lagoskon Δημοσιεύτηκε July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 25, 2011 (edited) :) Το πολύ σε ενα μήνα (20-25/8/11) θα είναι εδώ. Παραθέτω μερικές φωτό από τη γνήσια Ελληνικά Anna (δε μπορώ περισσότερα). Δείχνει πιο γρήγορη σε σχέση με την PR1.1 αλλά δεν ασχολήθηκα αναλυτικά για να κάνω περισσότερες συγκρίσεις. Φαίνεται να έχει το Shazam προεγκατεστημένο. Edited July 25, 2011 by lagoskon Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. July 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 (edited) Μερικές ακόμα φώτο. Νέος browser και split screen . Δεν πρόλαβα να το γυρίσω και στο qwerty, να βγάλω φωτογραφία!! Edited July 25, 2011 by lagoskon Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. July 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Δεσμευμένο για μελλοντική προσθήκη... Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Φοβερή η Αννούλα, την εγκατέστησα κι εγώ και είναι σούπερ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 απο που εγκαταστησατε την επισημη ελληνικη για ν8? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosvis Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 απο που εγκαταστησατε την επισημη ελληνικη για ν8? αυτο ρωτησα και γω στα παιδια αλλα δεν μου απαντησανε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abcdefg Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 (edited) απο που εγκαταστησατε την επισημη ελληνικη για ν8? χωρις να ειμαι απολυτα βεβαιος οτι θα ειναι η τελικη εκδοση(για την επισημη ελληνικη μιλαω και οχι για τη κινεζικη) το pr2.0 εσκασε πριν καμια βδομαδα αλλα η διαθεση του γινεται χερι με χερι και δεν εχει ανεβει στο δικτυο:D Edited July 25, 2011 by abcdefg Παράθεση Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. July 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 χωρις να ειμαι απολυτα βεβαιος οτι θα ειναι η τελικη εκδοση(για την επισημη ελληνικη μιλαω και οχι για τη κινεζικη) το pr2.0 εσκασε πριν καμια βδομαδα αλλα η διαθεση του γινεται χερι με χερι και δεν εχει ανεβει στο δικτυο:D Σωστός!!!! Το κινητό δεν είναι το δικό μου αλλά κάποιου που έχει πρόσβαση σε καλές πηγές. Για μας θα έρθει σε κανα μήνα. Είναι η τελική Ελληνική . Ο b744pilot έχει βάλει την Αννα από το μαγαζάκι. Εγώ περιμένω να ανέβει στο δίκτυο για να την περάσω.:X Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosvis Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Σωστός!!!! Το κινητό δεν είναι το δικό μου αλλά κάποιου που έχει πρόσβαση σε καλές πηγές. Για μας θα έρθει σε κανα μήνα. Είναι η τελική Ελληνική . Ο b744pilot έχει βάλει την Αννα από το μαγαζάκι. Εγώ περιμένω να ανέβει στο δίκτυο για να την περάσω.:X αν μπορεισ και βρεισ την αυθεντικη που εχεισ, ριξτην και σε μασ να την περασουμε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Σωστός!!!! Το κινητό δεν είναι το δικό μου αλλά κάποιου που έχει πρόσβαση σε καλές πηγές. Για μας θα έρθει σε κανα μήνα. Είναι η τελική Ελληνική . Ο b744pilot έχει βάλει την Αννα από το μαγαζάκι. Εγώ περιμένω να ανέβει στο δίκτυο για να την περάσω.:X Και πρέπει να πω, πως αν δεν σας πειράζει η έλλειψη των ελληνικών κάντε μια δοκιμή, δεν χρειάζεται να περιμένετε την επίσημη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Η επίσημη Ελληνική έκδοση είναι διαθέσιμη σε Ν8 των nocia care η οποία περνιέται για την ώρα μόνο στα κεντρικά της Nokia !!! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 παιδια να ρωτησω κατι.εγω εχω ελληνικο κινητο κ δεν εχω προβλημα να περιμενω 1 μηνα ωσπου να ερθει η κανονικη αννα.το θεμα ειναι επειδη ειμαι ασχετος πως θα την περασω?με μια ενημερωση λογισμικου απο το κινητο η θα πρεπει να την βρω στο ιντερνετ κ να την περασω απο το pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosvis Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Η επίσημη Ελληνική έκδοση είναι διαθέσιμη σε Ν8 των nocia care η οποία περνιέται για την ώρα μόνο στα κεντρικά της Nokia !!! και για ποιο λογο δεν την δινουν νωριτερα αφου ειναι ετοιμη???δεν την καταλαβαινω ποτε αυτη την νοκια....παντα αργουσε,,, ηταν που θα εδινε την αναβαθμηση απο περυσι αν θυμαστε πριν απο τα χριστουγεννα του 2010... τι να πω .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Η επίσημη Ελληνική έκδοση είναι διαθέσιμη σε Ν8 των nocia care η οποία περνιέται για την ώρα μόνο στα κεντρικά της Nokia !!! δηλαδή αν πάω σε nokia care θα μου την περάσουν ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 δηλαδή αν πάω σε nokia care θα μου την περάσουν ? Όχι δεν μπορούν να στην περάσουν γιατί δεν την έχουν ούτε αυτοί. Θα είναι διαθέσημη και γι' αυτούς τέλος Αυγούστου. Στην ερώτηση μου γιατί, δεν το γνωρίζουν. Μπορείς μόνο να τη δεις στο δικό τους κινητό. :( Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crond Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Καλή η Αννούλα αλλά πολλά προβλήματα.. όταν κάνω αναζήτηση για wifi δεν με αφήνει να συνδεθώ με τίποτα εκτός αν το δηλώσω σαν σημείο πρόσβασης … κολλήματα 0 θα κάνω downgrade όπως διάβασα στην σελίδα 14 και 15 και θα περιμένω την επίσημη έκδοση Παράθεση το πουλάω το σπίτι: http://gr.grepolis.com/invite-321828-gr10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abcdefg Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Καλή η Αννούλα αλλά πολλά προβλήματα.. όταν κάνω αναζήτηση για wifi δεν με αφήνει να συνδεθώ με τίποτα εκτός αν το δηλώσω σαν σημείο πρόσβασης … κολλήματα 0 θα κάνω downgrade όπως διάβασα στην σελίδα 14 και 15 και θα περιμένω την επίσημη έκδοση Στο παρον θεμα δεν αναφερομαστε στην κινεζικη beta αλλα στην επισημη Παράθεση Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 (edited) τελικα υπαρχει ή δεν υπαρχει σαν αρχειο καπου να τη κατεβασουμε να φλασαρουμε με phoenix? Edited July 27, 2011 by aristotelhs2060 Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Πληροφοριακα εχει βγει η επισημη ελληνικη anna για το N8 αλλα για cosmote στο navifirm. Δε μπορω να τη δοκιμασω γιατι εχω vodafone και λεω μηπως ειναι κλειδωμενη για cosmote. Ιδου για του λογου το αληθες http://imageshack.us/f/15/annake.jpg/ δε ξερω αν το rofs2 μπορει να χρησιμοποιηθει πχ με την καθαρη αγγλικη. Ας με διαφωτισει καποιος αν ξερει τελικα υπαρχει ή δεν υπαρχει σαν αρχειο καπου να τη κατεβασουμε να φλασαρουμε με phoenix? - Αυτή δεν είναι η anna !!! Είναι η PR1.2 - Υπάρχει να την κατεβάσεις άλλα είναι κινέζικη ... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 - Αυτή δεν είναι η anna !!! Είναι η PR1.2 - Υπάρχει να την κατεβάσεις άλλα είναι κινέζικη ... οκ ναι αλλαξα το post αλλα προλαβες και εκανες παραθεση πρι το αλλαξω. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 H αναβάθμιση ακούγεται οτι θα γίνει μέσα στον ιούλιο μέσω OTA και θα αλλάζει ριζικά την εικόνα και την χρήση του κινητού....Πως σας φαίνεται? Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Εσεις που εχετε βαλει την Αννα μπορειτε να μου πειτε αν το πληκτρολογιο σε portrait mode εχει επιλογη αν αθα ειναι qwerty ή numeric οπως ειναι τωρα; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Εσεις που εχετε βαλει την Αννα μπορειτε να μου πειτε αν το πληκτρολογιο σε portrait mode εχει επιλογη αν αθα ειναι qwerty ή numeric οπως ειναι τωρα; Δεν εχω βαλει την anna αλλα νομιζω οτι υπαρχει αυτη η επιλογη σε κατι βιντεο που ειδα. Εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο, λεει η νοκια οτι με την anna θα υπαρχει καλυτερη καταναλωση στην μπαταρια, ισχυει κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Δεν εχω βαλει την anna αλλα νομιζω οτι υπαρχει αυτη η επιλογη σε κατι βιντεο που ειδα. Εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο, λεει η νοκια οτι με την anna θα υπαρχει καλυτερη καταναλωση στην μπαταρια, ισχυει κατι τετοιο? Σωστός ο φίλος Teo010, η επιλογή για qwerty - alphanumeric πληκτρολόγιο υπάρχει και στην Anna. Με τη διάρκεια της μπαταρίας στην Anna είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και γενικά βέβαια το Ν8 για την κατηγορία του και για αυτά που προσφέρει η διάρκεια της μπαταρίας του είναι πολύ καλή. Σε σχέση με πριν με Symbian 3 δεν μπορώ να καταλάβω σημαντική διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Σωστός ο φίλος Teo010, η επιλογή για qwerty - alphanumeric πληκτρολόγιο υπάρχει και στην Anna. Με τη διάρκεια της μπαταρίας στην Anna είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και γενικά βέβαια το Ν8 για την κατηγορία του και για αυτά που προσφέρει η διάρκεια της μπαταρίας του είναι πολύ καλή. Σε σχέση με πριν με Symbian 3 δεν μπορώ να καταλάβω σημαντική διαφορά. φιλε μου πως αναβαθμισες το κινητο σε symbian anna? Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts