geo_xar Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 καλησπέρα το έβαλα το αρχείο που μου είπες.το ψιλοδοκίμασα αλλα δεν ε'ιδα αποτέλεσμα.η αλήθεια είναι ότι δεν έκατσα πολύ ώρα έξω,αλλά θα το ξαναδοκιμάσω αργότερα σε καλύτερο σημείο. πρέπει να περιμένω αρκετή ώρα για την 1η φορά?κ με όποιοδήποτε πρόγραμμα gps?;ή άσχετες κ οι 2 ερωτήσεις μου? ευχαριστώ Τα πακέτα δεδομένων τα έχεις ενεργοποιημένα (3g) ? Αυτό το αρχείο μόνο τότε έχει χρησιμότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 (edited) καλημέρα α,ναι?οχι δεν το 'χα ενεργοποιήσει. αλλα πιο πριν με την μητρική Rom δουλευε το Gps χωρις το 3G.δηλαδη τέτοια επιλογή δεν έχω?? οκ τελικά δοκίμασα κ με το 3g ανοικτό,αλλά κ πάλι τίποτα. :-| Edited June 1, 2012 by vdeverak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Στο αρχειο που σου εδωσα οταν το εβαλες στο system/etc αλλαξες τις αδειες σε rw-r-r? Αν οχι καντο αυτο θα ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 το τσέκαρα και αυτό που μου λες,αλλά κ πάλι τίποτε.:confused: ευχαριστώ για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 (edited) καλημέρα α,ναι?οχι δεν το 'χα ενεργοποιήσει. αλλα πιο πριν με την μητρική Rom δουλευε το Gps χωρις το 3G.δηλαδη τέτοια επιλογή δεν έχω?? οκ τελικά δοκίμασα κ με το 3g ανοικτό,αλλά κ πάλι τίποτα. :-| Φυσικά και δουλεύει χωρίς 3g. Κάθε φορά όμως που κατεβάζεις από τους servers πληροφορίες για τις θέσεις των δορυφόρων , μέσω 3g , επιταχύνεις την όλη διαδικασία. EDIT: Αν θές δοκίμασε και αυτό το αρχείο που χρησιμοποιώ στις rom που δοκιμάζω και συνήθως βρίσκω πολύ γρήγορα δορυφόρους. (μέσα στο .rar υπάρχει το gps.conf) Edited June 1, 2012 by geo_xar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 εντάξει,σόρρυ σας έχω κουράσει.λοιπόν το πέρασα κ αυτό το αρχείο αλλά τίποτα. καποιες ερωτήσεις μήπως έχω κάνει καμία άλλη βλακεία. το angryGPS θέλει τίποτα αλλαγές? περίπου πόση ώρα πρέπει να περιμένω την 1η φορά.μήπως είμαι πολύ βιαστικός. πέρα απο άλλα χρησιμοποιώ το IGO.εκέι που έχει ενα δορυφόρο που γυρίζει κ ψάχνει-όταν δεν βρίσκει είναι κόκκινο-δεν μου έχει καθολου ''χρώμα',δηλαδή σα να μην δουλεύει. btw κατέβασα κ διάφορα app απ το μαρκετ για τεστ,αλλά κ εκεί δεν μου εμφανίζει απολύτος τίποτα. μήπως δηλαδή ειναι κάτι απενεργοποιημένω??(λεω εγώ τώρα :O ) να κάνω κ ένα reboot ή άσχετο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savio Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 μια χαζη ερωτση απο εμενα,πως το κανω να πιασει 3g σημα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 ρυθμίσεις-ασύρματη επικοινωνία κ δίκτυα-δικτυα κινητής τηλ-χρηση δεδομένων πακέτ. και το τικάρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savio Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 ρυθμίσεις-ασύρματη επικοινωνία κ δίκτυα-δικτυα κινητής τηλ-χρηση δεδομένων πακέτ. και το τικάρεις. σε ευχαριστω,αλλα δεν μου δειχνει κανενα εικονιδιο στην επιφανεια εργσιας με καποιο σημα 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 (edited) εντάξει,σόρρυ σας έχω κουράσει.λοιπόν το πέρασα κ αυτό το αρχείο αλλά τίποτα. καποιες ερωτήσεις μήπως έχω κάνει καμία άλλη βλακεία. το angryGPS θέλει τίποτα αλλαγές? περίπου πόση ώρα πρέπει να περιμένω την 1η φορά.μήπως είμαι πολύ βιαστικός. πέρα απο άλλα χρησιμοποιώ το IGO.εκέι που έχει ενα δορυφόρο που γυρίζει κ ψάχνει-όταν δεν βρίσκει είναι κόκκινο-δεν μου έχει καθολου ''χρώμα',δηλαδή σα να μην δουλεύει. btw κατέβασα κ διάφορα app απ το μαρκετ για τεστ,αλλά κ εκεί δεν μου εμφανίζει απολύτος τίποτα. μήπως δηλαδή ειναι κάτι απενεργοποιημένω??(λεω εγώ τώρα :O ) να κάνω κ ένα reboot ή άσχετο? Αφού αντικατέστησες το αρχείο φυσικά και πρέπει να κάνεις reboot για να τεθεί σε ισχύ. Μπορείς να κατεβάσεις το GPS Status & Toolbox από το market και έχοντας ανοιχτό το 3g άστο να βρεί δορυφόρους και να κλειδώσει. (όταν γίνουν πράσινες οι γραμμές και εμφανιστούν οι συντεταγμένες σου) Όταν κλειδώσει κλείστο και άνοιξε την εφαρμογή gps που χρησιμοποιείς και θα σε βρεί αμέσως. Το gps status την πρώτη φορά που θα τρέξει θα κατεβάσει από μόνο του από τους servers τις νέες πληροφορίες. (άν έχεις 3g open) Θα το ξανακάνει από μόνο του άν περάσουν πολλές μέρες χωρίς να έχεις κάνει manual download. Άν έχουν περάσει πάνω από 2 μέρες από το τελευταίο download καλό είναι να κάνεις manual download. (κομπί μενού --> agps --> download). Άν χρησιμοποιείς 3g σε βρίσκει πάντα γρήγορα. Σε μένα με το file που σου έδωσα κάνει από 10 δευτερόλεπτα μέχρι 3 λεπτά. Άν πάλι δεν κλειδώνεις εύκολα ή δεν είναι σταθερά κλειδωμένο όπως κινήσαι τότε μάλλον θα πρέπει να εγκαταλήψεις το gingerbread και να βάλεις cyanogen mod 9 του οποίου η απόδοση του gps είναι πολύ καλή , αλλά ακόμα είναι σε Beta version. σε ευχαριστω,αλλα δεν μου δειχνει κανενα εικονιδιο στην επιφανεια εργσιας με καποιο σημα 3g Άν το συμβόλαιό σου περιλαμβάνει πακέτα δεδομένων (internet) ή έχεις κάρτα και έχεις παρόμοιο πακέτο τότε ενεργοποιείς από εκεί που σου είπε ο vdeverak το 3g και εάν στο σημείο που είσαι "πιάνει" ο πάροχός σου 3g τότε θα το δείς πάνω από το εικονίδιο των μπαρών σήματος στην μπάρα κατάστασης ή μπάρα ειδοποιήσεων (όπως θές πέστο). Edited June 1, 2012 by geo_xar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 καλησπέρα δυστυχώς τα δοκίμασα όλα αυτά που μου είπατε αλλα ακόμα τίποτα. υπάρχει περίπτωση να φταίει η ρομ που έχω πάνω?να κάνω μια δοκιμή να πάω σε άλλη άραγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 παίδες ξέρει κάποιος navigator που να μην χρειάζεται internet για να παίξει και να λειτουργεί σωστα σε galaxy s plus? Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Εγω με shadow0 ειμαι κ το αρχειο που σου εδωσα κ δουλευει κανονικα το gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babamix Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 παίδες ξέρει κάποιος navigator που να μην χρειάζεται internet για να παίξει και να λειτουργεί σωστα σε galaxy s plus? Αν εννοείς gps navigator νομίζω πως όλοι παίζουν χωρίς internet. Απλά η σύνδεση στο internet βοηθάει να κλειδώσουν πιο γρήγορα δορυφόρους. Εγώ δουλεύω το Ndrive και είμαι ευχαριστημένος. Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 1, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 παίδες ξέρει κάποιος navigator που να μην χρειάζεται internet για να παίξει και να λειτουργεί σωστα σε galaxy s plus? Πολλά, διάβασε εδώ και θα καλυφθείς πλήρως... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 καλημέρες. τελικά άλλαξα rom-πήγα στην Nitrox-και δουλεύει το gps κανονικα κ γρήγορα.:D ίσως λοιπόν δεν είχα κάνει κάτι σωστά οταν είχα περάσει την ShadowO. ευχαριστώ για τις βοήθειες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 (edited) Αφού δοκίμασα σχεδόν όλες τις ρομ που υπάρχουν για το τηλέφωνό μας (και όχι μόνο από μία φορά), κατέληξα ότι τα πιο λειτουργικά gps.conf είναι αυτό της broodrom rc5 rv2 και αυτό της GIGABREAD+ (το χρησιμοποιεί και η cm9 με εκπληκτικά αποτελέσματα, κλειδώνει μέσα σε 5''). Το πρώτο, μπορείτε να το δημιουργήσετε και να το μεταφέρετε αυτόματα στο τηλέφωνο, με τη βοήθεια του "GPS Configuration" (επιλέγετε "europe" και "gr"), ενώ το δεύτερο είναι αυτό που έδωσε ο geo xar στην προηγούμενη σελίδα τροποποιημένο για την Ελλάδα (το "europe" στην πρώτη γραμμή αντικαταστάθηκε από το "gr"). Το εντυπωσιακό είναι ότι παρότι το δεύτερο είναι το πιο απλό απ'όλα, είναι πολύ λειτουργικό, ακόμα και αν μείνει όπως είναι (χωρίς την αλλαγή από "europe" σε "gr")! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM: GIGABREAD+ KERNEL: FeaCore Phoenix nonOC Οδηγός για νέους χρήστες Edited June 3, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Ειμαι με shadow0 rom και skyhigh kernel, θα ηθελα να δοκιμασω και καποιο αλλο kernel... Μπορω να φλασαρω καποιο για δοκιμη και αν δεν μου αεσει να γυρισω παλι σε skyhigh χωρις προβλημα η πρεπει να κανω εγκατασταση τη ρομ παλι μετα? Εχετε να πρωτεινετε καποιο kernel για δοκιμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 (edited) Κατά τη γνώμη μου ο skyhigh είναι υπερτιμημένος. Έχει βγάλει αρκετά προβλήματα σε πολλούς (από μη αναγνώριση της κάρτας, μέχρι δυστοκία στο gps. Τα αρχεία βίντεο που δημιουργεί είναι πολύ μεγάλα σε όγκο και αρκετά άλλα). Σε μένα με όποια ρομ και αν τον δοκίμασα είχε πάντα τις χαμηλότερες επιδόσεις (αν και είχε καλόν ήχο). Κατ'εμέ το καλύτερο εναλλακτικό kernel παραμένει ο feacore phoenix (αλλά η nonOC έκδοση), ή κάποιο stock με init.d υποστήριξη. Η shadow διαθέτει από προεπιλογή έναν από τους καλύτερους stock. Μπορείς να δοκιμάσεις όποιο kernel θέλεις και μετά να ξαναγυρίσεις στον skyhigh. Τον feacore phoenix μπορείς να τον κατεβάσεις από εδώ ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM: GIGABREAD+ KERNEL: FeaCore Phoenix nonOC FMR 1.4 Οδηγός για νέους χρήστες Edited June 3, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Εβαλα για δοκιμη τον phoenix, στο antutu λιγο καλυτερα σκορ απο τον skyhigh. Στη Shadow0 το καλυτερο σκορ το εχω δει με τον kernel ειχε απο μονη της. Μπορω να γυρισω καπως στον kernel της shadow0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 (edited) Θα σου πρότεινα να κρατήσεις για λίγο τον feacore, να τον ξανατεστάρεις, να δεις και με την μπαταρία τι παίζει και μετά να επιστρέψεις αν θέλεις στο stock kernel (το τεστάρισμα με το antutu γίνεται δύο φορές, την μία αμέσως μετά την άλλη και αφού έχεις κάνει πρώτα εκκαθάριση μνήμης). To stock kernel της shadow είναι εδώ και μπορείς να το εγκαταστήσεις πολύ εύκολα με αυτήν εδώ την εφαρμογή (το ανοίγεις, συνδέεις το τηλέφωνό σου με τον υπολογιστή, επιλέγεις "flash a new kernel" και το μεταφέρει αυτόματα στο τηλέφωνό σου). -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM: GIGABREAD+ KERNEL: FeaCore Phoenix nonOC FMR 1.4. Οδηγός για νέους χρήστες Edited June 3, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Ευχαριστω, δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου παντως αλλα το νιωθω ελαχιστα πιο γρηγορο το τηλεφωνο με phoenix σε σχεση με skyhigh. To μονο ενοχλητικο του stock kernel της shadow0 (τουλαχιστον μεχρι την 2.0.2) ειναι οτι φορτιζει τελειως κ δειχνει 99%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Ναι, έχεις δίκιο. Δυστυχώς μόνο με skyhigh μπορείς να δεις το 100% :( Είναι θέμα κερνελ αυτό και όχι ρομ. Και με τις άλλες ρομ το ίδιο συμβαίνει. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM: GIGABREAD+ KERNEL: FeaCore Phoenix nonOC FMR 1.4.(1400Mhz, antutu=4100+) Οδηγός για νέους χρήστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Στο quick flasher μου βγαζει unknow adb error,exiting τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Το ανοίγεις σωστά επιλέγοντας το sgsflasher.exe; Σε διαφορετική περίπτωση πρέπει να ξαναφλασάρεις τη ρομ. Κράτα ένα nandroid backup (cwm backup) και αν χαθούν κάποια δεδομένα ή ρυθμίσεις κάνεις μετά advanced restore. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM: GIGABREAD+ KERNEL: FeaCore Phoenix nonOC FMR 1.4. Οδηγός για νέους χρήστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts