Jump to content

[Επίσημο] Motorola DEFY™+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρέπει να φλασαρεις την 231... Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές σε προηγούμενες σελίδες. Και αφού θέλεις να κάνεις ροοτ φλασαρε κατευθείαν την 231 rooted. Το rsd μια χαρά αναγνωρίζει τη συσκευή σου σαν omap. Το mainboard δεν έχει πάθει τίποτα απλά πρέπει να φλασαρεις το σωστό sbf

Για να μην πετάξω απλά το πρόβλημα μου και να περιμένω απάντηση που έχει ξαναδωθεί δοκίμασα ότι λέει στις προηγούμενες σελίδες. Έχω ήδη δοκιμάσει το ρομ που είναι ήδη με ροοτ αλλά τζίφος... Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω wipe γιατί δεν μπαίνει στο recovery. Μένει νεκρό, μόνο το RSD το βλέπει... Άρα απλά πετάω από πάνω το ρομ αναγκαστικά... άμα ξεκινήσει θα δοκιμάσω να πάω στο recovery αλλά μέχρι τότε πρέπει να ξεκινήσει τουλάχιστον στο κόκκινο Μ. Κάτι που αρνείται να κάνει.

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δοκίμασε και αυτό που σου λέει ο @saltofx. Και εμένα αυτός με βοήθησε. Απλά επειδή και εμένα μου το έκανε αυτό που έπαθες εσύ και δεν μου συνερχόταν με την rooted παρά μόνον με αυτήν που σου είπα. Μπορεί βέβαια να ήταν τυχαίο και απλά έκατσε έτσι.

Τες πα. Εγώ την ανεβάζω ούτως ή άλλως γιατί την θέλω εκεί αλλά η γραμμή μου πάει "σφαίρα"! Με 72KB/s ανεβάζει :mad:

Οπότε θ' αργήσει. Αν την έχεις ήδη κατεβάσει εσύ δοκίμασε την (πρόκειτε για την ίδια). Δοκίμασε και τους δύο τρόπους.

Πάντως μην φοβάσε το board δεν έπαθε τίποτα. Απ' ότι κατάλαβα και εγώ είναι πολύ δύσκολο να το μπρικάρεις. Οπότε μην μασάς.:p

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EDIT: Δοκίμασε τότε αυτή που σου λέω. Μόλις τελειώσει το download και σου βγάλει success βγάλε την μπαταρία για κανένα δεκάλεπτο και μετά ξαναβάλτη και δοκίμασε να το βάλεις σε boot. Κράτα επίμονα το power και το vol- μέχρι να βγάλει το τριγωνάκι. Μην τα αφήσεις αμέσως.

Λοιπόν ΟΚ, ανέβηκε. Ορίστε και το link αν θέλεις να την κατεβάσεις από εδώ.

https://dl.dropbox.com/u/82599788/DEFYPLUS_U3_4.5.1-134_DFP-231_GR_SIGN_UCADEFYEMARAB1B80AA004.0R_PDS03C_USAJRDNGIBRRTCEE_P022_A022_Service1FF.sbf

Και όταν τελειώσει βγάλε την μπαταρία για 10 λεπτάκια και μετά δοκίμασε να μπεις σε μπουτ.

Καλη επιτυχία.

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

@fanatikos η ρομ που ανεβασες υπαρχει στο υστερογραφο μου. Γι αυτο ειπα οτι ολα υπαρχουν στο νημα. Και απο οτι ειδα τα λινκ ειναι ενεργα.

Μπρικαρες το κινητο γιατι ειχες σαν βαση την EU rom και πηγες και φλασαρες κινεζικη απο πανω.

Edited by saltofx_v

Έχεις δίκιο. Δεν το πρόσεξα!:O

Ας μας ενημερώσει ο φίλος τι έγινε τελικά.:worry:

Χθες βράδυ άλλαξα και τον στοκ boot loader στο δικό μου. Έβαλα πάλι τον sndInit. Είναι αρκετά καλός απ' ότι τον σκάλισα λίγο (λόγω ώρας). Κάνεις και overclocking με αυτόν. Κρήμα που η ρουταρισμένη στοκ δεν το επιτρέπει. Όταν είχα περάσει την miui το είχα πάει στα 1.2GHz και δούλευε απόλυτα σταθερά. Άραγε υπάρχει κανένα πατσάκι που να επιτρέπει το overclocking στην ρουτ στοκ? (Τι λέω εγώ τώρα, ε?):X

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

με 2ndinit κανεις κανονικα Overclocking!στο 1,1ghz το ειχα πολυ καιρο και δουλευε αψογα..αν δεις οτι εχεις bootloop ισως χρειαστει να αυξησεις τα ρευματα λιγο.

@fanatikos η ρομ που ανεβασες υπαρχει στο υστερογραφο μου. Γι αυτο ειπα οτι ολα υπαρχουν στο νημα. Και απο οτι ειδα τα λινκ ειναι ενεργα.

Μπρικαρες το κινητο γιατι ειχες σαν βαση την EU rom και πηγες και φλασαρες κινεζικη απο πανω.

Δεν αντιλέγω ότι υπάρχουν και τα δοκίμασα όπως είπα ήδη.

Δεν δοκίμασα ότι λέει εδώ μόνο δοκίμασα και από το xda. Όντως πέρασα την κινέζικη από πάνω αλλά στους xda δεν αναφέρθηκε κάποιο θέμα όσον αφορά το base rom. Μιλάνε μόνο για το bootloader version για αυτό και δεν του έδωσα σημασία...

Θα δοκιμάσω μόλις σχολάσω αυτό που λέει ο fanatikos να το κάνω flash ξανά, να το αφήσω 10 λεπτά και να δω αν μπαίνει στο recovery.

Δεν πιστεύω να γίνει κάτι αλλά ας ελπίσουμε!

Ενημέρωση σε καμια ωρίτσα.

με 2ndinit κανεις κανονικα Overclocking!στο 1,1ghz το ειχα πολυ καιρο και δουλευε αψογα..αν δεις οτι εχεις bootloop ισως χρειαστει να αυξησεις τα ρευματα λιγο.

Με το setcpu, δεν ήξερα τότε για τη δυνατότητα overclocking του 2ndinit, το είχα στο 1.2 και δεν είχε θέμα. Ήταν σταθεροτατο. Το θέμα είναι ότι με την ρουταρισμενη στοκ δεν είδα να πηγαίνει παραπάνω από τον 1γιγακυκλο. Λες να μην έκανα κάτι σωστά?

Μπά... @Fanatikos το προσπάθησα και δεν έγινε τίποτα. το άφησα και 10 λεπτά χωρίς μπαταρία αλλά δεν ξεκινάει με τίποτα...

Το δοκιμάζω τώρα με Ti_blank flash μπας και...

Το RSD με δικαιώματα διαχειριστή και emulation Windows XP SP3.

Edited by enigma9
Έγραψα λάθος το όνομα του fanatikos :)

κανονικα τι λειτουργικο εχεις και εκανες emulation xp sp3?δοκιμασε λιγο με rsd 5.6 την ρομ που σου υπαρχει στο υστερογραφο μου αλλα και στο λινκ του @fanatikos

link για το rsd http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=784077&d=1321414457

κανονικα τι λειτουργικο εχεις και εκανες emulation xp sp3?δοκιμασε λιγο με rsd 5.6 την ρομ που σου υπαρχει στο υστερογραφο μου αλλα και στο λινκ του @fanatikos

link για το rsd http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=784077&d=1321414457

Κανονικά έχω Win7 64. Την έχω δοκιμάσει αυτή την έκδοση. Ήταν από τις πρώτες και δεν έγινε τίποτα να πάρει η ευχή.

Θα την ξαναβάλω με το 5.6 (αν και εχω βαλει και 5,6 κ 4,9 και 5,9) :cry:

Τζιφος και με τα 2 τα RSD. Βασικά έχω μια ερώτηση. Το Play Store λέει ότι το κινητό μου είναι ένα VODAFONE MB526.

Μήπως να ψάξω ρομ της Vodafone;

Τζιφος και με τα 2 τα RSD. Βασικά έχω μια ερώτηση. Το Play Store λέει ότι το κινητό μου είναι ένα VODAFONE MB526.

Μήπως να ψάξω ρομ της Vodafone;

Πω, πω! Κρίμα βρε παιδί μου!

Αν όμως τελικά δεν ξεκινάει με τίποτα, εγώ θα σου έλεγα να ρίξεις την δικιά του ρομ (Vodafone λες) και να το πας στην Αργυρούπολη. Και να καταφέρουν να το ξυπνήσουν, την δικιά του ρομ θα φοράει, οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά. Αλλιώς σου αλλάζουν το board και τέρμα.

Πω, πω! Κρίμα βρε παιδί μου!

Αν όμως τελικά δεν ξεκινάει με τίποτα, εγώ θα σου έλεγα να ρίξεις την δικιά του ρομ (Vodafone λες) και να το πας στην Αργυρούπολη. Και να καταφέρουν να το ξυπνήσουν, την δικιά του ρομ θα φοράει, οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά. Αλλιώς σου αλλάζουν το board και τέρμα.

Το κακό της υπόθεσης είναι ότι δεν ξέρω τι στην ευχή φορούσε...

Τέσπα θα το δούμε και ο Θεός βοηθός.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

To σαββάτο θα δοκιμάσω με WinXP γιατί λένε ότι δουλεύει καλύτερα με ΧΡ πολλές φορές.

Αλλά μέχρι τότε μήπως υπάρχει τρόπος να καταλάβω αν πέθανε η motherboard του defy;

μεχρι στιγμης εχω δει παρα πολλα ντεφι μπρικαρισμενα και μαλιστα 2 που κολλησε η motherboard και πηγαν για αλλαγη (πρωτο και καλυτερο το δικο μου οταν δοκιμαζαμε τη πρωτη alpha της cm7 πριν απο 21 περιπου μηνες kai to 2ndinit ηταν ακομη σε beta μορφη)!!!!

Αλλα ποτε δεν ειδα ντεφι που το διαβαζει το rsd και να εχει προβλημα η motherboard!Ολα ειναι πιθανα αλλα πιστευω οτι κατι δεν παει καλα στην ολη διαδικασια!

Ειπες οτι εχεις το ντεφι+...μπορεις σε παρακαλω να μας δωσεις τα λινκ απο τις ρομ που εχεις φλασαρεις ολο υατο το καιρο και με τη σειρα που τις φλασαρες?Επισης μηπως εισαι απο Θεσσαλονικη?

Μεγάλη ιστορία το τι του έκανα αλλά μπορεί να φταίει ότι είμαι και λίγο νοοβ με το RSD και το flash σε ΜΟΤΟ...

1)Ξεκίνησα με αυτό γιατί δεν γινόταν root με τα τυπικά εργαλεία αφού διάβασα αυτό εδώ.

Εδώ μου κόλλησε αλλά σαν νέος και αδαής φλασαρα και τα fixed fbs από πάνω και λέω θα ξεκινήσει... (Δεν ξεκίνησε δυστυχώς)

2)Μετά άρχισα τα "Is your Defy bricked guide"s για να λύσω το πρόβλημα... που στην πραγματικότητα είναι το παραπάνω απλά με περισσότερη ανάλυση... Τζιφος...

3)Πέρασα μετά από περισσότερο ψάξιμο εδώ όπου δοκίμασα από τα Android 2.3.6 "Gingerbread" DEFY+ μερικά vodafone blur και ρεταιλ 231

4) Εφτασα τελικά στο http://sbf.droid-developers.org/umts_jordanplus/list.php όπου και δοκίμασα τα 2 GR_Signed αλλα τζίφος και εδώ

5) Εδώ πέρα το έχασα κάπου γιατί δοκίμασα σχεδόν όλα τα bl7 της Vodafone και τα Retail από το παραπάνω site...

6) Σταμάτησε να το βλέπει το RSD λόγω μπαταρίας και παρήγγειλα έναν εξωτερικό φορτιστη μπαταρίας και ένα εργοστασιακό καλώδιο για Defy+

7)Ξανά τα GR_Signed και από Win7 και με sbf_flash από MintLinux

8)Τώρα έχω κατεβάσει όλο το http://sbf.droid-developers.org/umts_jordanplus/list.php και δοκιμάζω τα bl7 ΒLUR_SIGNED μετά τα VFBLUR_Signed για να δω μήπως είχε κάποιο εξωτερικού και ξεκινήσει. (παρεπιπτόντως χρησιμοποιώ το εργοστασιακό καλώδιο γιατί δεν χρειάζεται μπαταρία και άμα την έχεις γεμάτη δεν την τρώει...)

----- EDIT-----

Επίσης είχα ανοίξει και ένα thread στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2072002 και έκανα και κάτι από εκεί που μου δώσαν μεταξύ των 6-8

-----/ΕDIT----

Και ναι είμαι από Θεσσαλονίκη.(Μένω Περαία :) )

Συγγνώμη α) αν σας μπέρδεψα, β) άμα κοπανάτε το κεφάλι σας για το πόσα φλας το έκανα...

Edited by enigma9
προσθήκη του xda link

Θα ήθελα να κάνω μια περίεργη παράκληση.

Υπάρχει περίπτωση να μου πούλησαν μεταχειρισμένο Defy για Defy+...

Δεν μπορώ να βρω πουθενά στο Ιντερνετ κάτι που να τεκμηριώνει θεμελιώδη εξωτερική κατασκευαστική διαφορά...

Μπορώ σας παρακαλώ να έχω όμως μια φωτογραφία της πλάτης του κινητού σας;;; Aυτό με το στικερ όταν βγάζεις την μπαταρία.

Σβήστε το IMEI βεβαια απλά θέλω να δω την ταξινόμηση των στοιχείων σε Defy+ γιατί το δικό μου έχει πάνω πάνω το ΙΜΕΙ ενώ σε μία δύο από τις σπάνιες φωτογραφίες στο Ιντερνετ όπως αυτή http://cdn0.sbnation.com/entry_photo_images/3098655/IMG_6843_verge_super_wide.png δεν φαίνεται το ΙΜΕΙ στα DEFY+ όπως φαίνεται στο δικό μου.

Συγγνώμη για το παράξενο της υπόθεσης...

άνοιξε την εφαρμογή κλίσεων και πάτα *#06# και δες αν το imei είναι ίδιο με αυτό που έχεις αυτοκόλλητο στο δικό μου έχει διαφορετικό αυτοκόλλητο κολλημένο στις κάθετα από το άλλο και ποιο στενό
http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg

άνοιξε την εφαρμογή κλίσεων και πάτα *#06# και δες αν το imei είναι ίδιο με αυτό που έχεις αυτοκόλλητο στο δικό μου έχει διαφορετικό αυτοκόλλητο κολλημένο στις κάθετα από το άλλο και ποιο στενό

To κινητό μου είναι ψόφιο :( για αυτό ρωτάω για΄τι δεν μπορώ να το ξυπνήσω και παίζει να ακολουθώ διαδικασία για δεφυ+ ενώ είναι απλό δεφυ...

Θα ήθελα να κάνω μια περίεργη παράκληση.

Υπάρχει περίπτωση να μου πούλησαν μεταχειρισμένο Defy για Defy+...

Δεν μπορώ να βρω πουθενά στο Ιντερνετ κάτι που να τεκμηριώνει θεμελιώδη εξωτερική κατασκευαστική διαφορά...

Μπορώ σας παρακαλώ να έχω όμως μια φωτογραφία της πλάτης του κινητού σας;;; Aυτό με το στικερ όταν βγάζεις την μπαταρία.

Σβήστε το IMEI βεβαια απλά θέλω να δω την ταξινόμηση των στοιχείων σε Defy+ γιατί το δικό μου έχει πάνω πάνω το ΙΜΕΙ ενώ σε μία δύο από τις σπάνιες φωτογραφίες στο Ιντερνετ όπως αυτή http://cdn0.sbnation.com/entry_photo_images/3098655/IMG_6843_verge_super_wide.png δεν φαίνεται το ΙΜΕΙ στα DEFY+ όπως φαίνεται στο δικό μου.

Συγγνώμη για το παράξενο της υπόθεσης...

Και στο δικό μου έχει πάνω -πάνω ΙΜΕΙ. Δες την φωτο. Δεν το έχω σβήσει, γιατί ούτως ή άλλως δεν ισχύει λόγω αλλαγής board από το service της μοτορολα.

http://db.tt/5yjJRmMv

Εμένα είναι έτσι

https://www.dropbox.com/s/sv02i89izg9auq0/SNC00183.jpg

έκοψα το Barcode και το ΙΜΕΙ, από κάτω απο το ΙΜΕΙ στο Βt_adress δεν λέει τίποτα

Ναι, είναι διαφορετικά τα ταμπελακια. Δεν ξέρω όμως αν σημαίνει κάτι αυτό. Και της φωτογραφίας από το νετ και αυτό είναι διαφορετικό. Ίσως διαφοροποιείται από την χώρα που προέρχεται.

@enigma9 και το απλο ντεφι να εχεις το κινητο επρεπε να ανοιγει οταν φλασαρεις την 231.απλα αν εχεις green lens ντεφι δεν θα δουλευει η καμερα!

για στοκ ρομ μιλαμε...αλλα ακομα και αν εχεις green lens με custom rom δουλευει μια χαρα η καμερα(με βαση την 231 παντα)!

@enigma9 και το απλο ντεφι να εχεις το κινητο επρεπε να ανοιγει οταν φλασαρεις την 231.απλα αν εχεις green lens ντεφι δεν θα δουλευει η καμερα!

για στοκ ρομ μιλαμε...αλλα ακομα και αν εχεις green lens με custom rom δουλευει μια χαρα η καμερα(με βαση την 231 παντα)!

E δεν ανοίγει ότι και να το κάνω... Θα το βάλω φωτιά το άτιμο...