AdeLaiN Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 (edited) Μπορει καποιος να δωσει Link για το odin multi downloader (AriesVe) γιατι απο megaupload που δινει στο xda δεν υπαρχει?Αντε να πιασω δουλεια :P Ψανωντας το βρηκα τελικα.Ειναι η εκδοση v4.43 .Το τρεχω ως administrator διαλεγω ops κτλ αλλα οταν διαλεγω την rom που ειναι MD5 αρχειο μου πεταει σφαλμα το odin και δε με αφηνει να συνεχισω...Καμια βοηθεια? Edited August 8, 2012 by AdeLaiN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Αν όλα δείχνουν ότι δεν είναι παραεισαγωγής και δεδομένου ότι του AdeLaiN είναι μεταχειρισμένο, τότε μάλλον δεν είναι :) Επομένως ποια είναι η επίσημη ελληνική; Βάλε την τελευταία 2.3.6. XXKQI. Το πρόβλημα είναι πως όταν όταν κυλάς το space στα μηνύματα δεν αλλάζει σε ελληνικά. Η λύση είναι εδώ από τον geo xar Με την custom rom που σου προτείνω ναι δουλεύουν όλα. Από μέρα σε μέρα περιμένουμε και την ανεπίσημη cm9 σχεδόν ολοκληρωμένη (και με την κάμερα να λειτουργεί) :) Η κοινότητα του τηλεφώνου μας στους xda είναι εδώ. Για να πάρεις μια ιδέα τι παίζει με custom roms αν και θα τα λέμε. Στην υπογραφή μου επίσης υπάρχουν πολύ χρήσιμα links για πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνο. --------------------------------------------------------------------------------------------------- ROM: GIGABREAD+ (Video preview εδώ) KERNEL: feacore phoenix (1400 Mhz, smartassV2 / sio) 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες Εγω παντως το πηρα πριν απο 2 μερες απο public (που εχει τα multirama) κι εχει πανω τη 2.3.6 KPG.κι εγω το εβαλα στο kies και δε δειχνει αναβαθμιση. Αλλα και μενα με τρωνε οι custom rom γιατι κι εγω ειχα το g3 οπου γινοταν χαμος με αυτες. Αλλα απ οτι βλεπω μονο gb οπου δουλευουν ολα υπαρχουν.. Αληθεια για jb εχει ακουστει τιποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 (edited) Σε 3 pc το δοκιμασα (1 desktop και 2 laptop) και με το που επιλεξω την rom μου πεταει errors.. Ξανακατεβασα την ιδια ακριβως rom απο το ιδιο ακριβως link και τωρα flashαρει...Τι να πω..!! Edited August 8, 2012 by AdeLaiN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Καλησπέρα σε όλους!!! Μπορεί να είναι λίγο χαζή η ερώτηση αλλά η gigabread+ έχει ελληνικό μενού? Σκέφτομαι να τη περάσω... Η ερώτηση δεν είναι χαζή και ναι έχει πλήρη υποστήριξη ελληνικών (και στο πληκτρολόγιο). Αν θες πάντως μπορείς να περιμένεις λίγες μέρες μέχρι να ανεβάσει την τελική βερσιόν. Όχι ότι αυτή έχει κάποιο πρόβλημα, αλλά για να μην ξαναφλασάρεις. Εγω παντως το πηρα πριν απο 2 μερες απο public (που εχει τα multirama) κι εχει πανω τη 2.3.6 KPG.κι εγω το εβαλα στο kies και δε δειχνει αναβαθμιση. Αλλα και μενα με τρωνε οι custom rom γιατι κι εγω ειχα το g3 οπου γινοταν χαμος με αυτες. Αλλα απ οτι βλεπω μονο gb οπου δουλευουν ολα υπαρχουν.. Αληθεια για jb εχει ακουστει τιποτα; Ναι οι ics roms μέχρι πρότινος είχαν το μεγάλο πρόβλημα με την κάμερα (και με το ράδιο, αλλά γι'αυτό υπάρχει λύση με το spirit fm από το μαρκετ). Τώρα που λύθηκε είναι σχεδόν ολοκληρωμένες. Από μέρα σε μέρα ανεβαίνει η βερσιόν της cm9 με φιξαρισμένα όλα τα θέματα της κάμερας και οι υπόλοιπες θ'ακολουθήσουν. Για jb κοίτα εδώ να δεις τι παίζει Σε 3 pc το δοκιμασα (1 desktop και 2 laptop) και με το που επιλεξω την rom μου πεταει errors.. Ξανακατεβασα την ιδια ακριβως rom απο το ιδιο ακριβως link και τωρα flashαρει...Τι να πω..!! Εμφανίζει κάπου κάπου τέτοια εκνευριστικά κολλήματα ο odin. Τέλος καλό, όλα καλά όμως, έτσι; ----------------------------------------------------------------------------------------------------- ROM: GIGABREAD+ (Video preview εδώ) KERNEL: feacore phoenix (1400 Mhz, smartassV2 / sio) 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 (edited) Η ερώτηση δεν είναι χαζή και ναι έχει πλήρη υποστήριξη ελληνικών (και στο πληκτρολόγιο). Αν θες πάντως μπορείς να περιμένεις λίγες μέρες μέχρι να ανεβάσει την τελική βερσιόν. Όχι ότι αυτή έχει κάποιο πρόβλημα, αλλά για να μην ξαναφλασάρεις. Ναι οι ics roms μέχρι πρότινος είχαν το μεγάλο πρόβλημα με την κάμερα (και με το ράδιο, αλλά γι'αυτό υπάρχει λύση με το spirit fm από το μαρκετ). Τώρα που λύθηκε είναι σχεδόν ολοκληρωμένες. Από μέρα σε μέρα ανεβαίνει η βερσιόν της cm9 με φιξαρισμένα όλα τα θέματα της κάμερας και οι υπόλοιπες θ'ακολουθήσουν. Για jb κοίτα εδώ να δεις τι παίζει Εμφανίζει κάπου κάπου τέτοια εκνευριστικά κολλήματα ο odin. Τέλος καλό, όλα καλά όμως, έτσι; ----------------------------------------------------------------------------------------------------- ROM: GIGABREAD+ (Video preview εδώ) KERNEL: feacore phoenix (1400 Mhz, smartassV2 / sio) 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες Ολα καλα.Τελειωσα και τα restore και ολα!!Θα τα ξαναπουμε συντομα σε αλλο φλασαρισμα :) Σε ευχαριστω πολυ!! Kouros17 help! Αφου πηγαν ολα καλα εβαλα το CWM μεσω odin πηρα το backup που ηθελα και απο εκει περα κανει μονο boot το CMW.Τι γινεται? Edit:ξαναflashara και ολα οκ(αφου ξημερώθηκα πρωτα,παλιες καλες εποχες :) ) Edited August 9, 2012 by AdeLaiN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koubouras Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 kouros17 ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα περιμένω μερικές μέρες μέχρι να βγεί η τελική βέρσιον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nagias23 Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 παιδιά καλησπέρα νέος στο site θέλω να πάρω απ τα public το galaxy s plus ψάχτηκα γενικά στο ιντερνετ για το θέμα καλοπισμού του με θέματα και τέτοια στο mobile 9 θα ήθελα να ρωτήσω αν τα θέματα που έχει εκεί είναι αξιόπιστα και αν χρειάζεται κάποιο ειδικό πρόγραμμα για να λειτουργήσουν..(εντελώς άσχετος με android/smartphones) :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Καλώς ήρθες! Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κάτι από το συγκεκριμένο site, αλλά έτσι ή αλλιώς υπάρχουν άπειρες επιλογές για καλλωπισμό του κινητού, είτε μέσα από το android, είτε από άλλα site. Άλλα θα χρειάζονται μία εφαρμογή που θα εγκαταστήσεις στο κινητό σου για να σε οδηγούν στο site τους, άλλα θα τα κατεβάζεις κατ'ευθείαν, χωρίς κάποια εφαρμογή :) ------------------------------------------------------------------------------------------------------ ROM: GIGABREAD+ (Video preview εδώ) KERNEL: feacore phoenix (1400 Mhz, smartassV2 / sio) 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nagias23 Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Καλώς ήρθες! Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κάτι από το συγκεκριμένο site, αλλά έτσι ή αλλιώς υπάρχουν άπειρες επιλογές για καλλωπισμό του κινητού, είτε μέσα από το android, είτε από άλλα site. Άλλα θα χρειάζονται μία εφαρμογή που θα εγκαταστήσεις στο κινητό σου για να σε οδηγούν στο site τους, άλλα θα τα κατεβάζεις κατ'ευθείαν, χωρίς κάποια εφαρμογή :) ------------------------------------------------------------------------------------------------------ ROM: GIGABREAD+ (Video preview εδώ) KERNEL: feacore phoenix (1400 Mhz, smartassV2 / sio) 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες ευχαριστώ πολύ απ ' ότι είδα go launcher λέγεται η εφαρμογή που μου είπες για να ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 (edited) O go launcher ex είναι ένας launcher ανάμεσα σε πολλούς άλλους. Έχεις πάρα πολλές επιλογές για καλλωπισμό, δεν είναι μόνο ο go launcher ex. Προσωπικά αυτόν χρησιμοποιώ γιατί και πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης έχει και δωρεάν είναι. Πάρε εσύ όμως το κινητό και εδώ είμαστε να τα λέμε. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ROM: GIGABREAD+ (Video preview εδώ) KERNEL: feacore phoenix (1400 Mhz, smartassV2 / sio) 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες Edited August 9, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Γιατι στα βηματα για εγκατασταση CyanogenMod 9 αναφερεται η εγκατασταση του AppBak για δημιουργια back up των εφαρμογων; Δηλ με το titanium θα υπαρχει προβλημα μετα με την CyanogenMod 9; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nagias23 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 O go launcher ex είναι ένας launcher ανάμεσα σε πολλούς άλλους. Έχεις πάρα πολλές επιλογές για καλλωπισμό, δεν είναι μόνο ο go launcher ex. Προσωπικά αυτόν χρησιμοποιώ γιατί και πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης έχει και δωρεάν είναι. Πάρε εσύ όμως το κινητό και εδώ είμαστε να τα λέμε. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ROM: GIGABREAD+ (Video preview εδώ) KERNEL: feacore phoenix (1400 Mhz, smartassV2 / sio) 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες σ ευχαριστώ φίλε μάλλον απο βδομάδα που θα πληρωθώ άκουσα και για κάτι rom και kernel θα τα μάθω στην πορεία ευχαριστώ για την απάντηση! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Ειμαι ακομα στη stock rom 2.3.6 KPG (ελεω διακοπων δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο εκτος απο root) κι εχω μια απορια. Το τηλεφωνο μου δεν κανει με τιποτα βιντεοκληση. Ειτε ειμαι σε 3 g καλυψη ειτε οχι. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Ειμαι ακομα στη stock rom 2.3.6 KPG (ελεω διακοπων δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο εκτος απο root) κι εχω μια απορια. Το τηλεφωνο μου δεν κανει με τιποτα βιντεοκληση. Ειτε ειμαι σε 3 g καλυψη ειτε οχι. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω; Πάρε τηλέφωνο τον πάροχο σου και ρώτα αν είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία στο λογαριασμό σου. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Πάρε τηλέφωνο τον πάροχο σου και ρώτα αν είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία στο λογαριασμό σου. Πηρα και μου ειπαν οτι απο αυτους δεν υπαρχει προβλημα. Ολα ειναι ενεργοποιημενα. Κατι γινεται με τη συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Γιατι στα βηματα για εγκατασταση CyanogenMod 9 αναφερεται η εγκατασταση του AppBak για δημιουργια back up των εφαρμογων; Δηλ με το titanium θα υπαρχει προβλημα μετα με την CyanogenMod 9; Για να είναι όσο το δυνατόν καθαρότερη η εγκατάσταση και να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από τη μεταφορά των δεδομένων των εφαρμογών από άλλη ρομ (κυρίως gigabread). Προσωπικά πάντως αν και φλάσαρα αρκετές φορές την κάθε βερσιόν της cm9 και επανέφερα εφαρμογές και ρυθμίσεις με μία εφαρμογή backup (mybackup root), δεν αντιμετώπισα ποτέ κανένα πρόβλημα. Ίσως το ίδιο να ισχύει και για το titanium. ------------------------------------------------------------------------------------------- ROM: GIGABREAD+ (Video preview εδώ) KERNEL: feacore phoenix (1400 Mhz, smartassV2 / sio) 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babamix Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Μια ακόμη βοήθεια. Πέρασα την Broodrom Business edition 1.2 αλλά δεν μου εμφανίζει το ελληνικό πληκτρολόγιο. Όλα είναι ενεργοποιημένα στις τοπικές ρυθμίσεις. Όταν μετακινώ το spacebar μου δείχνει ελληνικά η ετικέτα αλλά δεν αλλάζει το αγγλικό πληκτρολόγιο. Εγκατέστησα το go keyboard με ελληνικά, για λίγο δούλεψε αλλά μετά αν και το έχω τσεκαρισμένο να είναι default εν τούτοις εμφανίζεται το samsung χωρίς ελληνικά. Έκανα ξανά εγκατάσταση τη rom με όλα τα wipes. Είχα πάρει nandroid backup την προηγούμενη Rom αλλά τώρα που δοκίμασα να την επαναφέρω το μήνυμα είναι "mismatch". Κάποια ιδέα για νην κάνω ξανά από την αρχή εγκατάσταση; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 ρε παιδια ο στοκ launcher της CM9 ποιος ειναι? πως τον λενε? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 ρε παιδια ο στοκ launcher της CM9 ποιος ειναι? πως τον λενε? Trebuchet αν θυμάμαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Μια ακόμη βοήθεια. Πέρασα την Broodrom Business edition 1.2 αλλά δεν μου εμφανίζει το ελληνικό πληκτρολόγιο. Όλα είναι ενεργοποιημένα στις τοπικές ρυθμίσεις. Όταν μετακινώ το spacebar μου δείχνει ελληνικά η ετικέτα αλλά δεν αλλάζει το αγγλικό πληκτρολόγιο. Εγκατέστησα το go keyboard με ελληνικά, για λίγο δούλεψε αλλά μετά αν και το έχω τσεκαρισμένο να είναι default εν τούτοις εμφανίζεται το samsung χωρίς ελληνικά. Έκανα ξανά εγκατάσταση τη rom με όλα τα wipes. Είχα πάρει nandroid backup την προηγούμενη Rom αλλά τώρα που δοκίμασα να την επαναφέρω το μήνυμα είναι "mismatch". Κάποια ιδέα για νην κάνω ξανά από την αρχή εγκατάσταση; Ευχαριστώ πολύ. Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα. Λείπει για κάποιον λόγο από την rom του brood ο φάκελος T9DB από το /system/ *Κατέβασε αυτό το αρχείο: http://www.mediafire.com/?cushgufh3ui2oum *Τοποθέτησε τον φάκελο T9DB που περιέχει το ζιπαρισμένο αρχείο στο directory: /system/ *Κάνε restart και είσαι έτοιμος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 (edited) Μια ακόμη βοήθεια. Πέρασα την Broodrom Business edition 1.2 αλλά δεν μου εμφανίζει το ελληνικό πληκτρολόγιο. Όλα είναι ενεργοποιημένα στις τοπικές ρυθμίσεις. Όταν μετακινώ το spacebar μου δείχνει ελληνικά η ετικέτα αλλά δεν αλλάζει το αγγλικό πληκτρολόγιο. Εγκατέστησα το go keyboard με ελληνικά, για λίγο δούλεψε αλλά μετά αν και το έχω τσεκαρισμένο να είναι default εν τούτοις εμφανίζεται το samsung χωρίς ελληνικά. Έκανα ξανά εγκατάσταση τη rom με όλα τα wipes. Είχα πάρει nandroid backup την προηγούμενη Rom αλλά τώρα που δοκίμασα να την επαναφέρω το μήνυμα είναι "mismatch". Κάποια ιδέα για νην κάνω ξανά από την αρχή εγκατάσταση; Ευχαριστώ πολύ. Στο πρώτο απάντησε ο geo xar. Ναι λείπει ο φάκελος T9DB από το system. Κατά τα άλλα η καινούρια βερσιόν της ρομ είναι πολύ καλή. Πάμε στο πρόβλημα με το μήνυμα "mismatch". Μου είχε συμβεί και μένα και με ταλαιπώρησε αρκετά (μάλιστα εκείνη την περίοδο δεν είχα άλλο backup πέρα από το nandroid). Ψάχνοντας στο internet βρήκα δυο τρεις λύσεις αλλά δεν μου δούλεψε καμία. Συνέχιζα να ψάχνω και ευτυχώς έπεσα σε μία άλλη λύση που τελικά δούλεψε. Κατ'αρχάς πρέπει το όνομα του φακέλου με το nandroid backup που έχει τη μορφή της ημερομηνίας να μην έχει κενά ανάμεσα. Αν το άλλαξες και του έδωσες κάποια άλλη ονομασία (π.χ. αυτη της ρομ), φρόντισε να μην υπάρχουν κενά (ας υπάρχουν παύλες ή ότι άλλο, αλλά όχι κενά). Σε μένα δεν δούλεψε αυτό αλλά δούλεψε το εξής: Να αντικαταστήσω το αρχείο nandroid.md5 που βρίσκεται στον φάκελο με το nandroid backup, με ένα "άδειο" αρχείο με την ίδια ονομασία: Κατέβασε το άδειο αρχείο nandroid.md5 που έχω συνημμένο, ξεζίπαρέ το, σύνδεσε τηλέφωνο με υπολογιστή άνοιξε clockworkmod / backup / η ονομασία με τη μορφή ημερομηνίας και αντικατέστησε το nandroid.md5 που βρίσκεται εκεί με αυτό που δίνω εδώ. Σε μένα μόνο αυτό λειτούργησε. Επιβεβαίωσε επίσης ότι στον φάκελο αυτό υπάρχουν τα ακόλουθα 6 αρχεία και όχι περισσότερα: boot.img cache.ext4.tar data.ext4.tar nandroid.md5 recovery.img system.ext4.tar ------------------------------------------------------------------------------------------------- ROM: GIGABREAD+ (Video preview εδώ) KERNEL: feacore phoenix (1400 Mhz, smartassV2 / sio) 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες Edited August 12, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Στο πρώτο απάντησε ο geo xar. Ναι λείπει ο φάκελος T9DB από το system. Κατά τα άλλα η καινούρια βερσιόν της ρομ είναι πολύ καλή. Πάμε στο πρόβλημα με το μήνυμα "mismatch". Μου είχε συμβεί και μένα και με ταλαιπώρησε αρκετά (μάλιστα εκείνη την περίοδο δεν είχα άλλο backup πέρα από το nandroid). Ψάχνοντας στο internet βρήκα δυο τρεις λύσεις αλλά δεν μου δούλεψε καμία. Συνέχιζα να ψάχνω και ευτυχώς έπεσα σε μία άλλη λύση που τελικά δούλεψε. Κατ'αρχάς πρέπει το όνομα του φακέλου με το nandroid backup που έχει τη μορφή της ημερομηνίας να μην έχει κενά ανάμεσα. Αν το άλλαξες και του έδωσες κάποια άλλη ονομασία (π.χ. αυτη της ρομ), φρόντισε να μην υπάρχουν κενά (ας υπάρχουν παύλες ή ότι άλλο, αλλά όχι κενά). Σε μένα δεν δούλεψε αυτό αλλά δούλεψε το εξής: Να αντικαταστήσω το αρχείο nandroid.md5 που βρίσκεται στον φάκελο με το nandroid backup, με ένα "άδειο" αρχείο με την ίδια ονομασία: Κατέβασε το άδειο αρχείο nandroid.md5 που έχω συνημμένο, ξεζίπαρέ το, σύνδεσε τηλέφωνο με υπολογιστή άνοιξε clockworkmod / backup / η ονομασία με τη μορφή ημερομηνίας και αντικατέστησε το nandroid.md5 που βρίσκεται εκεί με αυτό που δίνω εδώ. Σε μένα μόνο αυτό λειτούργησε. Επιβεβαίωσε επίσης ότι στον φάκελο αυτό υπάρχουν τα ακόλουθα 6 αρχεία και όχι περισσότερα: boot.img cache.ext4.tar data.ext4.tar nandroid.md5 recovery.img system.ext4.tar ------------------------------------------------------------------------------------------------- ROM: GIGABREAD+ (Video preview εδώ) KERNEL: feacore phoenix (1400 Mhz, smartassV2 / sio) 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες Εκτός από το nandroid back up ποιός άλλος τρόπος υπάρχει να κρατήσουμε back up? Ρωτάω για να μην την πατήσουμε κι εμείς στο μέλλον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 (edited) Με κάποια από τις γνωστές εφαρμογές που βρίσκεις στο μάρκετ, π.χ. titanium, mybackup, gobackup, κλπ Τελευταία δοκίμασα το gobackup και μου άρεσε πολύ! Αποθηκεύει εφαρμογές (με ρυθμίσεις), επαφές, sms, κωδικούς wifi και για όσους χρησιμοποιούν go launcher ex αποθηκεύει και τις ρυθμίσεις του. Απλό, εύχρηστο, λειτουργικό και δωρεάν! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ROM: GIGABREAD+ (Video preview εδώ) KERNEL: feacore phoenix (1400 Mhz, smartassV2 / sio) 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες Edited August 12, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Με κάποια από τις γνωστές εφαρμογές που βρίσκεις στο μάρκετ, π.χ. titanium, mybackup, gobackup, κλπ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ROM: GIGABREAD+ (Video preview εδώ) KERNEL: feacore phoenix (1400 Mhz, smartassV2 / sio) 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες Το titanium σου κρατάει back up τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις. Με τη rom τι γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Βγηκε η gigabread final, αυριο μετα τη δουλεια θα την περασω...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts