yiannis_12 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 εγκατεστησες MLS σε ICS rom?> Δε νομίζω οτι μιλάει για ics rom. Την stock rom έχει και μάλλον θα βάλει κάποια custom αν κατάλαβα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helios21 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Δε νομίζω οτι μιλάει για ics rom. Την stock rom έχει και μάλλον θα βάλει κάποια custom αν κατάλαβα καλά. Σωστά. Την KQI έχω και λέω να βάλω την Shadow0-Rom-v2.1B που μου πρότειναν. Θα δουλεύει κανονικά το MLS θέλω να πιστεύω ε; Όσο 'κανονικά' δουλεύει και τώρα βέβαια :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Σωστά. Την KQI έχω και λέω να βάλω την Shadow0-Rom-v2.1B που μου πρότειναν. Θα δουλεύει κανονικά το MLS θέλω να πιστεύω ε; Όσο 'κανονικά' δουλεύει και τώρα βέβαια :p Δεν το έχω το MLS αλλά δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Βασισμένη στην KQI είναι και αυτή με βελτιώσεις. Είναι πολύ καλή πάντως. Κι εγώ αυτή έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 +1 και από εμένα για την shadow. Είναι τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 (edited) Ρε παλικάρια που στο καλό είναι οι ρυθμίσεις ωστέ να στέλνουμε μηνυμα 160 χαρακτήρων στην cm9; Μου χουν σπάσει τα νεύρα να ψάχνω ενώ ξέρω οτι είναι κάπου μπροστά μου :O Εγώ πάντως στην remics γράφω κανονικά με 160 χαρακτήρες χωρίς κάποια επιλογή ή ρύθμιση... --------------------------------------------------------------- http://s10.postimage.org/43zlcmqs9/521374_428674333839872_577359681_n_1.jpg 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες Edited September 10, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Mε την beta4 έγραφα κι εγώ με 160. Με την beta5 οτι κι αν επιλέγω γράφω μόνο 60+ χαρακτήρες. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Εγώ πάντως στην remics γράφω κανονικά με 160 χαρακτήρες χωρίς κάποια επιλογή ή ρύθμιση... http://s10.postimage.org/43zlcmqs9/521374_428674333839872_577359681_n_1.jpg 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες Από μπαταρία τι λέει η remics. Bugs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 (edited) Mε την beta4 έγραφα κι εγώ με 160. Με την beta5 οτι κι αν επιλέγω γράφω μόνο 60+ χαρακτήρες. Αυτό που πρότεινε ο superuser to δοκίμασες; Από μπαταρία τι λέει η remics. Bugs? Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα bugs, η μπαταρία είναι καλή (την έχω 2 μέρες τώρα και είμαι στο 35%). Χωρίς v6 supercharger και με stock kernel (του arco). Εκείνο που μου κάνει εντύπωση, είναι ότι ενώ μέχρι να φθάσει στο 55% έμπαινε κανονικά και γρήγορα σε deep sleep, από κει και πέρα δεν μπαίνει με αποτέλεσμα η κατανάλωση να είναι μεγάλη. Το ίδιο μου συνέβη και σε άλλη ics rom. Έχω να σχολιάσω και κάποια άλλα πράγματα αλλά θέλω να δοκιμάσω πρώτα και με την τελευταία βερσιόν του CastagnaIT Kernel. Περιμένω να μου τελειώσει η μπαταρία πρώτα καθότι βρίσκομαι σε battery calibration. ------------------------------------------------------ http://s10.postimage.org/43zlcmqs9/521374_428674333839872_577359681_n_1.jpg 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες Edited September 10, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Αυτό που πρότεινε ο superuser to δοκίμασες; Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα bugs, η μπαταρία είναι καλή (την έχω 2 μέρες τώρα και είμαι στο 35%). Χωρίς v6 supercharger και με stock kernel (του arco). Εκείνο που μου κάνει εντύπωση, είναι ότι ενώ μέχρι να φθάσει στο 55% έμπαινε κανονικά και γρήγορα σε deep sleep, από κει και πέρα δεν μπαίνει με αποτέλεσμα η κατανάλωση να είναι μεγάλη. Το ίδιο μου συνέβη και σε άλλη ics rom. Έχω να σχολιάσω και κάποια άλλα πράγματα αλλά θέλω να δοκιμάσω πρώτα και με την τελευταία βερσιόν του CastagnaIT Kernel. Περιμένω να μου τελειώσει η μπαταρία πρώτα καθότι βρίσκομαι σε battery calibration. http://s10.postimage.org/43zlcmqs9/521374_428674333839872_577359681_n_1.jpg 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες θα περιμένω τότε τα τελικά σου σχόλια πριν αποφασίσω. Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ ικανοποιημένος απο την shadow μέχρι στιγμής αλλά με τρώει να δοκιμάσω και μια ics. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 (edited) Είναι όντως πολύ καλή η shadow! Μπορείς πάντως να κρατήσεις ένα nandroid backup της shadow και να δοκιμάσεις κάποιες ics roms... EDIT: Σε όποιον δεν αρέσει το προεπιλεγμένο θέμα της remics μπορεί να το αλλάξει από ρυθμίσεις συστήματος/θέματα σε system (είναι το "καθαρό" θέμα του arco και του ivendor) ------------------------------------------------- http://s10.postimage.org/43zlcmqs9/521374_428674333839872_577359681_n_1.jpg 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες Edited September 10, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Τελικά κάποιο conflict υπήρχε με το Slide it , κι αφού το αφαίρεσα, έκανα ένα wipe cache και dalvik και ίσιωσε το θέμα. Αντε να δω τι άλλο περίεργο θα συναντήσω :lol: Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Αυτό που πρότεινε ο superuser to δοκίμασες; Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα bugs, η μπαταρία είναι καλή (την έχω 2 μέρες τώρα και είμαι στο 35%). Χωρίς v6 supercharger και με stock kernel (του arco). Εκείνο που μου κάνει εντύπωση, είναι ότι ενώ μέχρι να φθάσει στο 55% έμπαινε κανονικά και γρήγορα σε deep sleep, από κει και πέρα δεν μπαίνει με αποτέλεσμα η κατανάλωση να είναι μεγάλη. Το ίδιο μου συνέβη και σε άλλη ics rom. Έχω να σχολιάσω και κάποια άλλα πράγματα αλλά θέλω να δοκιμάσω πρώτα και με την τελευταία βερσιόν του CastagnaIT Kernel. Περιμένω να μου τελειώσει η μπαταρία πρώτα καθότι βρίσκομαι σε battery calibration. στη μανισια του αρκο86 δεν εχω προβλημα μετα το 55%, δουλευει μεχρι να παει 1% το DS. υποψιν σημερα ανεβασε και νεο κερνελ ο αρκο Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 (edited) Το kernel του arco είχα (θα κοιτάξω και για το καινούριο). Τώρα δοκιμάζω με CastagnaIT Kernel v5.7, πάει πολύ καλά, να δούμε αυτό το θέμα με τη μπαταρία μετά το μισό. Θα δοκιμάσω διάφορα, μου έχει κάνει εντύπωση. :rolleyes: Άσχετο, για το πρόβλημα με το αναβόσβησμα της οθόνης όταν είναι κλειδωμένο: Μου το έκανε και εμένα. Εγκατέστησα τον ADW launcher και από τότε δεν μου το έχει ξανά κάνει. Χωρίς να απεγκαταστήσω καμία από τις εφαρμογές που έχω ή να κάνω καμία άλλη σημαντικά αλλαγή στο τηλέφωνο. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή όχι, απλά το αναφέρω. Επίσης ένα άλλο πρόβλημα που έχω. Έχω το MLS navigator. Το πρόβλημα μου είναι ότι αργεί πάρα πολύ να κλειδώσει στους δορυφόρους. Μερικές φορές δεν τα καταφέρνει καν. Προσπαθώ χωρίς να είμαι συνδεδεμένος στο internet. Να ελπίζω να βελτίωση τώρα που θα αλλάξω ROM ή δεν έχει σχέση και μπορεί να φτιαχτεί και κάπως αλλιώς; Ε, αφού λύθηκε το πρόβλημα, όλα εντάξει. :) To gps.conf της broodrom που έδωσε ο geo xar λίγες σελίδες πίσω το δοκίμασες; Κοίτα εδώ. ---------------------------------------------- http://s10.postimage.org/43zlcmqs9/521374_428674333839872_577359681_n_1.jpg 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες Edited September 11, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Παιδια να ρωτησω...θελω να κανω ενα Hard Reset στο κινητο διοτι εχει μαζευτει πολυ σκουπιδι απο cache κλπ κλπ...πως μπορω να το κανω χωρις να γινει καμια στραβη με την custom ρομ ? Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Παιδια να ρωτησω...θελω να κανω ενα Hard Reset στο κινητο διοτι εχει μαζευτει πολυ σκουπιδι απο cache κλπ κλπ...πως μπορω να το κανω χωρις να γινει καμια στραβη με την custom ρομ ? Από cwm, wipe data, wipe cache, advanced- wipe dalvik cache. Σβήνονται ΟΛΑ (εφαρμογές, επαφες κλπ κλπ) Αν θέλεις να σβησεις και όλα τα περιεχόμενα της εσωτερικής sd πας mounts & storage, format sdcard (απο cwm πάντα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 βρηκα με τη βοηθεια της MLS πως να βαζουμε την εφαρμογη σε ics , αν θελει καποιος που το ψαχνει να ποστραρω λυση Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 βρηκα με τη βοηθεια της MLS πως να βαζουμε την εφαρμογη σε ics , αν θελει καποιος που το ψαχνει να ποστραρω λυση Κι εγω παιδευτηκα με την mls , μου εστειλαν και αλλο apk αλλα δεν μπορεσα και το παρατησα. Θα μπορουσες να γραψεις τι εκανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Καινουρια BioHazard v.2 με ενσωματωμενο supercharger v6!! Για να δουμε :) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Αυτό που πρότεινε ο superuser to δοκίμασες; Το δοκίμασα εγώ. Λειτουργεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 (edited) Το δοκίμασα εγώ. Λειτουργεί based on ivendor, εφαγε ακυρο απο εμενα λογο αυτου, arco FTW . Πραγματικα ειναι κλασεις καλυτερη του αρκο. Σε ολα. Για τον φιλο με το MLS, θα πρεπει να κοιταξεις τρια πραγματα 1.να σου εχουν στειλει ενα αρχειο στο φακελο schemes με το ονομα brand_model.xms και να δεις αν για το κινητο μας εχει την εκδοση 4.0.4 (αν οχι το βαζεις εσυ με αντιγραφη του οτι λεει για 2.3.6, επικολληση απο κατω και απλα αλλαζεις το 2.3.6 σε 4.0.4) 2.να εχεις μια οποιαδηποτε 4.0.4 ρομ 3. θα κατεβασεις την εφαρμογη απο το καταστημα με την ονομασια ics sd binder . Θα την τρεξεις και αυτο που κανει ειναι να βαζει την εξωτερικη καρτα στη σωστη τοποθεσια και ονομα, στις 4ρες ρομ ειναι κατω απο τη διαδρομη /emmc ενω στις GB /sdcard/external_sd 4. Να ξερεις οτι ειναι προτιμοτερο να το κανεις μετα απο μια πληρης επαναγκατασταση της ρομ (και πριν βαλεις οποιαδηποτε εφαρμογη) καθως αν εχεις εφαρμογες που χρησιμοποιουν την emmc και να εισαι σιγουρος οτι ειναι αρκετες θα σου τα κανει μπαχαλο...αλλα θα εχεις το mls σου Edited September 13, 2012 by ea6gka Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Το kernel του arco είχα (θα κοιτάξω και για το καινούριο). Τώρα δοκιμάζω με CastagnaIT Kernel v5.7, πάει πολύ καλά, να δούμε αυτό το θέμα με τη μπαταρία μετά το μισό. Θα δοκιμάσω διάφορα, μου έχει κάνει εντύπωση. :rolleyes: ---------------------------------------------- http://s10.postimage.org/43zlcmqs9/521374_428674333839872_577359681_n_1.jpg 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες Με BioHazard v.2 η 5.7 μου εκανε lag οταν εμπαινα στα settings. Γυρισα στην 5.4. Παντως στο θεμα με το CastagnaIT πολλοι προτεινουν την 4.7 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 4.7 ναι ειναι η καλυτερη. Καλη ειναι ομως και η 5.4 UV Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 based on ivendor, εφαγε ακυρο απο εμενα λογο αυτου, arco FTW . Πραγματικα ειναι κλασεις καλυτερη του αρκο. Σε ολα. Δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι. Εγώ πάντως αναφέρομαι σε αυτό που αναφέρονται τα παιδιά και είναι το mms.apk που στέλνει sms με 160 χαρακτήρες και αναφέρω ότι το δοκίμασα και εγώ και λειτουργεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 arco εχει καλυτερη ρομ, μην ξεχνας οτι αυτος ειναι που εκανε port τη cm9 στο κινητο μας. Ο ivendor εχει επεμβει στη ρομ του αρκο και νομιζω τα εχει μπαχαλιασει λιγο, αποχη μου παντα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 (edited) Καινουρια BioHazard v.2 με ενσωματωμενο supercharger v6!! Για να δουμε :) Την είδαμε και είναι τέλεια! :D Μόνο που έχει για προεπιλεγμένο kernel την βερσιόν "Extreme Undervolt" από CastagnaITKernel v5.7 που δεν κάνει για όλα τα τηλέφωνα και μπορεί να παρουσιάσει χοντρά κολλήματα και σβήσιμο του τηλεφώνου. Σ'αυτή την περίπτωση εγκαθιστούμε CastagnaITKernel 4.7 ή CastagnaITKernel 5.4w. από εδώ. Με BioHazard v.2 η 5.7 μου εκανε lag οταν εμπαινα στα settings. Γυρισα στην 5.4. Παντως στο θεμα με το CastagnaIT πολλοι προτεινουν την 4.7 Και σε μένα η 5.7. στην remics μου εμφάνιζε κάποια κολληματάκια, αν και είχε άριστη μπαταρία (κοντά στις 3 μέρες με μέτρια χρήση, έμπαινε σε deep sleep μέχρι το τέλος και γρήγορα). Άλλαξα το kernel με την version "5.4 without" και όλα άψογα! 4.7 ναι ειναι η καλυτερη. Καλη ειναι ομως και η 5.4 UV Τελικά η αιτία για κάποια lags μπορεί να είναι η βερσιόν του kernel. Οι πιο σταθερές και σίγουρες φαίνεται ότι είναι αυτές που αναφέρεις και γι'αυτό πριν απορρίψουμε μία ρομ ας δοκιμάσουμε και με αυτά τα kernel. arco εχει καλυτερη ρομ, μην ξεχνας οτι αυτος ειναι που εκανε port τη cm9 στο κινητο μας. Ο ivendor εχει επεμβει στη ρομ του αρκο και νομιζω τα εχει μπαχαλιασει λιγο, αποχη μου παντα Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ποια cm9 είναι η καλύτερη, εκείνο πάντως που μπορώ να πω είναι ότι μετά από πολύ καιρό και με άπειρες δοκιμές οι ics roms έχουν φθάσει πλέον πολύ κοντά στην τελειότητα! Η remics πάντως έχει και τις δύο τελευταίες cm9 ως βάση της (την 1.4a βασισμένη στην apha 8 του arco και την v2 βασισμένη στην beta 5 του ivendor, ότι θέλουμε διαλέγουμε). Και τώρα πάμε για JELLY BEAN CM10 :) (δεν λειτουργούν wifi, audio, radio και camera, ένα βίντεο εδώ) ------------------------------------------ http://s10.postimage.org/43zlcmqs9/521374_428674333839872_577359681_n_1.jpg CastagnaITKernel v5.4 (245/1400Mhz, smartassV2/sio) 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες Edited September 14, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts