Jump to content

[ROM] Ginger Stir Fry / Blue Ginger for ZTE BLADE

kogos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείς να φτιάξεις και ένα zip που να βάζει για splash αυτη την εικόνα;

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=21675&stc=1&d=1314400534

Ορίστε --> https://www.wuala.com/leonkand/Sharing%20files/BlueGingerSplash.zip/?key=Mr4Syf1hvR6h

Edited by navi55

• Απαντήσεις 645
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπέρα.

Έχω εγκαταστήσει την GSF 21 και θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η διαδικασία για να περάσω κάποιες εφαρμογές στην 8gb sd κάρτα που έχω.

Έχω φτιάξει ένα external partition 2gb ετην κάρτα. Με ποια εφαρμογή γίνεται η μεταφορά την εφαρμογών στην εξωτερική κάρτα;

Η S2E είναι για CM 7. υπάρχει κάποια αντίστοιχη για την GSF;

ευχαριστώ.

καλησπέρα.

Έχω εγκαταστήσει την GSF 21 και θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η διαδικασία για να περάσω κάποιες εφαρμογές στην 8gb sd κάρτα που έχω.

Έχω φτιάξει ένα external partition 2gb ετην κάρτα. Με ποια εφαρμογή γίνεται η μεταφορά την εφαρμογών στην εξωτερική κάρτα;

Η S2E είναι για CM 7. υπάρχει κάποια αντίστοιχη για την GSF;

ευχαριστώ.

external partition? Μάλλον εννοείς ext partition. Αυτόματα η μεταφορά γίνεται στην κάρτα όταν κάνεις install. Οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Η εσωτερική μνήμη συνεχίζει να μειώνεται λόγο της dalvik cache, την οποία όμως μπορείς και αυτή να την μεταφέρεις στην sd. Για να το επιβεβαιώσεις άνοιξε ένα terminal, και πάτα su (για να πάρεις δικαιώματα superuser) και μετά γράψε a2sd check. Θα δεις πως είναι ενεργοποιημένη η επιλογή "linked to sd card"...

Αν θες να δεις τι άλλες επιλογές έχεις μπορείς να πληκτρολογήσεις a2sd help για μία λίστα εντολών, ή να ψάξεις στο forum γιατί θυμάμαι πως κάπου τις είχα γράψει τις περισσότερες. Η λειτουργία του a2sd μου φαίνεται καλύτερη μέσω terminal παρά μέσω a2sd gui που μου έχει εμφανίσει κατά καιρούς προβλήματα.

edit: Θυμίζω ότι:

- για να μεταφέρεις την dalvik cache στην sd: "a2sd cachesd"

- για να μεταφέρεις την dalvik cache στην sd και να την κάνεις και rebuild: "a2sd cachesdreset"

Πρέπει να είσαι φυσικά superuser (su) και μετά να κάνεις επανεκκίνηση της συσκευής. Η πρώτη εκκίνηση θα είναι αργή γιατί κάνει rebuild την dalvik

παιδια η blue ginger ειναι καλη..?ειμαι με gsf b20 και η μπαταρια δεν μου πολυ αρεσε...

η blue είναι βασισμένη σε μία παλιότερη έκδοση της gsf, με ότι σημαίνει αυτό για την μπαταρία, την ταχύτητα, τα bugs κ.λ.π.

Edited by kogos

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

καλημερα, υπαρχει τροπος να απενεργοποιησω την φορτιση μεσω usb?

θελω να μεταφερω αρχεια διχως να φορτιζει....

-----------------------------

LG G4

Διάβασε εδώ ---> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3717313&highlight=usb+charge+commander#post3717313 τη σχετική συζήτηση (όπως λέει ο kogos αμελητέο το κέρδος...)

Μην ξεχνάς ότι πρέπει να είσαι root για να δουλέψει το usb charge commander

Ναι είμαι root. Σε ευχαριστώ για το link, δεν το γνώριζα :)

Το θέμα είναι ότι βρίσκομαι σε φάση battery calibration και θέλω να κάνω 6 σωστούς κύκλους (έχω κάνει wipe bat stats και θέλω να σβήνει από μπαταρία και να το γεμίζω full δίχως ενδιάμεσες φορτίσεις). Θέλω όμως να μεταφέρω και κάποια αρχεία με usb, δίχως όμως να χαλάσω το calibration με φόρτιση.

Το πρόγραμμα διάβασα ότι κάνει ακριβώς αυτό, αλλά κάποιοι λένε ότι δεν δουλεύει, οπότε και δεν το ριψοκινδυνεύω.

Σε ευχαριστώ πολύ !

LG G4

μια χαρά δουλεύει... σε froyo και leaked 2.3.4 roms, ακόμα και σε CM δουλεύει... το μόνο πρόβλημα στην CM είναι πως δεν κάνει update το εικονίδιο της μπαταρίας και φαίνεται πως φορτίζει αλλά δεν φορτίζει. Σε froyo και gsf/blue δουλεύει μια χαρά.

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Θέλω όμως να μεταφέρω και κάποια αρχεία με usb, δίχως όμως να χαλάσω το calibration με φόρτιση.

Το πρόγραμμα διάβασα ότι κάνει ακριβώς αυτό, αλλά κάποιοι λένε ότι δεν δουλεύει, οπότε και δεν το ριψοκινδυνεύω.

Αν τα αρχεία που θέλεις να περάσεις είναι σχετικά μικρά (4-5-6mb δηλαδή) καιρός να αρχίσεις να χρησιμοποιείς το dropbox ;)

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Αν τα αρχεία που θέλεις να περάσεις είναι σχετικά μικρά (4-5-6mb δηλαδή) καιρός να αρχίσεις να χρησιμοποιείς το dropbox ;)

Σε ευχαριστώ. Το γνωρίζω αλλά θέλω να μεταφέρω μεγάλα αρχεία (τουλάχιστον 10 άλμπουμ μιας που έβαλα 8GB κάρτα :)) και κάτι άλλα ψιλά

Το εν λόγω προγραμματάκι είναι ακριβώς αυτό που θέλω. Ευχαριστώ πολύ παιδιά

LG G4

Έχω 2 προβλήματα με την ginger:

1. Όποτε τελειώνει μια κλήση με βαζει αυτόματα στην οθόνη ενεργοποίησης δεδομένων στις ρυθμίσεις.
  2. Όποτε κάνω reboot μου βγάζει στο notification bar όλες τις παλιές αναπάντητες.

Έχει κανείς τα ίδια προβλήματα? Καμιά ιδέα?

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

1. Όποτε τελειώνει μια κλήση με βαζει αυτόματα στην οθόνη ενεργοποίησης δεδομένων στις ρυθμίσεις.
  2. Όποτε κάνω reboot μου βγάζει στο notification bar όλες τις παλιές αναπάντητες.

για το 1ο οχι δε το παθει ποτε.το 2ο μου το κανει παντα.

υ.γ. εδω και λιγες μερες εχω περασει την blue ginger.νομιζω παει καλυτερα σε θαμα μπατριας και wifi

Xiaomi 12 Pro

Ναι το "2" μου το κάνει και εμένα καμία φορά. Το "1" ποτέ

LG G4

Γιατί ρε συ sony και καλά να κάνω wipe?

Άλλαξα τα αρχεία στο zip και δούλεψε κανονικά.

Εγώ σε είχα προειδοποιήσει. Εσύ ντε και καλά να βάλεις τον ZTE dialer χωρίς να κάνεις wipe:p

Εγώ σε είχα προειδοποιήσει. Εσύ ντε και καλά να βάλεις τον ZTE dialer χωρίς να κάνεις wipe:p

δεν ειναι θεμα του dialer.και γω που δεν το ειχα περασει μου το εκανε συνεχεια

Xiaomi 12 Pro

δεν ειναι θεμα του dialer.και γω που δεν το ειχα περασει μου το εκανε συνεχεια

Άλλα γράφεις όμως παρακάτω

για το 1ο οχι δε το παθει ποτε.το 2ο μου το κανει παντα.

άρα μπορεί να φταίει ότι ο φίλος stelios έβαλε τον ZTE dialer ενώ είχε AOSP χωρίς wipe, λέμε μπορεί, όχι ότι σίγουρα είναι αυτό...

Edit: για το 2ο πρόβλημα, όταν ανοίξεις να δεις ποιες ήταν οι αναπάντητες κλήσεις δεν παύει η ειδοποίηση στην notification bar? Αν ναι εγώ δεν βλέπω πρόβλημα!!!

Edited by kandilak

Άλλα γράφεις όμως παρακάτω

άρα μπορεί να φταίει ότι ο φίλος stelios έβαλε τον ZTE dialer ενώ είχε AOSP χωρίς wipe, λέμε μπορεί, όχι ότι σίγουρα είναι αυτό...

Edit: για το 2ο πρόβλημα, όταν ανοίξεις να δεις ποιες ήταν οι αναπάντητες κλήσεις δεν παύει η ειδοποίηση στην notification bar? Αν ναι εγώ δεν βλέπω πρόβλημα!!!

Ναι οταν ανοίξω και δω τις αναπάντητες παύει η ειδοποίηση, το πρόβλημα είναι ότι αν κάνω restart ξαναεμφανίζονται.

Λέτε να το πρόβλημα να οφείλεται όντως στο ότι δεν έκανα wipe?

Πάντως και να οφείλεται σε αυτό, wipe δεν κάνω ο κόσμος να χαλάσει..

Προτιμώ να σβήνω το notification τις λίγες φορές που κάνω restart παρά να μπλέξω με titanium και τέτοια.

(έχω κουραστεί πολυ να το φέρω στην σημερινή του μορφή)

Άσχετο, γι αυτό το COSMOT αντί για COSMOTE υπάρχει λύση?

Edited by stelios_85_07

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Ναι οταν ανοίξω και δω τις αναπάντητες παύει η ειδοποίηση, το πρόβλημα είναι ότι αν κάνω restart ξαναεμφανίζονται.

Λέτε να το πρόβλημα να οφείλεται όντως στο ότι δεν έκανα wipe?

Πάντως και να οφείλεται σε αυτό, wipe δεν κάνω ο κόσμος να χαλάσει..

Προτιμώ να σβήνω το notification τις λίγες φορές που κάνω restart παρά να μπλέξω με titanium και τέτοια.

(έχω κουραστεί πολυ να το φέρω στην σημερινή του μορφή)

Ότι νομίζεις...εσύ είσαι το αφεντικό του κινητού σου. Κάτι άλλο, τι λέει η beta 14 σε σχέση με 17 και 19 που έχεις δοκιμάσει. Είναι τόσο αισθητή η διαφορά στην διάρκεια της μπαταρίας. Εγώ με beta 21 κρατάει χαλαρά στις 3 μέρες (ελαφριά χρήση βέβαια, περισσότερο wifi και browsing κάνω)

Edit: Αν θες Cosmote, τελευταία φορά που το είδα ήταν στην SS.

Να κανω μια ερωτηση για ενα ΖΤΕ λεπιδι ενος φιλου ... μετα απο CM7 (gen2) που εχει για να φλασαρω την GSF χρειαζετε καποια διαδικασια η απλα την βαζω στην sdcard κ απο CWM την φλασαρω ?

Να κανω μια ερωτηση για ενα ΖΤΕ λεπιδι ενος φιλου ... μετα απο CM7 (gen2) που εχει για να φλασαρω την GSF χρειαζετε καποια διαδικασια η απλα την βαζω στην sdcard κ απο CWM την φλασαρω ?

Καμιά ιδιαίτερη διαδικασία, την φλασάρεις με full wipe και είσαι ΟΚ.

Καμιά ιδιαίτερη διαδικασία, την φλασάρεις με full wipe και είσαι ΟΚ.

Σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση. Ισχυριζετε πως του τελειωνει γρηγορα η μπαταρια (~2μερες) και ειπα μηπως με την GSF θα εχει παραπανω μπαταρια κ ταυτοχρονα να μη χασει σε performance.

Ότι νομίζεις...εσύ είσαι το αφεντικό του κινητού σου. Κάτι άλλο, τι λέει η beta 14 σε σχέση με 17 και 19 που έχεις δοκιμάσει. Είναι τόσο αισθητή η διαφορά στην διάρκεια της μπαταρίας. Εγώ με beta 21 κρατάει χαλαρά στις 3 μέρες (ελαφριά χρήση βέβαια, περισσότερο wifi και browsing κάνω)

Edit: Αν θες Cosmote, τελευταία φορά που το είδα ήταν στην SS.

Καλά γιατί γίνεται αυτό? Την vodafone την γράφει κι αυτή μισή?

Ως προς την μπαταρία φίλε kandilak έχω μεγάλο πρόβλημα. Μια μέρα με το ζόρι και με μέτρια χρήση. Αν κάνω πιο βαριά χρήση τελειώνει σε 4-5 ώρες. Όμως έχω εντοπίσει το πρόβλημα. Στα στατιστικά λέει πως η εφαρμογή sanity (ηχογραφεί κλήσεις και κάνει και άλλα πολλα γαμάτα) μου τρώει γύρω στο 50% της μπαταρίας. Κι έτσι ψάχνω κάποια να την αντικαταστήσω ώστε μετά να την σουτάρω. Επίσης πολύ μπαταρία τρώει το νέο market app και κολάει και συνέχεια.

Έτσι με όλα αυτά δεν μπορώ να έχω επίσημη άποψη για την διαρκεια της μπαταρίας στην 14.

Γράφει "Vodafone GR", μάλλον περισσότερα απ' ότι θα έπρεπε...

Θέλει να πάει σε GSF γιατί με CM του κρατάει μόνο 2 μέρες η μπαταρία??? και πόσο περιμένει να κρατά στην GSF?? Όλα τα υπόλοιπα που έχει CM που θα τα βρει??

Στέλιο δώσε μια ευκαιρία στο Titanium, είχα ακριβώς την ίδια άποψη με εσένα, αλλά όταν αποφάσησα να γυρίσω πίσω στην CM7, ασχολήθηκα 10' μαζί του και τώρα κάνω wipe άνετα!!!

Lazy :shifty:

Έχω κάνει πολλές φορές restore με το titanium, ο λόγος που διστάζω τώρα είναι επειδή έχω μεταφέρει εφαρμογές και δεδομένα σε ext partition στην sd (α2sd+) και δεν ξέρω αν θα τα επαναφέρει στον σωστό προορισμό ή θα γίνει καμιά βλακεία.

Επίσης έχω και 800 widgets και δεν ξέρω αν θα τα επαναφέρει κι αυτά.

Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί δεν έχω ext partition και δεν γνωρίζω πως θα συμπεριφερθεί. 800 widgets?!?! OMFG!! Τούμπανο το έχεις το ΖΤΕ!
Lazy :shifty:

• The title was changed to [ROM] Ginger Stir Fry / Blue Ginger for ZTE BLADE