Jump to content

Symbian Anna GR Σχολιασμός / Βελτιώσεις / Προσθήκες / Λύσεις

lagoskon
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σας ευχαριστω πολυ ολους στο handy calendar μου βγαζει οτι δεν ειναι συμβατο με το τηλεφωνω να το εγκαταστησω
Nokia 3310 Nokia 6210&6310i, Nokia N95, Nokia N83,Nokia N86, Nokia E7-00

• Απαντήσεις 985
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σας ευχαριστω πολυ ολους στο handy calendar μου βγαζει οτι δεν ειναι συμβατο με το τηλεφωνω να το εγκαταστησω

Το έχω στο Ν8 και πάει σφαίρα. Βρές και βάλε την έκδοση για Ν97 και αν κατα την εγκατάσταση σου πεί οτι η εφαρμογή δεν είναι συμβατή απλώς αγνόησε το και συνέχισε την εγκατάσταση.:)

Nobody's perfect

μετά το φλασάρισμα σε ελληνική άννα έχω το εξής πρόβλημα. Οι επαφές στα μηνύματα που είχα δεν αναγνωρίζονται και φαίνεται μόνο ο αριθμός...υπάρχει τρόπος να το κάνω να φαίνεται κανονικά η επαφή;επίσης στις συζητήσεις έχουν μπερδευτεί όλα....οι ημερομηνίες συζητήσεων με κάποια επαφή είναι μπερδεμένες και πρώτα μου βγάζει αυτά που έστειλα εγώ και μετά αυτά που μου έστειλε η επαφή Edited by Torres10

Μόλις διάβασα για μία αναβάθμιση που φαίνεται στο NaviFirm για τα Ν8:

http://mynokiablog.com/wp-content/uploads/2011/10/nam-n8.jpg

το έχει δει κανείς που έχει Ν8?

0598984 RM-596 scandinavia_dg σύμφωνα με το κωδικό που εμφανιζεται σε αναβαθμισμένο Ν8

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μόλις διάβασα για μία αναβάθμιση που φαίνεται στο NaviFirm για τα Ν8:

http://mynokiablog.com/wp-content/uploads/2011/10/nam-n8.jpg

το έχει δει κανείς που έχει Ν8?

Οντως , υπαρχει επισης και για τα C7,E7,E6,X7.

Τι αναβαθμιση ειναι αυτη ?

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

καλησπερα. ναι εχουνε :)

και μαλιστα λαμβανουν updates πιο νωρις απο εμας!

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Καλησπέρα. Πέρασα εχθές την anna και μου κάνει κάτι νούμερα. Όταν ανοίγω το κινητό μου βγάζει σφάλμα συστήματος μετά δουλεύει κανονικά. Επίσης μου βγάζει το ίδιο μην.και σε κάποιες εφαρμογές που παω να κατέβασ από το Ovi. Και τέλος πάει να κάνει εγκατάσταση την νέα έκδοση του Ovi αλλά εκεί προς το τέλος με πετάει έξω. Τι μπορεί να συμβαίνει; γνωρίζει κανείς; ευχαριστώ

και μαλιστα λαμβανουν updates πιο νωρις απο εμας!

μιας και το κινητο μου ειναι παραεισαγωγεις και τις αναβαθμισεις τις κανω μεσω φοινιξ,περασα την 025.007 balkans_white (0599831) με ελληνικα φυσικα.

μοναδικες διαφορες που καταλαβα ειναι 2~3 mb επιπλεον ελευθερα στην c: και μεγαλητερη αυτονομια της μπαταριας βαση του baterymonitor.

αν καποιος ξερει τις διαφορες απο την 022.014 ας τις γραψει.

Καλησπέρα. Πέρασα εχθές την anna και μου κάνει κάτι νούμερα. Όταν ανοίγω το κινητό μου βγάζει σφάλμα συστήματος μετά δουλεύει κανονικά. Επίσης μου βγάζει το ίδιο μην.και σε κάποιες εφαρμογές που παω να κατέβασ από το Ovi. Και τέλος πάει να κάνει εγκατάσταση την νέα έκδοση του Ovi αλλά εκεί προς το τέλος με πετάει έξω. Τι μπορεί να συμβαίνει; γνωρίζει κανείς; ευχαριστώ

Πριν περασεις την αννα εκανες hard reset?Aν οχι επρεπε αφου κρατησεις back up.Aν διαβασεις λιγες σελιδες πισω θα καταλαβεις.

Jason the Greek

geokatris αρχικά κάνε μια επαναφορά ρυθμίσεων και αν συνεχίσει τα προβλήματα πας για hard reset...

Παντως εχω να πω πως θεωρω χαζομαρα το plane view keyboard που χουμε στην αννα. Το ηθελα ΠΙΟ μεγαλο , να πιανει μεγαλυτερο μερος της οθονης με πιο μεγαλα γραμματα. Θα δινε αλλη ευκολια για οσους δεν χρησιμοποιουν Swype. Η τουλαχιστον να χαμε την επιλογη να μεγαλωνουμε τα γραμματα. Γνωριζετε αν υπαρχει καποιο mod για αυτο ?

Oneplus 5 - 128GB

Βλέπω έχει βγει για το Ε7 η νέα έκδοση στο NaviFirm για Balkans

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=22216&stc=1&d=1319046951

την έχει βάλει κανείς?

Μετά την εγκατάσταση του Symbian Anna θα πρέπει να εγκαταστήσεις τα πακέτα Symbian Anna 1/2 και 2/2 μέσω του Ovi suite.Για τσέκαρέ το και πες μας πριν κάνεις hard reset.

Μετά την εγκατάσταση του Symbian Anna θα πρέπει να εγκαταστήσεις τα πακέτα Symbian Anna 1/2 και 2/2 μέσω του Ovi suite.Για τσέκαρέ το και πες μας πριν κάνεις hard reset.

τα είχα κάνει εγκατάσταση αλλά τελικά έπρεπε να κάνω και hard reset και τώρα δουλεύει ρολόι. Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά..

Στο Ν8 Αννα, μου έβγαλε χθες μέσω ovi την αναβάθμιση 025,007. Είναι 265mb και έχω Balkan blue 0599902. Οι διαφορές που βλέπω είναι στον browser που είναι πιο γρήγορος και γενικά το τηλ είναι πιο γρήγορο.
Huawei Mate 20 Pro, Oneplus 3, Samsung Galaxy Tab 8 s2, Nokia Lumia 1020, Samsung Galaxy Note 2, Nokia n8, Samsung Galaxy Tab, Htc touch cruise, samsung Innov8, nokia n73

Στο Ν8 Αννα, μου έβγαλε χθες μέσω ovi την αναβάθμιση 025,007. Είναι 265mb και έχω Balkan blue 0599902. Οι διαφορές που βλέπω είναι στον browser που είναι πιο γρήγορος και γενικά το τηλ είναι πιο γρήγορο.

Δοκιμάζω να δω εάν βγάζει κάτι στο Ε7, αλλά δεν μπορεί να δεν μέσω ΟΤΑ. Κατέβασα πάντως από το NaviFirm να το βάλω.

Σε εμενα δεν μου βγαζει αυτην την ενημερωση.

Οταν το συνδεσα με το Nokia Software Updater μου βγαλε την Symbian Anna 2/2 . 422 ΚΒ

Την 1/2 και 2/2 την εχω κανει μεσα απο το κινητο..

Αν εχει διαφορα , τοτε να την βαλω απο το NaviFirm

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

Σε εμενα δεν μου βγαζει αυτην την ενημερωση.

Οταν το συνδεσα με το Nokia Software Updater μου βγαλε την Symbian Anna 2/2 . 422 ΚΒ

Την 1/2 και 2/2 την εχω κανει μεσα απο το κινητο..

Αν εχει διαφορα , τοτε να την βαλω απο το NaviFirm

Φαίνεται πια και μέσω του Nokia Update

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=22230&stc=1&d=1319121690

Έτοιμη η νέα έκδοση...Υπάρχει κάπου τι νέο υπάρχει στην νέα έκδοση? Διαβάζω ότι είναι ελαφρώς πιο γρήγορη και είναι ένα βήμα πριν την Belle

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Έτοιμη η νέα έκδοση...Υπάρχει κάπου τι νέο υπάρχει στην νέα έκδοση? Διαβάζω ότι είναι ελαφρώς πιο γρήγορη και είναι ένα βήμα πριν την Belle

επειδη εχω μπερδευτει. Ειναι custom ή official ??

Oneplus 5 - 128GB

Η official 025.007 Balkans είναι. Έχει βγει και για το Ν8.

Αυτό που δεν καταλαμβάνω είναι γιατί δε δίνουνε τη belle να ησυχάσουμε

http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580

Η official 025.007 Balkans είναι. Έχει βγει και για το Ν8.

Αυτό που δεν καταλαμβάνω είναι γιατί δε δίνουνε τη belle να ησυχάσουμε

Μεσω navirm δεν το βρισκω .

Oneplus 5 - 128GB

Υπάρχει, πάτα clear local cache για ανανέωση

[ATTACH]22235[/ATTACH]

;)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580