Jump to content

Sony Ericsson "Live with Walkman"

asikis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για το wi-fi hotspot δεν γνωρίζω κάτι. Για τα άλλα δύο θέματα, εκτιμώ ότι θα λυθούν πολύ σύντομα. Επαναλαμβάνω ότι η συγκεκριμένη ROM απευθύνεται σε όσους κατέχουν το άθλημα και είναι διαθέσιμοι να αλλάζουν Kernel και ROM οπότε κυκλοφορεί νέα nightly έκδοση. Αν θέλετε να περάσετε μια ROM και να ξεμπερδέψετε για καιρό, σίγουρα αυτή δεν είναι για εσάς στην συγκεκριμένη φάση τουλάχιστον.

Χρόνια πολλά και καλη χρονιά να εχουμε όλοι με υγεία και χαρά!!!

Μετά από πολύ μεγάλο διάστημα απουσίας λόγο στρατιωτικών υποχρεώσεων ξαναγυρισα στην παρέα!!!

Λοιπόν προσωπικά το wifi μου λειτουργεί αρκετά καλά μέχρι στιγμής στην cm11. Το wifi spot πάντως όντως δεν δουλεύει. Σαν τελικό συμπέρασμα που μπορώ να βγάλω από 3-4 μέρες που έχω εγκαταστήσει το cm11, αν και είναι πιο γρήγορο από το cm10 και καταναλώνει λιγότερη ram (πολυ σημαντικό για το τηλέφωνο μας που έχει λιγότερο απο 512 mb) είναι ακόμη σε δοκιμαστική έκδοση και επομένως έχει αρκετά θέματα που εντοπίζονται κυρίως στις εφαρμογές και όχι στο android. Επίσης λόγο της μικρής χωριτηκότητας του τηλεφώνου μας σε εσωτερική μνήμη δεν μπορούμε να εγκαταστήσουμε αρκετές εφαρμογές.

Στην συνέχεια θα πειραματιστώ και με αλλές εκδόσεις όπως το cm10.1 , cm10.2 καθώς και με το firefox os που είναι πολλά υποσχώμενο και θα σας πω εντυπώσεις.

Να πω επίσης ότι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα από όλα είναι ότι επιτέλους έχουμε kernel 3.4 που εκτός ότι δίνει περισσότερες δυνατότητες στο τηλέφωνο μας το πιθανότερο να ωφείλεται σε αυτό που το κινητό μας πηγαίνει ακόμη γρηγορότερα. Καιρός ήταν γιατί ο kernel 2.6 ήταν εποχής 2008-9(τοτε είχε βγει) ενώ ο 3.4 είναι εποχής 2012. αυτή την στιγμή το linux βρισκεται σε εκδοση 3.12 και αναρωτιέμαι γιατί η google δεν ενσωματώνει στο android κάθε φορά και την τελευταία έκδοση kernel όπως κάνουν και οι υπόλοιπες διανομές linux όπως τα fedora, ubuntu , debian , linux mint κλπ. Ίσως να μην είναι το ίδιο εύκολο αλλά θα έπρεπε.

Edited by ManGelasakis
OnePlus 2

Καλώς ήλθες πάλι στην ζωή του πολίτη φίλε μας.

Περιμένουμε με ανυπομονησία εντυπώσεις και από τις υπόλοιπες εκδόσεις που προτίθεσαι να δοκιμάσεις. Πάντως ο νέος πυρήνας αν και ταχύτερος "ευθύνεται" για τις δυσλειτουργίες που παρατηρούνται. Ελπίζουμε ο φίλος mike Ioannina να συνεχίσει να τον δουλεύει μέχρι να εξαφανιστούν τα προβλήματα.

Καλώς όρισες πάλι πίσω φίλε μου! Εύχομαι να σου έρθουν όλα βολικά στην ζωή από εδώ και πέρα!

Χρόνια πολλά και καλη χρονιά να εχουμε όλοι με υγεία και χαρά!!!

Μετά από πολύ μεγάλο διάστημα απουσίας λόγο στρατιωτικών υποχρεώσεων ξαναγυρισα στην παρέα!!!

Λοιπόν προσωπικά το wifi μου λειτουργεί αρκετά καλά μέχρι στιγμής στην cm11. Το wifi spot πάντως όντως δεν δουλεύει. Σαν τελικό συμπέρασμα που μπορώ να βγάλω από 3-4 μέρες που έχω εγκαταστήσει το cm11, αν και είναι πιο γρήγορο από το cm10 και καταναλώνει λιγότερη ram (πολυ σημαντικό για το τηλέφωνο μας που έχει λιγότερο απο 512 mb) είναι ακόμη σε δοκιμαστική έκδοση και επομένως έχει αρκετά θέματα που εντοπίζονται κυρίως στις εφαρμογές και όχι στο android. Επίσης λόγο της μικρής χωριτηκότητας του τηλεφώνου μας σε εσωτερική μνήμη δεν μπορούμε να εγκαταστήσουμε αρκετές εφαρμογές.

Στην συνέχεια θα πειραματιστώ και με αλλές εκδόσεις όπως το cm10.1 , cm10.2 καθώς και με το firefox os που είναι πολλά υποσχώμενο και θα σας πω εντυπώσεις.

Να πω επίσης ότι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα από όλα είναι ότι επιτέλους έχουμε kernel 3.4 που εκτός ότι δίνει περισσότερες δυνατότητες στο τηλέφωνο μας το πιθανότερο να ωφείλεται σε αυτό που το κινητό μας πηγαίνει ακόμη γρηγορότερα. Καιρός ήταν γιατί ο kernel 2.6 ήταν εποχής 2008-9(τοτε είχε βγει) ενώ ο 3.4 είναι εποχής 2012. αυτή την στιγμή το linux βρισκεται σε εκδοση 3.12 και αναρωτιέμαι γιατί η google δεν ενσωματώνει στο android κάθε φορά και την τελευταία έκδοση kernel όπως κάνουν και οι υπόλοιπες διανομές linux όπως τα fedora, ubuntu , debian , linux mint κλπ. Ίσως να μην είναι το ίδιο εύκολο αλλά θα έπρεπε.

Καλωσόρισες φίλε και πάλι στην παρέα μας! Όταν περάσεις firefox OS πάνω στο κινητό θα ήθελα να μας ενημερώσεις για το πως θα γίνει!! ;)

ΥΓ ακόμα στα 1,4ghz το δουλεύεις το κινητό;

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

το κακό είναι ότι πλέον η συσκευή μας είναι παλιά και δεν νομίζω ότι θα συνεχίσουν να την υποστηρίζουν οπότε ας ελπίσουμε ότι θα διορθωθούν απλά τα bugs που υπάρχουν. Για τον ίδιο λόγο δεν νομίζω να προχωρίσει το project με το firefox os για την συσκευή μας μιας και έχουν μείνει λίγοι developers που ασχολούνται.
OnePlus 2

@ManGelasakis: Καλός πολίτης κι από μένα, φίλε. Είναι καλό να έχουμε πάλι πίσω στην παρέα έναν... γκουρού του LwW. Θα περιμένω κι εγώ μαζί με τους υπόλοιπους τις εντυπώσεις σου από τους... τολμηρούς πειραματισμούς σου. Μια ερώτηση μόνο, αν μου επιτρέπεις: Ποια είναι αυτή τη στιγμή κατά τη γνώμη σου η "ιδανική" ROM που βασίζεται στον νέο πυρήνα 3.4; (Εννοώ αυτή που θεωρείς σταθερότερη, με λιγότερα bugs και προβλήματα σε apps, wifi, δίκτυο, και ταυτόχρονα αρκετά καλή σε ταχύτητα και διαχείριση της μνήμης). Υποθέτω ότι θα είναι κάποιο από τα τέκνα του Ιωαννίτη Μιχαήλ...

@Inevar: Το κινητάκι μου μπήκε απ' την αρχή σε θήκη, οπότε –εκτός από κάποιες μικροαμυχές στη μεμβράνη του– μοιάζει πραγματικά brand new!

@Jetty:

Καλημέρα αν μου επιτρέπεις, ρίχνοντας μια ματιά εδώ http://legacyxperia.github.io/ θα δεις ότι όλες οι ROM μετά την CM10 (δηλαδή 10.1 10.2 11) βασίζονται πάνω στον νέο πυρήνα 3.4 οπότε υποφέρουν λίγο πολύ από τα ίδια θέματα. Νομίζω ότι η πιο σταθερή και με λιγότερα bugs είναι η CM10.

@ManGelasakis:

Σε προηγούμενο post έχω αναφέρει κάποια θεματάκια που έχω με την παρούσα ROM. Μήπως έχεις καμιά ιδέα για την περίπτωση; Σου παραθέτω το κομμάτι.

"Βρίσκομαι στην ίδια περίπου φάση με τον σύντροφο Jetty με την διαφορά ότι η παρούσα έκδοση που φοράω (CM10-20130901-Nightly-Coconut) έχει αρχίσει να δυσλειτουργεί. Η αλήθεια είναι ότι έχω αρκετές εφαρμογές και μερικά widget σε τρεις οθόνες εργασίας. Επίσης έχω τα link2sd, swapper2 και την κάρτα φορμαρισμένη σε swap partition και ext4 στο δεύτερο partition. Υποψιάζομαι ότι ενδεχομένως το σύστημα ζητάει πολλά από την κάρτα (16gb class10) με αποτέλεσμα διάφορα fc, reboots κτλ. Ένα άλλο ζητηματάκι είναι ότι ενώ υπάρχει νεότερη έκδοση Nightly το σύστημα ενημερώσεων δεν την εντοπίζει. Αν κάποιος ξέρει να ανεβάσω ένα log file μπας και βγει άκρη."

@Jetty:

Καλημέρα αν μου επιτρέπεις, ρίχνοντας μια ματιά εδώ http://legacyxperia.github.io/ θα δεις ότι όλες οι ROM μετά την CM10 (δηλαδή 10.1 10.2 11) βασίζονται πάνω στον νέο πυρήνα 3.4 οπότε υποφέρουν λίγο πολύ από τα ίδια θέματα. Νομίζω ότι η πιο σταθερή και με λιγότερα bugs είναι η CM10.

@ManGelasakis:

Σε προηγούμενο post έχω αναφέρει κάποια θεματάκια που έχω με την παρούσα ROM. Μήπως έχεις καμιά ιδέα για την περίπτωση; Σου παραθέτω το κομμάτι.

"Βρίσκομαι στην ίδια περίπου φάση με τον σύντροφο Jetty με την διαφορά ότι η παρούσα έκδοση που φοράω (CM10-20130901-Nightly-Coconut) έχει αρχίσει να δυσλειτουργεί. Η αλήθεια είναι ότι έχω αρκετές εφαρμογές και μερικά widget σε τρεις οθόνες εργασίας. Επίσης έχω τα link2sd, swapper2 και την κάρτα φορμαρισμένη σε swap partition και ext4 στο δεύτερο partition. Υποψιάζομαι ότι ενδεχομένως το σύστημα ζητάει πολλά από την κάρτα (16gb class10) με αποτέλεσμα διάφορα fc, reboots κτλ. Ένα άλλο ζητηματάκι είναι ότι ενώ υπάρχει νεότερη έκδοση Nightly το σύστημα ενημερώσεων δεν την εντοπίζει. Αν κάποιος ξέρει να ανεβάσω ένα log file μπας και βγει άκρη."

Τα θεματάκια που έχετε ωφείλονται στην μικρή RAM που διαθέτει το κινητό μας καθώς και στην ελάχιστη εσωτερική μνήμη που από ότι φαντάζομαι θα είναι full. Πολύ απλά το κινητό για να δουλέψει πρέπει να υπάρχει και λίγο ελεύθερος χώρος ώστε να μπορεί να αποθηκεύει τα προσωρινά αρχεία του συστήματος καθώς και των εφαρμογών που είναι απαραίτητα για να τρξουν , τα cookies για τον broswer κλπ. Αν είναι full η μνήμη του κινητού τότε θα σας εμφανίσει κάποιο notification με την συγκεκριμένη ένδειξη.

Το πιθανότερο όμως είναι η μικρή ram που διαθέτει μιας και αν το έχετε φορτωμένο τότε δεν θα βρίσκει ελευθερη ram όταν πρόκειται να τρέξει κάποια βαριά εφαρμογή όπως το facebook ή κάποιον broswer με αποτέλεσμα να κάνει επανεκινήσεις για να ελευθερώσει RAM (σας το λεω χοντρικά για να μην μακρυλογώ). Η swap μπορεί να βοηθήσει στο να ελευθερώνεται περισσότερη RAM αλλά την ταχύτητα του κινητού την επιρρεάζει ουσιαστικά μόνο όταν υπάρχει και ελεύθερη RAM αφού παίζει τον ρόλο της βοηθητικής RAM. Δεν μπορεί όμως να δουλέψει από μόνη της και άρα να αντικαταστήσει την RAM, αφού η ταχύτητα εγγραφής-ανάγνωσης της sdcard και άρα και της swap είναι πολύ πιο μικρή σε σχέση με την αντίστοιχη της RAM. Οπότε αν γεμίσει η RAM ουσιαστικά η swap καθυστερεί τόσο πολύ τον kernel (και άρα τον επεξεργαστή) με αποτέλεσμα να κρασάρει το κινητό και πιθανόν να κάνει επίσης επανεκινήσεις.

Μία λύση μπορεί να είναι να δοκιμάσετε να ενεργοποιήσετε το zram από το μενού με τις επιδόσεις καθώς και να βρείτε έναν καλό task manager ώστε να ελευθερώνει μνήμη και ram. O kernel 3.4 από ότι έχω δει έχει προεγκατεστημένο και ενεργοποιημένο και zram και task killer ώστε να ελευθερώνει μνήμη. Για αυτό και ο kernel 3.4 δεσμεύει λιγότερη ram καθώς και ότι είναι πιο γρήγορος kernel δίνει καλύτερες επιδόσεις στο κινητό μας. Αν θυμάμαι καλά ο kernel 3.4 πρέπει να δουλεύει και στην cm10. Οπότε μπορείται να δοκιμάσετε να το bootαρετε. Όσο για τα προβληματάκια που έχει δεν είναι τόσο σημαντικά και από ότι βλέπω η ομάδα legacyxperia τον αναβαθμίζει ακόμα οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα τα διορθώσουν αργά ή γρήγορα.

Δυστυχώς όμως οι εφαρμογές όσο αναβαθμίζονται έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις σε μνήμη και RAM οπότε πολύ φοβάμαι ότι το κινητό μας αν και έχει σχετικά καλό επεξεργαστή η μικρή μνήμη καθώς και η RAM το περιορίζουν αρκετά στο να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα σημερινά δεδομένα. Ήδη από το 2012 ήταν σε οριακό σημείο όσον αφορά την εσωτερική μνήμη. Οπότε προσπαθήστε να το έχετε όσο λιγότερο φορτωμένο με εφαρμογές γίνεται.

Στα δικά μου τώρα. Η μετάβαση από ΚΙΤΚΑΤ (το android και όχι η σοκολάτα) σε firefox os αποδείκτηκε μαρτυρική αφού έπρεπε να βρω έκδοση cm9.1 για να bootαρω τον kernel ώστε να μπορώ να το κάνω εγκατάσταση. Και αφού βρήκα κάτι , τελικά πετούσε error στην εγκατάσταση λόγο ΚΙΤΚΑΤ. Και αφού τα ξαναέκανα format και τελικά κατάφερα να το εγκαταστήσω με kernel απο cm10 έχω βγάλει τα εξής συμπεράσματα.

Λογικά το Firefox os στο κινητό μας θα είναι πολύ καλό αν αυτό καταφέρει ποτέ να τρέξει σωστά στο κινητό μας. Προς το παρών προσπαθώ από το μεσημέρι να γράψω το password για να συνδεθεί στο wifi και να μπορέσω να ολοκληρώσω επιτυχώς τις αρχικές ρυθμίσεις και να το δουλέψω τελικά. Και επειδή έχω μείνει από κινητό και έχω κουραστεί λέω να προχωρίσω στην εγκατάσταση της cm10.2 να τελειώνω :p

----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ένα άλλο ζητηματάκι είναι ότι ενώ υπάρχει νεότερη έκδοση Nightly το σύστημα ενημερώσεων δεν την εντοπίζει.

Η τελευταία Nightly του cm10 ειναι η "cm-10-20131006-NIGHTLY-coconut.zip". Από τότε δεν έχει βγει άλλη επίσημη έκδοση από το cyanogenmod για το κινητό μας παρά μόνο unofficial. Μπορείτε βέβαια αν θέλετε να κάνεται build από μόνοι σας cm rom με τις τελευταίες κάθε φορά ενημερώσεις για το κινητό μας, ή μπορεί να το αναλάβει κάποιος από μας να το κάνει, αλλά θέλει αρκετό χρόνο και για αυτό εγώ προσωπικά δεν μπορώ να το κάνω παρόλο που έχω την δυνατότητα. Σε αυτόν τον συνδεσμο http://wiki.cyanogenmod.org/w/Build_for_coconut περιγράφεται πως μπορείτε καθημερινά να δημιουργείτε την δικιά σας cyanogenmod rom χωρίς να περιμένετε να το κάνουν οι developers του cyanogenmod για σας. Δεν είναι δύσκολο αλλά θέλει αρκετή προεργασία όπως για παράδειγμα να εγκαταστήσετε linux λειτουργικό στο σύστημα σας κλπ...

Λοιπόν μόλις εγκατέστησα την cm10.2 την οποία την βρίσκω πολυ πιο ολοκληρωμένη από ότι την kitkat. Προς το παρών και μέχρι να βγει κάποια νεότερη και πιο ολοκληρωμένη έκδοση του cm11 παραμένω με αυτήν μιας και με μια πρώτη ματιά μου φαίνεται αρκετά καλή. Θα παρακολουθώ τις εξελίξεις στο github και μόλις δω κάτι καλό τότε θα σας ενημερώσω προς το παρών πάω να ολοκληρώσω το στήσιμο της cm10.2 καθώς και να παίξω λιγάκι με την νέα μου rom :D

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"
OnePlus 2

http://www.youtube.com/watch?v=rxt3Lvumvkc

Sony xperia E1 ... μετά από 2,5 χρόνια ήρθε ο διάδοχος του live with walkman μας... αλλά με τέτοια specs... δεν το λες και μεγάλη αναβάθμιση να πάει κανείς εκεί.

Οθονη και επεξεργαστης.. αν ειστε ικανοποιημενοι με το lww, τοτε αν ερθει στα 120-150 ειναι πολυ καλα, μονο και μονο λογω μεγαλυτερης οθονης και πιο προσφατου software..
[sIGPIC][/sIGPIC]

512 ram και 3mp κάμερα;! :wacko:

Μακάρι να έβρισκα ένα τρόπο να ενοποιήσω την εσωτερική με την εξωτερική μνήμη στο LLW και να αντιμετωπιζόταν το πρόβλημα της μικρής εσωτερικής μνήμης.

Demis

512 ram και 3mp κάμερα;! :wacko:

Μακάρι να έβρισκα ένα τρόπο να ενοποιήσω την εσωτερική με την εξωτερική μνήμη στο LLW και να αντιμετωπιζόταν το πρόβλημα της μικρής εσωτερικής μνήμης.

Μήπως καταλαβαίνει κανείς τι είναι αυτό που θέλει να πει ο ποιητής στους τρεις αστερίσκους για τη μνήμη;

Μνήμη flash: Έως και 4 GB*** Η μνήμη αποτελείται περίπου από 1,2 GB υλικολογισμικού και 2 GB “εσωτερικής μνήμης” για εφαρμογές λήψης, μουσική, εικόνες και ταινίες, καθώς και για ορισμένα δεδομένα εφαρμογών. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη μνήμη, ανατρέξτε στην ενότητα "Memory in Android™ devices" στη σελίδα 13.

Αν όλα τα αρχεία και τα δεδομένα του Android αποθηκεύονται σε αυτή τη "μνήμη flash", και σε αυτή γίνεται και η εγκατάσταση των εφαρμογών, λογικά θα απομένει αρκετή διαθέσιμη "εσωτερική" μνήμη στο Ε1. Υποθέτω ότι κανένας από εμάς δεν έχει περισσότερα από 100ΜΒ ελεύθερα στο LwW (ακόμα και αν έχει εγκαταστήσει πολύ λίγες apps).

YΓ. Στη σελίδα της Sony για το Ε1 κάνει "σύγκριση με τα 100 κορυφαία smartphone του 2013 που άνηκαν στην ίδια κατηγορία τιμής (προτεινόμενη τιμή λιανικής κατασκευαστή/προτεινόμενη τιμή λιανικής μικρότερη των 175 ευρώ κατά την κυκλοφορία τους)." Ίσως αυτό να είναι μια ένδειξη για την τιμή του.

Edited by Jetty

Ουσιαστικά διόρθωσαν εν μέρη τις αδυναμίες του lww, αλλά ξέχασαν να αυξήσουν και την ram. Σιγά την αναβάθμιση. Δεν αξίζει να το αγοράσουμε εμείς που έχουμε ήδη το παλιό.
OnePlus 2

πλάκα μας κάνουν. Το μόνο που έχει περισσότερο από το δικό μας είναι μεγαλήτερη οθόνη καλύτερο επεξεργαστή και μεγαλύτερη μνήμη. Κατα τα άλλα είναι το ίδιο και χειρότερο από το lww. 512 ram και 3 ΜΡ κάμερα και χωρίς μπροστινή!!! Δηλαδή αν τελικά στοιχίζει 175 ευρώ από ότι αναμένεται, τότε το δικό μας με 5 MP κάμερα και με μπροστινή, βάζοντας του και cm11 kitkat θα τα πιάνει σαν μεταχειρισμένο τα 100 ευρουλάκια :lol:
OnePlus 2

Ξεχασες να αναφερεις και την 4.3 και σιγουρα την 4.4 που θα παρει που απο μονο του ειναι λογος να το αλλαξει κανεις.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Mε 512ΜΒ Ram... πάλι θα σέρνεται πιστεύω...

Θα είναι οριακά πάλι όπως το δικό μας αν και για να πω την αλήθεια με τον kernel 3.4 που έχει αναβαθμιζμένο το zram και τον task killer για ελευθέρωση ram, πλέον πετάει το κινητό μου. Αν και σκόπευα να το αλλάξω μου φένεται ότι θα το κρατήσω λίγο ακόμα μιας και πλέον λειτουργεί ικανοποιητικά με cm10.2 και cm11. Οπότε έχει μέλλον ακόμη μπροστά του. Πρόσφατα μάλιστα έβγαλα και την ζελατίνη που του είχα βάλει όταν το αγόρασα και η οθόνη του είναι ολοκαίνουργια ακόμη. Δυστυχώς είναι ακόμη το ίδιο μικρή όπως και όταν το αγόρασα :lol:

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ξεχασες να αναφερεις και την 4.3 και σιγουρα την 4.4 που θα παρει που απο μονο του ειναι λογος να το αλλαξει κανεις.

κανένας απολύτως λόγος για να το αγοράσεις εξαιτίας της 4.3. Και το δικό μας πλέον 4.4 φοράει (cm11) και μάλιστα πολύ πιο πριν από ότι θα την δεχτεί το Ε1. Αν είναι να αλλάξω συσκευή τότε θα δώσω άλλα 100 ευρώ από όσα θα κάνει το Ε1 και να αγοράσω είτε το xperia sp είτε ακόμη και το xperia T που στην τιμή που στοιχίζουν τώρα είναι πολύ value for money.

OnePlus 2

καλα αμα ειναι να φτασεις τελικα στα 250 ευρω απο τα 120 που μπορει να κανει αρχικα, χαιρω πολυ.. βαλε αλλα 150 και παρε το Ζ!

Επισης εγω και εσυ καλα τα λεμε για ρουτ και custom roms. Καποιος μπορει απλα να θελει το κινητο του να δουλευει με την τελευταια εκδοση φυσιολογικα.. και η 4.3 και 4.4 δεν εχουν καμια σχεση με την 4.0.4 που ειναι, ισως, η χειροτερη εκδοση του Αndroid και που λογικα αναγκασε παρα πολυ κοσμο να στραφει σε custom roms

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ πάντως συνάδελφοί λέω να πάω προς xiaomi μεριά στο επόμενο κινητό μου.

Ρίξε και μια ματιά στα ZOPO να δείς..

Όσον αφορά το κινητάκι ... με τέτοια specs θα πρέπει να τιμολογηθεί γύρω στα 100Ε το πολύ για να σαρώσει... αλλιώς..

πάντως από σχεδιαστικής πλευράς είναι καλούτσικο αλλά κάπως παχύ..http://www.youtube.com/watch?v=Iz0T2PeqUS0

Συνάδελφοι, εγώ δεν το έχω πειράξει. Έχει ακόμη την 3.4 μέσα και αντιμετωπίζω τα γνωστά θέματα -μικρή εσωτερική μνήμη, μικρή οθόνη κλπ- έχοντας συμβιβαστεί. Όμως πραγματικά αναρωτιέμαι με την έκδοση του Ε1, που στόχευσε η sony! Βελτίωσε εξ' ανάγκης κάποια χαρακτηριστικά (οθόνη,μνήμη) στις ελάχιστες απαιτήσεις και υποβάθμισε άλλα(κάμερες). Η ram στο ελάχιστο. Η βελτίωση που έχει περίοπτη θέση στη διαφήμιση της εταιρίας είναι το ηχείο! Και για να αστειευτώ, αναρωτιέμαι,αν η sony λάνσαρε τελικά ηχείο ή τηλέφωνο.
Demis

Αν και συνεχίζουμε να είμαστε εκτός topic, δεν μπορώ να καταλάβω από πού προκύπτει ότι το Ε1 ονομάζεται διάδοχος του LWW.

Το ότι διαθέτει λειτουργία walkman, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και αντικαταστάτης του!

Το Ε1 αφορά ένα οικονομικό walkman smartphone και τίποτε άλλο. Απλά πράγματα.

• The title was changed to Sony Ericsson "Live with Walkman"