androu Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 wifi gps ολα αυτά δουλεύουν οκ;; επειδή σκεφτομαι να την βάλω ... Τώρα έχω cyanogen 7 και το σήμα του wifi δεν πάει καλά... btw τα υπόλοιπα zip που έχει κάτι για ime dialer κτλπ ... τα βάζω έξτρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Συνοπτικά για τις τελευταίες GSF: Στη beta 24 είχε πρόβλημα που δεν έμπαινε σε sleep mode Στη beta 25 δεν δουλευε το tethering (usb και wifi) Στη beta 26 έχει πρόβλημα στην αυτόματη επανασύνδεση του bluetooth Στη beta 27 κολλάει το led αναμένο πράσινο στο κουμπί back. Δεν ξέρω αλλά τα update τις GSF παίζουν με τα νεύρα μας. Όποιος δεν θέλει να αλλάζει συχνά rom ας βάλει την beta 14 ή την beta 24 και από πάνω τον καινούργιο kernel που διορθώνει το πρόβλημα του sleep mode στην 24 και δίνει δυνατότητα overclocking στην 14. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 μπορει καποιος να δωσει λινκ flashable του kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 μπορει καποιος να δωσει λινκ flashable του kernel? http://android.modaco.com/topic/346108-blade-kernel-2635-for-leak-version/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Συνοπτικά για τις τελευταίες GSF: Στη beta 24 είχε πρόβλημα που δεν έμπαινε σε sleep mode Στη beta 25 δεν δουλευε το tethering (usb και wifi) Στη beta 26 έχει πρόβλημα στην αυτόματη επανασύνδεση του bluetooth Στη beta 27 κολλάει το led αναμένο πράσινο στο κουμπί back. Δεν ξέρω αλλά τα update τις GSF παίζουν με τα νεύρα μας. Όποιος δεν θέλει να αλλάζει συχνά rom ας βάλει την beta 14 ή την beta 24 και από πάνω τον καινούργιο kernel που διορθώνει το πρόβλημα του sleep mode στην 24 και δίνει δυνατότητα overclocking στην 14. Τελικά σαν την 14 δεν υπάρχει. Εγώ έχω μείνει σταθερός εκεί, δεν έχω όρεξη να ξοδεύω όλες ολόκληρες για να βάζω κάτι καινούριο που τελικά αποδεικνύεται ατελές. Με βλέπω να μένω στην 14 μέχρι να βγει κάτι καλό. Με την CyanogenMod με τον kernel της GSF έχουμε κανένα νέο? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Τελικά σαν την 14 δεν υπάρχει. Εγώ έχω μείνει σταθερός εκεί, δεν έχω όρεξη να ξοδεύω όλες ολόκληρες για να βάζω κάτι καινούριο που τελικά αποδεικνύεται ατελές. Με βλέπω να μένω στην 14 μέχρι να βγει κάτι καλό. Με την CyanogenMod με τον kernel της GSF έχουμε κανένα νέο? Κάτι παράξενο. Ξαναπέρασα την b27 με wipe και φλασάρισα τον kernel παραπάνω (thx για το Link kadi). Παρατηρώ ότι δεν έχω πλέον πρόβλημα με το πράσσινο led. Μήπως τελικά η 27 δεν έχει το σωστό Kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Κάτι παράξενο. Μήπως τελικά η 27 δεν έχει το σωστό Kernel? Αυτό πες το στον Wbaw....αν σου βαστάει:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeTaXaS4 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 sorry ρε παιδιά , αλλά πειράζει που δεν έχω καταφέρει ακόμα να εγκαταστήσω την Ginger Stir Fry Beta 27 ? κάνω όπως λέει αλλά ο συνδυασμός home vol+ σε εμένα δεν πιάνει.. όποιος μπορεί να πει κάτι να βοηθήσει , κάποιο hint οτιδήποτε να δοκιμάσω θα είμαι ευγνώμων.. n00b @ android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Ενώ είμαι πολύ καιρό με την B14, την ROM που θα κρατήσω forever στο κινητό μου καθώς είμαι υπερευχαριστημένος, αντιμετωπίζω ένα και μοναδικό πρόβλημα... ΔΕΝ φορτίζει από τον φορτιστή του αυτοκινήτου. Ενώ δείχνει ότι φορτίζει και ενώ δεν πέφτει η μπαταρία, δεν φορτίζει αλλά ούτε και ανεβαίνει ..... Συμβαίνει σε κανέναν αλλον αυτό ? Ευχαριστώ Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Ενώ είμαι πολύ καιρό με την B14, την ROM που θα κρατήσω forever στο κινητό μου καθώς είμαι υπερευχαριστημένος, αντιμετωπίζω ένα και μοναδικό πρόβλημα... ΔΕΝ φορτίζει από τον φορτιστή του αυτοκινήτου. Ενώ δείχνει ότι φορτίζει και ενώ δεν πέφτει η μπαταρία, δεν φορτίζει αλλά ούτε και ανεβαίνει ..... Συμβαίνει σε κανέναν αλλον αυτό ? Ευχαριστώ Πόσα mA βγάζει ο φορτιστής. Μήπως είναι πολύ μικρός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 πάντως προς ενημέρωσή σας, αυτή τη φορά είχα αποφασίσει να κάνω full wipe για να περάσω την Β27. το κλασσικό ότι κατα την πρωτη εκκίνηση περιμένεις 4-5 λεπτά μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. απλά να παρατηρήσω μηπως τυχον συμβει και σε κάποιον άλλον, ότι για να περάσουν ολα τα addons (no cpu frills, χάρτες, market κλπ) χρειάστηκε να κάνω και 2η εγκατάσταση μέσω clockworkmod 5.0.2.0 , το ίδιο zip αρχείο. Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 την beta 14 που μπορώ να την βρώ ;; είναι και αυτή 2.3.4 leaked ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 την beta 14 που μπορώ να την βρώ ;; είναι και αυτή 2.3.4 leaked ? https://content.wuala.com/contents/leonkand/Sharing%20files/gsf-blade-b14.zip?key=Mr4Syf1hvR6h&dl=1 μετά το φλασάρισμα της φλάσαρε καπάκι και τον καινούργιο kernel --> http://www.multiupload.com/WDVA95YFVL Ναι είναι 2.3.4 leaked Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 και αυτόν απο το clockwork τον βάζω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 και αυτόν απο το clockwork τον βάζω; Αν εννοείς το kernel, ναι τον φλασάρεις από το clockworkmod αμέσως μετά που θα φλασάρεις την 14. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 μετά εφοσον εχω το backup της stock δεν θα υπάρχει πρόβλημα αν θέλω να επιστρέψω στην παλιά ε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 μετά εφοσον εχω το backup της stock δεν θα υπάρχει πρόβλημα αν θέλω να επιστρέψω στην παλιά ε ευχαριστώ Αν έχεις πάρει backup την stock από clockworkmod ,όχι δεν θα χεις πρόβλημα να ξαναγυρίσεις στην stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 τα google apps τα βάζω έξτρα, το market απο που το βάζω; απο τα zte apps (το ζιπ που υπάρχει στο Modaco) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 τα google apps τα βάζω έξτρα, το market απο που το βάζω; απο τα zte apps (το ζιπ που υπάρχει στο Modaco) ? Είναι μέσα στην GSF αυτά δεν χρειάζεται να τα βάλεις extra. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Λοιπόν παιδιά σκέφτομαι να δοκιμάσω τη δυνατότητα a2sd για την εγκατάσταση των εφαρμογών μου. Είμαι με GSF b14 και έχω καμιά 150αριά εφαρμογές που τρέχουν από το fat32 partition. Αφού δημιουργήσω ένα ext2 partition στην κάρτα SD, ποια είναι τα βήματα που πρέπει να κάνω για να μεταφερθούν οι εφαρμογές χρήστη από το fat32 στο ext2 partition. Γίνεται αυτό που λέω αυτόματα χωρίς να τα ξαναεγκαθιστώ όλα?. Αξίζει αυτή η αλλαγή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Λοιπόν παιδιά σκέφτομαι να δοκιμάσω τη δυνατότητα a2sd για την εγκατάσταση των εφαρμογών μου. Είμαι με GSF b14 και έχω καμιά 150αριά εφαρμογές που τρέχουν από το fat32 partition. Αφού δημιουργήσω ένα ext2 partition στην κάρτα SD, ποια είναι τα βήματα που πρέπει να κάνω για να μεταφερθούν οι εφαρμογές χρήστη από το fat32 στο ext2 partition. Γίνεται αυτό που λέω αυτόματα χωρίς να τα ξαναεγκαθιστώ όλα?. Αξίζει αυτή η αλλαγή? Αξίζει πάρα πολύ. Το ext2 partition θα αναγνωρίζεται από το σύστημα ως εσωτερική μνήμη. Άρα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις για μια εφαρμογή να μην είναι moved to sd αλλά να αποθηκεύεται στην εσωτερική μνήμη. Έτσι το σύστημα θα την μεταφέρει αυτόματα στο ext2 partition. Εγώ μετέφερα και τα application data εκεί γιατί στην εσωτερική δεν χωρούσαν με τπτ. Στην εσωτερική άφησα μόνο το dalvik cache. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Αξίζει πάρα πολύ. Το ext2 partition θα αναγνωρίζεται από το σύστημα ως εσωτερική μνήμη. Άρα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις για μια εφαρμογή να μην είναι moved to sd αλλά να αποθηκεύεται στην εσωτερική μνήμη. Έτσι το σύστημα θα την μεταφέρει αυτόματα στο ext2 partition. Εγώ μετέφερα και τα application data εκεί γιατί στην εσωτερική δεν χωρούσαν με τπτ. Στην εσωτερική άφησα μόνο το dalvik cache. Εγώ δηλαδή που μέχρι τώρα τα είχα μετακινήσει στην SD (fat32) πρέπει αφου κάνω ext2 partition να πάω και μία μία να πατάω να μετακινηθεί στην "εσωτερική μνήμη" δηλαδή στο ext2 partition? Πιο αυτόματα δεν γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Εγώ δηλαδή που μέχρι τώρα τα είχα μετακινήσει στην SD (fat32) πρέπει αφου κάνω ext2 partition να πάω και μία μία να πατάω να μετακινηθεί στην "εσωτερική μνήμη" δηλαδή στο ext2 partition? Πιο αυτόματα δεν γίνεται? Ίσως να γίνεται, εγώ πάντως το έκανα με τον τροπο που σου είπα. Ίσως υπάρχουν εφαρμογές για μαζική μεταφορά αλλά δεν ξέρω κάποια, αν ξέρει κάποιος ας μας πει. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Ίσως να γίνεται, εγώ πάντως το έκανα με τον τροπο που σου είπα. Ίσως υπάρχουν εφαρμογές για μαζική μεταφορά αλλά δεν ξέρω κάποια, αν ξέρει κάποιος ας μας πει. Εντάξει, έγινε επιτυχώς η μεταφορά των εφαρμογών μου στην SD-EXT, χρησιμοποιόντας το Titanium backup για την μαζική μεταφορά τους από την SD στην "internal" . Μετέφερα και την dalvik cache στο ext2 partition και κέρδισα καμιά 100mb ακόμα. Πολύ καλή εντύπωση μου έκανε ο χρόνος φόρτωσης των εφαρμογών κατά την επανεκκίνηση. Πριν περνούσαν αρκετά λεπτά μέχρι να φορτωθούν όλες οι εφαρμογές από το fat32 partition και να σταθεροποιηθούν οι λειτουργίες του τηλεφώνου. Τώρα με το που τελειώσει το bootanimation, σε πολύ λίγα δεύτερα έχουν φορτωθεί όλες οι εφαρμογές. Όλα καλά λοιπόν.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Εντάξει, έγινε επιτυχώς η μεταφορά των εφαρμογών μου στην SD-EXT, χρησιμοποιόντας το Titanium backup για την μαζική μεταφορά τους από την SD στην "internal" . Μετέφερα και την dalvik cache στο ext2 partition και κέρδισα καμιά 100mb ακόμα. Πολύ καλή εντύπωση μου έκανε ο χρόνος φόρτωσης των εφαρμογών κατά την επανεκκίνηση. Πριν περνούσαν αρκετά λεπτά μέχρι να φορτωθούν όλες οι εφαρμογές από το fat32 partition και να σταθεροποιηθούν οι λειτουργίες του τηλεφώνου. Τώρα με το που τελειώσει το bootanimation, σε πολύ λίγα δεύτερα έχουν φορτωθεί όλες οι εφαρμογές. Όλα καλά λοιπόν.:D Και γιατί προτίμησες να μεταφέρεις το dalvik και όχι τα data? Το dalvik δεν είναι πιο σημαντικό στην ταχύτητα του συστήματος? Εγώ αρχικά τα είχα όλα στο ext2 partition αλλά επειδή έτσι πήγαιναν χαμένα τα 300mb της internal memory του κινητό επανέφερα το dalvik και αύξησα έτσι λίγο και την ταχύτητα νομίζω. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts