yiannis_12 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Την Shadow δεν την εχω περασει , FeaMod recovery v1.2 based on CWM v5.0.2.7 Το νεο ρικοβρι να το κανω με Odin? Καλό είναι να βάλεις το recovery που σου έδωσα πιο πάνω γιατί κάνει για όλες τις rom. Από τη Shadow πρέπει να κατεβάσεις αυτό το link που είναι η rom. Αυτό που είναι το update και αυτό που είναι κάποιες εφαρμογές της samsung που έχει αφαιρέσει ο developer εφόσον τις θέλεις βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Προσπαθησα να τρεξω το Nexus Kernel αλλα μου γραφει οτι απετυχε!!! Εχω χασει την μπαλα πλεον!!! Χα, χα όλοι την χάναμε στην αρχή, ακόμα και τώρα μερικές φορές. :D Την Shadow δεν την εχω περασει , FeaMod recovery v1.2 based on CWM v5.0.2.7 Το νεο ρικοβρι να το κανω με Odin? Εδώ υπάρχει ένας οδηγός με όλα τα βήματα για εγκατάσταση custom rom. Κοίταξέ τον και αν έχεις κάποια απορία ρώτα όσο πιο συγκεκριμένα γίνεται. Μην παραλείψεις να αλλάξεις το recovery με αυτό που σου είπε ο Γιάννης λίγο πιο πάνω, γιατί αλλιώς δεν θα μπορείς να εγκαταστήσεις ics ή jb rom με το FeaMod. Εσύ πήγες να εγκαταστήσεις kernel που είναι για jelly bean rom στην stock gingerbread που έχεις γι'αυτό δεν σου εγκαταστάθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cobran Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Χα, χα όλοι την χάναμε στην αρχή, ακόμα και τώρα μερικές φορές. :D Εδώ υπάρχει ένας οδηγός με όλα τα βήματα για εγκατάσταση custom rom. Κοίταξέ τον και αν έχεις κάποια απορία ρώτα όσο πιο συγκεκριμένα γίνεται. Μην παραλείψεις να αλλάξεις το recovery με αυτό που σου είπε ο Γιάννης λίγο πιο πάνω, γιατί αλλιώς δεν θα μπορείς να εγκαταστήσεις ics ή jb rom με το FeaMod. Εσύ πήγες να εγκαταστήσεις kernel που είναι για jelly bean rom στην stock gingerbread που έχεις γι'αυτό δεν σου εγκαταστάθηκε. Πλεον εβαλα το 5.5.0.44 ρικοβερι τοποθετω το ζιπαρισμενο φακελο αυτον με τα 199mb στην καρτα και κανω την διαδικασια του Kouros σωστα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Τοποθετείς την full rom αλλά και το uptade patch στην κάρτα σου και μετά μπαίνεις recovery, για να κάνεις τα παρακάτω. 1) wipe data/factory reset 2) wipe cache partitions 3) advanced/wipe dalvik cache 4) install full rom 5) install Update patch 6) wipe data/factory reset 7) wipe cache partitions 8) advanced/wipe dalvik cache 9) reboot! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athankar75 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Παιδιά, να δούμε λίγο και τις επιλογές που λέει η JB Rom στο πεδίο για developer. Αυτά για 2D επιτάχυνση μεσω Gpu και γενικά όλες τις άλλες επιλογές, τι είναι καλό να επιλέξουμε? Επίσης πως μπορώ να έχω δυνατό ήχο κλήσης και παράλληλα χαμηλό ήχο στο άγγιγμα,έχω JB Remics και Nexus kernel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cobran Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Τοποθετείς την full rom αλλά και το uptade patch στην κάρτα σου και μετά μπαίνεις recovery, για να κάνεις τα παρακάτω. 1) wipe data/factory reset 2) wipe cache partitions 3) advanced/wipe dalvik cache 4) install full rom 5) install Update patch 6) wipe data/factory reset 7) wipe cache partitions 8) advanced/wipe dalvik cache 9) reboot! Μακρά νομίζω η καλύτερη έκδοση που έχω εγκαταστήσει αυτές τις μέρες σας ευχαριστώ για την βοήθεια ελπίζω να μην σας τα έπρηξα πολύ!!!!! Για πειτε και καμια εφαρμογουλα να το απολαυσω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonygal3 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 (edited) καλο το kernel 4.1.5 και απο battery drain και ολα αλλα σε καθε Restart ολο μου λεει οτι το android αναβαθμιζεται... Edited February 7, 2013 by tonygal3 Παράθεση ROM:invendor 7 alpha 1 beta.. KERNEL:castagna it 10.4 luzlactive 245-1400 row... PHONE..SAMSUNG GALAXY PLUS recovery..5.5.0.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 καλο το kernel 4.1.5 και απο battery drain και ολα αλλα σε καθε Restart ολο μου λεει οτι το android αναβαθμιζεται... Δεν μου έβγαλε εμένα τέτοιο πρόβλημα....δοκίμασε να μπεις σε recovery και κάνε ένα fix permission ξανά! Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 καλο το kernel 4.1.5 και απο battery drain και ολα αλλα σε καθε Restart ολο μου λεει οτι το android αναβαθμιζεται... Είναι φυσιολογικό όταν κάνεις wipe cache και dalvik cache, από recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonygal3 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Είναι φυσιολογικό όταν κάνεις wipe cache και dalvik cache, από recovery. ναι φυσιολογικο ειναι αλλα μια φορα και οχι σε καθε restart.. Παράθεση ROM:invendor 7 alpha 1 beta.. KERNEL:castagna it 10.4 luzlactive 245-1400 row... PHONE..SAMSUNG GALAXY PLUS recovery..5.5.0.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 ναι φυσιολογικο ειναι αλλα μια φορα και οχι σε καθε restart.. Σωστό...δοκίμασε να ξαναφλασαρεις το recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonygal3 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Σωστό...δοκίμασε να ξαναφλασαρεις το recovery. εννοεις να ξαναφλασαρω το kernel μαλλον... τον εχω ξαναφλασαρει αλλες 5 φορες αλλα κανει παλι το ιδιο!! Παράθεση ROM:invendor 7 alpha 1 beta.. KERNEL:castagna it 10.4 luzlactive 245-1400 row... PHONE..SAMSUNG GALAXY PLUS recovery..5.5.0.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 εννοεις να ξαναφλασαρω το kernel μαλλον... τον εχω ξαναφλασαρει αλλες 5 φορες αλλα κανει παλι το ιδιο!! Όχι το kernel, το recovery ξαναφλασαρε. Εγκατέστησε το καλύτερα μέσω Odin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmand Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Παιδιά χρειάζομαι τη βοήθεια σας, γιατί έχω μπερδευτεί. Το τηλέφωνο το έχω ακόμα με στοκ Rom 2.3.3 και kernel 2.6.35.7. Θέλω να βάλω το nexus kernel 4.1.5 (έβγαλε και 5.0) αφού λέτε ότι είναι σταθερό, αλλά έχω μπερδευτεί ,με ποια ROM το χρησιμοποιείται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Παιδιά χρειάζομαι τη βοήθεια σας, γιατί έχω μπερδευτεί. Το τηλέφωνο το έχω ακόμα με στοκ Rom 2.3.3 και kernel 2.6.35.7. Θέλω να βάλω το nexus kernel 4.1.5 (έβγαλε και 5.0) αφού λέτε ότι είναι σταθερό, αλλά έχω μπερδευτεί ,με ποια ROM το χρησιμοποιείται; Με οποιαδηποτε custom jelly bean !!! :) Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmand Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Όπως "ROM][JB][JZO54K] CyanogenMod 10 by ivendor - Alpha 7 - Kernel 3.0.x" ή "[ROM+KERNEL 3.0.62][i9001] ••● EHNDROIX II 13.2.8 ●•• « ₪ SMOOTH ₪ STABLE ₪ SLIM" δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Όπως "ROM][JB][JZO54K] CyanogenMod 10 by ivendor - Alpha 7 - Kernel 3.0.x" ή "[ROM+KERNEL 3.0.62][i9001] ••● EHNDROIX II 13.2.8 ●•• « ₪ SMOOTH ₪ STABLE ₪ SLIM" δηλαδή; ναι ναι ναι !!! υπαρχουν παρα πολλες αμα δεις στο xda forum για το κινητο μας !!! αλλα πριν πρεπει να το εχεις rootαρει και να περασεις και custom recovery !!! μετα απο αυτα διαλεγεις ποια ρομ σου αρεσει και την περνας !!! Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonygal3 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Όχι το kernel, το recovery ξαναφλασαρε. Εγκατέστησε το καλύτερα μέσω Odin. μα μονο με την εκδοση την nexus 4.1.2 δε μου το εκανε αυτο και απο τη στιγμη που εβαλα 4,2,1 και μεχρι τωρα την 5,1,1 το κανει...εχω τον 5.5.0.4 recovery!! θα δοκιμασω να την ξαναβαλω!! Παράθεση ROM:invendor 7 alpha 1 beta.. KERNEL:castagna it 10.4 luzlactive 245-1400 row... PHONE..SAMSUNG GALAXY PLUS recovery..5.5.0.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros87x Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 γεια σας θα μπορουσε να με βοηθησει καποιος?εχω περασει στο κινητο μου το jelly bean 4.2.1 στο οποιο δεν λειτουργει η καμερα και το bluetooth.νομιζω και το gps ,μπορει καποιος να μου πει αν υπαρχει καμια προτεινομενη λυση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 γεια σας θα μπορουσε να με βοηθησει καποιος?εχω περασει στο κινητο μου το jelly bean 4.2.1 στο οποιο δεν λειτουργει η καμερα και το bluetooth.νομιζω και το gps ,μπορει καποιος να μου πει αν υπαρχει καμια προτεινομενη λυση ? Αμα ο developer που την εχει σχεδιασει δεν τα φτιαξει αυτα δεν μπορει να γινει κατι ... μπορεις να περασεις καποια αλλη ρομ και οταν η 4.2.1 καλυτερεψει τοτε την ξαναπερνας !! διοτι και εγω αυτο περιμενω !!! :) Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros87x Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 (edited) ειχα περασει μια αλλη παρομοια με αυτη που προτεινεις και μου εκανε κολπα.εκλεινε μονο του δεν φορτιζε κλειστο και ετρωγε κατι κολληματα.ευχαριστω παντωσ θα δοκιμασω αυτο που λεσ μπορει να μου στειλει καποιοσ την διαδικασια για αλλαγη kernel? Edited February 9, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 μπορει να μου στειλει καποιοσ την διαδικασια για αλλαγη kernel? Απλά το φλασαρεις από recovery. Κανε wipe cache, wipe dalvic cache και fix permitions. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 μα μονο με την εκδοση την nexus 4.1.2 δε μου το εκανε αυτο και απο τη στιγμη που εβαλα 4,2,1 και μεχρι τωρα την 5,1,1 το κανει...εχω τον 5.5.0.4 recovery!! θα δοκιμασω να την ξαναβαλω!! Μπορεί κάπου να κόλλησε το recovery. Δεν είδα πουθενά άλλοι να έχουν το ίδιο πρόβλημα, γι αυτό αν το ξαναφλασαρεις ίσως να φτιάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonygal3 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Μπορεί κάπου να κόλλησε το recovery. Δεν είδα πουθενά άλλοι να έχουν το ίδιο πρόβλημα, γι αυτό αν το ξαναφλασαρεις ίσως να φτιάξει. ξαναφλασαρισα το recovery και παλι τα ιδια.. σε καθε restart το android αναβαθμιζεται και εναρξη εφαρμογων.οχι οτι κανει τη διαδικασια με ολες τις εφαρμογες απο την αρχη αλλα βγαζει μονο αυτο και καπακι ξεκιναει..καλα δε με χαλαει απλα το αναφερω.ολα μια χαρα δουλευουν. κατι αλλο που παρατηρησα ειναι οταν κανω wipe cache partition η στην dalvin δεν θυμαμαι ακριβως βγαζει Ε' unkwown sd ext καπως ετσι και συνεχιζει κανονικα δεν κανει abort η skip ωσπου λεει finished.. Παράθεση ROM:invendor 7 alpha 1 beta.. KERNEL:castagna it 10.4 luzlactive 245-1400 row... PHONE..SAMSUNG GALAXY PLUS recovery..5.5.0.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 ξαναφλασαρισα το recovery και παλι τα ιδια.. σε καθε restart το android αναβαθμιζεται και εναρξη εφαρμογων.οχι οτι κανει τη διαδικασια με ολες τις εφαρμογες απο την αρχη αλλα βγαζει μονο αυτο και καπακι ξεκιναει..καλα δε με χαλαει απλα το αναφερω.ολα μια χαρα δουλευουν. κατι αλλο που παρατηρησα ειναι οταν κανω wipe cache partition η στην dalvin δεν θυμαμαι ακριβως βγαζει Ε' unkwown sd ext καπως ετσι και συνεχιζει κανονικα δεν κανει abort η skip ωσπου λεει finished.. Είναι επειδή αυτές οι διαδικασίες δεν πειράζουν την external sd, ούτε την internal sd. Απλά δεν τη βλέπει, έτσι πρέπει να είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts