Jump to content

Sony Ericsson "Live with Walkman"

asikis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα.

Με ενδιαφέρει το κινητό και θα ήθελα να μάθω τα εξής:

(1) Έχει βάλει κανείς μεγαλύτερη μπαταρία; Αξίζει τον κόπο; Ποια / από που;

(2) Μεταξύ αυτού και του Neo V ποιο έχει την καλύτερη ποιότητα κατασκευής; Έχω ακόυσει άσχημες ιστορίες για τα Xperia Mini (2-3 φίλοι μου έχουν πολλά παράπονα από αυτά) και ανησυχώ μήπως η χαμηλή τιμή σημαίνει και μέτρια ποιότητα.

(3) Επειδή πάνω από όλα με ενδιαφέρει σαν τηλέφωνο, πως τα πάει σε αυτόν τον τομέα; Σήμα, λήψη, ποιότητα κλήσης, ποιοτητα ήχου. "Πιάνει" στα δύσκολα μέρη; Πολλά κινητά (μερικές φορές) όταν αλλάζει η κεραία από GPRS σε 3G χάνουν στιγμιαία τη λήψη σήματος, ισχύει και εδώ αυτό;

(4) Φωνητικές οδηγίες στο GPS έχει; αν όχι, πόσο θα πρέπει να πληρώσω για ένα καλό και φθηνό GPS. Έχω iPhone (το οποίο και θα πουλήσω) και το iPhone έχει πολύ κακό GPS, το live έχει καλό δέκτη;

Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα.

1.μπαταρια εγω δεν εχω αλλαξει.δεν υπαρχει και λογος βεβαια.η αποδοση της μπαταριας για την χρηση την δικη μου ειναι ικανοποιητικη.3 μερες περιπου μου κραταει.

2.στο τομεα της αισθητικης το wt19i ειναι πιο συμπαγες και δεν δειχνει καθολου ψευτικο κατι που το neov το εχει.ειδικα τα κουμπια που σε αυτο δεν ειναι capasitive.

3.η οιοτητα ειναι κατι παραπανω απο εξαιρετικη.ειδικα το ηχειο του...ειναι πολυ καλο και δεν συναντας τοσο δυνατο ηχειο σε κινητα συγχρονα.

4.το gps προσωπικα δεν το εχω δουλεψει..αλλα εχω διαβασει οτι δουλευει αψογα και κλειδωνει πολυ γρηγορα.φωνητικες εντολες δεν ξερω αμα εχει η αν μπορεις να βαλεις προγραμμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καταραμένο facebook!!! Κι ακόμα δεν έχω τελειώσει. 120 με 130 πιστεύω φτάνει άνετα!

μα,εγω αν μπορουσα να κρατησω μονο το fb και να σβησω ολα τα αλλα θα το εκανα!!

το timescape γλειτωνει καθολου μνημη να το σουταρω;;

Βλακείες έλεγα τελικά Κωνσταντίνε... Δεν έφτασε τα 120 ελεύθερα ΜΒ. Τα 165 έπιασε!!! :D:w00t::up::dance:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Βλακείες έλεγα τελικά Κωνσταντίνε... Δεν έφτασε τα 120 ελεύθερα ΜΒ. Τα 165 έπιασε!!! :D:w00t::up::dance:

:blink::X

αυτη τη στιγμη μελεταω τον οδηγο σου με περισσια λαχταρα!αρχιζω να σβηνω και θα σου στειλω πμ εντυπωσεις.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδιά... έχω μια ερώτηση... παρατήρησα για δεύτερη φορά ότι όταν η μπαταρία κατέβει στο 15% το κινητό κάνει απενεργοποίηση και στην οθόνη δείχνει 1%-0% και κλείνει. Μόλις το βάλω να φορτίσει ξεκινάει κανονικά απο το 15-16%. Γιατί το κάνει είναι κάποια ρύθμιση;

3.η οιοτητα ειναι κατι παραπανω απο εξαιρετικη.ειδικα το ηχειο του...ειναι πολυ καλο και δεν συναντας τοσο δυνατο ηχειο σε κινητα συγχρονα.

Ευχαριστώ,

Τι γίνεται όμως με τη λήψη; Έχει δυνατό σήμα π.χ.; το iPhone που έχω (και που θα πουλήσω σύντομα) έχει πολύ μέτρια λήψη. Το θεωρώ από τα τηλέφωνα με το χειρότερο σήμα (σε σχέση με αυτά που είχα πιο πριν).

Επίσης διαβάζω σε διάφορα fora ότι έχουν παρατηρηθεί και τυχαίες επανεκκινήσεις του κινητού (όπως και του Neo V που έχει το ίδιο firmware)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=20980085

Έχετε άποψη για αυτό;

Edited by stpantazis

Ευχαριστώ,

Τι γίνεται όμως με τη λήψη; Έχει δυνατό σήμα π.χ.; το iPhone που έχω (και που θα πουλήσω σύντομα) έχει πολύ μέτρια λήψη. Το θεωρώ από τα τηλέφωνα με το χειρότερο σήμα (σε σχέση με αυτά που είχα πιο πριν).

Επίσης διαβάζω σε διάφορα fora ότι έχουν παρατηρηθεί και τυχαίες επανεκκινήσεις του κινητού (όπως και του Neo V που έχει το ίδιο firmware)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=20980085

Έχετε άποψη για αυτό;

Η λήψη του είναι πάρα πολύ καλή και όσο για επανεκκινήσεις εγώ το έχω πάρει από τους πρώτους, με έντονη χρήση και δεν μου έχει κάνει ούτε ένα κόλλημα όχι επανεκκίνηση. Το θεωρώ την καλύτερη αγορά που έχω κάνει και να σημειωθεί ότι τα άλλα κινητά που έχω είναι των 500 ευρώ για να δεις το μέτρο σύγκρισης.

frastgr

Αν κάνουμε root και διαγράψουμε όλη τη σαβούρα, σε ενδεχόμενη αναβάθμιση σε Icecream, θα την ξαναφορτωθούμε?

Αν κάνουμε root και διαγράψουμε όλη τη σαβούρα, σε ενδεχόμενη αναβάθμιση σε Icecream, θα την ξαναφορτωθούμε?

Ναι.οπως και σε αναβαθμιση της 2.3.4

sent εύκολα και γρήγορα via my hardware keyboard...

[sIGPIC][/sIGPIC]

θυμήθηκα τι άλλο ήθελα να ρωτήσω......... αυτές τις "διαλοδιαφιμισεις" πως μπορώ να τις κάνω να μην εμφανίζονται? δεν λέω free "προγγραματακια" κατεβάζουμε αλλα είναι πολύ ενοχλητικό :(

A ξεκινάω το ξήλωμα σε καμια ώρα ευχάριστο φιλε στα βήματα σου όλοι :p:p:p

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

θυμήθηκα τι άλλο ήθελα να ρωτήσω......... αυτές τις "διαλοδιαφιμισεις" πως μπορώ να τις κάνω να μην εμφανίζονται? δεν λέω free "προγγραματακια" κατεβάζουμε αλλα είναι πολύ ενοχλητικό :(

A ξεκινάω το ξήλωμα σε καμια ώρα ευχάριστο φιλε στα βήματα σου όλοι :p:p:p

Root και adfree και βρηκες την υγεια σου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Root και adfree και βρηκες την υγεια σου

ευχάριστο πολύ φιλε μου θα τα δοκιμάσω

Παρατηρω πως οταν ανοιγω το wifi, συνδεονται αυτοματα εφαρμογες οπως viber, whatsapp. Γινεται να το σταματησω αυτο; Απο οτι καταλαβα πρεπει να εχει σχεση με την επιλογη εφαρμογες φοντου αλλα αν το ξετικαρω πρεπει καθε φορα που μπαινω market να το ενεργοποιω.

Δοκιμαζω την gaming πλευρα του Live, και μπορω να πω οτι δεν του φαινεται αλλα τα καταφερνει :lol:

Το ηχειο του δεν υπαρχει απλα..

@zxr

Με τη βοηθεια του οδηγου σου αφαιρεσα apps και το live ξεκιναει με 180-185 ram!!

Many thanks.

Edited by haigoeo

Παρατηρω πως οταν ανοιγω το wifi, συνδεονται αυτοματα εφαρμογες οπως viber, whatsapp. Γινεται να το σταματησω αυτο; Απο οτι καταλαβα πρεπει να εχει σχεση με την επιλογη εφαρμογες φοντου αλλα αν το ξετικαρω πρεπει καθε φορα που μπαινω market να το ενεργοποιω.

Δοκιμαζω την gaming πλευρα του Live, και μπορω να πω οτι δεν του φαινεται αλλα τα καταφερνει :lol:

Το ηχειο του δεν υπαρχει απλα..

@zxr

Με τη βοηθεια του οδηγου σου αφαιρεσα apps και το live ξεκιναει με 180-185 ram!!

Many thanks.

εμενα πλέον ξεκινάει με περίπου 200 mb ελευθερα επιτέλους το ελάφρωσα κι εγώ!!!!! θα ήθελα όμως κάποιο παλικάρι που έχει το live να μας πει στο live ποίες εφαρμογές "απεγκατεστισε" γιατί είναι λίγο διαφορετικό από το x10 και το 10mini λέω εγώ τώρα!!!! αυτά προς το παρόν

Μη σου πω ότι θα φορτωθούμε ακόμα πιο πολλή! Αλλά δεν βαριέσαι! Ξήλωμα και πάμε παρακάτω!

@zxr

Many thanks.

:bow:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Καλημέρα.

Με ενδιαφέρει το κινητό και θα ήθελα να μάθω τα εξής:

(1) Έχει βάλει κανείς μεγαλύτερη μπαταρία; Αξίζει τον κόπο; Ποια / από που;

(2) Μεταξύ αυτού και του Neo V ποιο έχει την καλύτερη ποιότητα κατασκευής; Έχω ακόυσει άσχημες ιστορίες για τα Xperia Mini (2-3 φίλοι μου έχουν πολλά παράπονα από αυτά) και ανησυχώ μήπως η χαμηλή τιμή σημαίνει και μέτρια ποιότητα.

(3) Επειδή πάνω από όλα με ενδιαφέρει σαν τηλέφωνο, πως τα πάει σε αυτόν τον τομέα; Σήμα, λήψη, ποιότητα κλήσης, ποιοτητα ήχου. "Πιάνει" στα δύσκολα μέρη; Πολλά κινητά (μερικές φορές) όταν αλλάζει η κεραία από GPRS σε 3G χάνουν στιγμιαία τη λήψη σήματος, ισχύει και εδώ αυτό;

(4) Φωνητικές οδηγίες στο GPS έχει; αν όχι, πόσο θα πρέπει να πληρώσω για ένα καλό και φθηνό GPS. Έχω iPhone (το οποίο και θα πουλήσω) και το iPhone έχει πολύ κακό GPS, το live έχει καλό δέκτη;

Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα.

εντάξει παιδιά μην κοπανιόσαστε... απλά νομίζω οτί αυτή http://www.ebay.com/itm/1500mAh-High-Pwoer-Capacity-Battery-Sony-Ericsson-U5i-U8i-X8-E15i-Vivaz-Pro-/130593116665?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item1e67f4d1f9#ht_6787wt_1139 πρέπει να είναι μια χαρά αλλά μόλις είδα αυτή...! http://viewitem.eim.ebay.gr/1860mAh-CE-Battery-Replacement-For-Sony-Ericsson-EP500-Xperia-X8-X8iX7X7-Mini/270853684948/item

δεν έχω δοκιμάσει άλλη μπαταρία ακόμη, λέω νά πάρω την τελευταία και άγιος ο θεός...! αν και δείχνει οκ...!

Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος

Ρε παιδια κ εγω ξεκιναω με πολυ μεγαλη μνημη.αλλα οταν μπω ιντερνετ,μπαινουν ολες οι εφαρμογες στο νετ και κανουν παρτυ!!και παρε παλι 70 mb ελευθερα!!

sent εύκολα και γρήγορα via my hardware keyboard...

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπεριζω την παρεα

εχω βαλει αυτο το hide picture για να "κλειδωνω" τις φωτογραφιες θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο αντιστοιχο ΄που να μπορω να κλειδωνω ολοκληρο φακελο...

καλησπεριζω την παρεα

εχω βαλει αυτο το hide picture για να "κλειδωνω" τις φωτογραφιες θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο αντιστοιχο ΄που να μπορω να κλειδωνω ολοκληρο φακελο...

smart lock και αφου εχεις και μπροστινη καμερα https://market.android.com/details?id=visidon.AppLock&feature=search_result :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η αναβαθμιση 4.0.2.Α.0.62 ειναι πλεον διαθεσιμη και για το live παιδια,την εκανα μεσω pc companion πριν λιγο.Το περιεργο ειναι οτι μεσω της ενημερωσης λογισμικου στο κινητο δεν φαινοταν η νεα αναβαθμιση (ελεγε οτι το κινητο ειναι ενημερωμενο):confused:

HTC Desire s

Sonyericsson Neo V

Η αναβαθμιση 4.0.2.Α.0.62 ειναι πλεον διαθεσιμη και για το live παιδια,την εκανα μεσω pc companion πριν λιγο.Το περιεργο ειναι οτι μεσω της ενημερωσης λογισμικου στο κινητο δεν φαινοταν η νεα αναβαθμιση (ελεγε οτι το κινητο ειναι ενημερωμενο):confused:

θα ξαναχρειαστει root?

και αν ναι τις εφαρμογες θα πρεπει να τις εγκαταστησουεμ ξανα ?

θα ξαναχρειαστει root?

και αν ναι τις εφαρμογες θα πρεπει να τις εγκαταστησουεμ ξανα ?

oι εφαρμογες δεν χανονται.αλλα θα ξαναπερασει η σαβουρα της Sony.

root δεν εχει βγει ακομα για αυτη την εκδοση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξερουμε changelog; Αν και σιγουρα θα περιμενω μεχρι να βγει root για την εκδοση αυτη.

Ξερουμε changelog; Αν και σιγουρα θα περιμενω μεχρι να βγει root για την εκδοση αυτη.

οχι φιλε μου δεν γνωριζω.καποιοι λενε στο θεμα του neo v για fixes σε μπαταρια,wifi kαι restart.για ρωτα εκει..;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε αν επιτρέπεται, τι λειτουργικό έχεις και τί επεξεργαστή; γιατί στο σάητ της sony ericsson έχει σαν ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος έναν επεξεργαστή pentium4 3,6Ghz!!! και νομίζω οτι είναι λίγο παληός... η κάνω λάθος; εγώ είμαι με έναν dual core 2,2Ghz και windows 7 32 bit...

Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος

• The title was changed to Sony Ericsson "Live with Walkman"