Jump to content

Samsung Galaxy S Plus (I9001)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

που θα βρω βρε παιδια την αρχικη ρομ 2.3.6 που ειχε οταν το αγορασα?

(αυτη που αλλαζεις και το πληκτρολογιο στα ελληνικα)

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

που θα βρω βρε παιδια την αρχικη ρομ 2.3.6 που ειχε οταν το αγορασα?

(αυτη που αλλαζεις και το πληκτρολογιο στα ελληνικα)

Με αυτό το πρόγραμμα βρίσκεις το τελευταίο διαθέσιμο firmware για την συσκευή σου. Δυστυχώς όμως το τελευταίο διαθέσιμο που υπάρχει για την Ελλάδα είναι 2.3.3 και όχι 2.3.6 (με 2.3.6 πωλούνταν τον τελευταίο καιρό οι συσκευές και οι υπόλοιπες που πουλήθηκαν νωρίτερα με 2.3.3 δεν έχουν πάρει αναβάθμιση σε 2.3.6 ελληνική!) Οπότε ο μόνος τρόπος να βρεις την 2.3.6 είναι να την έχει κάνει κάποιος φίλος backup ή να την κάνει τώρα και να σου δώσει το backup και συ να κάνεις restore και hard reset.

EDIT: Όλες οι stock (εργοστασιακές) rom έχουν ελληνικό πληκτρολόγιο και αν δεν έχουν κατεβάζεις αυτό, το ξεζιπάρεις, το τοποθετείς στο path /system/ (έχοντας ρουτάρει πιο πριν την συσκευή και δίνοντας δικαιώματα rw), reboot και είσαι έτοιμος για ...messaging!

Edited by geo_xar

Με αυτό το πρόγραμμα βρίσκεις το τελευταίο διαθέσιμο firmware για την συσκευή σου. Δυστυχώς όμως το τελευταίο διαθέσιμο που υπάρχει για την Ελλάδα είναι 2.3.3 και όχι 2.3.6 (με 2.3.6 πωλούνταν τον τελευταίο καιρό οι συσκευές και οι υπόλοιπες που πουλήθηκαν νωρίτερα με 2.3.3 δεν έχουν πάρει αναβάθμιση σε 2.3.6 ελληνική!) Οπότε ο μόνος τρόπος να βρεις την 2.3.6 είναι να την έχει κάνει κάποιος φίλος backup ή να την κάνει τώρα και να σου δώσει το backup και συ να κάνεις restore και hard reset.

EDIT: Όλες οι stock (εργοστασιακές) rom έχουν ελληνικό πληκτρολόγιο και αν δεν έχουν κατεβάζεις αυτό, το ξεζιπάρεις, το τοποθετείς στο path /system/ (έχοντας ρουτάρει πιο πριν την συσκευή και δίνοντας δικαιώματα rw), reboot και είσαι έτοιμος για ...messaging!

Ευχαριστω πολυ, να'σαι καλα!. Παρ αυτα καταφερα να βρω τη 2.3.6 οπως ηταν οταν το αγορασα. Παραθετω το λινκ για οποιον αλλον τυχων χρειαστει

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1347789

(επελεξα VDH = Hungary)

Ευχαριστω πολυ, να'σαι καλα!. Παρ αυτα καταφερα να βρω τη 2.3.6 οπως ηταν οταν το αγορασα. Παραθετω το λινκ για οποιον αλλον τυχων χρειαστει

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1347789

(επελεξα VDH = Hungary)

Αν θέλεις να βάλεις οποιαδήποτε stock 2.3.6 και αυτή που επέλεξες είναι πάρα πολύ καλή αλλά υπάρχουν και πολλές πολλές άλλες όπως μπορείς να διαπιστώσεις και εδώ με καλύτερη κατά την άποψή μου την XXKQI. Δεν σου τις ανέφερα όμως γιατί ζήτησες την ελληνική 2.3.6 η οποία δεν υπάρχει στη λίστα (υπάρχει μόνο η ελληνική 2.3.3).

παιδια σας αποχεραιτω, εδωσα το κινητακι στην κοπελα μου, ολο το ζαχαρωνε και δεν αντεξα. Παμε για SII :happy:
All it takes is a swipe...

Πηγαινε mediamrkt μπας και το προλαβεις στα 329.

πλαισιο, ακομα καλυτερα στην ιδια τιμη:)

All it takes is a swipe...

Δοκίμασα την CM10 (Jelly Bean) και έμεινα μ'ανοιχτό το στόμα από θέμα ταχύτητας, απόκρισης και λειτουργικότητας. Όλα τέλεια, ακόμα και τα παιχνίδια (εκτός βέβαια από την κάμερα) και το μόνο που μου τη χάλασε ήταν το bug με το κρασάρισμα των youtube videos. Δοκίμασα ένα fix από εδώ αλλά δυστυχώς δεν λειτούργησε.

Βέβαια ο Doomsday94 το έχει φιξάρει λέει και ενώ ήταν έτοιμος να το ανεβάσει "του την είπαν", αυτός "στράβωσε" και δεν ανέβασε τίποτα. :mad:

Κρίμα γιατί θα την κρατούσα για καθημερινή χρήση και ας μην λειτουργεί η κάμερα ακόμα :(

Όποιος γνωρίζει κάποιο fix για το συγκεκριμένο bug, ή πέσει κάτι στην αντίληψή του, ας μας ενημερώσει.

Τώρα περιμένω να τελειώσει το upload της νέας BioHazard για να την δοκιμάσω.

Edited by kouros17

Δοκίμασα την CM10 (Jelly Bean) και έμεινα μ'ανοιχτό το στόμα από θέμα ταχύτητας, απόκρισης και λειτουργικότητας. Όλα τέλεια, ακόμα και τα παιχνίδια (εκτός βέβαια από την κάμερα) και το μόνο που μου τη χάλασε ήταν το bug με το κρασάρισμα των youtube videos. Δοκίμασα ένα fix από εδώ αλλά δυστυχώς δεν λειτούργησε.

Βέβαια ο Doomsday94 το έχει φιξάρει λέει και ενώ ήταν έτοιμος να το ανεβάσει "του την είπαν", αυτός "στράβωσε" και δεν ανέβασε τίποτα. :mad:

Κρίμα γιατί θα την κρατούσα για καθημερινή χρήση και ας μην λειτουργεί η κάμερα ακόμα :(

Όποιος γνωρίζει κάποιο fix για το συγκεκριμένο bug, ή πέσει κάτι στην αντίληψή του, ας μας ενημερώσει.

Τώρα περιμένω να τελειώσει το upload της νέας BioHazard για να την δοκιμάσω.

Κι εγώ την BioHazard V5 περιμένω. Έχω ήδη την V4 εδώ και κάποιες μέρες και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. :)

Ώστε τόσο καλή η Jelly Bean ε? Νομίζω όμως πως θα περιμένω να βελτιωθεί κι άλλο πριν τη δοκιμάσω. Τουλάχιστον να λειτουργεί η κάμερα.

Θα έχει aroma installer και πολλές επιλογές...αργεί όμως πολύ ν'ανέβει...δεν γλυτώνω το ξενύχτι μου φαίνεται. :)

Πολύ καλή η Jelly Bean!

Τόσο γρήγορα βγαίνουν καινούργιες εκδόσεις; Δοκίμασα την RC4 του invedor, δεν νομίζω να χει μεγάλες διαφορές από την BIOHAZARD, χρησιμοποιώντας το APEX LAUNCHER νομίζω πως τελικά το κινητό γίνεται πιο αργό αλλά είναι κάτι που βολεύει αρκετά. Τί γνώμη έχετε για τα launcher γενικα;
Alcatel one touch idol 6030x

Η ρομ του ivendor είναι η βάση της BioHazard, αλλά η δεύτερη έχει προσθέσει διάφορα tweaks, mods και scripts, που ίσως, την κάνουν πιο γρήγορη και με καλύτερη μπαταρία. Στην v5 που θα ανεβάσει σε λίγο οι αλλαγές και οι επιλογές θα είναι ακόμα περισσότερες. Αυτό βέβαια δεν είναι κατ'ανάγκην καλό, αν δεν ξέρει τι κάνει ο developer. Δοκιμάζεις την κρατάς για κάποιες μέρες και αποφασίζεις...

Τον apex έχω κι εγώ (την pro έκδοση με περισσότερες δυνατότητες), που μαζί με τον nova, είναι οι δημοφιλέστεροι launchers για ics roms. Και με τους δύο ήμουν πολύ ευχαριστημένος, αλλά κράτησα τον apex τελικά. Οι launchers έχουν πολύ μεγάλη σημασία για το κινητό και όχι μόνο από άποψη εμφάνισης. Σε μένα πάντως ο apex δεν είναι αργός, αλλά μπορείς να βρεις και να δοκιμάσεις όποιον άλλον θέλεις, με μια αναζήτηση στο market.

Μας ταλαιπώρησε πολύ ο πιτσιρικάς (14 χρονών είναι μόνο). :rolleyes:

Όποιος την εγκαταστήσει ας πει εντυπώσεις, γιατί δεν με βλέπω τώρα να προλαβαίνω να την εγκαταστήσω.

Καινούρια βερσιόν και από τον CastagnaIT Kernel (v6.6)

Περασα Castagna 6.6 ...και εχει αλλο ενα αρχειο για flashαρισμα που λεει HQ fotos ...τι παιζει με αυτο ?

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Μας ταλαιπώρησε πολύ ο πιτσιρικάς (14 χρονών είναι μόνο). :rolleyes:

Όποιος την εγκαταστήσει ας πει εντυπώσεις, γιατί δεν με βλέπω τώρα να προλαβαίνω να την εγκαταστήσω.

Καινούρια βερσιόν και από τον CastagnaIT Kernel (v6.6)

Την κατεβάζω τώρα αλλά έχει μέλλον. Είναι 430mb.

Περασα Castagna 6.6 ...και εχει αλλο ενα αρχειο για flashαρισμα που λεει HQ fotos ...τι παιζει με αυτο ?

Αν το εγκαταστήσεις μέσω recovery οι φωτό σου θα είναι HQ αλλά ασυμπίεστες, με αποτέλεσμα να έχουν μεγαλύτερο μέγεθος (κάποια MB, εκεί που μία φωτό έχει μέγεθος περίπου 400KB). Μπορείς να το εγκαταστήσεις και αν δεν το θέλεις μπορείς να διαγράψεις το "22zerojpegcompression" από τον φάκελο "/system/etc/init.d"

Εδώ το link για την BioHazard.

Edited by kouros17

Αυριο και απο μενα η δοκιμη, δεν παιζει αποψε.

Όταν λέει Inverted apps τι θέλει να πει;

Τι διαφορετικό έχουν από τις κανονικές;

Edited by lefteris112

Όταν λέει Inverted apps τι θέλει να πει;

Τι διαφορετικό έχουν από τις κανονικές;

Έχουν άλλη εμφάνιση. Τα μηνύματα, το ημερολόγιο, το μάρκετ, ή όποια άλλη εφαρμογή αναφέρει, μπορεί να είναι μαύρα από άσπρα που είναι κανονικά, κλπ.

εβγαλα το κινητο απο τον φορτιστη και οταν το ανοιξα στη γραμμη κατω για μεταβαση στις κλησεις τα μηνυματα τις εφαρμογες εξαφανιστηκαν. εχει μονο για τις εφαρμογες το εικονιδιο. τι να το κανω?? Help!!!!!

Εδώ το link για την BioHazard.

Προς το παρόν δεν κατάφερα να την εγκαταστήσω, ενώ όλα πάνε μια χαρά όταν μπουτάρει το κινητό κολλάει στο Logo και δεν ανοίγει. Το έχουν αρκετοί το πρόβλημα αυτό οπότε λογικά θα υπάρξει κάποια λύση.

Alcatel one touch idol 6030x

Μολις την εγκατεστησα χωρις προβλημα, εχει πολυ ωραια animation.

Τα υπολοιπα θα φανουν μετα απο καποιες ωρες χρησης.

• The title was changed to Samsung Galaxy S Plus (I9001)