cobran Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Προσπαθησε κανεις στην Beta του invedor να κανει Video call?Απο τον παροχο κινητης τηλεφωνιας φυσικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Προσπαθησε κανεις στην Beta του invedor να κανει Video call?Απο τον παροχο κινητης τηλεφωνιας φυσικα.... Video call μπορείς να κάνεις μόνο από stock rom, όχι από custom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 αξίζει η επισκευή μιας σπασμένης οθόνης στο εν λόγο τηλέφωνο; αν ναι από που; Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cobran Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 (edited) Video call μπορείς να κάνεις μόνο από stock rom, όχι από custom. Shittttttttttttttttttttttt Και τωρα να βαλω καμια στοκ? Η να παω να παρω το Note 2 και να τα ξεχασω ολα!!!! Edited March 3, 2013 by cobran Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Shittttttttttttttttttttttt Και τωρα να βαλω καμια στοκ? Η να παω να παρω το Note 2 και να τα ξεχασω ολα!!!! Ε, αν σου είναι τόσο σημαντική η βιντεοκλήση φλάσαρε μία stock. Δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς να έχεις βιντεοκλήση με κάποια custom gingerbread (Shadow, Ginger Revenge, κλπ) που είναι βασισμένες σε stock roms. Ξέρω ότι δεν μπορείς να έχεις σε εκδόσεις της CyanogenMod (αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος). Αν θέλεις δοκίμασε με κάποια custom gingerbread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cobran Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Μπα ακομα δεν με καιει ,απλα τωρα το παρατηρησα.... Ευχαριστω παντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Περασα την beta-2 του invedor και παρατηρισα 2 shutdowns...και μπηκα στο xda και λενε ολοι να δοκιμασω με αλλο governor κλπ...τι συνδιασμους εχετε να προτείνετε ?? :happy: Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Περασα την beta-2 του invedor και παρατηρισα 2 shutdowns...και μπηκα στο xda και λενε ολοι να δοκιμασω με αλλο governor κλπ...τι συνδιασμους εχετε να προτείνετε ?? :happy: Θα σου πρότεινα να βάλεις το kernel του CastagnalT 10.5...Μόνο με αυτό σε μένα σταμάτησαν τα shut down!! Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Τί θα κάνουμε, θα κάνουμε καμιά δοκιμή με ubuntu phone os στο κινητό μας? :) Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Τί θα κάνουμε, θα κάνουμε καμιά δοκιμή με ubuntu phone os στο κινητό μας? :) Από όσο ξέρω δεν έχει βγει ακόμα καμία έκδοση που να μπορεί να bootαρει!! Οπότε περιμένουμε!!!:beer: Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Ναι αλλα αναμένοντας μπορούμε να ονειρευόμαστε :) Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Ναι αλλα αναμένοντας μπορούμε να ονειρευόμαστε :) Βεβαίως, και το καλό είναι ότι είναι freeware τα όνειρα!!!:rolleyes: Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Περασα castagna ..ειναι φυσιολογικο το οτι οποτε παω να τραβηξω βιντεο μου κανει force close η καμερα ? Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Θα σου πρότεινα να βάλεις το kernel του CastagnalT 10.5...Μόνο με αυτό σε μένα σταμάτησαν τα shut down!! Πιο του CastagnalT προτείνεις και με τι govendor ; Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Πιο του CastagnalT προτείνεις και με τι govendor ; Εγώ έχω βάλει την 10.5 oc....η exUv μου έκανε κάτι κολλήματα όπως και όλες οι exUv λόγω του τηλεφώνου μου...Από governor έχω luzlactive και scheduler έχω row! Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Περασα castagna ..ειναι φυσιολογικο το οτι οποτε παω να τραβηξω βιντεο μου κανει force close η καμερα ? Δεν είναι φυσιολογικό...ξανά κάνε εγκατάσταση το kernel αφού πρώτα κάνεις wipe cache, wipe dalvik και αφού το εγκαταστήσεις ξανά κάνεις wipe cache, wipe dalvik και fix permission!! Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Δεν είναι φυσιολογικό...ξανά κάνε εγκατάσταση το kernel αφού πρώτα κάνεις wipe cache, wipe dalvik και αφού το εγκαταστήσεις ξανά κάνεις wipe cache, wipe dalvik και fix permission!! Μου το κανει μονο οταν παω να τραβήξω 720...στα 480 παει μια χαρα...μονο αυτο εχω βρει σαν αρνητικο στο castagna...κατα τα αλλα ουτε force restart ουτε σκαλωματα...να το ξαναεγκαταστησω λες ?? θα διορθωθεί ? Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 (edited) Μου το κανει μονο οταν παω να τραβήξω 720...στα 480 παει μια χαρα...μονο αυτο εχω βρει σαν αρνητικο στο castagna...κατα τα αλλα ουτε force restart ουτε σκαλωματα...να το ξαναεγκαταστησω λες ?? θα διορθωθεί ? Σε μένα τραβάει μια χαρά 720p...δοκίμασε να το ξαναβάλεις...σιγουρέψου ότι είναι η έκδοση 10.5!!! Έχω εγκαταστήσει και την κάμερα 4.2...βάλε αυτήν μετά..Είναι πολύ καλύτερη από την stock...Διάβασε στις οδηγίες για τον τρόπο εγκατάστασης... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2076977 Fotocamera Android 4.2 For CM10/AOKP/SLIM Without Photosphere V3.1 Edited March 5, 2013 by jimsiv Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Σε μένα τραβάει μια χαρά 720p...δοκίμασε να το ξαναβάλεις...σιγουρέψου ότι είναι η έκδοση 10.5!!! Έχω εγκαταστήσει και την κάμερα 4.2...βάλε αυτήν μετά..Είναι πολύ καλύτερη από την stock...Διάβασε στις οδηγίες για τον τρόπο εγκατάστασης... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2076977 Fotocamera Android 4.2 For CM10/AOKP/SLIM Without Photosphere V3.1 παλλι τα ιδια μου κανει !!! παιζει ρολο που εχω βαλει την bigmen 10.5 ? Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Εγώ πέρασα το UV I9001_3.X_JB_OC_ExUV_CITKernel_v10.5_signed και απο το πρώτο κιολας restart μου βγάζει με το που βάζω το pin πως δεν υπάρχει χώρος για να πραγματοποιηθεί η ενέργεια. Και μετα δειχνει καλά αλλά αν πας να κανεις εγκατάσταση εφαρμογής (δεν υπάρχει πρόβλημα χώρου) το ξαναβγάζει και δεν κάνει εγκατάσταση :( Τί μπορεί να εγινε? Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 παλλι τα ιδια μου κανει !!! παιζει ρολο που εχω βαλει την bigmen 10.5 ? Ναι, με την bigmem δεν μπορεί να κάνει εγγραφή στα 720p.....μόνο 480p..βάλε την απλή έκδοση και θα παίξει σίγουρα!! Εγώ πέρασα το UV I9001_3.X_JB_OC_ExUV_CITKernel_v10.5_signed και απο το πρώτο κιολας restart μου βγάζει με το που βάζω το pin πως δεν υπάρχει χώρος για να πραγματοποιηθεί η ενέργεια. Και μετα δειχνει καλά αλλά αν πας να κανεις εγκατάσταση εφαρμογής (δεν υπάρχει πρόβλημα χώρου) το ξαναβγάζει και δεν κάνει εγκατάσταση :( Τί μπορεί να εγινε? Μάλλον και το δικό σου τηλέφωνο δεν μπορεί να υποστηρίξει exUV kernel όπως και το δικό μου....βάλε την απλή έκδοση I9001_3.X_JB_OC_CITKernel_v10.5_signed....το πρόβλημα είναι ότι με χαμηλότερη τάση δεν μπορεί να διαβάζει την SD Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 [quote=jimsiv;4581786 Μάλλον και το δικό σου τηλέφωνο δεν μπορεί να υποστηρίξει exUV kernel όπως και το δικό μου....βάλε την απλή έκδοση I9001_3.X_JB_OC_CITKernel_v10.5_signed....το πρόβλημα είναι ότι με χαμηλότερη τάση δεν μπορεί να διαβάζει την SD Έβαλα την I9001_3.X_JB_BIGMEM_OC_CITKernel_v10.5_signed ..δεν έπρεπε να διορθωθεί? Πάλι τα ίδια κάνει! Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Έβαλα την I9001_3.X_JB_BIGMEM_OC_CITKernel_v10.5_signed ..δεν έπρεπε να διορθωθεί? Πάλι τα ίδια κάνει! Μπες ξανά στο recovery, κάνε fix permission και επανεκκίνηση...κανονικά θα έπρεπε να παίξει...αλλιώς πας στην χειρότερη λύση που είναι να κάνεις ξανα εγκατάσταση την rom κάνοντας format system, cache, dalvik και factory reset ώστε να μπει σε καθαρό rom. Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 (edited) εφτιαξε με fix permition!! ουφ!! edit: ακυρη η χαρα δεν εφτιαξε.. απλα δεν το βγαζει στην αρχη. αν πας να εγκαταστησεις εφαρμογη χτυπαει:eek: ενω αν πας εκει που δειχνει το χωρο βγαζει πως εχει αρκετο :confused::confused: Edited March 5, 2013 by chriszamanis Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 εφτιαξε με fix permition!! ουφ!! edit: ακυρη η χαρα δεν εφτιαξε.. απλα δεν το βγαζει στην αρχη. αν πας να εγκαταστησεις εφαρμογη χτυπαει:eek: ενω αν πας εκει που δειχνει το χωρο βγαζει πως εχει αρκετο :confused::confused: Μάλλον χρειάζεσαι clean install....πάρε backup με titanium και αφού βάλεις ξανά rom, gapps και kernel, επανέφερε μόνο εφαρμογές που δεν είναι του συστήματος!! Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts