Thanouris Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 κι εμένα το ίδιο κάνει!! :) Πάλι καλα που κράτησα nandroid tou ivendor!! Φλασαρω μια castagna μπας και αλλαξει τπτ ..αλλιως ξαναφλασαρισμα αλλης ρομ... :wacko: Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Φλασαρω μια castagna μπας και αλλαξει τπτ ..αλλιως ξαναφλασαρισμα αλλης ρομ... :wacko: Τωρα ειδα την λυση ... ξαναφλασαρω την ρομ !!!!! Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Φλασαρω μια castagna μπας και αλλαξει τπτ ..αλλιως ξαναφλασαρισμα αλλης ρομ... :wacko: Θα σου πρότεινα να κάνεις αυτό που είπε ο Γιάννης πριν την εγκαταλείψεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Εμένα μπαίνει κανονικά σε deep sleep. Βέβαια το χρησιμοποιώ αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Εμένα μπαίνει κανονικά σε deep sleep. Βέβαια το χρησιμοποιώ αρκετά. Εκανα οτι μου ειπες και παλλι τπτ...ειλικρινα δεν ξερω τι εχει γινει... λεω να περασω castagna μπας και αλλαξει τπτ...διοτι τετοια ωρα να ξαναφλασαρω ειναι ζορι :/ Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Εκανα οτι μου ειπες και παλλι τπτ...ειλικρινα δεν ξερω τι εχει γινει... λεω να περασω castagna μπας και αλλαξει τπτ...διοτι τετοια ωρα να ξαναφλασαρω ειναι ζορι :/ Άστο λίγο στην άκρη να δεις αν μπαίνει ή αν αργεί. Πιστεύω να μην είσαι στη φόρτιση γιατί δεν θα μπει ποτέ. Αν δεις το πρωί και δεν έχει μπει σε deep sleep δοκίμασε να αλλάξεις kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio6600 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Έχω ένα SGS Plus με Rom 2.3.6 XXXKPG kernel 2.6.35.7-perf root@DELL89 #1 GINGERBREAD.XXKPS Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο εδώ και 6 μήνες από τα public και δεν έχει πειραχτεί η rom του ούτε έχει γίνει root. Έχω την τελευταία έκδοση του KIES , το οποίο γράφει ότι δεν υποστηρίζεται η αναβάθμιση. Το πρόβλημα μου είναι ότι ξαφνικά το wi-fi και το σήμα δεν την πολυπαλεύει. Είναι για πολύ μέτρια χρήση, και θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να το πάω σε ICS ή jelly bean, με τα πάντα όμως να λειτουργούν. Δεν με ενδιαφέρει η ταχύτητα. Ή έστω να ξαναπεράσω την πιο πρόσφατη σταθερή official έκδοση. Παράθεση Some age, others mature...:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Άστο λίγο στην άκρη να δεις αν μπαίνει ή αν αργεί. Πιστεύω να μην είσαι στη φόρτιση γιατί δεν θα μπει ποτέ. Αν δεις το πρωί και δεν έχει μπει σε deep sleep δοκίμασε να αλλάξεις kernel. Περασα castagna...θα περιμενω λιγακι να δω αμα θα μπει και αυριο πρωι βλεπουμε...στην χειροτερη γυρναω σε αλλη ρομ ... Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Έχω ένα SGS Plus με Rom 2.3.6 XXXKPG kernel 2.6.35.7-perf root@DELL89 #1 GINGERBREAD.XXKPS Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο εδώ και 6 μήνες από τα public και δεν έχει πειραχτεί η rom του ούτε έχει γίνει root. Έχω την τελευταία έκδοση του KIES , το οποίο γράφει ότι δεν υποστηρίζεται η αναβάθμιση. Το πρόβλημα μου είναι ότι ξαφνικά το wi-fi και το σήμα δεν την πολυπαλεύει. Είναι για πολύ μέτρια χρήση, και θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να το πάω σε ICS ή jelly bean, με τα πάντα όμως να λειτουργούν. Δεν με ενδιαφέρει η ταχύτητα. Ή έστω να ξαναπεράσω την πιο πρόσφατη σταθερή official έκδοση. Εδώ είναι ένας οδηγός από τον kouros17 που θα σε βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείς. Αν έχεις απορίες εδώ είμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 (edited) Φλασαρω μια castagna μπας και αλλαξει τπτ ..αλλιως ξαναφλασαρισμα αλλης ρομ... :wacko: Πάντως θα σου πρότεινα κάτι που είπε ο Γιάννης. Να κλείσεις το τηλέφωνο να το φορτίσεις τη νύχτα και να δεις αύριο πως θα πάει. Πολλές φορές μου έχει κολλήσει το deep sleep αλλά κάποια στιγμή ξαναλειτούργησε. Το πρόβλημα μου είναι ότι ξαφνικά το wi-fi και το σήμα δεν την πολυπαλεύει. Είναι για πολύ μέτρια χρήση, και θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να το πάω σε ICS ή jelly bean, με τα πάντα όμως να λειτουργούν. Δεν με ενδιαφέρει η ταχύτητα. Ή έστω να ξαναπεράσω την πιο πρόσφατη σταθερή official έκδοση. Ότι θέλεις μπορεί να γίνει. Να εγκαταστήσεις μια πιο πρόσφατη εργοστασιακή, μέχρι ICS και Jelly Bean. Οι δύο βασικές roms για το τηλέφωνό μας είναι η CyanogenMod 9 RC για ICS και η CyanogenMod 10 by ivendor για Jelly Bean. Οδηγίες εγκατάστασης μιας custom rom θα βρεις εδώ. Για την βελτίωση του σήματος και του wifi θα μπορούσες να φλασάρεις μέσω odin διαφορετικό Baseband. Το δικό σου είναι XXKPS. Έχω XXKPM και είναι πολύ καλά όπως και με το XXKPL (αν κοιτάξεις εδώ θα δεις κάπου προς τα κάτω μια λίστα με τις Basebands). Ότι θέλεις ρώτα. Edited January 9, 2013 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 (edited) Full καθαρισμα και ξαναφλασαρισμα της aokp και χαρηκα οταν ειδα deep sleep στο cpu spy ..ελπιζω να μεινει ετσι...Σας ευχαριστω για τα tips παιδια !!!!!!! :happy: Ακυρο... Εκανα reboot αφου αλλαξα το mms.apk και δεν ξαναμπηκε...μπορει να εχει αυτο καποια σχεση ? Edited January 9, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Ακυρο... Εκανα reboot αφου αλλαξα το mms.apk και δεν ξαναμπηκε...μπορει να εχει αυτο καποια σχεση ? Δεν μου έχει τύχει ποτέ. Άστο σήμερα το βράδυ. Κάνε μια πλήρη φόρτιση, κι αν αύριο έιναι πάλι τα ίδια αλλάζεις rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Δεν μου έχει τύχει ποτέ. Άστο σήμερα το βράδυ. Κάνε μια πλήρη φόρτιση, κι αν αύριο έιναι πάλι τα ίδια αλλάζεις rom. Καπως ετσι θα γινει...κριμα τοσο βασανισμα για μια τοσο αψογη ρομ :( Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 (edited) Καπως ετσι θα γινει...κριμα τοσο βασανισμα για μια τοσο αψογη ρομ :( Αν συνεχίζει να μην μπαίνει σε deep sleep δοκίμασε ν'αλλάξεις κερνελ. Θα σου πρότεινα ή κάποιο από αυτά του Diaplo, ή το broodkernel 1.5 (όχι το 1.4). Το Castagna δεν προτείνεται για Jb rom ακόμα. Edited January 9, 2013 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 (edited) Αν συνεχίζει να μην μπαίνει σε deep sleep δοκίμασε ν'αλλάξεις κερνελ. Θα σου πρότεινα ή κάποιο από αυτά του Diaplo, ή το broodkernel 1.5 (όχι το 1.4). Το Castagna δεν προτείνεται για Jb rom ακόμα. Πάντως εγώ δομίμασα και με το τελευταίο diablo και πάλι δεν έμπαινε σε deepsleep (όταν δοκιμασα χθές την AOKP) Για την βελτίωση του σήματος και του wifi θα μπορούσες να φλασάρεις μέσω odin διαφορετικό Baseband. Το δικό σου είναι XXKPS. Έχω XXKPM και είναι πολύ καλά όπως και με το XXKPL (αν κοιτάξεις εδώ θα δεις κάπου προς τα κάτω μια λίστα με τις Basebands). Ότι θέλεις ρώτα. Οσο βλέπω και αναφέρεις θέματα όλο απορίες μου δημιουργείς!! :) Τί ακριβώς είναι τα baseland? Κατάλαβα πως εχουν σχέση με το σήμα αλλα εχω απορία αν είναι κοινά για όλες τις rom και πως ξεχωρίζεις τις διαφορές που εχει το καθένα. Στο λινκ που έδωσες εχει μια λίστα αλλά τί είναι το καθένα δεν μπορεσα να καταλάβω (Ξέρω πώς σε πρήζω αλλα που θα πάει νέος είμαι θα μάθω!) Edited January 9, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Είναι το modem του τηλεφώνου. Επηρεάζει την ποιότητα του σήματος, του wifi των δεδομένων, της μπαταρίας, κλπ. Θα δεις ποιο έχεις αν πας ρυθμίσεις/σχετικά με το τηλέφωνο και κοιτάξεις την έκδοση βασικού φάσματος. Σε μένα είναι I9001XXKPM (ή σκέτο KPM). Αν αλλάξεις stock rom θα αλλάξει και το μοντεμ (αφού σχεδόν κάθε stock rom έχει το δικό της) ενώ αν αλλάξεις custom rom αυτό δεν θ'αλλάξει. Έτσι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για να αλλάξουμε το modem είναι να εγκαταστήσουμε μια stock rom (που θα έχει το modem που θέλουμε) και μετά μπορούμε να αλλάζουμε όσες φορές θέλουμε custom roms. Υπάρχει και πιο γρήγορος τρόπος εγκατάστασης, φλασάροντας απλώς το modem που θέλουμε μέσω odin. Το θέμα με τα modem ανέκυψε πριν από αρκετό καιρό όταν κάποιες stock roms της samsung είχαν προβληματικό wifi. H κατάσταση διορθώθηκε κάποια στιγμή και από τις δοκιμές, τα σχόλια των χρηστών και από την προσωπική χρήση φυσικά, τα KPM και KPL θεωρήθηκαν τα καλύτερα (βέβαια από τότε κυκλοφόρησαν κάποιες ακόμα stock roms με νέα modem που όμως δεν τα έχω δοκιμάσει και δεν μπορώ να πω αν είναι λειτουργικά ή όχι). Εδώ μπορείς να δεις πως γίνεται η εγκατάσταση του modem μέσω odin και εδώ μια λίστα με όλες τις stock roms και τα διαφορετικά modem της καθεμιάς. Δεν μου τα πρήζεις καθόλου, αλλά αν σε ενδιαφέρουν περισσότερα πράγματα, μπορείς να κοιτάξεις τα δύο τελευταία link που έχω στην υπογραφή μου. Εκεί θα βρεις τα πάντα για το τηλέφωνό μας. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Δέν έχω λόγια, σ ευχαριστώ για τη βοήθεια (και την υοπμονή σου!). Είδα στο λινκ που έδωσες για το πως εγκαθηστούμε με odin το modem και δεν μπορεσα να καταλάβω. λέει "Put the .SMD/.TAR in the PHONE section!" . Εδώ τα έχασα! Ως τί το φλασάρουμε με το odin ? Ως one package ή ώς κάτι άλλο? Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Απλώς το βάζεις στο πεδίο "Phone" και πατάς start. To "one package" δεν μας απασχολεί εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Μάλιστα, το πιασα! Ποιο προτείνεις ? Και ακομα μια ερώτηση (πρωτότυπο!) αφού το φλασάρεις μια φορά μένει μόνιμο ή πρεπει να το ξαναφλασάρεις κάθε φορά που αλλάζεις rom ? Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Μάλιστα, το πιασα! Ποιο προτείνεις ? Και ακομα μια ερώτηση (πρωτότυπο!) αφού το φλασάρεις μια φορά μένει μόνιμο ή πρεπει να το ξαναφλασάρεις κάθε φορά που αλλάζεις rom ? Γυρνα 3 ποστ πισω.... Ξαναδιαβασε το και θα σου λυθουν οι αποριες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Μάλιστα, το πιασα! Ποιο προτείνεις ? Και ακομα μια ερώτηση (πρωτότυπο!) αφού το φλασάρεις μια φορά μένει μόνιμο ή πρεπει να το ξαναφλασάρεις κάθε φορά που αλλάζεις rom ? Το γράφω πιο πριν. Αν φλασάρεις άλλη stock rom αλλάζει, αν φλασάρεις custom rom δεν αλλάζει. Έχω το KPM και είμαι ικανοποιημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 (edited) ευχαριστώ! Προσπάθησα να το φλασάρω με odin Και κάτι παίχτηκε και τώρα με το που ανήγει το τηλέγωνο γλάζει μια εικόνα με ενα κινητο ενα θαυμαστικο κιτρινο στη μέση και ενα σηματάκι με υπολογιστή! ε ρε γλέντια Edit: Τελικά το διόρθωσα! Κάτι έγινε και χάθηκε η recovery ...φλάσαρα ξανα τη recovery με odin και ξεκίνησε κανονικά! Και έτσι είπα να συνεχίσω και φλάσαρα οκ και το modem και το diablo kernel εκδοση 8/1/2013 και δοκιμάζω!! Καλησπέρα, ξέρει κανείς αν αυτή είναι η πιο νέα έκδοση του touchwiz για CM10? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2012983 Edited January 9, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Καλησπέρα, ξέρει κανείς αν αυτή είναι η πιο νέα έκδοση του touchwiz για CM10? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2012983 Αυτή πρέπει να είναι. Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάποια νεότερη. Αν κάποιος φίλος γνωρίζει κάποια νεότερη βερσιόν ας μας ενημερώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Θα κάνω μια δοκιμή ! Επλίζω να μην το φλασάρω τσάμπα!!! Ασχετο: αυτος ο diblokernel πάλι κάποιο update εβγαλε! Δεν τον προλαβαίνουμε πιά!! Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Εψαχνα τα ποστ για την jb Aokp στο xda και πολλοι εχουν θεμα με το deep sleep ...φλασαρα χτες το castagna και παλλι δεν εμπαινε...αμα εβαζα αλλο κερνελ λετε να μπει ?? :( Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts