MrGmtos Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Καλησπέρα! Ναι φυσικά και γίνεται να υπερχρονιστεί, ....................... Τώρα σχετικά με την αγγελία που παραθέτεις, ο συγκεκριμένος πωλητής γράφει αρκετές ανακρίβειες, αλλά τι να πεις ; Nαι όντως τα περισσότερα που γράφει δεν ισχύουν Το κινητό φοράει 2.2 από μαμά και αναβαθμίζετε μέχρι 2.3.4 . Επίσης κόστιζε 130 ευρό και οχι 170 και τώρα με μια αναζήτηση στο skroutz το βρίσκεις στα 115.44 € ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perisne Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας πως γινεται σε alcatel 990 2.3.4 με τι προγραμμα να κατεβασω ευχαπιστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας πως γινεται σε alcatel 990 2.3.4 με τι προγραμμα να κατεβασω ευχαπιστω Καλύτερα να ρωτήσεις στο αντίστοιχο θέμα της συσκευής σου θα ξέρουν καλύτερα . http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313661 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGmtos Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Παιδιά καλησπέρα μετά απο πολύ καιρό και αφού κανείς δεν έχει γράψει κάτι στο συγκεκριμένο thread ήθελα να πω πως μια CyanogenMod 7 ετοιμάζεται... ειναι ακόμα σε alpha στάδιο και περιμένουμε εξελίξεις! Ο τύπος που την φτιάχνει βρίσκετε σε αυτό το site http://x-ewra.blogspot.ru/ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paul29 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Καλησπέρα φίλοι μου!!!! Εχει κανείς να μου πρωτίνει κανενα καλο rom για το κινητό μου? εχω ψαξει στο google γενικα αλλα δεν τα εμπιστεύωμαι.... Θέλω να το δώ(μικρογραφια) πρίν το κατεβάσω, να ξερω λεπτομέρειες (τι περιεχει) και να εινα δοκιμασμενο(μην κολαει)..... Ευχαριστω!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGmtos Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Καλησπέρα φίλοι μου!!!! Εχει κανείς να μου πρωτίνει κανενα καλο rom για το κινητό μου? εχω ψαξει στο google γενικα αλλα δεν τα εμπιστεύωμαι.... Θέλω να το δώ(μικρογραφια) πρίν το κατεβάσω, να ξερω λεπτομέρειες (τι περιεχει) και να εινα δοκιμασμενο(μην κολαει)..... Ευχαριστω!!!!!! Εδώ συγκεντρώνονται όλες οι rom. Στο 2ο ποστ ειναι οι rom για 2.2 και στο 5ο ποστ ειναι οι rom για 2.3 . http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1748885 Μπορείς να δεις και εδώ κάποιες φωτογραφίες απο rom http://ot-990.blogspot.gr/search/label/ROMs αλλά και στο youtube βιντεο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paul29 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 (edited) Εδώ συγκεντρώνονται όλες οι rom. Στο 2ο ποστ ειναι οι rom για 2.2 και στο 5ο ποστ ειναι οι rom για 2.3 . http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1748885 Μπορείς να δεις και εδώ κάποιες φωτογραφίες απο rom http://ot-990.blogspot.gr/search/label/ROMs αλλά και στο youtube βιντεο! Ευχαριστω πολυ!!!!!! Εσείς ποια rom μου προτείνεται να εινα καλη και λειτουργική για 2.3? Μήπως υπάρχει καμία rom με ελληνίκα? Edited November 28, 2012 by paul29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaputainu Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Καινούργιος στο φορουμ, και θα ήθελα να θέσω το εξής πρόβλημα που έχω. ΤΟ ot 990 μου, μου βγάζει το μήνυμα "μνημη μηνυματων κειμενου πληρης", ενώ δεν υπάρχει κανένα μήνυμα στο τηλέφωνο. Έχει κάποιος άλλος αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα, και αν ναί ποιά λύση υπάρχει;. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει, μου έχει σπάσει τα νεύρα.!!! Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGmtos Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Ευχαριστω πολυ!!!!!! Εσείς ποια rom μου προτείνεται να εινα καλη και λειτουργική για 2.3? Μήπως υπάρχει καμία rom με ελληνίκα? -Marina Rom lite και -TheMOONSTONE είναι εξίσου κάλες και ελαφριές "λένε" δεν εχω δοκιμάσει κάποια και δεν ξέρω αν έχει ελληνικά(φαντάζομαι δεν έχει). Προσωπικά περιμένω με ανυπομονησία την Cyanogenmod 7. Καλησπέρα παιδιά. Καινούργιος στο φορουμ, και θα ήθελα να θέσω το εξής πρόβλημα που έχω. ΤΟ ot 990 μου, μου βγάζει το μήνυμα "μνημη μηνυματων κειμενου πληρης", ενώ δεν υπάρχει κανένα μήνυμα στο τηλέφωνο. Έχει κάποιος άλλος αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα, και αν ναί ποιά λύση υπάρχει;. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει, μου έχει σπάσει τα νεύρα.!!! Ευχαριστώ. Φίλε μου καλώς ήρθες στην παρέα μας! Είναι συχνό φαινόμενο όταν γεμίζει η rom του κινητού. Αυτό συμβαίνει είτε επειδή έχεις βάλει πολλές εφαρμογές και η ρομ γέμισε με συνολικά 158,38mb είτε απο την περιττή μνήμη cache που πρέπει να σβήνεις που και που. Kαλό θα ήταν να περάσεις κάποιες εφαρμογές στην κάρτα μνήμης με την εφαρμογή app2sd για να ελευθερώσεις χώρο. Το πρόγραμμα αυτό σε κάθε εκκίνηση του σε ρωτάει να σβήσεις και την περιτή μνήμη cache! To πρόβλημα δηλαδή είναι οτι όταν γεμίζει η μνήμη το κινητό βγάζει σαν σφάλμα οτι έχει γεμίσει απο μηνύματα κάτι που πρακτικά είναι λάθος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paul29 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Εδώ συγκεντρώνονται όλες οι rom. Στο 2ο ποστ ειναι οι rom για 2.2 και στο 5ο ποστ ειναι οι rom για 2.3 . http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1748885 Μπορείς να δεις και εδώ κάποιες φωτογραφίες απο rom http://ot-990.blogspot.gr/search/label/ROMs αλλά και στο youtube βιντεο! Ευχαριστω πολυ φιλε μου, και εγω ακουσα πολυ καλα λογια για την (Cyanogenmod 7)...... ποτε περιπου θα βγει? τι θα περιεχει? θα μπορεσεις να με ενημερωσεις οταν θα βγει για να ξερω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V_For_Vaggelas Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 (edited) εδω και 2 εβδομαδες προσπαθω να βρω ενα καταστημα το οποιο πουλαει το alcatel ot 990 σε μοβ χρωμα ομως..καθε μαγαζι του κοιταξα σε μοβ χρωμα ειναι εξαντλημενο αν γνωριζει καποιος κανενα καταστημα σας παρακαλω ενημερωστεμε... Edited November 30, 2012 by V_For_Vaggelas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGmtos Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Ευχαριστω πολυ φιλε μου, και εγω ακουσα πολυ καλα λογια για την (Cyanogenmod 7)...... ποτε περιπου θα βγει? τι θα περιεχει? θα μπορεσεις να με ενημερωσεις οταν θα βγει για να ξερω? H τελική σταθερή έκδοση ίσως αργήσει αρκετά... Αν και αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να γνωρίζω. Είναι καθαρά στο χέρι του developer που ασχολείται με αυτή την rom! Τα ίδια ισχύουν και για το τι θα έχει μέσα η rom. Το μόνο που γνωρίζω είναι οτι σίγουρα θα έχει πολύ καλή δυνατότητα στο overclocking του κινητού. Βεβαίως και θα ενημερώσω αν δω οτι βγήκε η τελική έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGmtos Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 εδω και 2 εβδομαδες προσπαθω να βρω ενα καταστημα το οποιο πουλαει το alcatel ot 990 σε μοβ χρωμα ομως..καθε μαγαζι του κοιταξα σε μοβ χρωμα ειναι εξαντλημενο αν γνωριζει καποιος κανενα καταστημα σας παρακαλω ενημερωστεμε... σκέψου και εγώ το πήρα όταν προτοβγήκε και το μόνο χρώμα που είχαν ήταν το μπλεδίζον μαύρο. Στα media markt είχαν κάποια άλλα χρώματα αλλά δεν θυμάμαι έχει περάσει καιρός. Για ρίξε μια ματια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 εχουμε κανενα νεο για τη cyanogenmod 7? Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGmtos Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 εχουμε κανενα νεο για τη cyanogenmod 7? Aρχικά να πούμε οτι η rom είναι unofficial δηλαδή είναι βασισμένη πάνω στην CM αλλά δεν την απαντήσουν developers της CM. Ακόμα να αναφέρω οτι είδα πως συζητάνε για κατασκευή CM9 για το ot990.(Εχουν ένα θεματάκι με τον armv6 επεξεργαστή του ot990. Δεν μπορούν να κάνουν compile 3.x kernel αλλα μόνο patch σε 2.6.35 kernel) Και το πιο νεότερο που διάβασα για cm7 είναι οτι απο alpha πέρασε σε στάδιο beta. Αναμένουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paul29 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Καλησπέρα φίλοι μου! Χθες προσπάθησα να κάνω root το κινητο με την μεθοδο της σελιδας (31 απο τον Mr Gmtos) αλλα δεν τα κατάφερα και δεν ξέρω το γιατί.... Της εντολές τις ακολουθησα κατα γράμμα...... Οταν ετρεχα το Clockwork και ανοιξα το αρχειο (install.bat) στο περιβαλλον dos που ανοιγει φορτώνει τρεια αρχεια, εμενα με κολούσε στο δεύτερο.... οταν πηγαινέ να φορτώσει το αρχείο (recovery) Τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGmtos Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Καλησπέρα φίλοι μου! Χθες προσπάθησα να κάνω root το κινητο με την μεθοδο της σελιδας (31 απο τον Mr Gmtos) αλλα δεν τα κατάφερα και δεν ξέρω το γιατί.... Της εντολές τις ακολουθησα κατα γράμμα...... Οταν ετρεχα το Clockwork και ανοιξα το αρχειο (install.bat) στο περιβαλλον dos που ανοιγει φορτώνει τρεια αρχεια, εμενα με κολούσε στο δεύτερο.... οταν πηγαινέ να φορτώσει το αρχείο (recovery) Τι να κάνω? Ο τρόπος που έχω βρεί και έχω μεταφράσει αναφέρετε στην περίπτωση που το κινητό είναι ενημερωμένο στην 2.3! Το κινητό σου είναι 2.3 ή 2.2 ? Αν είναι 2.3 και παρόλο αυτα δεν γίνετε τότε μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στην περίπτωση που έχεις 64bit windows και όχι 32bit. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paul29 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Ο τρόπος που έχω βρεί και έχω μεταφράσει αναφέρετε στην περίπτωση που το κινητό είναι ενημερωμένο στην 2.3! Το κινητό σου είναι 2.3 ή 2.2 ? Αν είναι 2.3 και παρόλο αυτα δεν γίνετε τότε μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στην περίπτωση που έχεις 64bit windows και όχι 32bit. Το κινητό ειναι 2.3 και το δοκίμασα σε xp 32bit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGmtos Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Το κινητό ειναι 2.3 και το δοκίμασα σε xp 32bit Διάβασα ξανά τις οδηγίες και δεν βλέπω κάποιο λάθος. Θα ήθελα να σε βοηθήσω περισσότερο αλλά επειδή δεν είναι μια διαδικασία που μπορώ να επαναλάβω είναι δύσκολο να θυμηθώ λεπτομέρειες! Είμαι σίγουρος όμως ό,τι δεν έκανα τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από ό,τι γράφει το κείμενο. Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι πιστεύω να κατανοήσεις τους συνδυασμούς πλήκτρων και να το κάνεις ακριβώς όπως λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 (edited) Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε το κινητό αυτό να περνη πολλές εφαρμογές γιατί έχω ελεύθερο 34mb και μόλις κάνω εγκατάσταση μια εφαρμογή μου λεη μνήμη πλήρης διαγράψτε αρχεία Eπισης κανενα προγραμμα για βιντεο κληση Edited December 11, 2012 by kostas123464 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGmtos Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε το κινητό αυτό να περνη πολλές εφαρμογές γιατί έχω ελεύθερο 34mb και μόλις κάνω εγκατάσταση μια εφαρμογή μου λεη μνήμη πλήρης διαγράψτε αρχεία Eπισης κανενα προγραμμα για βιντεο κληση Για να περνάς ένα μέρος της εφαρμογής στην καρτα δοκίμασε το app2sd Για να περνάς"σχεδόν"όλη την εφαρμογή στην κάρτα sd πρέπει να κάνεις root το κινιτό και διαμέρισμα "partition" ext2 στη κάρτα μνήμης. Για να το κάνεις root αν φοράει 2.2 και παράλληλα να κάνεις partition κοίτα εδώ Τip: Mπορείς να το κάνεις και με νεότερη έκδοση superoneclick. Αν έχεις κάνει την ενημέρωση σε 2.3 Μπορείς να κάνεις root όπως λέει εδώ και την ίδια διαδικασία για partition στο προηγούμενο link. Για βίντεο κλήση δεν ξέρω. Αν θυμάμαι καλα είχε αναφέρει κάποιος την εφαρμογή Fring. Το skype δεν κάνει βίντεο κλήση σε κανένα κινητό με armv6 επεξεργαστή όπως του ot990. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να σβήσουμε μόνιμα τις σαβούρες που έχει μέσα το κινητό όπως facebook κ.α ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paul29 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Διάβασα ξανά τις οδηγίες και δεν βλέπω κάποιο λάθος. Θα ήθελα να σε βοηθήσω περισσότερο αλλά επειδή δεν είναι μια διαδικασία που μπορώ να επαναλάβω είναι δύσκολο να θυμηθώ λεπτομέρειες! Είμαι σίγουρος όμως ό,τι δεν έκανα τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από ό,τι γράφει το κείμενο. Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι πιστεύω να κατανοήσεις τους συνδυασμούς πλήκτρων και να το κάνεις ακριβώς όπως λέει. Καλησπερα φιλαρακι.... Τελικα τα καταφερα και το εκανα, αλλαξα υπολογιστη και πετυχε.... Τωρα περιμενω να βγει Cyanogenmod 7 για να την περασω!!!! Οταν το κανεις και αυτο ενημερωσε με σε παρακαλω..... Ευχαριστω...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGmtos Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 (edited) Καλησπερα φιλαρακι.... Τελικα τα καταφερα και το εκανα, αλλαξα υπολογιστη και πετυχε.... Τωρα περιμενω να βγει Cyanogenmod 7 για να την περασω!!!! Οταν το κανεις και αυτο ενημερωσε με σε παρακαλω..... Ευχαριστω...! Ωραίος φίλε!! Χαίρομαι! Με προσοχή τώρα μην brickάρει το κινητό Πρόσεχε μην μετακινήσεις η σβήσεις καμία εφαρμογή συστήματος. ;) Για CM7 ρίχνω τακτικές ματιές.. θα ενημερώσω! Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να σβήσουμε μόνιμα τις σαβούρες που έχει μέσα το κινητό όπως facebook κ.α ? δες στο σχόλιο που βρίσκεται πάνω απο το δικό σου δηλαδή εδώ Πιο συγκεκριμένα αν είσαι root μπορείς να σβήσεις-μετακινήσεις όλες τις εφαρμογές! (με προσοχή όχι τις βασικές του συστήματος) Edited December 12, 2012 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Παιδεία καλησπέρα. Τελικά πάλευα όλο το βράδυ και κατάφερα αρκετά. Πέρασα όλες τις ρομ marina, moonstone και cm7 alpha2 και κατέληξα στην τελευταία σαν την καλύτερη. Κατάφερα και έφτιαξα και το gps και τώρα κλειδώνει σήμα πάντα σε 10 δευτερόλεπτα και είμαι σε όλα κομπλέ. Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι η μπροστινή κάμερα ανοίγη αλλά φαίνονται τα πάντα σκοτεινά. Με όλες τις ρομ που το κοίταξα κάνει το ίδιο πράγμα ακόμα και όταν έβαλα και την επίσημη 2,3,4 μέσα από την εφαρμογή της alcatel. Θέλω να ρωτήσω αν αυτό διορθώνεται και επίσης ποιες εφαρμογές δουλεύουνε κανονικά ώστε να πραγματοποιηθεί βίντεο κλήση από το κινητό χωρίς προβλήματα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts