tarirs Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Παιδια τι διαφορες εχετε δει με την αννουλα,εκτος τα εικονιδια...??? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Παιδια τι διαφορες εχετε δει με την αννουλα,εκτος τα εικονιδια...??? φίλε μου εγώ παρατηρώ ένα μεγάλο μειονέκτημα η Ram πέφτει σε σημείο που δεν έπεφτε πριν χρησιμοποιώντας τις ίδιες εφαρμογές πχ πριν είχα ελεύθερα 98-110 mb ενώ τώρα 80-90 mb, επίσης και μικρότερη μνήμη C τώρα μου βγάζει 122 mb ενώ πριν είχα 152 πάντα με τις ίδιες τρίτες εφαρμογές εγκατεστημένες. κατά τα άλλα τα γνωστά λίγο καλύτερος browser, ολισθαίνουσες επιφάνειες εργασίας αλλά android και ελαφρώς γρηγορότερη εναλλαγή, καλύτερη απόκριση του search widget, πληκτρολόγιο portrait qwerty. Δεν βλέπω τρομερές αλλαγές από την προηγούμενη έκδοση οι μεγάλες αλλαγές έρχονται με την belle την οποία έχω δοκιμάσει και έχω γράψει αντίστοιχα λίγο καιρό πιο πριν. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 φίλε μου εγώ παρατηρώ ένα μεγάλο μειονέκτημα η Ram πέφτει σε σημείο που δεν έπεφτε πριν χρησιμοποιώντας τις ίδιες εφαρμογές πχ πριν είχα ελεύθερα 98-110 mb ενώ τώρα 80-90 mb, επίσης και μικρότερη μνήμη C τώρα μου βγάζει 122 mb ενώ πριν είχα 152 πάντα με τις ίδιες τρίτες εφαρμογές εγκατεστημένες. κατά τα άλλα τα γνωστά λίγο καλύτερος browser, ολισθαίνουσες επιφάνειες εργασίας αλλά android και ελαφρώς γρηγορότερη εναλλαγή, καλύτερη απόκριση του search widget, πληκτρολόγιο portrait qwerty. Δεν βλέπω τρομερές αλλαγές από την προηγούμενη έκδοση οι μεγάλες αλλαγές έρχονται με την belle την οποία έχω δοκιμάσει και έχω γράψει αντίστοιχα λίγο καιρό πιο πριν. Αυτα ειδα κ εγω που μολις εκανα update,δεν ειδα μαγαλη διαφορα.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Να προσθέσω και σταθερότητα. 0 επανεκκινήσεις από όταν έβαλα την anna. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzouvar Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Να προσθέσω και σταθερότητα. 0 επανεκκινήσεις από όταν έβαλα την anna. εγω δεν ειχα ουτε πριν επανεκκινησεις, με την μνημη ομως........................ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Αυτα ειδα κ εγω που μολις εκανα update,δεν ειδα μαγαλη διαφορα.... Επίσης στην προφύλαξη οθόνης με το μεγάλο ρολόι πλέον φαίνονται οι αναπάντητες κλήσεις και τα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 εμείς που είμαστε παραεισαγωγής: 1)περιμένουμε μέσω οτα και αν ναι πόσο καιρό? 2)η άλλη λύση είναι μέσω φοίνικα ?υπάρχει κάποιος οδηγός ? Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Παιδια οσοι κανατε την αναβαθμιση και δεν εχετε περασμενη την τελεταια εκδοση των χαρτων ovi (3.08)την περιλαμβανει μεσα η αφηνει αυτην που ειχατε? Εχω την 3.06 και δεν με ενθουσιαζει η καινουρια. Παντως για να μειωνεται κατα περιπου 30 MB C κατι θα χουνε βαλει και απο εφαρμογες. Λεω να περιμενω να κανω την αναβαθμιση ΟΤΑ εκτος αν αργησει πολυ. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Παιδια οσοι κανατε την αναβαθμιση και δεν εχετε περασμενη την τελεταια εκδοση των χαρτων ovi (3.08)την περιλαμβανει μεσα η αφηνει αυτην που ειχατε? Εχω την 3.06 και δεν με ενθουσιαζει η καινουρια. Παντως για να μειωνεται κατα περιπου 30 MB C κατι θα χουνε βαλει και απο εφαρμογες. Λεω να περιμενω να κανω την αναβαθμιση ΟΤΑ εκτος αν αργησει πολυ. Μη βάλεις την τελευταία από beta labs πάντως. Αυτήν με τον καιρό εννοώ. Την έχω βάλει και καμιά φορά ξεκινάει και μένει στη μάυρη οθόνη. Καλύτερα άσε αυτήν που έχει που δουλέυει σταθερά. Εγώ έβαλα την τελευταία experimental με τον καιρό και σκέφτομαι να βάλω την προηγούμενη εξαιτίας αυτού του bug. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 πολυ καλη η belle αλλα ακομα εχει προβληματα , πηγα να κανω αναβαθμηση σε 1.02 του the one και μου εμεινε το τηλ στα χερια , οποτε τωρα ειμαι με την Lk3 tou lagoskon(ευχαριστω για αλλη μια φορα) αφου πεδευτικα αρκετα (πολλα φλασαρισματα , αρχισα να φοβαμαι μη τα παιξει η μνημη του) , λετε να βρουμε τροπο να περασουμε τον browser της belle στην αννουλα? με την εκδοση 3,08 στους χαρτες δεν ειχα κανενα προβλημα ουτε με την αννα ουτε με την belle αλλα νομιζω πως δεν ηταν η εκδοση με τον καιρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMITRIS_N Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 εμείς που είμαστε παραεισαγωγής: 1)περιμένουμε μέσω οτα και αν ναι πόσο καιρό? 2)η άλλη λύση είναι μέσω φοίνικα ?υπάρχει κάποιος οδηγός ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=299264 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 (edited) αληθεια, στην αρχικη οθόνη, σας γραφει options και call? (εχοντας την ελληνικη version εννοω) Edited September 8, 2011 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 αληθεια, στην αρχικη οθόνη, σας γραφει options και call? (εχοντας την ελληνικη version εννοω) Αν ως γλώσσα κινητού είναι τα ελληνικά τότε όχι. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Αν ως γλώσσα κινητού είναι τα ελληνικά τότε όχι. Εμενα γιατι το κανει τοτε? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Εμενα γιατι το κανει τοτε? ολο το υπολοιπο ειναι κανονικα στα ελληνικα και αυτο στα αγγλικα? :blink: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 ολο το υπολοιπο ειναι κανονικα στα ελληνικα και αυτο στα αγγλικα? :blink: εκανα επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις και εφτιαξε, ευχαριστω πολυ παιδες:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Μη βάλεις την τελευταία από beta labs πάντως. Αυτήν με τον καιρό εννοώ. Την έχω βάλει και καμιά φορά ξεκινάει και μένει στη μάυρη οθόνη. Καλύτερα άσε αυτήν που έχει που δουλέυει σταθερά. Εγώ έβαλα την τελευταία experimental με τον καιρό και σκέφτομαι να βάλω την προηγούμενη εξαιτίας αυτού του bug. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με την τελευταία 3.08. Κι η εφαρμογή για τον καιρό είναι τέλεια, η καλύτερη από όλες όσες έχω δοκιμάσει (και τις έχω δοκιμάσει όλες). Δείχνει αναλυτικά την πρόγνωση για κάθε ώρα, και με πολύ ωραίο interface. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Πολυ ποιο γρηγορο το κινητο.. Πολυ καλυτερη αποκριση στην οθονη , πολυ ποιο "smooth" η κινηση! Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Δύο προβλήματα μέχρι τώρα. -Το language switcher δεν δουλεύει όπως πριν. Είχα ορίσει το rec για την αλλαγή της γλώσσας και τώρα δεν δουλεύει. Αλλά γενικά το πρόγραμμα σαν να έχει πειραχτεί. Επανεγκατάσταση ίσως; -Χρησιμοποιώ το SPB mobile shell. Όλα καλά, αλλά έχουν πρόβλημα οι συντομεύσεις που βάζω στην επιφάνεια. Τα μανίσια εικονίδια είναι μια χαρά, αλλά όσες άλλες εφαρρμογές έχω εγκαταστήσει, έχουν πιο μεγάλα εικονίδια και έτσι υπάρχει ακαταστασία στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 και ένα bug που ανακάλυψα, αν κι έχει ειπωθεί στο παρελθόν, στο μητρώο πλέον δεν καταγραφονται οι κινήσεις δεδομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 και ένα bug που ανακάλυψα, αν κι έχει ειπωθεί στο παρελθόν, στο μητρώο πλέον δεν καταγραφονται οι κινήσεις δεδομένων. αυτο ειναι αρκετα σοβαρο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Δύο προβλήματα μέχρι τώρα. -Το language switcher δεν δουλεύει όπως πριν. Είχα ορίσει το rec για την αλλαγή της γλώσσας και τώρα δεν δουλεύει. Αλλά γενικά το πρόγραμμα σαν να έχει πειραχτεί. Επανεγκατάσταση ίσως; Βάλε το quicklang. Καλύτερο. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 και ένα bug που ανακάλυψα, αν κι έχει ειπωθεί στο παρελθόν, στο μητρώο πλέον δεν καταγραφονται οι κινήσεις δεδομένων. Οντως και γω το ειδα δει στην belle, γιατι το βγαλανε οι βλακες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Δύο προβλήματα μέχρι τώρα. -Το language switcher δεν δουλεύει όπως πριν. Είχα ορίσει το rec για την αλλαγή της γλώσσας και τώρα δεν δουλεύει. Αλλά γενικά το πρόγραμμα σαν να έχει πειραχτεί. Επανεγκατάσταση ίσως; -Χρησιμοποιώ το SPB mobile shell. Όλα καλά, αλλά έχουν πρόβλημα οι συντομεύσεις που βάζω στην επιφάνεια. Τα μανίσια εικονίδια είναι μια χαρά, αλλά όσες άλλες εφαρρμογές έχω εγκαταστήσει, έχουν πιο μεγάλα εικονίδια και έτσι υπάρχει ακαταστασία στην οθόνη. Είχα κι εγώ προβλήματα με το LangSwitcher, αλλά λύθηκαν με ένα restart. Βέβαια δεν έχω βάλει συντόμευση σε πλήκτρο (το N8 δεν έχει και πολλά :p), αλλά αλλάζω τη γλώσσα με το εικονίδιο (το οποίο μπορείς να το τοποθετήσεις όπου θέλεις στην οθόνη, και σε όποιο μέγεθος σε βολεύει, πολύ χρήσιμο, δοκίμασέ το - μπορείς να το ορίσεις να εμφανίζεται μόνο όταν έχεις ανοιχτό τον editor). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 (edited) Βάλε το quicklang. Καλύτερο. Στο τί είναι καλύτερο; Δεν έχω κανένα παράπονο από το Language Switcher, εκτός από το ότι αργεί λίγο να κάνει την εναλλαγή στη γλώσσα. Αν για αυτόν τον λόγο είναι καλύτερο το quicklang, τρέχω να το βάλω! Πάντως το πρόβλημα λύθηκε με την επανεγκατάσταση του LS. Το άλλο πρόβλημα με τα εικονίδια παραμένει, και είναι αρκετά σοβαρό για εμένα. Edit: Το πρόβλημα με τα εικονίδια δεν μου φαίνεται να οφείλεται στο SPB, πολλά εικονίδια είναι μεγαλύτερου μεγέθους και όταν δουλεύω το κινητό χωρίς το shell. Πώς το έκαναν αυτό;;; Edited September 8, 2011 by Voodooman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts