Thanouris Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Κανένας κίνδυνος. Δεν αλλάζει το basebant με την αλλαγή custom roms. σε ενα πρηξει βραδιατικα αλλα..αμα δεν μου αρεσει το baseband που θα φλασαρω πως θα γυρισω σε αυτο που εχω τωρα ?? Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 (edited) σε ενα πρηξει βραδιατικα αλλα..αμα δεν μου αρεσει το baseband που θα φλασαρω πως θα γυρισω σε αυτο που εχω τωρα ?? Αν κοιτάξεις εδώ κάτω κάτω, υπάρχει μια λίστα με κάποια basebands. Διαλέγεις όποιο θέλεις και το φλασάρεις όπως είπαμε μέσω odin. Edited January 10, 2013 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 (edited) Απο ποια ρομ ειναι αυτο το screenshot ??? :blink: Απο την ΑΟΚΡ του cybert. Παιδιά όσοι έχετε την AOKP κι έχετε πρόβλημα με το deep sleep δοκιμάστε αν θέλετε να εγκαταστήσετε το KPO baseband. Δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά από τη στιγμή που το εγκατέστησα το τηλέφωνο μπαίνει πολύ πιο γρήγορα σε deep sleep και δεν έχει κάτι να ζηλέψει από το KPM ούτε σε σήμα ούτε σε μπαταρία. Εμενα μπαινει σε deep sleep απλα μερικες φορες (λιγες) δε βγαινει ποτε και θελει επανεκκινηση. Θα το δοκιμασω μπας και φτιαξει αν και πιστευω οτι γι αυτο φταιει το kernel. Σ ευχαριστω παντως Ο camcory εντωμεταξυ ετοιμαζει την 4.2.1 . Εχει καταφερει αρκετα, μενει να την ολοκληρωσει.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=36511388 Edited January 10, 2013 by achkap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Ξαναφλασαρα την aokp και μετα απο υπομονη ειδα με μεγαλη ανακουφιση πως μπαινει σε deep sleep αλλα αργει λιγακι..δλδ δουλευει 30-40 δευτερολεπτα σε 245 και μετα μπαινει ...Περασα και broodkernel για αν εχω smartassV2 και sio... Σας ευχαριστω για ολη την βοηθεια :rolleyes: Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 30 με 40 δευτερόλεπτα δεν είναι τίποτα, το πρόβλημα θα ήταν αν ήθελε 30 με 40 λεπτά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 30 με 40 δευτερόλεπτα δεν είναι τίποτα, το πρόβλημα θα ήταν αν ήθελε 30 με 40 λεπτά :p ααχαχαχαχαχαχ αρχισε τωρα τα ιδια με χτες...περασα αλλο kernel ..κανονικα deep sleep ομορφα και ωραια και τωρα εκανα ενα reboot και αρχισε τα ιδια..θα επανελθει η' να αλλαξω ρομ ?? να εκανα κανα clear cache-fix permissions ?? να ξαναφλασαρα την ρομ ?? :( Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 (edited) Ξαναφλάσαρε τη ρομ με wipe/cache και wipe/dalvik cache μόνο, για να μη χάσεις ρυθμίσεις και εφαρμογές. Μην αλλάζεις kernel μέχρι αύριο. Φόρτισέ το σήμερα και αύριο βλέπεις. Τι να πω, περίεργο μου φαίνεται, να επιμένει τόσο πολύ :confused: Edited January 10, 2013 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Ξαναφλάσαρε τη ρομ με wipe/cache και wipe/dalvik cache μόνο για να μη χάσεις ρυθμίσεις και εφαρμογές. Τι να πω, περίεργο μου φαίνεται, να επιμένει τόσο πολύ :confused: Να αλλαζα governor η' κατι τετοιο ?? τοσες ρομ εχω περασει 1η φορα το βλεπω αυτο το σκηνικο....πραγματικα... :blink: Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 (edited) Αφού είπες ότι το δοκίμασες. Όσες φορές μου κόλλησε το deep sleep αυτό ακριβώς έκανα και έφτιαχνε. Άλλαζα δηλαδή governor έκανα επανεκκίνηση και μετά αν έβλεπα ότι λειτουργούσε κανονικά ξαναέβαζα τον governor που ήθελα. Εννοείται ότι δεν το έχεις στον φορτιστή η συνδεδεμένο στον υπολογιστή μέσω usb. Edited January 10, 2013 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deinosauraki Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 (edited) 4 μέρες με ginger revenge: +όμορφη, γρήγορη, δουλεύουν όλα, deep sleep χωρίς πρόβλημα -πολλά reset, το κινητό σβήνει λόγω μπαταρίας.:mad: Εξηγώ: Το κινητό φορτισμένο πλήρως. Μπαίνω με 3g στον browser. Μετά από 3-4 λεπτά η μπαταρία είναι στο 85% και κάπου εκεί το κινητό κλείνει. Το ανοίγω και η μπαταρία είναι στο 2%. Κάνω wipe battery stats, το φορτίζω, battery calibration και πάλι τα ίδια. Το ίδιο και με gps. Αν το αφήσω κλειστό η μπαταρία ανεβαίνει πάλι περίπου στο 75%. Θα δοκιμάσω Shadow. Για τη Shadow: τα gpu patches πρέπει να τα εγκαταστήσω? Ευχαριστώ! Edited January 11, 2013 by deinosauraki Παράθεση Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Ωχ μή μου λές τέτοια! Και ημουν έτοιμος να τη δοκιμάσω :( Την τελευταία εκδοση έβαλες? Νομίζω βγήκε μία εχθές Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deinosauraki Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Ωχ μή μου λές τέτοια! Και ημουν έτοιμος να τη δοκιμάσω :( Την τελευταία εκδοση έβαλες? Νομίζω βγήκε μία εχθές Έχω την 1.1.5. Θα δοκιμάσω όμως και την καινούρια που βγήκε χθες. Παράθεση Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Θα δοκιμάσω Shadow. Για τη Shadow: τα gpu patches πρέπει να τα εγκαταστήσω? Ευχαριστώ! Να τη δοκιμάσεις οπωσδήποτε. Τα gpu patches δεν χρειάζεται να τα εγκαταστήσεις. Μονο αν θέλεις να τ αλλάξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deinosauraki Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Να τη δοκιμάσεις οπωσδήποτε. Τα gpu patches δεν χρειάζεται να τα εγκαταστήσεις. Μονο αν θέλεις να τ αλλάξεις. Thanx Kouros! Δοκίμασα και την 1.2.0, τη χθεσινή version και μου κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα.:wacko: Παράθεση Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Γιατί αυτό όμως? Μου κάνει εντύπωση. Υποτίθεται πως είναι πιο βελτιωμένη και πιο φρέσκια απο την shadow Με ποιό kernel δοκίμασες? Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Γιατί αυτό όμως? Μου κάνει εντύπωση. Υποτίθεται πως είναι πιο βελτιωμένη και πιο φρέσκια απο την shadow Με ποιό kernel δοκίμασες? Δε νομίζω πως είναι θέμα βελτιωμένης ή μη. Είναι απλά μια άλλη rom. Κατά τη γνώμη μου η shadow δεν έχει ψεγάδια. Ήταν και είναι ακόμα η καλύτερη rom για το τηλέφωνό μας. Τουλάχιστον αν δεν σε ενδιαφέρει να έχεις ICS ή JB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 O δημιουργός της shadow έχει κάποια Link για Themes, υπάρχει περίπτωση αυτά να παίζουν και με την ginger revenge? Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 O δημιουργός της shadow έχει κάποια Link για Themes, υπάρχει περίπτωση αυτά να παίζουν και με την ginger revenge? Γιατί δεν τα δοκιμάζεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athankar75 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 (edited) Τώρα που μιλάτε για Gb, παιδιά σάντοου και σκάϊχαϊ μόνο για μένα! Είχα καμιά βδομάδα τη ριβεντζ αλλά άστατη με reboot και πληκτρολόγιο χωρίς μικρά ελληνικά φοντς με πολύ ωραίο ομως υι από S3. Με το που έβαλα ξανά τη σαντοου, έχω και πάλι τηλέφωνο και όχι πειραματική ταμπλέτα 4 ιντσών. Θα αλλάξω μόνο όταν βγεί Ics ή Jb με υι S3 και σταθερή, με όλες τις λειτουργίες σωστές. Edited January 11, 2013 by athankar75 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 φοβαμαι μην γινει καμια ζημια και δεν ξεκιναει!!! Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 φοβαμαι μην γινει καμια ζημια και δεν ξεκιναει!!! Αν γίνει κάτι τέτοιο ξαναφλασάρεις τη ρομ χωρίς wipes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 ωπ σ ευχαριστω. οσο ζεις μαθαινεις!!! παντως μεχρι στιγμης δεν μου εχει κανει κανενα περιεργο. και μικρα Ελληνικα εχω Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athankar75 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 ωπ σ ευχαριστω. οσο ζεις μαθαινεις!!! παντως μεχρι στιγμης δεν μου εχει κανει κανενα περιεργο. και μικρα Ελληνικα εχω Νομίζεις ότι έχεις, για δοκίμασε να στείλεις ςμς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 και με το hanbcent sms και με το default γραφει κανονικα μικρα Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athankar75 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 και με το hanbcent sms και με το default γραφει κανονικα μικρα Τότε σόρυ, μάλλον θα το έφτιαξε στην τελευταία βερσιόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts