Jump to content

Το μεγαλύτερο ψέμα από όλα. 9/11

vampyre
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επίσης, κάτι που με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, ποιός προσφέρθηκε να γίνει καμικάζι ώστε να εφαρμοσθεί το σχέδιο;

Ο επικεφαλης ηταν ο Muhammad Ata .

• Απαντήσεις 427
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ο Μπους θα οδηγούταν σε δίκη για εγκλήματα κατά του κράτους.

Δε θα τον κάλυπτε το Κογκρέσο.

Mα το κογκρέσο αγαπητέ,στο κόλπο είναι...Πάνε οι παλιές εποχές...

αφού διαθέτε τόσο αδιάσειστα στοιχεία,για ποιον λόγο δεν ενημερώνετε κάποιον τηλεοπτικό σταθμό είτε εγχώριο είτε του εξωτερικού

Για σκέψου καλύτερα αυτό που είπες...

Αν υπήρχε το παραμικρό στοιχείο που να αποδείκνυε την ανάμειξη της πολιτικής ηγεσίας των Η.Π.Α στις τρομοκρατικές ενέργειες της 11ης Σεπτεμβρίου,ο Μπους θα οδηγούταν σε δίκη για εγκλήματα κατά του κράτους.

Δε θα τον κάλυπτε το Κογκρέσο.

Προφανώς ο Αντιαμερικανισμός κάποιων έχει συμβάλλει αποφασιστικά στη διάδοση των θεωριών συνομωσίας.

Και επιτέλους αφού διαθέτε τόσο αδιάσειστα στοιχεία,για ποιον λόγο δεν ενημερώνετε κάποιον τηλεοπτικό σταθμό είτε εγχώριο είτε του εξωτερικού ;

γιατι νομιζεις πως ειναι αποφαση πολιτικων ποιος ζει και ποιος οχι?.........:rolleyes:

Mα το κογκρέσο αγαπητέ,στο κόλπο είναι...Πάνε οι παλιές εποχές...

Για σκέψου καλύτερα αυτό που είπες...

Υποθέσεις για το Κογκρέσο μπορώ να κάνω κι εγώ.

Εσύ,όμως,που το κατηγορείς είσαι εκείνος που καλείσαι να τις αποδείξεις.

Έχεις λοιπόν κάποιο στοιχείο πως το Κογκρέσο συνηγόρησε στις τρομοκρατικές επιθέσεις ;

Ναι,το σκέφτηκα.

Τώρα μήπως θα μπορούσες να απαντήσεις ;

Έχεις λοιπόν κάποιο στοιχείο πως το Κογκρέσο συνηγόρησε στις τρομοκρατικές επιθέσεις ;

Για το έγγραφο του "Νέου Αμερικανικού Αιώνα" που έχει γραφτεί απο μέλη του Κογκρέσου,ξέρεις...;;;

δειτε το 911-loose change, αξίζει πολύ! οχι για να πειστείτε για κάτι διαφορετικό, αλλά για πληροφόρηση και επιχειρηματολογία.

δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας και τα αυτιά σας...βασισμένο σε υποβαθμισμένα απόρρητα έγγραφα και ονόματα.

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπας και καταλάβουν τίποτα...

Εχθές στην ΕΤ-1,είχαν μια σειρά απο εκπληκτικά ντοκυμανταίρ για το γεγονός,με πολλά επιχειρήματα όχι βλακείες...

Τώρα αν άλλοι εκείνη την ώρα βλέπουν Παρα Πέντε...:X

Για το έγγραφο του "Νέου Αμερικανικού Αιώνα" που έχει γραφτεί απο μέλη του Κογκρέσου,ξέρεις...;;;

Όχι.

Τι ακριβώς είναι ;

Όχι.

Τι ακριβώς είναι ;

Ένα έγγραφο που μιλά για την νέα εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ στον νέο αιώνα και πως αυτές πρέπει να κυριαρχίσουν στην Μ.Ανατολή...

Για να γίνει όμως αυτό λένε,θα πάρει πολλά χρόνια...Εκτός και αν γίνει ένα νέο πλήγμα,ένα νέο Περλ Χάρμπορ...

Όποιος κατάλαβε...

Ε,μην μου πείτε τώρα ότι είναι και προφήτες...:X

Ένα έγγραφο που μιλά για την νέα εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ στον νέο αιώνα και πως αυτές πρέπει να κυριαρχίσουν στην Μ.Ανατολή...

Για να γίνει όμως αυτό λένε,θα πάρει πολλά χρόνια...Εκτός και αν γίνει ένα νέο πλήγμα,ένα νέο Περλ Χάρμπορ...

Όποιος κατάλαβε...

Δεν αποφασιζει όμως μονο η Αμερικη πως θα κυβερνησει τον Πλανητη. Εχεις την αφελεια να πιστευεις ότι ακομα και Ελληνες με πολλη δυναμη δεν εχουν παρει αποφασεις που ηταν σωστες για τη δουλεια τους και την αδελφοτητα που ανηκουν, αλλα καταδικαστικες για την Ελλάδα? Και ολος αυτος ο Αντι – Αμερικανισμος που εχει ποτισει τους Ελληνες είναι απαραδεκτος.

Εγώ κύριε μιλάω για την Αμερική τώρα...Για την Ελλάδα και τις αποφάσεις των πολιτικών τις,ανοίξτε άλλο thread.

Αν και δεν νομίζω ότι αναφέρεστε στο πρόσωπό μου,εγώ Αντιεμερικανός δεν είμαι...

αγαπητέ Denior, βρές στο Νετ και διάβασε αυτό που σου λέει ο Τασος ή κατέβασε το video Που σου είπα ποιό πριν. Δες τα πρώτα και μετά συνεχίζουμε την κουβέντα μας ποιο αναλυτικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όντως.Αυτό θα ήταν πολύ καλό.:)

Ο Denior,προφανώς δεν έχει ακούσει και δει τίποτε απ'όλα αυτά ενώ εμείς τα'χουμε "λιώσει"...:p

Λογικό είναι να του ακούγονται εξωγήινα...;)

Καληνύχτα...

Όποιος κατάλαβε...

Όπως ανέφερα και προηγουμένως,οι Η.Π.Α δεν ήταν απαραίτητο να σκοτώσουν Αμερικανούς πολίτες και να πλήξουν το κύρος της χώρας τους για να δικαιολογήσουν την εξωτερική τους πολιτική.

Προς το παρόν,τη ζημιά που τους έκανε η Αλ Κάιντα δεν την έχουν καλύψει.

Τάσο είδες το βίντεο που λέω? έχω μείνει άφωνος με πράγματα που δεν μπορούν να εξηγηθούν!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όπως ανέφερα και προηγουμένως,οι Η.Π.Α δεν ήταν απαραίτητο να σκοτώσουν Αμερικανούς πολίτες και να πλήξουν το κύρος της χώρας τους για να δικαιολογήσουν την εξωτερική τους πολιτική.

Προς το παρόν,τη ζημιά που τους έκανε η Αλ Κάιντα δεν την έχουν καλύψει.

το κάνανε στο Πέρλ Χάρμπορ....γιατί να μην ξαναγίνει...:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ποτε θα καταλαβετε πως ο λαντεν ειναι δικο τους παιδι ? ελεος δηλαδη ολα κινονται στο παρασκηνιο και ποτε στην πολιτικη

το κάνανε στο Πέρλ Χάρμπορ....γιατί να μην ξαναγίνει...:worry:

Βύθισαν τα δικά τους πλοία δηλαδή,θέτοντας σε κίνδυνο την ακεραιότητα του κράτους τους ;

Εγώ κύριε μιλάω για την Αμερική τώρα...Για την Ελλάδα και τις αποφάσεις των πολιτικών τις,ανοίξτε άλλο thread.

Αν και δεν νομίζω ότι αναφέρεστε στο πρόσωπό μου,εγώ Αντιεμερικανός δεν είμαι...

Δε διαβασες με προσοχη αυτά που εγραψα.;) Ξαναδιαβασε το. Οσο για τον Αντι – Αμερικανισμο δεν αναφερθηκα σε εσενα αλλα στο γενικο κλιμα που επικρατει εδώ στην Ελλαδα.

Βύθισαν τα δικά τους πλοία δηλαδή,θέτοντας σε κίνδυνο την ακεραιότητα του κράτους τους ;

2-3 σελίδες πρίν, αναφέρω τα στοιχεία με τα υποβαθμισμένα απόρρητα για το πως θα μπορούσε η Αμερική να μπει στον Β' Π.Π.

η πρόκληση στους Ιάπωνες για τις δήθεν ειρηνευτικές συνομιλίες και η <<τυχαία>> διάταξη πλοίων και αεροσκαφών το ένα δίπλα στο άλλο καθιστώντας τα εύκολους στόχους.Πέρασαν 60 χρόνια για να μαθευτεί αυτό. 2000 περίπου νεκροί και όλος ο στόλος του Ειρηνικού κατεστραμμένος μα με μια Αμερική που μπήκε σε πόλεμο και επί χρόνια ανόρθωσε την βιομηχανία της και την παγκόσμια κυριαρχία της, έβαλε πόδι στην Ευρώπη και την διχοτόμησε και κατάφερε να ελέγχει τους πάντες και τα πάντα.

ο Τζέφερσον είχε πεί, απο καιρό σε καιρό, το δέντρο της ελευθερίας πρέπει να ποτίζεται με αίμα πατριωτών Αμερικανών.Ο καθένας λοιπόν το λαμβάνει όπως θέλει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οσο για τον Αντι – Αμερικανισμο δεν αναφερθηκα σε εσενα αλλα στο γενικο κλιμα που επικρατει εδώ στην Ελλαδα.

Kαι πού το κακό να είσαι αντι-αμερικάνος?:wacko: Να υποθέσω οτι εσύ είσαι ή έχεις ρίζες απο αμερική...:shifty:

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Πως αλλιως θα εμπαιναν στον B' Παγκοσμιο Πολεμο ??:(

Kαι πού το κακό να είσαι αντι-αμερικάνος?:wacko: Να υποθέσω οτι εσύ είσαι ή έχεις ρίζες απο αμερική...:shifty:

Κοιτα μη βγουμε Off-Topic. Εσενα τι σου εχει κανει η Αμερικη δηλαδη?? :mad: Οι δηθεν "ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ" δε σε πειραζουν, τα "Αμερικανακια" ομως φταινε για ολα.

Πως αλλιως θα εμπαιναν στον B' Παγκοσμιο Πολεμο ??:(

Ακόμη και μία πολύ μικρότερης εμβέλειας επίθεση των Ιαπώνων θα επέφερε την είσοδο των Η.Π.Α στο πόλεμο.

Θα ήταν παράλογο για οποιαδήποτε χώρα να επιτρέψει επίτηδες την καταστροφή σχεδόν όλου του στόλου της.

Θα μπορούσαν να κηρύξουν τον πόλεμο στην Ιαπωνία ακόμα κι αν είχαν μικρότερες απώλειες.

Το μόνο σίγουρο είναι πως και για τις δύο επιθέσεις οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ γνώριζαν.Οι ΗΠΑ ήθελαν να ξεφύγουν απο το οικονομικό κραχ του '29 και μόνο η πολεμική βιομηχανία θα μπορούσε να το κάνει αυτό,αφού τα δημόσια έργα που ξεκίνησαν για την ανόρθωση της οικονομίας,δεν ήταν αρκετά.

Προσόχη!Δεν λέω πως οι κυβερνήσεις σχεδίασαν τις επιθέσεις.Λέω πως γνώριζαν αλλά δεν έκαναν τίποτα για να τις αποτρέψουν!

[sIGPIC][/sIGPIC]

...Barcelona,such a beautiful horizon

Barcelona,like a jewel in the sun

Por ti sere gaviota de tu bella mar...

my blog