα πρέπει να πας στην επαφή του fb να την επιλέξεις κρατώντας την πατημένη μέχρι να βγει ένα μενου. Εκεί επιλέγεις "σύνδεση επαφής" και διαλέγεις το όνομα του φίλου σου που έχεις αποθηκευμένο με το όνομα "Γιώργος Παπδόπουλος. το εχω κανει, και οταν κοιταω τις επαφες μου βλεπω τις φωτος του fb. ΑΛΛΑ, οταν παιρνω τηλ ή με καλουν, βγαινει κενη φωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Παιδιά έχω επιτυχώς εδώ και λίγες μέρες φλασάρει την broodROM και όλα πηγαίνουν τέλεια. Επίσης εδώ και 2 μέρες έχω κάνει το update του kernel (1.8 ghz overclock) και ενώ η συσκευή πετάει σε μενού και απλές εφαρμογές, σε βαριά παιχνίδια αντιμετωπίζω παράξενα lags που πριν το overclock δεν τα είχα... Προσπάθησα σήμερα με τον κλασικό τρόπο (μέσω του odin και με one package) να φλασάρω την συσκευή μου με άλλη rom όμως η διαδικασία δεν ξεκινάει και παίρνω κάποια περίεργα messages (το δοκίμασα με 3 διαφορετικές rom που τις είχα φλασάρει με επιτυχία στο παρελθόν). Τα παραθέτω παρακάτω και περιμένω την βοήθειά σας. Ευχαριστώ πολύ! Download Start... <0> Create File... <1> StartThread Detected : 1 <2> StartThread Detected : 0 <3> StartThread Detected : 0 <4> StartThread Detected : 0 <5> StartThread Detected : 0 <6> StartThread Detected : 0 <7> StartThread Detected : 0 <8> StartThread Detected : 0 <1> setup connection... <1> odin mode.. check plcatform verification. <1> VerifyPlatform:V0, P0,R0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 διαβασα στο ιντερνετ για κατι προγραμματα που κανουν κατι παρομοιο με τους σκληρους αλλα ειμαι τελειως ανιδεος... Υπαρχουν παρα πολλα προγραματα. Συγκεκριμενα δε μπορω να σου πω γιατι δεν θυμαμαι ονομασιες αλλα επισης δεν θα βρισκουν και ολα τα ιδια αρχεια και δε θα σου κανουν ολα την δουλεια που θες. Αν εχεις ορεξη να googlareis για recovery programs, recover lost data και τετοια και να δοκιμασεις με υπομονη. (πριν λιγες μερες το εκανα κι εγω στο κινητο, αυριο το μεσημερακι θα σου πω την ονομασια του προγραματος που μου δουλεψε καλυτερα απο ολα, διοτι τωρα δεν ειμαι στο pc) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Κάποιο widget για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση 3g υπάρχει ??? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Κάποιο widget για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση 3g υπάρχει ??? Απευθύνσου στο θέμα των εφαρμογών... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294249 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkoukoun Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Χρόνια πολλά και καλη χρονια σε ολους. Εχω εδω και 3 μηνες το plus και με προβληματιζει καποιες φορες γιατι ειτε καλεσω εγω ειτε με καλεσουν μετα απο 1,5 λεπτο ή και 2(max) το κινητο μου κανει αποσυνδεση. Μετα απο λιγα δευτερολεπτα μου δινει παλι γραμμη για να καλεσω και δεν ξανα κοβει την γραμμη. Δεν εχω δοκιμασει αλλη Sim αλλα την Sim μου την ειχα σε αλλη συσκευη πριν και τετοιο προβλημα δεν ειχα? Τι θα μπορουσε να ειναι το προβλημα? υπαρχει περιπτωση να ειναι θεμα λειτουργικου? Πως θα μπορουσε να ειναι θεμα σηματος της συσκευης αν με την δευτερη δεν χανει παλι το σήμα? Ευχαριστω πολυ για τον χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Σε πρώτη φάση προτείνω να δοκιμάσεις και με άλλη SIM. Αν εξακολουθεί το πρόβλημα... επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και παρακολούθηση της λειτουργίας χωρίς να περάσεις εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 (edited) Προς Kouros17 Τί έγινε με το καινούριο που πέρασες στα 1.9 ??? Μία δυο φορές δεν μπόρεσε να πάρει τις τιμές. Τον κατέβασα στα 1800MHz χωρίς κανένα πρόβλημα και τώρα τον έχω πάλι στα 1900MHz. Με την μπαταρία όλα εντάξει (20% την ώρα με internet και παιχνίδια). Πρέπει να περιμένω το broodROM Configurator ή μπορώ να το αλλάξω από τώρα; Ευχαριστώ! Μου φαίνεται ότι μπορείς αν εγκατασταστήσεις ένα αρχείο. Ρώτα στο φόρουμ της rom. Μέσα από το Configurator που θα ανεβάσει σε λίγες μέρες (ίσως και μέχρι το τέλος της εβδομάδας), θα μπορείς να το κάνεις σίγουρα, γιατί σε πολλούς δεν αρέσει. Εμένα μ'αρέσει πάντως :) εχω περάσει και εγώ τη bloodrom εχω βαλει το 1.8 kernel, αλλα στα quadrant δε μπορω να ξεπεράσω τα 2400... τι μπορει να φταιει? Κοίτα τα 2400 στο quadrant δεν είναι καθόλου χαμηλό ποσοστό. Στο No-frills CPU Control (ή όποια άλλη εφαρμογή χρησιμοποιείς για τον έλεγχο του επεξεργαστή), διάλεξε για governor το smartassV2 και για I/Q το bfq (εννοείτε ότι για μέγιστη τιμή θα έχεις τα 1804.8 MHz). Κλείσε όλα τα προγράμματα (διαχείριση εργασιών - ram -εκκαθάριση μνήμης) και κάνε το τεστ συνολικά τρεις φορές (τη μία μετά την άλλη). Το δεύτερο ή το τρίτο ποσοστό θα είναι ψηλότερο. Παιδιά έχω επιτυχώς εδώ και λίγες μέρες φλασάρει την broodROM και όλα πηγαίνουν τέλεια. Επίσης εδώ και 2 μέρες έχω κάνει το update του kernel (1.8 ghz overclock) και ενώ η συσκευή πετάει σε μενού και απλές εφαρμογές, σε βαριά παιχνίδια αντιμετωπίζω παράξενα lags που πριν το overclock δεν τα είχα... Προσπάθησα σήμερα με τον κλασικό τρόπο (μέσω του odin και με one package) να φλασάρω την συσκευή μου με άλλη rom όμως η διαδικασία δεν ξεκινάει και παίρνω κάποια περίεργα messages (το δοκίμασα με 3 διαφορετικές rom που τις είχα φλασάρει με επιτυχία στο παρελθόν). Τα παραθέτω παρακάτω και περιμένω την βοήθειά σας. Ευχαριστώ πολύ! Download Start... <0> Create File... <1> StartThread Detected : 1 <2> StartThread Detected : 0 <3> StartThread Detected : 0 <4> StartThread Detected : 0 <5> StartThread Detected : 0 <6> StartThread Detected : 0 <7> StartThread Detected : 0 <8> StartThread Detected : 0 <1> setup connection... <1> odin mode.. check plcatform verification. <1> VerifyPlatform:V0, P0,R0 Αν συνεχίζουν να σου παρουσιάζονται τα προβλήματα κατέβασε την μέγιστη τιμή στα 1400 ή εγκατέστησε τον Cranium Kernel (που είναι απόλυτα συμβατός και με αυτή τη rom) και δοκίμασε πάλι στα 1900 ή 1800. Τον κατεβάζεις από εδώ και τον εγκαθιστάς με τον ίδιο τρόπο. Έτσι μέσα στην sdcard θα έχεις και τους δύο για να δοκιμάζεις όποιον θέλεις. Οι προτεινόμενες default επιλογές για τον Cranium Kernel στο No frills είναι interactive X (για governor) και vr (για I/Q) Όταν φλασάρισα για πρώτη φορά την broodrom είχα το ίδιο hang που αναφέρεις και λύθηκε με τον τρόπο που αναφέρει ο δημιουργός της ρομ (χωρίς να βγάλω το καλώδιο, έβγαλα την μπαταρία, την ξαναέβαλα, ξαναξεκίνησα τον odin και όλα o.k.!). Έχει οδηγίες γι'αυτό στο πρώτο post εδώ. Δεν ξέρω βέβαια αν μπορεί να είναι λύση και για άλλη ρομ άλλά δεν χάνεις και τίποτα να δοκιμάσεις. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Samsung Galaxy S Plus (GT-I9001) BroodRom RC2 Cranium Kernel 1900MHz Edited January 5, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 εχω περάσει και εγώ τη bloodrom εχω βαλει το 1.8 kernel, αλλα στα quadrant δε μπορω να ξεπεράσω τα 2400... τι μπορει να φταιει? επίσης, εχω συνδεσει στις επαφές μου το λογαριασμο facebook τους. ετσι οταν παω να επιλέξω επαφή μου εχει την φώτο του fb του. οταν ομως παω να τον καλέσω, να του κάνω κλήση, φαινεται κενή η φώτο του... Ξερει κανεις κανενα τρόπο να φαινεται η φωτο του fb και οταν κανεις κανεις ή δεχεσαι κλήση? @babamix, εμενα μου αρέσει περισσότερο τώρα που εχει μεγάλη φώτο. Πώς το κάνατε ρε παιδιά αυτό ?? Εγώ δεν μπορώ. Πές λίγο την διαδικασία σλυνδεσης της φώτο με το fb. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agkou Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Υπαρχουν παρα πολλα προγραματα. Συγκεκριμενα δε μπορω να σου πω γιατι δεν θυμαμαι ονομασιες αλλα επισης δεν θα βρισκουν και ολα τα ιδια αρχεια και δε θα σου κανουν ολα την δουλεια που θες. Αν εχεις ορεξη να googlareis για recovery programs, recover lost data και τετοια και να δοκιμασεις με υπομονη. (πριν λιγες μερες το εκανα κι εγω στο κινητο, αυριο το μεσημερακι θα σου πω την ονομασια του προγραματος που μου δουλεψε καλυτερα απο ολα, διοτι τωρα δεν ειμαι στο pc) ευχαριστω πολυ αδερφε...! θα ψαξω στο google αλλα αν μπορεις να μου γραψεις και συ αυτο που χρησιμοποιησες θα ηταν σουπερ αφου το χεις δοκιμασει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 (edited) Κοίτα τα 2400 στο quadrant δεν είναι καθόλου χαμηλό ποσοστό. Στο No-frills CPU Control (ή όποια άλλη εφαρμογή χρησιμοποιείς για τον έλεγχο του επεξεργαστή), διάλεξε για governor το smartassV2 και για I/Q το bfq (εννοείτε ότι για μέγιστη τιμή θα έχεις τα 1804.8 MHz). Κλείσε όλα τα προγράμματα (διαχείριση εργασιών - ram -εκκαθάριση μνήμης) και κάνε το τεστ συνολικά τρεις φορές (τη μία μετά την άλλη). Το δεύτερο ή το τρίτο ποσοστό θα είναι ψηλότερο.[/url] Σε ενα ΖΤΕ που ειχα πιο πριν, με μια custom rom, στο quadrat εδειχνε, κατι εξωπραγματικες τιμές σαν και αυτές, που δεν ανταποκρινονταν στην πραγματικότητα. Μετα απο λίγο καιρό αποδείχτηκε οτι εδειχναν ΔΙΠΛΑΣΙΑ απο οτι ηταν στην πραγματικότητα. Και σε αυτην την περίπτωση κατι αντιστοιχο πιστεύω θα ισχύει... Οπότε εβλεπα κατι 2500+ και ελεγα οκ, 1250... μια χαρα ειναι.. Πριν κανω μέτρηση, πάντως, εσβησα τις ανοιχτες εφαρμογές , ραμ κτλ. Στην πρωτη μετρηση, εδειχνε περισσοτερο απο οτι την 2η. 3η δε δοκιμασα.. θα ξαναδοκιμασω :D Πώς το κάνατε ρε παιδιά αυτό ?? Εγώ δεν μπορώ. Πές λίγο την διαδικασία σλυνδεσης της φώτο με το fb. πας στην επαφη που θες, στις επαφες σου. πατας μενου -> συνδεση επαφης-> εμφανιση ολων των επαφων , και τις συνδεεις με του fb. Αν δεν σου εμφανιζει του fb,skype, yahoomail ktl.. κανεις την εξης διαδικασία. Επαφές, μενου-> περισσοτερα-> επιλογες οθονης και επιλέγεις τι θες να σου εμφανιζει. :happy: αλλα δυστυχώς ακομα δεν εχω βρει κατα την διαρκεια κλήσης, να κρατάει την φωτο απο fb. Edited January 5, 2012 by panaua13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 (edited) Σε ενα ΖΤΕ που ειχα πιο πριν, με μια custom rom, στο quadrat εδειχνε, κατι εξωπραγματικες τιμές σαν και αυτές, που δεν ανταποκρινονταν στην πραγματικότητα. Μετα απο λίγο καιρό αποδείχτηκε οτι εδειχναν ΔΙΠΛΑΣΙΑ απο οτι ηταν στην πραγματικότητα. Αυτό έχει ενδιαφέρον. Πως αποδείχτηκε; --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Samsung Galaxy S Plus (GT-I9001) BroodRom RC2 Cranium Kernel 1900MHz Edited January 5, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 το παραδέχτηκε και ο ιδιος ο developer. δεν γινεται ενα κινητάκι με 600 επεξεργαστη, o/c στα 710, να ειναι καλυτερο απο htc desire. στα quadrant τα περνουσε με ευκολια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Αυτό έχει ενδιαφέρον. Πως αποδείχτηκε; --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Samsung Galaxy S Plus (GT-I9001) BroodRom RC2 Cranium Kernel 1900MHz Πάντως εγώ βλέπω υστέρηση στα 1,8 απ'οτι το 1,4 . Δεν ξέρω αν το 1,9 είναι καλύτερο. Τί λες ?? Να το δοκιμάσω ?? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 το εχω κανει, και οταν κοιταω τις επαφες μου βλεπω τις φωτος του fb. ΑΛΛΑ, οταν παιρνω τηλ ή με καλουν, βγαινει κενη φωτο. Λοιπον, εχοντας επιλεξει την επαφη πατας το κουμπακι με τις επιλογες κ επιλεγεις Σήμανση ως προεπιλογη και μετα επιλεγεγεις στην ταυτοτητα καλουντος την photo που θελεις να εμφανιζεται ;) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 σε ευχαριστώ για την προσπάθεια αλλα παλι δεν βλεπω κατι διαφορετικό. υπενυθμίζω οτι οι εικονες απο fb , δεν τις εχω τραβηξει με καμερα, ουτε ειναι αποθηκευμενες στο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts