gerstavros2 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Γειά σας, Εχει ασχοληθεί κανείς με το θέμα Wi-Fi hotspot για το Nokia 500; Κάπου διάβασα για την εφαρμογή Joikuspot. Την έχει εγκαταστήσει κανείς; ναι. κατεβασε την δωρεάν έκδοση απ το store και δοκίμασέ την. δουλεύει άψογα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drT Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 ΟΚ. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Έχει ασχοληθεί κανένας με CFW για αυτή τη συσκευή; Την έχει η κοπέλα μου και σκεφτόμουν να κάναμε μια αλλαγη για την επιτάχυνση που θα προσφέρει η νεα rom. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 γεια σας και απο εμενα. λογο του οτι απεκτησα ενα 808 και ειμαι ευχαριστημενος με το λειτουργικο του ελεγα να διαθεσω 150-170 € για να παρω ενα νοκια και στην γυναικα μου και αποφασισα για το 500 λογω και των ιντσων της οθονης. πως θα το αξιολογουσε ενας κατοχος του? ποια νομιζεται οτι ειναι τα σημεια που υστερει αλλα και υπερτερει σε αυτη την κατηγορια τιμης απο αλλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 γεια σας και απο εμενα. λογο του οτι απεκτησα ενα 808 και ειμαι ευχαριστημενος με το λειτουργικο του ελεγα να διαθεσω 150-170 € για να παρω ενα νοκια και στην γυναικα μου και αποφασισα για το 500 λογω και των ιντσων της οθονης. πως θα το αξιολογουσε ενας κατοχος του? ποια νομιζεται οτι ειναι τα σημεια που υστερει αλλα και υπερτερει σε αυτη την κατηγορια τιμης απο αλλα? δεν θα στο πρότεινα. Καλύτερα ένα C6-01 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 (edited) εισαι παθων?τι δεν παει καλα με το κινητο? εισαι παθων?τι δεν παει καλα με το κινητο? και μεχρι 150-170 € βαζω οριο! Edited January 5, 2013 by stendor Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Κοίταξε και το nokia 603 το οποίο είναι ένα επίπεδο πιο πάνω.Το 500 το έχει ένας φίλος μου και είναι καλό κινητό αλλά επειδή έχω το 603 και έχω δοκιμάσει και τα 2 θα σου προτείνω το 603. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 εισαι παθων?τι δεν παει καλα με το κινητο? και μεχρι 150-170 € βαζω οριο!αν είναι δυνατόν, η τιμή του C6 έχει παραμείνει ιδια εδώ κι ένα χρόνο, νόμιζα θα χε πέσει:lol: το 500 είναι σαν εγκαταλελλιμένο απ τη nokia, και το store βγάζει τις περισσότερες εφαρμογές ασύμβατες ενώ πολλές τρέχουν κανονικά. Κοίταξε και το nokia 603 το οποίο είναι ένα επίπεδο πιο πάνω.Το 500 το έχει ένας φίλος μου και είναι καλό κινητό αλλά επειδή έχω το 603 και έχω δοκιμάσει και τα 2 θα σου προτείνω το 603. κι εγώ προτείνω το 603, που χει και τις τελευταίες αναβαθμίσεις του symbian Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 δεν ξερω αν ειναι κριτηριο αλλα δεν νομιζω ποτε να κανει κατι απο το θεμα των εφαρμογων η των αναβαθμισεων αντε να πεξει κανα angry biirds τιποτα αλλο. γιατι το αλλο θεμα ειανι οτι θελουμε να το παρουμε απο γερμανο η cosmote για να παρουμε μια πολυ καλη προσφορα με διπλασιασμο χρονου ομιλιας το μονο αλλο που βρησκω ειναι το galaxy ace Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 ούτε το angry birds δεν βγάζει συμβατό στο store, δεν ξέρω αν έχει διορθωθεί αυτό πλέον. Σαν συσκευή είναι καλύτερο πάντως το 603, και λογικά θα το βρεις και στο γερμανό Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Παίζουν και το κανονικό το angry birds,rio, και το seasons στο 500 και το fruit ninja!Πάντως και εγώ για κινητό θα σου πρότεινα το 603! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 (edited) λετε να τις παρω το 610? δεν εχει το 603 που λετε . και αν της φανει μεγαλο τησ φανηκε. πιστευω οτι το λουμια 610 θα ειναι το καλυτερο απο αυτα που συζηταμε!ολοι μου λετε οχι το 500!!! 20 €ιναι η διαφορακαι αυτο δεν εχω αλλες επιλογες HTC DESIRE C Edited January 6, 2013 by koloko προσθεση κινητου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 λετε να τις παρω το 610? δεν εχει το 603 που λετε . και αν της φανει μεγαλο τησ φανηκε. πιστευω οτι το λουμια 610 θα ειναι το καλυτερο απο αυτα που συζηταμε!ολοι μου λετε οχι το 500!!! 20 €ιναι η διαφορα Αν και δεν είναι θέμα εδώ για συγκρίσεις, ναι το 610 είναι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 να εισαι καλα βομβιστη!! αυτο λεω να παρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros1960 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 καλημερα σε ολους...αγορασα το νοκια 500 και δεν εχει ελληνικο μενου...υπαρχει καπου να το κατεβασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 9, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο forum. :) Ρίξε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό: Εισαγωγή Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευών με Symbian^3 Υπάρχει βέβαια και η επιλογή να απευθυνθείς σε κάποιο επίσημο service, αν πιστεύεις ότι θα δυσκολευτείς με την όλη διαδικασία, με χρέωση περίπου 15 ευρώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros1960 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 σ ευχαριστω πολυ...μπαινω να δω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 9, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Να υποθέσω ότι στις ρυθμίσεις έχεις τσεκάρει και δεν έχει Ελληνική γλώσσα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros1960 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 ναι δεν εχει ελληνικο μενου...το αγορασα μεσω ιντερνετ και μαλλον ειναι παραεισαγωγη...εκτος αντιπροσωπιας...μπηκα το μεσημερι στη συζητηση που μου υπεδειξες...τα λινκ με τις αναλυτικες οδηγιες δεν λειτουργουν...φοβαμαι μηπως δεν μπορεσω μετα να κανω αναβαθμιση λογισμικου χωρις τη σουιτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sierra2002gr Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 σύντομα θα έχω στα χέρια μου το εν λόγω μοντέλο ( nokia 500) .Στα specs του σχετικα με το Positioning GPS βλέπω άλλωτε οτι έχει σκέτο Gps και άλλωτε οτι έχει μόνο A-Gps. τι ισχύει τελικά? θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 σύντομα θα έχω στα χέρια μου το εν λόγω μοντέλο ( nokia 500) .Στα specs του σχετικα με το Positioning GPS βλέπω άλλωτε οτι έχει σκέτο Gps και άλλωτε οτι έχει μόνο A-Gps. τι ισχύει τελικά? θενκς έχει φυσικά GPS, με υποβοήθηση A-GPS. A-Gps χωρίς GPS δεν γίνεται Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 14, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 GPS, A-GPS, OVI Maps και η πρώτη χρήση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 ρε παιδια τι παταω για να το επαναφερω στις εργοστασιακες του ρυθμησεις ; προσπαθω να το παω απο τις ρυθμησεις αλλα μου λεει οτι καπου ειναι συνδεμενο ενω τελικα δεν ειναι.. Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Symbian^3 Hardware FAQ - Eπανεκκίνηση, soft & hard reset στη συσκευή μας με λειτουργικό Symbian Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Symbian^3 Hardware FAQ - Eπανεκκίνηση, soft & hard reset στη συσκευή μας με λειτουργικό Symbian ευχαριστω πολυ και συγνωμη επειδη εχει ολοκληρο οδηγο και δεν το ειδα.. απλα ειναι πολυ δυσκολη η μεταβαση απο 6210 σε Νοκια 500 Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts