friends_addict Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Όλα καλά και με τον ήχο και επανέρχομαι με νέες ερωτήσεις! Όσον αφορά στο skype για το οποίο αναφέρατε ότι παίζει κανονικά και με video, να πω ότι δεν έχω καταφέρει να λειτουργήσει η camera σε video κλήση. Καμία πρόταση; Επίσης γνωρίζετε αν με τη stock εφαρμογή του κινητού για sms μπορώ να στέλνω μηνύματα των 160 χαρακτήρων; κι αν ναι, πώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portomarko Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Γεια σας και απο μένα πέρασα τις επαφες απο το παλιό μου ΝΟΚΙΑ στο outlook και απο εκεί στο Gmail μου, όταν έκανα συγχρονισμό ομως το κινητό με το Gmail όποια επαφή περιείχε Ελληνικά μου τα βγάζει ή κινέζικα ή με ερωτηματικά. Ξέρετε κανα τρύκ για να το διορθώσω; πρέπει να αλλάξω γραμματοσειρά; ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friends_addict Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Εγώ τις έκανα export σε ένα .csv από το nokia pc suite και μετά έκανα upload το αρχείο στις επαφές μου στο gmail. Όλες μου οι επαφές είναι στα ελληνικά και με τόνους και μετά το συγχρονισμό το κινητό τις αναγνωρίζει κανονικότατα. Και χωρίς να έχω περάσει κάποια άλλη γραμματοσειρά. Στην αρχή ούτε ελληνικό πληκτρολόγιο δεν είχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portomarko Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 απο το OVI κατέυθείαν στο gmail? δηλαδή για να μήν μπερδευτούμε... απο το ovi πχ στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σαν .csv και μετα μεσω του import του gmail διάλεξες αυτό το .csv και τα βλέπεις όλα κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friends_addict Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 (edited) Χρησιμοποίησα το nokia pc suite το οποίο κατέβασα από εδώ: http://europe.nokia.com/support/product-support/pc-suites/compatibility-and-download?#131. Όχι το ovi suite. Δεν ξέρω αν έχει διαφορά. Ναι έκανα select all, export σε ένα .csv αρχείο στο desktop και μετά στα contacts του gmail, import αυτό το αρχείο. Edited October 16, 2011 by friends_addict Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portomarko Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Χρησιμοποίησα το nokia pc suite το οποίο κατέβασα από εδώ: http://europe.nokia.com/support/product-support/pc-suites/compatibility-and-download?#131. Όχι το ovi suite. Δεν ξέρω αν έχει διαφορά. A εντάξει θα το δοκιμάσω και θα σου πώ σε ευχαριστώ πολύ!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkostass Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 το κινητο το εχω εδω και 10 μηνες και το εχω χωρις screen protector ή οποιοδηποτε ειδους θηκη....αρκετη χρηση σε αθληματα του βουνου εχω και αρκετες πτωσεις.......δεν παθαινει τι ποτα μην το φοβασαι!δεν τριζει τιποτα ουτε χαλαει καποιο καλυμα! Διαφωνώ. Σίγουρα θα το έχουν πει κ άλλοι,αλλά δεν είναι τόσο ανθεκτικό το Defy! Το έχω κ εγώ 10 μήνες περίπου(σε λευκό) χωρίς καμία προστασία και έχω ωραιότατες γρατρζουνιες στο Gorilla Glass,πολύ όμορφα σημαδάκια στο συμπαθητικό μαλακό πλαϊνό και το άσπρο κομμάτι εκτός απο τις γρατζουνιες που έχει βρομίζει πολυ εύκολα!ΑΑ και μην ξεχάσω σε ένα σημείο που έχει τα εμφανή βιδάκια το ράγισμα που έχει κάνει!Δε νομίζω το Defy+ να διαφέρει.:) ΥΓ:Είχα φτάσει σε σημείο να θεωρώ το Ν97 mini πιο ανθεκτικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Διαφωνώ. Σίγουρα θα το έχουν πει κ άλλοι,αλλά δεν είναι τόσο ανθεκτικό το Defy! Το έχω κ εγώ 10 μήνες περίπου(σε λευκό) χωρίς καμία προστασία και έχω ωραιότατες γρατρζουνιες στο Gorilla Glass,πολύ όμορφα σημαδάκια στο συμπαθητικό μαλακό πλαϊνό και το άσπρο κομμάτι εκτός απο τις γρατζουνιες που έχει βρομίζει πολυ εύκολα!ΑΑ και μην ξεχάσω σε ένα σημείο που έχει τα εμφανή βιδάκια το ράγισμα που έχει κάνει!Δε νομίζω το Defy+ να διαφέρει.:) ΥΓ:Είχα φτάσει σε σημείο να θεωρώ το Ν97 mini πιο ανθεκτικό! Πάντως είναι πολύ περίεργο που οι μισοί το έχουμε αγρατζούνιστο τελείως ενώ άλλοι διαμαρτύρονται για τη κακή ποιότητα λες και μιλάμε για διαφορετικές συσκευές. Εγώ 7 μήνες και πραγματικά παρά τα πεσίματα κα χωρίς screen protector δεν έχει σημαδακι στην οθόνη και αν δε το έλεγες οτι το παθες θα φανταζόμουν ότι το υπόλοιπο υλικό στο πλάι και στα καπάκια είναι επίσης αγρατζούνιστο αφου οσο κι αν το κοιτάω δεν έχει αμοιχή εστω το ελαχιστο κι εχει φαει τουμπες να πω οτι δεν εχει φάει. Τι να πω είναι οπως αλλοι το εβαλαν στο μερο και τραβηξαν φωτο και αλλοι τους βραχηκε και χάλασε τι να πω πια... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 root στο defy+ γίνεται με την ίδια διαδικασία όπως και στο defy ; Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 (edited) root στο defy+ γίνεται με την ίδια διαδικασία όπως και στο defy ; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682 για δες εκει με το super one clik αν τα καταφερεις γραψε πως το εκανες για να παρεις μια ιδεα Edited October 19, 2011 by sokel Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 ok. Λογικά αύριο θα το έχω, οπότε θα το δοκιμάσω κιόλας Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 χτες το βραδυ μου ηρθε :love: ερώτηση 1: τα κόκκινα βελάκια στη notification bar, πως φευγουν; ερώτηση 2:κάτι βλακείες του στυλ cardiotrainer cardiotrainer φεύγουν αν κάνω root Μόνο; ερώτηση 3:αν εχω ανοιχτό το wifi Και κλείσω την οθόνη, σενεχίζει να ειναι συνδεδεμένο, ή επανέρχεται όταν ανοίξω την οθόνη; Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 χτες το βραδυ μου ηρθε :love: ερώτηση 1: τα κόκκινα βελάκια στη notification bar, πως φευγουν; ερώτηση 2:κάτι βλακείες του στυλ cardiotrainer cardiotrainer φεύγουν αν κάνω root Μόνο; ερώτηση 3:αν εχω ανοιχτό το wifi Και κλείσω την οθόνη, σενεχίζει να ειναι συνδεδεμένο, ή επανέρχεται όταν ανοίξω την οθόνη; ερώτηση 1: κατεβαζεις την ανω μπαρα κατω πατας εκαθαριση εκτος εαν ενωεις τα 2 αντιθετα βελακια κοντα στο σημα που σημειωνουν το 3g,gprs,Hspa ερώτηση 2:οχι θελει και root και καποια εφαρμογη πληρωμενη ti backup https://market.android.com/details?id=com.keramidas.TitaniumBackup&feature=search_result αγοραζης και την αδεια και κανεις σχεδον οτι θες ερώτηση 3:ειναι θεμα απο τις ρυθμισεις εχει επιλογες ποτε-κλπ βρισκεται στις ρυθμισεις-ασυρματο και δικτυα-ρυθμισεις wi-fi πατας τα τετραγονακια στα πληκτρα-συνθετα-πολιτικη καταστασεις αδρανειας wi-fi ακριβος απο κατω εχει και την mac adress του defy Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 δεν χρειαζεται να αγορασει το titanium backup...η free εκδοση μια χαρα βγαζει τις εφαρμογες! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohiba9 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Εχουμε καμια πληροφορηση αν θα ερθει το ασπρο Plus στην ελλαδα?Περιμενω τοσες μερες μπας και βγει αλλα δεν.Σε σημειο που σκεφτομαι να παρω το πρωτο μονο κ μονο για το χρωμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolatsitsi_25 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 επεδη το βραδυ οταν πεφτω για υπνο,μου αρεσει να αφηνω το κινητο ανοιχτο με ραδιο να παιζει απο τα ηχεια,μπορει καποιος που εχει το defy+ να μου πει αν αυτο γινεται? στο απλο defy δεν ειχε τετοια επιλογη.μπορουσες να ακουσειςραδιο μονο μεσα απο τα hands free. θα θελα να ξερω αν το defy+ απο τη μανα του εχει επιλογη για αναπαραγωγη ραδιο απο το ηχειο του τηλεφωνου,εννοειται με το handsfree συνδεδεδεμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohiba9 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Παιδια να ρωτησω, τελικα εχει ελληνικο μενου το κινητο ή οχι.Το ενα καταστημα μου λεει ναι και το αλλο οχι.Αυτο που λεει ναι σημαινει οτι εχει βαλει custom rom? Το θελω απειραχτο το κινητο,τουλαχιστον σε πρωτη φαση, γι'αυτο με ενδιαφερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 αυτο που λεει ναι σημαινει οτι ειναι ελληνικη εισαγωγη...το αλλο που λεει δεν εχει ελληνικα προοριζοταν για καποια αλλαη χωρα..καμια σχεση με custom rom δλδ! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohiba9 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Thanks saltfox. Aπλα με προβληματισε που αυτος που ειπε ναι μου ειπε επισης οτι δεν εχει ελληνικο μανουαλ και αυτος που ειπε οχι οτι δεν εχει βγει ακομα η ελληνικη εκδοση και οταν βγει θα μου την περασει το μαγαζι. Δεν εβγαλα εντελως νοημα αλλα ειναι κ περιεργο που τα μεγαλα μαγαζια δεν εχουν φερει ακομα το defy+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 (edited) επεδη το βραδυ οταν πεφτω για υπνο,μου αρεσει να αφηνω το κινητο ανοιχτο με ραδιο να παιζει απο τα ηχεια,μπορει καποιος που εχει το defy+ να μου πει αν αυτο γινεται? στο απλο defy δεν ειχε τετοια επιλογη.μπορουσες να ακουσειςραδιο μονο μεσα απο τα hands free. θα θελα να ξερω αν το defy+ απο τη μανα του εχει επιλογη για αναπαραγωγη ραδιο απο το ηχειο του τηλεφωνου,εννοειται με το handsfree συνδεδεδεμενο. εγω με το defy απλο και με την stable cyanogenmod εχω αυτήν την δυνατοτητα: με τα hands free επιλέγω loundspeaker και ακούω απο ηχεία Edited October 28, 2011 by pificos Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 (edited) root για defy+ : http://www.psouza4.com/droid3/ :) επίσης fix για 720p video rec http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1154215 Edited October 26, 2011 by papathvas Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Δεν μπορώ να κάνω edit και ουτε να δω καμία επαφή και μου πεταει μηνυμα οτι κρασαρε το contacts storage .μπορώ κάπου να βρω το .apk για να το κανω εγκατάσταση,η φταίει κάτι άλλο; Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 ... γενικώς αν κατι δεν πάει καλά κανε πρώτα ένα reboot και μετά βλέπεις...:worry: Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 (edited) βασικά επαιζα με το Ti και εκανα απεγκατασταση τα παρακατω κ τωρα δεν παιζουν οι επαφες. social messaging 2.3.4 cardio trainer 7digital home screen tips news and weather news social messaging social networking social status yahoo contacts yahoo mail authentication λίγο που εψαξα στο google ειδα οτι τουλαχιστον το talk.apk καθως και τα social apps πρεπει να υπαρχουν στο κινητο, αλλά τωρα εχω 2 προβληματακια! δεν μπορω να κανω restore (δείχνει να κανει restore αλλά κολλάει εκει) και το talk.apk το εσβησα πριν το κανω backup edit: το προβλημα με το ti backup συνεχίζει και δεν μπορώ να κανω restore καμια εφαρμογή :( πατάω restore και μετα μου πετάει το παραθυράκι με το "restoring App" και περιμένω....περιμένω και τίποτα! και μετά κλείνει μόνο με forced close Edited October 29, 2011 by papathvas Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 ggoglare τα apk που σου λειπουν μπας και τα βρεις πουθενα.....αλλιως σε βλεπω να φλασαρεις τη ρομ απο την αρχη! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts