saliez Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 sos! φλάσαρα την GT-I9000_COS_JVN και κάνει συνέχεια reboot αφού πρώτα μου εβγαλε το 3e rcovery. Tι να κάνω; Από κλειστό κινητό, volume up + home + power και μετά επιλέγεις με τα κουμπάκια του ήχου το wipe data/factory reset. Αυτό το έπαθες επειδή δεν έκανες επαναφορά εργοστασιακών πριν φλασάρεις με το Odin. Δυστυχώς αν δεν έχεις πάρει backup οτι είναι στο τηλέφωνο θα το χάσεις. Δηλαδή πιο συγκεκριμένα, εφαρμογές/επαφές που είναι στη μνήμη του τηλεφώνου/ρυθμίσεις, τα χάνεις. αλλά, ΔΕΝ χάνεις: φωτογραφίες μουσική και οτι αρχεία έχεις στην εσωτερική γενικά. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginator76 Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 (edited) το έκανα αυτό και δεν ξεκινάει. γραφει failed to mount DBDATA Edited August 9, 2011 by imaginator76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 το έκανα αυτό και δεν ξεκινάει κάνε wipe cache και θα ξεκινήσει :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popilas79 Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Ερώτηση Έχω την pda:JPH/ PHONE:JPP/ CSC:JP9 (COS) αλλά δεν βλέπω αναβάθμιση. Κάνω κάτι λάθος? Κάποια απαντηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Και μια απορία: Δεν βρίσκω το asphalt5 μέσα στο SamsungApps, να υποθέσω ότι ισχύει και για όλους αυτό έτσι; ) Όντως δεν υπάρχει, κατέβασα το free από το market και δεν παίζει καλά, δεν λειτουργεί το κουμπί nitro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginator76 Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 εκανα και wipe cashe αλλά συνεχίζει να κολλάει στο S. βγαζει το μηνυμα failed to mount dbdata Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 (edited) εκανα και wipe cashe αλλά συνεχίζει να κολλάει στο S. βγαζει το μηνυμα failed to mount dbdata είχα πάθει κάτι αντίστοιχο στο galaxy 3 ενός φίλου...ττη λύση την έδωσε το flasharisma παλιότερου firmware... στο xda θα σου πουν για να γλύτώσεις το ψάξιμο. Edited August 10, 2011 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 εκανα και wipe cashe αλλά συνεχίζει να κολλάει στο S. βγαζει το μηνυμα failed to mount dbdata το ιδιο ακριβως τι συστηνετε ρε παιδια? Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 το ιδιο ακριβως τι συστηνετε ρε παιδια? εκανα και wipe cashe αλλά συνεχίζει να κολλάει στο S. βγαζει το μηνυμα failed to mount dbdata Sorry παιδιά ήμουν έξω. Αν και είδα ότι ο mylogic βρήκε λύση, σε περίπτωση που κάποιος ακόμα το χρειάζεται, φλασάρετε αυτό εδώ, με το odin στο pda πεδίο χωρίς τίποτα άλλο και χωρίς repartition. http://www.multiupload.com/9FVQWYP806 Aπό περιέργεια, φλασάρατε με repartition? Επίσης, ποιο firmware είχατε πριν; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_R_21 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Εκανακ και εγω την αναβαθμιση χθες σε 2.3.3 .Μου φενεται λιγο πιο γρηγορη απο την 2.2.1 αλλα οταν ανοιγω τον φακελο συλλογη με τις φωτογραφιες και μπαινω να τις δω τις φορτωνει με καθυστερηση ενω πριν οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Εκανακ και εγω την αναβαθμιση χθες σε 2.3.3 .Μου φενεται λιγο πιο γρηγορη απο την 2.2.1 αλλα οταν ανοιγω τον φακελο συλλογη με τις φωτογραφιες και μπαινω να τις δω τις φορτωνει με καθυστερηση ενω πριν οχι Έκανες wipe data μετά την αναβάθμιση; Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_R_21 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Wipe data εννοεις να τα διαγραψω ολα?Λοιπον με την 2.2.1 πρωτα εκανα επαναφορα ρυθμισεων και εβγαλα και την εξωτερικη καρτα 8gb τελειως απο το κινητο και μετα απο kies εκανα την διαδικασια που μου ελεγε και μπηκε η 2.3.3.Εκανα παλι επαναφορα ρυθμισεων και μετα εβαλα την καρτα στην οποια εχω καπου 3.5gb φωτογραφιες και πηγα να της δω απο συλλογη και σερνοτανε οταν αλλαζα απο τη μια στην αλλη ενω με 2.2.1 ηταν μια χαρα.Δεν εχω βρει ακομα λυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Wipe data εννοεις να τα διαγραψω ολα?Λοιπον με την 2.2.1 πρωτα εκανα επαναφορα ρυθμισεων και εβγαλα και την εξωτερικη καρτα 8gb τελειως απο το κινητο και μετα απο kies εκανα την διαδικασια που μου ελεγε και μπηκε η 2.3.3.Εκανα παλι επαναφορα ρυθμισεων και μετα εβαλα την καρτα στην οποια εχω καπου 3.5gb φωτογραφιες και πηγα να της δω απο συλλογη και σερνοτανε οταν αλλαζα απο τη μια στην αλλη ενω με 2.2.1 ηταν μια χαρα.Δεν εχω βρει ακομα λυση Δοκίμασε να διαγράψεις τα thumbnails των φωτογραφιών μήπως αυτό είναι το πρόβλημα. Πήγαινε sdcard-android-data και διέγραψε τον φάκελο com.cooliris.media. Έτσι διαγράφονται τα thumbs των φωτογραφιών και το σύστημα αναγκάζεται να τα επαναδημιουργήσει. Μετά κάνε ένα reboot και δες αν έχει λυθεί το πρόβλημά σου. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_R_21 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Eυχαριστω πολυ για την βοηθεια.Το εκανα δεν αλλαξε κατι.Δεω ξερω αν παιζει καποιο ρολο αλλα οι φωτογραφιες ειναι αποθηκευμενες στην εξωτερικη μνημη και οχι στην ενσωματωμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Αφού έχει βγει επίσημα 2.3.4, γιατί κάποιες χώρες έδωσαν την 2.3.3 και δεν περίμεναν να δώσουν την 2.3.4? Άργησαν που άργησαν...και δεν μιλώ μόνο για Ελλάδα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Eυχαριστω πολυ για την βοηθεια.Το εκανα δεν αλλαξε κατι.Δεω ξερω αν παιζει καποιο ρολο αλλα οι φωτογραφιες ειναι αποθηκευμενες στην εξωτερικη μνημη και οχι στην ενσωματωμενη. Όχι, κανονικά δεν έπρεπε να παίζει ρόλο. Δοκίμασε να κατεβάσεις από market την δωρεάν εφαρμογή QuickPic και δες αν κολλάει και αυτή. Αν όχι τότε είναι πρόβλημα της gallery της rom και δεν μπορεί να φτιαχτεί χωρίς modding. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Αφού έχει βγει επίσημα 2.3.4, γιατί κάποιες χώρες έδωσαν την 2.3.3 και δεν περίμεναν να δώσουν την 2.3.4? Άργησαν που άργησαν...και δεν μιλώ μόνο για Ελλάδα.. Οταν στην Ελλαδα παιρναμε 2.2 στην Αγγλια επαιρναν την 2.2.1. Ειναι προφανως θεμα της εκαστοτε αντιπροσωπειας της samsung. Πιστευω πως η JVN ειναι το τελευταιο update για το γαλαξια στη χωρα μας. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_R_21 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Το εβαλα και δουλευει μια χαρα ευχαριστω και παλι.Να ρωτησω γινεται με επισημο τροπο πχ μεσο kies να βαλω παλι την 2.2.1 portugal που ειχε το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Οταν στην Ελλαδα παιρναμε 2.2 στην Αγγλια επαιρναν την 2.2.1. Ειναι προφανως θεμα της εκαστοτε αντιπροσωπειας της samsung. Πιστευω πως η JVN ειναι το τελευταιο update για το γαλαξια στη χωρα μας. +1 Το εβαλα και δουλευει μια χαρα ευχαριστω και παλι.Να ρωτησω γινεται με επισημο τροπο πχ μεσο kies να βαλω παλι την 2.2.1 portugal που ειχε το κινητο? Με επίσημο τρόπο όχι, δεν γίνεται. Θα πρέπει να βρεις τρόπο (ψάχνεις στο xda) να ξεγελάσεις το kies ότι έχεις το προηγούμενο επίσημο firmware της πορτογαλίας πριν από την 2.2.1 (πιθανολογώ την 2.2). Παλιά γινότανε, τώρα πλέον έχω το kies στον υπολογιστή μόνο για τους drivers οπότε δεν το ξέρω. Διαφορετικά το odin είναι μονόδρομος. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_R_21 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Οποτε το ακυρωνω αυτο.Υπαρχει δοκιμασμενη επισημη rom 2.3.4 που αν εχει ελληνικα και να δουλευει απροβληματιστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Οποτε το ακυρωνω αυτο.Υπαρχει δοκιμασμενη επισημη rom 2.3.4 που αν εχει ελληνικα και να δουλευει απροβληματιστα? αμε...η JVR 2.3.4. και καπακι η 5.3 του juwe. φυσικα περναμε και τον semaphore 1.5 του stratosk ελληνικα παντου και στα sms Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Οποτε το ακυρωνω αυτο.Υπαρχει δοκιμασμενη επισημη rom 2.3.4 που αν εχει ελληνικα και να δουλευει απροβληματιστα? Αν εννοείς ελληνικό μενού, έχουν όλες. Αν εννοείς ελληνικό πληκτρολόγιο, δεν έχει καμία. Η μοναδική επίσημη 2.3.4 δόθηκε στην Αγγλία (JVQ) και έχει και αυτή τα bugs της, όπως και οι προηγούμενες leaked 2.3.4. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Αν εννοείς ελληνικό μενού, έχουν όλες. Αν εννοείς ελληνικό πληκτρολόγιο, δεν έχει καμία. Η μοναδική επίσημη 2.3.4 δόθηκε στην Αγγλία (JVQ) και έχει και αυτή τα bugs της, όπως και οι προηγούμενες leaked 2.3.4. εγω νομιζω πως στην αγγλια"βιαστηκαν".θα μπορουσε ανετα η jvr να ειναι η επισημη. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_R_21 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Eυχαριστω για τις πληροφοριες.Θα μεινω με την επισιμη 2.3.3 πορτογαλικη αφου το προβλημα μου λυθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 εγω νομιζω πως στην αγγλια"βιαστηκαν".θα μπορουσε ανετα η jvr να ειναι η επισημη. Είναι η πρώτη φορά που η αγγλική samsung βγάζει ελαττωματικό firmware. Και για μένα ούτε η JVR θα έπρεπε να είναι η επίσημη καθώς έχει και αυτή τα προβλήματά της. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts