Jump to content

[ROM] Ginger Stir Fry / Blue Ginger for ZTE BLADE

kogos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά βλέπω και άλλους στο Modaco με πρόβλημα BT στην v26. Μόλις έβαλα πάλι την v25 συνδέθηκε αμέσως με το αυτοκίνητό μου.

• Απαντήσεις 645
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά βλέπω και άλλους στο Modaco με πρόβλημα BT στην v26. Μόλις έβαλα πάλι την v25 συνδέθηκε αμέσως με το αυτοκίνητό μου.

H beta 25 έχει πρόβλημα με το tethering. Για μένα αν έχεις πρόβλημα με την 26 και θες tethering μπορείς να δοκιμάσεις την 24 φλασάροντας όμως και τον kernel του brutslam από την έκδοση 2.4.3 και πάνω που διορθώνει το πρόβλημα του deep sleep στην 24.

Τώρα αν δεν θες tethering μείνε εκεί που είσαι.

Υπάρχει κάποιος οδηγός για GEN1;

Πρέπει να το μετατρέψω σε GEN2 για να την βάλω ή έχει κάποιο converter όπως η CM7;

Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ

Υπάρχει κάποιος οδηγός για GEN1;

Πρέπει να το μετατρέψω σε GEN2 για να την βάλω ή έχει κάποιο converter όπως η CM7;

Από την beta 24 και μετά η GSF είναι για GEN1 και GEN2 οπότε δεν χρειάζεται converter. Βάλε την τελευταία beta 26 και δεν θα 'χεις πρόβλημα. Αναγνωρίζει τι GEN είναι η συσκευή και εγκαθιστά τα ανάλογα "πακέτα".

Από την beta 24 και μετά η GSF είναι για GEN1 και GEN2 οπότε δεν χρειάζεται converter. Βάλε την τελευταία beta 26 και δεν θα 'χεις πρόβλημα. Αναγνωρίζει τι GEN είναι η συσκευή και εγκαθιστά τα ανάλογα "πακέτα".

ευχαριστώ πολύ. Δεν την παλεύω άλλο με τα bug

Edit: Mόλις πέρασα την 26. Αρκετές διαφορές από την CM7. Δεν βρήκα την δυνατότητα να έχω ποσοστό στην μπαταρία.

Επίσης είχα δει μια φώτο από gdf που τα settings ήταν χρωματιστά. Ενώ στην δικιά μου είναι μονόχρωμα όπως οι άλλες

Edited by dantekavala

ευχαριστώ πολύ. Δεν την παλεύω άλλο με τα bug

Edit: Mόλις πέρασα την 26. Αρκετές διαφορές από την CM7. Δεν βρήκα την δυνατότητα να έχω ποσοστό στην μπαταρία.

Επίσης είχα δει μια φώτο από gdf που τα settings ήταν χρωματιστά. Ενώ στην δικιά μου είναι μονόχρωμα όπως οι άλλες

Για να έχεις τέτοιες οπτικές διαφορές θα πρέπει να φλασάρεις κάποιο ανάλογο theme. Αν ψάξεις στο modaco θα βρεις πολλά από αυτά. Εγώ με ένα μικρό search που έκανα βρήκα αυτό και αυτό.

Κάνουν για την b26. Για να τα περάσεις μπαίνεις στο clockwork , κάνεις wipe cache και wipe dalvik cache και μετά φλασάρεις κατα το γνωστά.

αν θες να το κάνεις όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα πρέπει να flashάρεις αυτό το modified settings.apk

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=22029&stc=1&d=1316716781

Μπορείς ακόμα να το κάνεις και όπως η παρακάτω εικόνα αλλά δεν έχω πρόχειρο το αρχείο... αν προτιμάς το παρακάτω, πες μου να ψάξω στον εξωτερικό δίσκο μου.

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=22030&stc=1&d=1316716781

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Σε μενα που φοραει την 26 το ραδιο παιζει για 2-3 δευτερολεπτα και μετα ... γιοκ. Γιατι;

Eπισης δεν "κλειδωνει" το GPS......

Αν περάσω ένα από αυτά θα πηγαίνει πιο αργά το κινητό; Θα κολλάει καθόλου;

Υ.Γ. επιτέλους επέστρεψε η μπαταρία. Στην CM7 μέσα σε ένα βράδι standby έπεφτε 40%. Τώρα το έχω 5 ώρες και έπεσε 1% μόνο

αν εννοείς για τα themes/circle mods ή για το coloured settings, όχι, ούτε η μπαταρία θα μειωθεί ούτε θα κολλάει

αν εννοείς για τα themes/circle mods ή για το coloured settings, όχι, ούτε η μπαταρία θα μειωθεί ούτε θα κολλάει

Φίλε kogos είχα ξανακάνει πριν από 2 , 3 σελίδες post μία παρατήρηση αλλά πέρασε απαρατήρητη στο forum.

2 παρατηρήσεις για τις τελευταίες GSF beta:

............

2. Συνηθίζω πριν φλασάρω κάποια νέα beta να αντικαθιστώ το framework.res.apk και το systemUI.apk με αυτά που έχω σε ένα zip από το UOT Kitchen που είχα φτιάξει χρησιμοποιώντας το framework και το systemUI από την beta 15 που είχε και το CRT animation. Την διαδικασία αυτή δεν την ακολούθησα στην beta 24. Φλασάροντας λοιπόν την 24 και μετά από ένα reboot παρατήρησα μια εμφανής καθυστέρηση στην απόκριση στην κίνηση του δάχτυλου για την εναλλαγή στις homescreens στον Launcher pro. Ο Go launcher δεν είχε τέτοιο πρόβλημα. Ξανάκανα μία επανεκκίνηση μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα αλλά απογοήτευση. Κάποια στιγμή είπα να βάλω το theme από το UOT kitchen για να δω αν θα το πάρει κανονικά και ως δια μαγείας ο Launcher pro ήταν "σπίρτο". Υποθέτω ότι το ίδιο θα συνέβαινε και με άλλες beta αλλά λόγω της διαδικασίας που ακολουθούσα όπως περιέγραψα στην αρχή δεν εμφανιζόταν το πρόβλημα. Υπάρχει καμία εξήγηση γι'αυτό?

Αυτά.....προς το παρόν:D

Έχω δοκιμάσει να ξαναφτιάξω theme στο uot με το framework από την beta15 όμως ότι κι αν έχω δοκιμάσει, την αίσθηση που έχω στον Launcher Pro με αυτό το συγκεκριμένο παλιότερο framework δεν μπορώ να την βρώ. Που μπορεί να οφείλεται αυτή η διαφορά. Και γω δεν το βλέπω λογικό αλλά τα μάτια μου δεν με ξεγελάνε :rolleyes:

οι αλλαγές που έχουν γίνει στο framework από την b15 μέχρι την b19 (αν θυμάμαι καλά) είναι πολλές... τώρα, τι μπορεί να το προκαλεί αυτό το lag που αναφέρεις δεν μπορώ να ξέρω, και δεν έχει αναφερθεί και από άλλους να σου πω την αλήθεια... Για να βρούμε τι κάνει τον launcher pro και λαγκάρει θα πάρει αρκετό χρόνο, που δυστυχώς δεν νομίζω να διαθέσει κανείς.

Με λίγα λόγια... δεν έχω ιδέα:wacko:

edit: το σαββατοκύριακο θα προσπαθήσω να αναπαραγάγω αυτό που έκανες κι εσύ, για να δω το lag που αναφέρεις, και θα ψάξω με decompile / modify / recompile του τελευταίου framework μπας και διορθώνεται τίποτα... Κυριακή ελπίζω να έχω νέα.

Edited by kogos

οι αλλαγές που έχουν γίνει στο framework από την b15 μέχρι την b19 (αν θυμάμαι καλά) είναι πολλές... τώρα, τι μπορεί να το προκαλεί αυτό το lag που αναφέρεις δεν μπορώ να ξέρω, και δεν έχει αναφερθεί και από άλλους να σου πω την αλήθεια... Για να βρούμε τι κάνει τον launcher pro και λαγκάρει θα πάρει αρκετό χρόνο, που δυστυχώς δεν νομίζω να διαθέσει κανείς.

Με λίγα λόγια... δεν έχω ιδέα:wacko:

edit: το σαββατοκύριακο θα προσπαθήσω να αναπαραγάγω αυτό που έκανες κι εσύ, για να δω το lag που αναφέρεις, και θα ψάξω με decompile / modify / recompile του τελευταίου framework μπας και διορθώνεται τίποτα... Κυριακή ελπίζω να έχω νέα.

Είπα να ανεβάσω ένα βιντεάκι που να φαίνεται το πρόβλημα, καθώς και δύο link με τα αντίστοιχα framework.

Και γω ξαναπροσπάθησα να φτιάξω theme στο UOT χρησιμοποιόντας το framework της b15 αλλά το αποτέλεσμα ήταν και πάλι lagάρισμα στον LauncherPro.

No Lag framework

Lag framework

Edited by kandilak

Ειπα και εγω να φυγω απο την SS και να πω στην εν λογω....τι το θελα???? την βρισκω πολυ πολυ χειροτερη....αργη και τρωει πολυ μνημη...δεν δουλευει το move2sd enabler και τρεις φορες αφου το ειχα κλεισει μου εσβησε ολα τα εικονιδια που ειχα στον launcher pro και τα ξαναπερασα. Εν ολιγις να την βρασω την gingerbread....πισω στην πολυ καλη και σταθερη SS

όλες οι gingerbread τρώνε παραπάνω ram, επίσημες ή ανεπίσημες... χωρίς αυτό να τις κάνει πιο αργές, ίσα ίσα.

move2sd enabler δεν θα σου δουλέψει σωστά, αλλά υπάρχει a2sd με υποστήριξη ext4 μάλιστα στις τελευταίες beta.

Το πρόβλημά σου με τον launcher pro δεν έχει να κάνει με τις gingerbread

Mπορει να ανεβασει καποιος ενα link για green-batterycircle για την b26/b27 γιατι δε μου επιτρεπεται απο το site της Modaco?

Mπορει να ανεβασει καποιος ενα link για green-batterycircle για την b26/b27 γιατι δε μου επιτρεπεται απο το site της Modaco?

σε 5 με 10 λεπτά επλίζω να έιναι έτοιμο αυτό που "μαγειρεύω" στο UOT kitchen και θα έχεις το link.

edit: Λοιπόν ανέβασα δύο version. Μια με το κλασσικό circle battery και μια που επιπλέον του circle battery έχει scrollable power widget στην notification bar. Διαλέγεις και παίρνεις.....

GreenCircleBattery.beta27.zip

GreenCircleBattery.beta27.scroll.power.widget.zip

Edited by kandilak
προσθήκη links

σε 5 με 10 λεπτά επλίζω να έιναι έτοιμο αυτό που "μαγειρεύω" στο UOT kitchen και θα έχεις το link.

edit: Λοιπόν ανέβασα δύο version. Μια με το κλασσικό circle battery και μια που επιπλέον του circle battery έχει scrollable power widget στην notification bar. Διαλέγεις και παίρνεις.....

Με εκανες μαγκα φιλε, ουτε καν να περιμενω στο site για να τα κατεβασω χαχαχα ;) Ειχα 2 μερες που εψαχνα καποιο που να μου επιτρεποτανε να κατεβασω και ειχα βρει ενα ψηλομουφα...Ολα τα αλλα δε μου τα 'κανε εγκατασταση...

Πως βάζεις power widget στην notification?

Orange San Francisco AMOLED 512MB

Πως βάζεις power widget στην notification?

Ρώτα τον KonstaT στο http://android.modaco.com/topic/346297-cm7-look-a-like-notification-power-widget-for-gsf/. Εγώ από εκεί το πήρα;)

Ρώτα τον KonstaT στο http://android.modaco.com/topic/346297-cm7-look-a-like-notification-power-widget-for-gsf/. Εγώ από εκεί το πήρα;)

Οπότε φλασάρεις πρώτα το ζιπ απο KonstaT. Παίρνεις framework systemUI από την rom σου που έχουν πλέον το power widget και μετά μαγειρεύεις στην κουζίνα ότι άλλο θέλεις;

Σε 2.2 roms λογικά δεν θα δουλεύει φαντάζομαι.

Edited by R_Bachman
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Δοκιμασα την 27 χθες με full wipe.

αν και φαινεται να εχει πολυ καλη διαχειριση μπαταριας παρατηρησα οτι μετα απο καθε κληση η μηνυμα κατι κολαει κ το πρασσινο led στο κουμπι back μενει αναμμενο. ετσι η καταναλωση αυξανεται παλι κ αν δε κανεις reboot γυρναμε στα παλια..

• The title was changed to [ROM] Ginger Stir Fry / Blue Ginger for ZTE BLADE