ardonhs Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 στην belle ΔΕΝ υπάρχει επιλογή,αποθηκεύονται απο προεπιλογή στην καρτα μνήμης στο DCIM Αννα εχει ,οχι Belle Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Το ξανακοιτάξα σήμερα και όπως είπα και ποιο πάνω , δεν υπάρχει επιλογή στην κάμερα για το που αποθηκεύονται οι φωτογραφίες. Ας βάλει κάποιος ένα screenshot να δω που ακριβώς είναι η επιλογή.. αν και δυσκολευομαι να πιστεψω οτι δεν το βρισκεις προσπαθησα να σε βοηθησω αλλα το screensnap δεν θελει... επειδη ειναι στο οριζοντιο τις βγαζει μισες...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 (edited) αν και δυσκολευομαι να πιστεψω οτι δεν το βρισκεις προσπαθησα να σε βοηθησω αλλα το screensnap δεν θελει... επειδη ειναι στο οριζοντιο τις βγαζει μισες...:confused: Και εμένα περιέργο μου φαίνεται!Το θέμα είναι ότι σε όλα τα Nokia ακόμη και στα s60v3, s60v5 είναι παντού το ίδιο!Και στην Belle απλώς οι επιλογές που έχει στην Anna και στις προηγούμενες συσκευές αλλάζουν με "..." Είναι ακριβώς το ίδιο και είναι πάνω από την επαναφορά ρυθμίσεις κάμερας! Και επίσης πιο πρίν που αναφέρθηκε ότι στην Belle δεν υπάρχει επιλογή, γίνεται κανονικά και μπορείς να επιλέξεις και την mass storage και την κάρτα μνήμης! Edited February 27, 2012 by cocu Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Και εμένα περιέργο μου φαίνεται!Το θέμα είναι ότι σε όλα τα Nokia ακόμη και στα s60v3, s60v5 είναι παντού το ίδιο!Και στην Belle απλώς οι επιλογές που έχει στην Anna και στις προηγούμενες συσκευές αλλάζουν με "..." Είναι ακριβώς το ίδιο και είναι πάνω από την επαναφορά ρυθμίσεις κάμερας! Και επίσης πιο πρίν που αναφέρθηκε ότι στην Belle δεν υπάρχει επιλογή, γίνεται κανονικά και μπορείς να επιλέξεις και την mass storage και την κάρτα μνήμης! Καλημέρα Θα δοκιμάσω να βγάλω εγώ screenshot ,γιατί όντως είναι πολύ παράξενο! Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Και εμένα περιέργο μου φαίνεται!Το θέμα είναι ότι σε όλα τα Nokia ακόμη και στα s60v3, s60v5 είναι παντού το ίδιο!Και στην Belle απλώς οι επιλογές που έχει στην Anna και στις προηγούμενες συσκευές αλλάζουν με "..." Είναι ακριβώς το ίδιο και είναι πάνω από την επαναφορά ρυθμίσεις κάμερας! Και επίσης πιο πρίν που αναφέρθηκε ότι στην Belle δεν υπάρχει επιλογή, γίνεται κανονικά και μπορείς να επιλέξεις και την mass storage και την κάρτα μνήμης! όπα,εμένα το C6-01 με belle δεν έχει επιλογή να επιλέξεις πού αποθηκεύονται! Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Έτοιμη και για cosmote συσκευές η belle! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Έτοιμη και για cosmote συσκευές η belle! Ω μα τα χιλια αναποδα πιρουνια, εχω το πιο γρηγορο νοκια 500 ανατολικα του Μισησιππη..... Εχεις δικιο φιλαρακι επιτελους βγηκε.. μολις την εγκατεστησα..αντε να δουμε τι θα δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Καλημέρα Θα δοκιμάσω να βγάλω εγώ screenshot ,γιατί όντως είναι πολύ παράξενο! Εικονα απο τις ρυθμισεις της καμερας Δεν υπαρχει επιλογη μνημης αποθηκευσης :( Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 (edited) 1000% δεν έχεις κάρτα μνήμης μέσα στο κινητό!Ε πώς να σου δείξει αυτή την επιλογή;;Επειδή θα πέσει στα χέρια μου αργότερα ένα Nokia 500 με anna θα στο δείξω κι όλας ότι αυτό φταίει! Edited March 5, 2012 by cocu Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 όπα,εμένα το C6-01 με belle δεν έχει επιλογή να επιλέξεις πού αποθηκεύονται! Επιβεβαιώνω κι εγώ. Με την Anna είχα αυτή την επιλογή και με την Belle όχι. Φυσικά έχω κάρτα μνήμης μέσα. Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 (edited) Επιβεβαιώνω κι εγώ. Με την Anna είχα αυτή την επιλογή και με την Belle όχι. Φυσικά έχω κάρτα μνήμης μέσα. Έχεις Nokia 500;;;; Λοιπόν Nokia 500 με anna και χωρίς κάρτα μνήμης! H επιλογή απουσιάζει http://img268.imageshack.us/img268/350/1999hd.jpg Nokia 500 με anna και με κάρτα μνήμης http://img11.imageshack.us/img11/705/2000ps.jpg Nokia 500 Με Belle! Η επιλογή υπάρχει κανονικά http://img580.imageshack.us/img580/5484/2001i.jpg Edited March 5, 2012 by cocu Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Και στο δικό μου 500 με belle εμφανίζεται κανονικά η επιλογή για το που θα αποθηκεύονται οι φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Οντως εχετε δικιο! Ουτε που μου περασε απο το μυαλο :O Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Το C6-01 έχω και δεν υπάρχει καθόλου αυτή η επιλογή. Μπορεί να είναι θέμα της συσκευής... Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 (edited) Το C6-01 έχω και δεν υπάρχει καθόλου αυτή η επιλογή. Μπορεί να είναι θέμα της συσκευής...εμας δεν έχει εδωτερική μνήμη,αν δεν έχεις καρτα μνήμης τ αποθηκεύει στην ROM (C: ) αλλιώς στην καρτα μνήμης.δεν επιλέγεις. Το Νοκια 500 έχει εσωτερική 2GB και γι αυτό αν έχεις καρτα μνήμης μπορείς να επιλέξεις αναμεσα στην εσωτερική ή στην κάρτα Edited March 6, 2012 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Για να γινει αναβαθμιση το Νοκια 500 πρεπει να γινει μονο μεσω pc? Εχω ενα παραεισαγωγης και θελω να το αναβαθμισω σε belle, μεσω wifi για λογους ελληνικων, και οταν κοιταω για updates απο την αναβαθμιση λογισμικου, που εχει μεσα στα εργαλεια του κινητου, βγαζει ενα update για νοκια 500 αλλα δεν το κατεβαζει μεσω wifi για να το περασει και δινει απλα οδηγιες για αναβαθμιση μεσω pc... Υπαρχει τετοιο θεμα? Για flashαρισμα γινεται μονο μεσω phoenix? Επειδη δεν εχω ασχοληθει καθολου το λεω, αφου για το 5800 που ειχα καποτε χρησιμοποιουσα το Jaf για να περασω CFW... Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Για να γινει αναβαθμιση το Νοκια 500 πρεπει να γινει μονο μεσω pc? Εχω ενα παραεισαγωγης και θελω να το αναβαθμισω σε belle, μεσω wifi για λογους ελληνικων, και οταν κοιταω για updates απο την αναβαθμιση λογισμικου, που εχει μεσα στα εργαλεια του κινητου, βγαζει ενα update για νοκια 500 αλλα δεν το κατεβαζει μεσω wifi για να το περασει και δινει απλα οδηγιες για αναβαθμιση μεσω pc... Υπαρχει τετοιο θεμα? Για flashαρισμα γινεται μονο μεσω phoenix? Επειδη δεν εχω ασχοληθει καθολου το λεω, αφου για το 5800 που ειχα καποτε χρησιμοποιουσα το Jaf για να περασω CFW...ή μεσω pc-suite που αν είναι παραεισαγωγής χάνεις τα ελληνικα,ή με phoenix φλασαροντας το ελληνικό firmware Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 εμας δεν έχει εδωτερική μνήμη,αν δεν έχεις καρτα μνήμης τ αποθηκεύει στην ROM (C:) αλλιώς στην καρτα μνήμης.δεν επιλέγεις. Το Νοκια 500 έχει εσωτερική 2GB και γι αυτό αν έχεις καρτα μνήμης μπορείς να επιλέξεις αναμεσα στην εσωτερική ή στην κάρτα Έτσι εξηγείται τότε. Οπότε δεν αποτελεί πρόβλημα. Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 εχει χρησιμοποιησει κανεις το skype με αυτη τη συσκευη; επισης, η οθόνη φαινεται κάτω από τον ήλιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 εχει χρησιμοποιησει κανεις το skype με αυτη τη συσκευη; επισης, η οθόνη φαινεται κάτω από τον ήλιο;αν θες η οθόνη να φαίνεται καλά στον ήλιο πάρε το C6-01 που χει amoled (κι είναι πάρα πολύ καλύτερο σαν συσκευή,με την κανονική belle,και μικρή διαφορά στην τιμή) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmmps Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 υπαρχει καποιο προγραμμα για το nokia 500 για web radio η web tv ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 υπαρχει καποιο προγραμμα για το nokia 500 για web radio η web tv ? web radio έχει της nokia,web tv υπάρχουν διάφορα όπως το SPB TV Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosantkar Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Παίδες εχω το εξής πρόβλημα... Μόλις εγκατεστησα την Belle και δεν μπορει αν συνδεθει ο browser πουθενα παρολο που υπάρχει σταθερη σύνδεση στο ιντερνετ μεσω wifi. Μου βγαζει "ελενξε τις ρυθμίσεις συνδεσιμοτητας" και ολα ειναι οκ ... Δεν μπορω να καταλαβω τι παίζει ακριβώς. :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Παίδες εχω το εξής πρόβλημα... Μόλις εγκατεστησα την Belle και δεν μπορει αν συνδεθει ο browser πουθενα παρολο που υπάρχει σταθερη σύνδεση στο ιντερνετ μεσω wifi. Μου βγαζει "ελενξε τις ρυθμίσεις συνδεσιμοτητας" και ολα ειναι οκ ... Δεν μπορω να καταλαβω τι παίζει ακριβώς. :/ πηγαινε στις ρυθμίσεις του browser κι ελεγξε την προεπιλιγμένη σύνδεση,να λέει «ερώτηση αν χρειάζεται» Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosantkar Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 πηγαινε στις ρυθμίσεις του browser κι ελεγξε την προεπιλιγμένη σύνδεση,να λέει «ερώτηση αν χρειάζεται» Παλι το ιδιο μου κανει φιλε μου :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts