Jump to content

Samsung Galaxy S Plus (I9001)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

OK! Τί σορυ ρε σύ! Για αυτό είμαστε εδώ για να δοκιμάζουμε ! Αλλωστε εχουμε δεί διαφορές στις ίδιες ROM απο τηλέφωνο σε τηλέφωνο ;)

O δημιουργός της shadow έχει κάποια Link για Themes, υπάρχει περίπτωση αυτά να παίζουν και με την ginger revenge?

τελικα τα δοκιμασα και παιζουν κανονικα!

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ,

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

M.GANDHI

:)

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γιατί αυτό όμως? Μου κάνει εντύπωση. Υποτίθεται πως είναι πιο βελτιωμένη και πιο φρέσκια απο την shadow

Με ποιό kernel δοκίμασες?

Με τον kernel που είχε default η revenge. Δεν έβαλα κάποιον άλλο.

Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol:

Δυστυχώς o diablo σταματάει την ανάπτυκη των κερνελς λόγω φορτου εργασίας στο σχολείο του :( Κρίμα

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=36586792&postcount=703

M.GANDHI

μια απορια στην shadow rom εχει governor επιλογη για smartassv2?η πρεπει να φλασαρω αλλη kernel απο αυτην που φοραει?

Έχει τα πάντα....Εγώ την είχα για πάρα πάρα πολύ καιρό και είναι η πλέον αξιόπιστη για gb!

To καλύτερο kernel πάντως που μου δούλευε η Shadow ήταν το SkyHigh V1.4d. Αν θέλεις φλάσαρε το και αυτό!!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1555431&highlight=skyhigh

Edited by jimsiv
Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Να το βάψω μπλε και να το πετάξω στη θάλασσα?:(

Ακόμη και με τη Shadow μου κάνει τα ίδια. Σβήνει χωρίς λόγο!

Μήπως είναι θέμα kernel ή θέμα CWM recovery?

Μόλις έβαλα και το backup που είχα από τη gigabread το οποίο

δούλευε τέλεια. Αλλά πάλι σβήνει!

Edited by deinosauraki

Πριν το πετάξεις στη θάλασσα θυμήσου αν εγκατέστησες κάποια εφαρμογή λίγο πριν αρχίσουν τα shutdowns. Σε αρκετούς συνέβη αυτό (και σε μένα μία φορά) και αιτία ήταν κάποια εφαρμογή (ίσως και widget) που είχε εγκατασταθεί στο τηλέφωνο. Με την διαγραφή της εφαρμογής σταμάτησε και το πρόβλημα. Το θέμα είναι να καταλάβεις ποια εφαρμογή μπορεί να είναι αυτήν. :wacko:

Πριν το πετάξεις στη θάλασσα θυμήσου αν εγκατέστησες κάποια εφαρμογή λίγο πριν αρχίσουν τα shutdowns. Σε αρκετούς συνέβη αυτό (και σε μένα μία φορά) και αιτία ήταν κάποια εφαρμογή (ίσως και widget) που είχε εγκατασταθεί στο τηλέφωνο. Με την διαγραφή της εφαρμογής σταμάτησε και το πρόβλημα. Το θέμα είναι να καταλάβεις ποια εφαρμογή μπορεί να είναι αυτήν. :wacko:

Καλή ιδέα,αν και χρονοβόρα. Θα το δοκιμάσω.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι γίνεται και στο backup που είχα πάρει το οποίο

δούλευε κανονικά. Τι να πω? Σ'ευχαριστώ πάντως!

Πριν εγκαταστήσεις μια καινούρια rom καλό είναι κάνεις όλα τα wipe (data, cache, dalvik cache, format/system) και ίσως βοηθούσε και ένα format στην εσωτερική από recovery (format/sdcard).

Τελικα την εβγαλα την ΑΟΚΡ. Ειναι πολυ ομορφη αλλα μου δημιουργουσε προβληματα πρωτα με την καμερα και μετα με reboots στον 3.xx αλλα και κατι ανεξηγητα σκαλωματα. Οποτε ξανα στην ivendor οπου για οσο καιρο την ειχα (5 μερες) δουλεψε πολυ καλα.

Πριν εγκαταστήσεις μια καινούρια rom καλό είναι κάνεις όλα τα wipe (data, cache, dalvik cache, format/system) και ίσως βοηθούσε και ένα format στην εσωτερική από recovery (format/sdcard).

Ακολουθώ κάθε φορά τα βήματα που έχεις στον οδηγό.

Κάνω και τα 3 wipe πριν και μετά, και format/system.

Θα κάνω όμως και ένα format/sdcard.

Thanx!

edit: ακόμη και χωρίς καμμία εφαρμογή πάλι σβήνει το κινητό όταν είμαι με 3g.

Θα βάλω πάλι την ics του arco. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει παιχτεί!

Edited by deinosauraki

Τελικα την εβγαλα την ΑΟΚΡ. Ειναι πολυ ομορφη αλλα μου δημιουργουσε προβληματα πρωτα με την καμερα και μετα με reboots στον 3.xx αλλα και κατι ανεξηγητα σκαλωματα. Οποτε ξανα στην ivendor οπου για οσο καιρο την ειχα (5 μερες) δουλεψε πολυ καλα.

και εγω περασα την cm10 αλλα αρχισε παλι τα κουλα με το deep sleep ... :( ενω αλλες φορες δουλευε ρολοι...

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Δοκιμάζω εδώ και δύο ώρες περίπου το καινούργιο kernel 3.x του castagnalT 10 στην jb alpha 6 και παίζει άψογα!! Μέχρι στιγμής δεν βρήκα κανένα bug εκτός από την κάμερα που πρασινιζει στο video με την stock camera...με lgcamera άψογο!! Για να δούμε πως θα πάει και τις επόμενες μέρες!!

Edit: Μετά που τράβηξα γύρω στις 5 φωτογραφίες άρχισε να κολλάει η κάμερα!! Αυτο συμβαίνει και με τα δύο προγράμματα...μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε τον Ivendor να τελειοποιήσει την κάμερα!

Edited by jimsiv

Ακολουθώ κάθε φορά τα βήματα που έχεις στον οδηγό.

Κάνω και τα 3 wipe πριν και μετά, και format/system.

Θα κάνω όμως και ένα format/sdcard.

Thanx!

Μήπως όταν επαναφέρεις το backup σου επαναφέρεις και ρθυμίσεις συστήματος και δεδομένα εφαρμογών? Δοκίμασε να επαναφέρεις μόνο τις εφαρμογές και τίποτα άλλο να δοκιμασεις τί θα γίνει!!!

Τώρα πουο diablo τα παράτησε με το kernel τί παίζει με jb kernels? Κourosssss?????????? :)

M.GANDHI

Μήπως όταν επαναφέρεις το backup σου επαναφέρεις και ρθυμίσεις συστήματος και δεδομένα εφαρμογών? Δοκίμασε να επαναφέρεις μόνο τις εφαρμογές και τίποτα άλλο να δοκιμασεις τί θα γίνει!!!

Τώρα πουο diablo τα παράτησε με το kernel τί παίζει με jb kernels? Κourosssss?????????? :)

Υπάρχει ο kernel του jaggyjags και από σήμερα και ο kernel του castagnaIT

Έχει τα πάντα....Εγώ την είχα για πάρα πάρα πολύ καιρό και είναι η πλέον αξιόπιστη για gb!

To καλύτερο kernel πάντως που μου δούλευε η Shadow ήταν το SkyHigh V1.4d. Αν θέλεις φλάσαρε το και αυτό!!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1555431&highlight=skyhigh

ΟΛΑ good η shadow ειναι μια χαρα...τωρα απο kernel ρουφηξα...γιατι εχει τα κλασικα 4-5 governors και 2 ι/ο ...οποτε για να κανω το no-frills, set cpu,κλπ να εχει smartass v2 και sio και κανα κλικ πιο κατω UV πρεπει να φλασαρω kernel η skyhigh οντως ειναι καλη το εψαξα αφου μου το προτεινε ο jimsiv...ψιλομπερδευτικα σαν νεος στα smartphone θελει λεει το skyhigh CWM (FeaMod Recovery) για να μπει...:confused: δηλαδη το 5.5.0.4 που εβαλα δεν κανει? αντε και βαζω αλλο CWM μετα απλο install zip και ολα οκ εφυγε το παλιο κερνελ ετσι απλα?wipes κλπ δεν θελει?μηπως επρεπε να εβαζα skyhigh απο την αρχη..αν ειναι να ξαναφλασαρω shadow και στο καπακι skyhigh?:whistle:

ΟΛΑ good η shadow ειναι μια χαρα...τωρα απο kernel ρουφηξα...γιατι εχει τα κλασικα 4-5 governors και 2 ι/ο ...οποτε για να κανω το no-frills, set cpu,κλπ να εχει smartass v2 και sio και κανα κλικ πιο κατω UV πρεπει να φλασαρω kernel η skyhigh οντως ειναι καλη το εψαξα αφου μου το προτεινε ο jimsiv...ψιλομπερδευτικα σαν νεος στα smartphone θελει λεει το skyhigh CWM (FeaMod Recovery) για να μπει...:confused: δηλαδη το 5.5.0.4 που εβαλα δεν κανει? αντε και βαζω αλλο CWM μετα απλο install zip και ολα οκ εφυγε το παλιο κερνελ ετσι απλα?wipes κλπ δεν θελει?μηπως επρεπε να εβαζα skyhigh απο την αρχη..αν ειναι να ξαναφλασαρω shadow και στο καπακι skyhigh?:whistle:

Με το CWM 5.5.0.4 μπορείς να φλασάρεις τα πάντα. Δεν χρειάζεται να το αλλάξεις.

Εγω εδώ και 2 μέρες δοκιμάζω την Ginger Revenge με το κερνελ SkyHigh. Το κινητό πετάει και δεν εχω ούτε shutdown ουτε τίποτα. Και το κινητο είναι ταχύτατο

Απο τα 2 κερνελ που αναφέρθηκαν εχει δοκιμαστεί κανένα? (γιατί με τρώει με βλέπω να ξαναδοκιμάζω του iventor με κανένα απο αυτά :)

M.GANDHI

Το σκέφτηκα και αυτό, γι'αυτό έκανα από την αρχή install τη revenge,

με όλα τα wipe και format. δεν έβαλα τίποτε άλλο από εφαρμογές και απλά άνοιξα

το 3g και σέρφαρα. Μετά από λίγο έσβησε πάλι!

Εγω εδώ και 2 μέρες δοκιμάζω την Ginger Revenge με το κερνελ SkyHigh. Το κινητό πετάει και δεν εχω ούτε shutdown ουτε τίποτα. Και το κινητο είναι ταχύτατο

Απο τα 2 κερνελ που αναφέρθηκαν εχει δοκιμαστεί κανένα? (γιατί με τρώει με βλέπω να ξαναδοκιμάζω του iventor με κανένα απο αυτά :)

Το σκέφτηκα και αυτό, γι'αυτό έκανα από την αρχή install τη revenge,

με όλα τα wipe και format. δεν έβαλα τίποτε άλλο από εφαρμογές και απλά άνοιξα

το 3g και σέρφαρα. Μετά από λίγο έσβησε πάλι!

Παιδιά όπως έχει πει και ο kouros17 πολλές φορές η κάθε rom και το κάθε kernel μπορεί να "κάτσει" διαφορετικά στο τηλέφωνο του καθενός. Όπως ακριβώς συνέβει σε εσάς με την ginger revenge. Οπότε το καλύτερο είναι να δοκιμάζετε και να βλέπετε πως ανταποκρίνεται το κάθε τι στο τηλέφωνό σας. Κρατήστε ένα nandroid backup για να μπορείτε να γυρίσετε εύκολα στη rom και τις ρυθμίσεις που έχετε τώρα και δοκιμάστε ό,τι άλλο θέλετε.

Edited by yiannis_12

Παιδιά όπως έχει πει και ο kouros17 πολλές φορές η κάθε rom και το κάθε kernel μπορεί να "κάτσει" διαφορετικά στο τηλέφωνο του καθενός. Όπως ακριβώς συνέβει σε εσάς με την ginger revenge. Οπότε το καλύτερο είναι να δοκιμάζετε και να βλέπετε πως ανταποκρίνεται το κάθε τι στο τηλέφωνό σας. Κρατήστε ένα nandroid backup για να μπορείτε να γυρίσετε εύκολα στη rom και τις ρυθμίσεις που έχετε τώρα και δοκιμάστε ό,τι άλλο θέλετε.

Συμφωνώ και εγώ με τον Γιάννη...και από CWM η πιο σταθερή έκδοση είναι η 5.5.0.4...με αυτήν φλασάρω τα πάντα!!

Πριν κάνω οποιαδήποτε αλλαγή είχα κάνει ένα backup. Όταν είδα το πρόβλημα που

είχα με shadow και revenge έκανα restore το backup. Το θέμα με το σβήσιμο του

κινητού όμως συνεχίστηκε.

Μήπως να βάλεις stock rom μέσω ODIN και να δεις αν θα στο ξανακάνει; Αν στο κάνει είναι θέμα τηλεφώνου τότε!!

Δοκίμασε αν θέλεις εκτός από τα κλασικά wipes που κάνουμε πάντα να μπείς από recovery στο mounts and storage και να κάνεις και όλα τα format από εκεί πλην από αυτό την εξωτερικής κάρτας γιατί δε νομίζω να σου προσφέρει κάτι. Απλά να ξέρεις ότι θα σβηστεί και ότι έχεις στην εσωτερική σου κάρτα γι'αυτό φρόντισε πρώτα να μεταφέρεις το nandroid backup σου στην εξωτερική κάρτα κι ακόμα καλύτερα κράτα κι ένα αντίγραφο στο pc σου για σιγουριά.

Edit: Αν δεν σου δουλέψει ούτε αυτό τότε η τελευταία λύση είναι αυτό που σου είπε ο jimsiv

• The title was changed to Samsung Galaxy S Plus (I9001)