Navar Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Αυτο μου εβγαλε και εμενα στα ελληνικα ομως Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Από ποιο πρόγραμμα είναι η εικόνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Απο το nokia software updater Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Από ποιο πρόγραμμα είναι η εικόνα; Πρεπει να ειναι απο Nokia Updater σε Mac Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Αγόρασα χθες το Ν8 (ελληνικό) και όλο το βράδυ το φόρτιζα (1η φόρτιση!). Σήμερα το πρωί κατέβασα με τη μία την anna!!! Μετά έκανα ανάκτηση back up από το ovi suite απο το Ν8 που είχα μέχρι το τέλος Ιουνίου (όταν και μου το έκλεψαν) και ξαναβρήκα όλες μου τις επαφές, σημειώσεις κλπ. Περίεργο: μου κράτησε τα angry birds (rio και seasons) αλλά όχι το fruit ninja (δεν ανοίγει). Ολα καλά... Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. September 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Ανέβηκε η Επίσημη στο γνωστό σαιτ. Της εχω προσθέσει μονο instalserver & filebrowser απο Coderus. Δεν αφαιρέθηκε τίποτα. Εχουν αφαιρεθεί ολες οι επιπλέον γλώσσες για δίαιτα. Θα ακολουθήσει και άλλη με περισσότερα καλούδια για οσους δε θέλω τη ρομ να είναι "μαμισια" Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Έτοιμο... http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=21861&stc=1&d=1315487714 Για να δούμε τώρα τι ψάρια πιάνει....!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Ανέβηκε η Επίσημη στο γνωστό σαιτ. Της εχω προσθέσει μονο instalserver & filebrowser απο Coderus. Δεν αφαιρέθηκε τίποτα. Εχουν αφαιρεθεί ολες οι επιπλέον γλώσσες για δίαιτα. Θα ακολουθήσει και άλλη με περισσότερα καλούδια για οσους δε θέλω τη ρομ να είναι "μαμισια" Φίλτατε lagoskon έχεις βγάλει από αυτήν την έκδοση το ενοχλητικό pop-up όταν ξεκινάς να κάνεις κλήση..? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Ανέβηκε η Επίσημη στο γνωστό σαιτ. Της εχω προσθέσει μονο instalserver & filebrowser απο Coderus. Δεν αφαιρέθηκε τίποτα. Εχουν αφαιρεθεί ολες οι επιπλέον γλώσσες για δίαιτα. Θα ακολουθήσει και άλλη με περισσότερα καλούδια για οσους δε θέλω τη ρομ να είναι "μαμισια" αμα την εφτιαχνες και για Ε7 θα ειμασταν και εμεις υπόχρεοι:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Βγηκε και η ελληνικη Αννουλα! Αντε μεγεια μας!! :) Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Στο συννημμένο αρχείο θα βρείτε όλα τα product codes με ελληνικά για τα οποία βγήκε επίσημα η Anna. Όπως θα δείτε, μόνο για τα branded Vodafone C7 & N8 δεν έχει βγει ακόμα, το οποίο είναι φυσικά ευθύνη της Vodafone. Εννοείται ότι οι κάτοχοι αυτών των συσκευών μπορούν να τα φλασάρουν με τον Country Variant κωδικό μέσω του Phoenix. και για αυτα τα 2 ποτε θα βγει?τι ατυχία ειναι αυτη που εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. September 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 αμα την εφτιαχνες και για Ε7 θα ειμασταν και εμεις υπόχρεοι:) Σε κανα 2 ημερες , γιατι όχι. Θα ανεβάσω μονο το αδυνατισμενο rofs2 . Οποτε θα περασετε αυτο μαζι με τα αλλα που ηδη εχετε. απο την μαμισια δεν εχω αλλαξει τιποτα αλλο,αρα το μηνυμα της προωθησης υπαρχει Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Προσοχή, όσοι έχετε παραεισαγωγής να ΜΗΝ το κάνετε μέσω PC, θα χαθούν τα ελληνικά! Όσοι έχουν "γερμανικό" κινητό, ας δοκιμάσουν OTA τώρα που ανέβηκαν οι balkan εκδόσεις. Θα ανεβάσω σε λίγο ένα excel για ποιους "ελληνικούς" κωδικούς έχει βγει η Anna έως τώρα. τιποτα ακομα για το γερμανικο product code Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Δυστυχως.......- Greece – all variants except Vodafone (PC updates only) Phoenix επομένως ή σε Νοκια μαγαζάκι.(για όποιον έχει ξένο product code και θέλει ελληνικά!) Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvoud Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 και για αυτα τα 2 ποτε θα βγει?τι ατυχία ειναι αυτη που εχω Κανονικά πρέπει να ρωτήσεις την Vodafone για την καθυστέρηση. Τα ίδια κάνει και η εταιρεία στην Ισπανία και την Πορτογαλία. Τους παίρνει μάλλον πολύ χρόνο να κάνουν τα τεστ! Βέβαια μπορείς να φλασάρεις μέσω φοίνικα με έναν country variant κωδικό και να έχεις κι εσύ επίσημη ελληνική Anna. τιποτα ακομα για το γερμανικο product code Τι εννοείς; Στο excel έχω όλους τους "ελληνικούς" κωδικούς για τους οποίους βγήκε η ενημέρωση. Αν έχεις παραεισαγωγής, είτε περιμένεις να το κάνεις μέσω ΟΤΑ είτε φλασάρεις με φοίνικα την Anna από άλλο "ελληνικό" κωδικό. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable] Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Ετοιμη η αννουλα ;) ούτε 5 λεπτα διαδικασία και δεν έχασε τίποτα απο τα δεδομένα που είχα μέσα :) Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ProSymbian Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 (edited) Έτοιμη η Αννούλα με φουλ ελληνικά σε Γερμανικό Nokia N8 Grey χωρίς OTA! Edited September 8, 2011 by ProSymbian Παράθεση Είμαι και γω ένας Freemuser... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Περίεργα πράγματα!.. Συνδέω το C7 (Vodafone debranded) με Nokia suite, δεν μου δείχνει καμία αναβάθμιση. Ψάχνω μέσω της ενσωματωμένης στο κινητό εφαρμογής, πάλι τίποτα. Πατάω *#0000#, μου δείχνει τα στοιχεία του κινητού, από το εκεί μενού πατάω "ενημέρωση" και μου την βρίσκει. Τώρα κατεβαίνει, άντε να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvoud Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Περίεργα πράγματα!.. Συνδέω το C7 (Vodafone debranded) με Nokia suite, δεν μου δείχνει καμία αναβάθμιση. Ψάχνω μέσω της ενσωματωμένης στο κινητό εφαρμογής, πάλι τίποτα. Πατάω *#0000#, μου δείχνει τα στοιχεία του κινητού, από το εκεί μενού πατάω "ενημέρωση" και μου την βρίσκει. Τώρα κατεβαίνει, άντε να δούμε. Λογικό, το είπαμε παραπάνω. Για vodafone branded δεν υπάρχει ενημέρωση. Μέσω υπολογιστή κοιτάει τον κωδικό και δεν στην βγάζει. Το ότι είναι debranded δεν παίζει ρόλο, γιατί δεν άλλαξε το product code. Το debrand πώς το έκανες; Με κωδικό balkan; Από περιέργεια ρωτάω για να δω πώς στην βγάζει με ΟΤΑ. Μετά την ενημέρωση και την επανεκκίνηση, να πας στις ενημερώσεις λογισμικού και να κάνεις τις 2 υποχρεωτικές Symbian Anna 1/2 & 2/2, αλλιώς δεν θα έχει ολοκληρωθεί η ενημέρωση. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable] Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Τι εννοείς; Στο excel έχω όλους τους "ελληνικούς" κωδικούς για τους οποίους βγήκε η ενημέρωση. Αν έχεις παραεισαγωγής, είτε περιμένεις να το κάνεις μέσω ΟΤΑ είτε φλασάρεις με φοίνικα την Anna από άλλο "ελληνικό" κωδικό. ειναι παραεισαγωγης με γερμανικο product code. προτιμω να περιμενω γιατι δεν το <<εχω>> το φλασαρισμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Σε κανα 2 ημερες , γιατι όχι. Θα ανεβάσω μονο το αδυνατισμενο rofs2 . Οποτε θα περασετε αυτο μαζι με τα αλλα που ηδη εχετε. απο την μαμισια δεν εχω αλλαξει τιποτα αλλο,αρα το μηνυμα της προωθησης υπαρχει Μπορουμε να βάλουμε αυτή και το patch που κυκλοφορεί? Θα ειναι το ιδιο σαν να το είχες αφαιρεσει? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 (edited) Λογικό, το είπαμε παραπάνω. Για vodafone branded δεν υπάρχει ενημέρωση. Μέσω υπολογιστή κοιτάει τον κωδικό και δεν στην βγάζει. Το ότι είναι debranded δεν παίζει ρόλο, γιατί δεν άλλαξε το product code. Το debrand πώς το έκανες; Με κωδικό balkan; Από περιέργεια ρωτάω για να δω πώς στην βγάζει με ΟΤΑ. Μετά την ενημέρωση και την επανεκκίνηση, να πας στις ενημερώσεις λογισμικού και να κάνεις τις 2 υποχρεωτικές Symbian Anna 1/2 & 2/2, αλλιώς δεν θα έχει ολοκληρωθεί η ενημέρωση. Δεν θυμάμαι με τί κωδικό το είχα κάνει. Το θέμα τώρα είναι πως πάω στις ενημερώσεις λογισμικού, μου δείχνει τις ενημερώσεις 1/2 και 2/2 που πρέπει να γίνουν, αλλά δεν εγκαθιστά την 1/2, μου γράφει σφάλμα ενημέρωσης. Αρχίζω να μπλέκω; Μπα, μάλλον όχι, έγινε η εγκατάσταση του 1/2 και προχωράει η 2/2. Edited September 8, 2011 by Voodooman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 έχω κατεβάσει την έκδοση του lagoskon και είναι όλα οκ είσαι ΄τεράστιος΄', απλά θέλω να ρωτήσω αν σε περίπτωση που βάλω την official anna με την ελληνική γλώσσα θα έχω πρόβλημα? το κινητο μου είναι παραεισαγωγής. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzouvar Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 καλησπερα παιδια, μολις εβελα την αννουλα. ολα καλα μα η μνημη του τηλ (N8) εφτασε στα 107ΜΒ. σκευτομαι hard reset αλλα τι θα γινει με τις εφαρμογες που εχω αγορασει απο το ovi? πως θα τις ξαναβρω μετα χωρις να τις ξαναπληρωσω?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 (edited) Περίεργα πράγματα!.. Συνδέω το C7 (Vodafone debranded) με Nokia suite, δεν μου δείχνει καμία αναβάθμιση. Ψάχνω μέσω της ενσωματωμένης στο κινητό εφαρμογής, πάλι τίποτα. Πατάω *#0000#, μου δείχνει τα στοιχεία του κινητού, από το εκεί μενού πατάω "ενημέρωση" και μου την βρίσκει. Τώρα κατεβαίνει, άντε να δούμε. Φυσιολογικότατο. Μέσω του Ovi Suite κοιτάει για την έκδοση του product code σου (Vodafone branded), που όμως δεν υπάρχει. Μέσω OTA κοιτάει τη νεότερη έκδοση αυτής που ήδη έχεις, και τη βρίσκει (αφού έχεις κάνει debranding). Μπορουμε να βάλουμε αυτή και το patch που κυκλοφορεί? Θα ειναι το ιδιο σαν να το είχες αφαιρεσει? Σε μανίσια Anna δουλεύει μια χαρά το mod που καταργεί το «ενεργές προωθήσεις κλήσεων». Δεν βλέπω γιατί να μη δουλεύει και στου lagoskon. Για να τη βάλεις όμως θα πρέπει να έχεις πρόσβαση στα protected folders (κάνεις copy ένα αρχείο στο C:\sys\bin), οπότε χρειάζεσαι το ROMPatcher. ;) Εγώ πάντως το έβαλα στη μανίσια, και είναι ό,τι πιο χρήσιμο έχω βάλει ποτέ. Στο λαιμό μου καθόταν αυτή το μήνυμα. Χρόνια τώρα... Edited September 8, 2011 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts