deinosauraki Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Καλησπέρα, καμιά πρόταση για εμάς τους νέους για καμιά δοκιμασμένη ROM σε 2.3 ή και 4.04 αν υπάρχει? Ακούω καλά λόγια για την shadow σε 2.3, σε 4.04 υπάρχει κάτι ή είναι νωρίς ακόμα? Ευχαριστω Εδώ και 5-6 μέρες έχω της ICS του arco. Πολύ καλή, γρήγορη και χωρίς πολλά προβλήματα. Βέβαια μου έχει κάνει 2 reset μέχρι τώρα. Παράθεση Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Ευχαριστώ και τους 2 παιδιά! Εδώ και 2 μέρες το εχω το κινητό στα χέρια μου και απλά είμαι με stock! Μόνο root το έχω κάνει και εχω περάσει άλλη recovery! Θα δοκιμάσω αυτές που είπατε και βλέπουμε! Σίγουρα θα ξαναχρειαστώ τη βοήθεια σας!!!! Τώρα μεταξύ 2.3 kai ICS τί λέτε? (για καθημερινή χρήση, σταθερότητα, μπαταρία κ.τ.λ) Ευχαριστώ και πάλι Υ.Γ!! Αν είναι ευκολο τα λινκ με του arco και του broodplank υπάρχουν εύκολα? (Για να παρακολουθούμε και τις εξελίξεις τους!!) Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 (edited) Ευχαριστώ και τους 2 παιδιά! Εδώ και 2 μέρες το εχω το κινητό στα χέρια μου και απλά είμαι με stock! Μόνο root το έχω κάνει και εχω περάσει άλλη recovery! Θα δοκιμάσω αυτές που είπατε και βλέπουμε! Σίγουρα θα ξαναχρειαστώ τη βοήθεια σας!!!! Τώρα μεταξύ 2.3 kai ICS τί λέτε? (για καθημερινή χρήση, σταθερότητα, μπαταρία κ.τ.λ) Ευχαριστώ και πάλι Όλες οι ρομ που ανέφερα στο παραπάνω post είναι για καθημερινή χρήση. Το θέμα είναι ποια προτιμάς εσύ. Μια σημαντική διαφορά που έχω εντοπίσει είναι ότι στις gingerbread έχεις πολύ μικρότερη κατανάλωση μπαταρίας όταν χρησιμοποιείς 3G σε σχέση με τις ICS kai JB roms. Αν αυτό δεν σε απασχολέι όμως τότε θα σου πρότεινα ICS για να μην πω JB. Edit: CM9 by arco , Aosp by broodplank Edited December 19, 2012 by yiannis_12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Δηλαδή εχουμε φτάσει σε jb σε τόσο απροβλημάτιστο στάδιο που είναι και για καθημερινή χρήση? (απορίες του νέου μή βαράς!!!) ? Αν ναί ρίξε καμιά πρόταση και για Jb!!! Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Αμα πας σε ics η jb θα νομιζεις οτι πηρες αλλο κινητο, εμενα ετσι μου φαινοταν τουλαχιστον.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Δηλαδή εχουμε φτάσει σε jb σε τόσο απροβλημάτιστο στάδιο που είναι και για καθημερινή χρήση? (απορίες του νέου μή βαράς!!!) ? Αν ναί ρίξε καμιά πρόταση και για Jb!!! Καλησπέρα, καμιά πρόταση για εμάς τους νέους για καμιά δοκιμασμένη ROM σε 2.3 ή και 4.04 αν υπάρχει? Ακούω καλά λόγια για την shadow σε 2.3, σε 4.04 υπάρχει κάτι ή είναι νωρίς ακόμα? Ευχαριστω Φίλε Χρήστο, θα συμφωνήσω και εγώ ότι σε GB η καλύτερη είναι η Shadow, αρκετά γρήγορη και με πολλή καλή διαχείριση μπαταρίας. Σε ICS θα σου πρότεινα την Smoothie ICS 2.0 η οποία είναι από τις πιο σταθερές και σε συνδυασμό με τον BroodKernel τον οποίο ενσωματώνει έχει πολλή καλή μπαταρία...ακόμα και με 3G...το μόνο πρόβλημα είναι, αν βγάζεις φωτογραφίες, θα πρέπει να την γυρνάς στο gallery αριστερά (το κάνεις μια φορά). Σε JB πολλή καλή είναι η SlimBean 3.1.0 και SmoothieJB οι οποίες έχουν κάποια bug στην κάμερα και λίγη περισσότερη κατανάλωση μπαταρίας (όχι πολλή μεγάλη διαφορά με ICS) Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 (edited) Καλα γι αυτο είμαι σίγουρος!! Είχα ενα samsung gt-i5800 και του είχα βάλει 2.3.7! Αλλά είχε κάτι θεματάκια! Πάλεψα πολύ να βρώ κάποια που να μπορείς να τη χρησιμοποιείς καθημερινα (και λίγο στη δουλειά) χωρίς προβλήματα. Γι αυτό είμαι λίγο επιφυλακτικός! Θα μου πείς δοκίμασε και βλέπεις!!!! Τωρα αναμεσα σε icecream και jb? (γιατι μια 2.3.7 θα δοκιμάσω σίγουρα!) Φίλε Χρήστο, θα συμφωνήσω και εγώ ότι σε GB η καλύτερη είναι η Shadow, αρκετά γρήγορη και με πολλή καλή διαχείριση μπαταρίας. Σε ICS θα σου πρότεινα την Smoothie ICS 2.0 η οποία είναι από τις πιο σταθερές και σε συνδυασμό με τον BroodKernel τον οποίο ενσωματώνει έχει πολλή καλή μπαταρία...ακόμα και με 3G...το μόνο πρόβλημα είναι, αν βγάζεις φωτογραφίες, θα πρέπει να την γυρνάς στο gallery αριστερά (το κάνεις μια φορά). Σε JB πολλή καλή είναι η SlimBean 3.1.0 και SmoothieJB οι οποίες έχουν κάποια bug στην κάμερα και λίγη περισσότερη κατανάλωση μπαταρίας (όχι πολλή μεγάλη διαφορά με ICS) Σ ευχαριστώ! Ωχ και πάνω που είχα 2 προτάσεις και είπα καλά νά και άλλες 2!!! Edited December 19, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Δηλαδή εχουμε φτάσει σε jb σε τόσο απροβλημάτιστο στάδιο που είναι και για καθημερινή χρήση? (απορίες του νέου μή βαράς!!!) ? Αν ναί ρίξε καμιά πρόταση και για Jb!!! Εγώ είμαι με τη Cm10 του ivendor με stock kernel και δεν βλέπω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αν εξαιρέσεις τη μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας με 3g. Πολύ καλή είναι και η slimbean 3.1.0 όπως είπε και ο jimsiv. Δοκιμάζεις κι επιλέγεις. Μην ξεχάσεις μόνο να κρατήσεις back up από το τηλέφωνό σου όπως είναι τώρα σε περίπτωση που θέλεις να επιστρέψεις στην αρχική σου ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους! Τί να πώ θα αρχήσω δοκιμές και επανέρχομααι με απορίες!!! Απλά σκέφτομαι να δοκιμάσω και μία Shadow για αρχή ή να το προσπεράσω αυτό το βήμα (!!) και να πάω σε jb κατευθείαν!! ?? Ευχαριστώ και πάλι όλους :) Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους! Τί να πώ θα αρχήσω δοκιμές και επανέρχομααι με απορίες!!! Απλά σκέφτομαι να δοκιμάσω και μία Shadow για αρχή ή να το προσπεράσω αυτό το βήμα (!!) και να πάω σε jb κατευθείαν!! ?? Ευχαριστώ και πάλι όλους :) Πέρασε τη Shadow αν θες να τη δοκιμάσεις και κράτα ένα nandroid back up από τη Shadow για να μπορείς να γυρίσεις εύκολα και μετά δοκίμασε και μια JB κι αποφασίζεις ποια θα κρατήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Σωστή σκέψη! Αλλωστε απο ότι κατάλαβα η διαδικασία είναι ίδια (με το παλιό μου) και εύκολη οπότε ...δοκιμάζω! Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 εγω προσωπικα που ειμαι με Shadow απο χθες, δεν εχω κανενα προβλημα. το μονο ψεγαδι εκτος και αν φταιει το τηλ ειναι οτι δεν ακουω δυνατα τον συνομιλητη μου την ωρα της κλησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Εγώ είμαι με τη Cm10 του ivendor Πρίν κανένα μισάωρο την πέρασα κι εγώ τν ROm! Ρε παιδιά αυτή η extrenal SD που έχει πάει και ο φάκελος της είναι άδειος???? Κατα τα άλλα όλα καλά φαίνονται! Είναι σαν να εχεις άλλο τηλέφωνο πάντως απο εμφάνιση και λειτουγία..... Απο ραδιόφωνο δεν υπάρχει καμιά πατέντα να παίζει? Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonak Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 καλησπερα παιδια...μου δημιουργηθηκε ενα προβληματακι στο κινητο.εκανα φλασαρισμα και υστερα απο το reboot το κινητο δεν ανοιξε ποτε..δεν φορτιζει δεν κανει τιποτα..υπαρχει περιπτωση να βρουμε μια λυση?ξεχασα να αναφερω οτι κατα την διαρκεια του φλασαρισματος η μπαταρια ηταν στο 20%...αν παιζει καποιο ρολο αυτο..ευχαριστω εκ των προτερων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 εγω ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι δεν περναει τις εφαρμογες στην sd μεσω του App2SD. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Πρίν κανένα μισάωρο την πέρασα κι εγώ τν ROm! Ρε παιδιά αυτή η extrenal SD που έχει πάει και ο φάκελος της είναι άδειος???? Κατα τα άλλα όλα καλά φαίνονται! Είναι σαν να εχεις άλλο τηλέφωνο πάντως απο εμφάνιση και λειτουγία..... Απο ραδιόφωνο δεν υπάρχει καμιά πατέντα να παίζει? Δεν έχω πρόβλημα με την external sd, απλά ονομάζει την εσωτερική κάρτα σε sdcard0 και την εξωτερική σε sdcard1. Ποιο file explorer χρησιμοποιείς? Για ραδιόφωνο μπορείς να δοκιμάσεις το spirit fm από το market Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 καλησπερα παιδια...μου δημιουργηθηκε ενα προβληματακι στο κινητο.εκανα φλασαρισμα και υστερα απο το reboot το κινητο δεν ανοιξε ποτε..δεν φορτιζει δεν κανει τιποτα..υπαρχει περιπτωση να βρουμε μια λυση?ξεχασα να αναφερω οτι κατα την διαρκεια του φλασαρισματος η μπαταρια ηταν στο 20%...αν παιζει καποιο ρολο αυτο..ευχαριστω εκ των προτερων!!! Το κινητό φορτίζει όταν συνδέεις το φορτιστή έστω και κλειστό ή είναι τελείως νεκρό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 (edited) Αν είναι ευκολο τα λινκ με του arco και του broodplank υπάρχουν εύκολα? (Για να παρακολουθούμε και τις εξελίξεις τους!!) Εδώ είναι η κοινότητα του τηλεφώνου μας στους xda, με όλες τις roms τα kernels, τα mods κλπ. Δηλαδή εχουμε φτάσει σε jb σε τόσο απροβλημάτιστο στάδιο που είναι και για καθημερινή χρήση? (απορίες του νέου μή βαράς!!!) ? Αν ναί ρίξε καμιά πρόταση και για Jb!!! Άνετα κάνει για καθημερινή χρήση αν εξαιρέσεις κάποια μικρά bugs εδώ και κει. Το μεγάλο άλμα για την τελειοποίηση θα γίνει όταν φτιαχτεί και το kernel 3.x στο οποίο δουλεύει ο arco68. Η βάση όλων των Jelly Bean roms είναι η cm10 του ivendor, οπότε είναι και αυτή που σου προτείνω. ;) Απο ραδιόφωνο δεν υπάρχει καμιά πατέντα να παίζει? Κατεβάζεις από εδώ το spirit fm, το εγκαθιστάς και επιλέγεις: ρυθμίσεις - τοπική ζώνη - Ελλάδα Audio - Method - qdsp5v2 καλησπερα παιδια...μου δημιουργηθηκε ενα προβληματακι στο κινητο.εκανα φλασαρισμα και υστερα απο το reboot το κινητο δεν ανοιξε ποτε..δεν φορτιζει δεν κανει τιποτα..υπαρχει περιπτωση να βρουμε μια λυση?ξεχασα να αναφερω οτι κατα την διαρκεια του φλασαρισματος η μπαταρια ηταν στο 20%...αν παιζει καποιο ρολο αυτο..ευχαριστω εκ των προτερων!!! Μπαίνεις σε recovery mode ή σε download mode; Δοκίμασες αυτό που περιγράφεται εδώ; Κούρος μια βοήθεια. Τελικά με την jb smoothie η φωτογραφική δεν ειναι καθόλου καλή. Οι φωτογραφίες πολυ συμπιεσμενες. Επειδή με ενδιαφέρει πολυ η φωτο, αν πάω σε Κάποια icb θα έχω Καλύτερη φωτογραφική ή ειναι ο ίδιος κερνελ Άρα ίδια επίδοση. Μπορώ να ζήσω με Μερικά reboots αλλα η κάμερα με ενδιαφέρει μεχρι που θα μπορούσα να γύρισω πίσω στη gb (αν και δεν το θέλω) . Οι φωτο γενικά στις ics και jelly bean roms έχουν χειρότερη ποιότητα από τις gb roms. Με broodkernel είναι ασυμπίεστες και απ'ότι θυμάμαι έχουν καλύτερη ποιότητα. Δοκίμασε αν θέλεις και με κάποια άλλη εφαρμογή από το μαρκετ (π.χ. pudding camera, lgcamera, κλπ) 2η μερα με το diablokernel και βλεπω μεσο cpu spy πως το κινητο δεν πεφτει σε deep sleep...επιστρεφω στο στοκ κερνελ του invedor...εχει να προτεινει κανεις κανα καλο και εμπιστο κερνελ για την cm10 ? Σε μένα μπαίνει κανονικά σε deep sleep. Μερικές φορές το deep sleep κολλάει σε όλα τα kernel. Δοκίμασε ν'αλλάξεις τον governor και μετά από κάποιες ώρες αν διαπιστώσεις ότι μπαίνει κανονικά σε deep sleep, ξαναβάλε τον governor που θέλεις. Προσωπικά προτιμώ πάντα τα stock kernel των ρομ, αν και τις τελευταίες μέρες δοκιμάζω τον kernel του diaplo (high performance) και έχω εντυπωσιαστεί! Αν εξαιρέσεις ότι δεν μπορείς να παρακολουθήσεις και να εγγράψεις βίντεο σε 720p παρά μόνο σε 480p και τη μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας, όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν άψογα και επιτέλους χωρίς lags στα απαιτητικά παιχνίδια. καλημερες. προσπαθω μεσω App2Sd να περασω τις εφαρμογες στην καρτα και μου βγαζει failed to move application. Not enough memory. Ευχαριστω Αν έχεις την shadow είναι σίγουρο ότι δεν είναι πρόβλημα της ρομ. Βασικά δεν υπάρχει κάποια ρομ αυτή τη στιγμή που να έχει αυτό το bug (εκτός από την aosp jelly bean). Είναι ένα περίεργο πρόβλημα που το έχω ακούσει και διαβάσει και από άλλους, αλλά επειδή δεν μου εμφανίστηκε ποτέ δεν το έψαξα. Αν θέλεις βάλε στην αναζήτηση της google "failed to move application. Not enough memory" και θα σου βγάλει πολλά αποτελέσματα. Ίσως σε κάποια απ'αυτά να βρεις τη λύση. Βρες επίσης της κατάλληλη θεματική ενότητα εδώ στο φόρουμ και ίσως να βρεθεί κάποιος που να ξέρει τη λύση. Είναι συνηθισμένο πρόβλημα. Edited December 20, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Κατεβάζεις από εδώ το spirit fm, το εγκαθιστάς και επιλέγεις: ρυθμίσεις - τοπική ζώνη - Ελλάδα Audio - Method - qdspv2 Altern Φιλε μου σ ευχαριστώ! Το κατέβασα, στις ρυθμίσεις όμως στο audio method δεν εχει το qdspv2 Altern αλλα εχει ενα qdsp5v2 altern. Μας κάνει αυτό ή είναι άλλο πράγμα!? Παντως έχει μια διαφορα ενα κλιλ πιο αργη η rom (jb) απο την stock 2.3.3 Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 (edited) Φιλε μου σ ευχαριστώ! Το κατέβασα, στις ρυθμίσεις όμως στο audio method δεν εχει το qdspv2 Altern αλλα εχει ενα qdsp5v2 altern. Μας κάνει αυτό ή είναι άλλο πράγμα!? Παντως έχει μια διαφορα ενα κλιλ πιο αργη η rom (jb) απο την stock 2.3.3 Μια χαρά μας κάνει. Αυτό είναι το σωστό. :) Αν δεν λειτουργεί χρειάζεσαι μία άλλη version της εφαρμογής. Δοκιμασμένη είναι αυτή της 15ης Αυγούστου. Για να δεις πως λειτουργεί η ρομ χρειάζεσαι κάποιες μέρες ώστε το τηλέφωνο να εξοικειωθεί με το καινούριο λειτουργικό. Edited December 20, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 σ ευχαριστώ φίλε μου!! Α εχουμε και περίοδο προσαρμογής ε?!!! Λογικά φαντάζομαι πως μεταξύ ics και jb δεν πρεπει να παίζουν και μεγάλες διαφορές στην ταχήτητα έτσι δεν ειναι ? Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonak Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 (edited) φιλε μου ειναι νεκρο.. ουτε στο recovery μπορω να μπω ουτε στο download mode... :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited December 20, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 (edited) σ ευχαριστώ φίλε μου!! Α εχουμε και περίοδο προσαρμογής ε?!!! Λογικά φαντάζομαι πως μεταξύ ics και jb δεν πρεπει να παίζουν και μεγάλες διαφορές στην ταχήτητα έτσι δεν ειναι ? Ε ναι, υπάρχει μία περίοδος προσαρμογής γιατί αν το άλμα από ics σε jelly bean δεν είναι πολύ μεγάλο, αυτό από gb σε jelly bean είναι. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι τα πράγματα θα πάνε σίγουρα καλύτερα, μπορεί να πάνε και χειρότερα, βλέπεις και αποφασίζεις. :) Αυτό για την ταχύτητα που λες είναι σωστό. Πάνω κάτω οι ics και οι jelly bean roms από άποψη λειτουργίας είναι περίπου το ίδιο. Η διαφορά θα υπάρξει λογικά όταν φτιαχτεί το 3.χ kernel για jelly bean. Υπάρχουν αυτή τη στιγμή κάποια τέτοια kernel αλλά δεν λειτουργεί η κάμερα ακόμη. Περιμένουμε όλοι τον arco68 (αυτόν που έφερε ουσιαστικά την ics και την jelly bean στο τηλέφωνό μας) να ολοκληρώσει το 3.χ kernel με την κάμερα να λειτουργεί. φιλε μου ειναι νεκρο.. ουτε στο recovery μπορω να μπω ουτε στο download mode... Κοίτα εδώ (Soft-Bricked και Un-Brick the device), και εδώ, διαβάσέ τα προσεχτικά και προσπάθησε να κάνεις ότι προτείνουν. Αν δεν γίνει κάτι, τότε μάλλον το τηλέφωνο χρειάζεται service. Αν κάποιος από την ομάδα διαχείρισης (ή όποιος άλλος) θυμάται που υπάρχει η θεματική ενότητα για το USB JIG ας μας το θυμήσει και καλό είναι να κοιτάξεις και εκεί. Κοίτα και το βίντεο, ίσως βοηθήσει... Edited December 21, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 καλησπερα παιδια...μου δημιουργηθηκε ενα προβληματακι στο κινητο.εκανα φλασαρισμα και υστερα απο το reboot το κινητο δεν ανοιξε ποτε..δεν φορτιζει δεν κανει τιποτα..υπαρχει περιπτωση να βρουμε μια λυση?ξεχασα να αναφερω οτι κατα την διαρκεια του φλασαρισματος η μπαταρια ηταν στο 20%...αν παιζει καποιο ρολο αυτο..ευχαριστω εκ των προτερων!!! Τι ακριβώς φλάσαρες; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Τι ακριβώς φλάσαρες; Και πως φλασαρες? Με odin η απο το recovery? Δοκιμασες με το power button και το πανω βελακι ταυτοχρονα να μπεις recovery? Μια φορα παντως που μου ετυχε εβγαλα την μπαταρια την ξαναεβαλα το αφησα αρκετη ωρα στην πριζα και μπηκα σε recovery. Με αλλο κινητο ομως. Αν δεν πιασει αυτο δες αυτα που εδωσε ο kouros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts