kmpatra Δημοσιεύτηκε July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 15, 2011 (edited) http://www.multirama.gr/mlrimages/JPG_200x150/0608974.jpg http://www.multirama.gr/products/product?pid=0608974&catid=100400 αυτο το κινητό το έχει πάρει κανείς για να μας πει εντυπώσεις? Από τα χαρακτηριστικά φαίνεται πάρα πολύ καλό για τα λεφτά του... Edited July 15, 2011 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan2 Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 το εχω περιπου ενα μηνα.αρκετα ποιοτικο για 45 ευρω,πολυ καλη μπαταρια (γυρω στις 4 μερες ), καλη ποιοτητα συνομιλιας και δυνατο ηχειο.εχει ολες τις βασικες λειτουργιες συν ραδιοφωνο και bluetooth(το μοναδικο στα λεφτα του).εχει και καμερουλα 2μπχ και γενικα σου δινει καλυτερη αισθηση απο τις αναλογες προτασεις samsung στα 70 και 90 ευρω. Παράθεση HTC Desire s Sonyericsson Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 το εχω περιπου ενα μηνα.αρκετα ποιοτικο για 45 ευρω,πολυ καλη μπαταρια (γυρω στις 4 μερες ), καλη ποιοτητα συνομιλιας και δυνατο ηχειο.εχει ολες τις βασικες λειτουργιες συν ραδιοφωνο και bluetooth(το μοναδικο στα λεφτα του).εχει και καμερουλα 2μπχ και γενικα σου δινει καλυτερη αισθηση απο τις αναλογες προτασεις samsung στα 70 και 90 ευρω. οσον αφορα την μεταφορά επαφών απο αλλα κινητα π.χ. sony-ericsson υπάρχει καποια δυσκολία / ασυμβατοτητα? Τα ελληνικα στο sms τι λένε? εχει καλή υποστήριξη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan2 Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 οσον αφορα την μεταφορά επαφών απο αλλα κινητα π.χ. sony-ericsson υπάρχει καποια δυσκολία / ασυμβατοτητα? Τα ελληνικα στο sms τι λένε? εχει καλή υποστήριξη? εγω περασα τις επαφες απο σιμ και μερικες απο νοκια χ16 με bluetooth.ολα μια χαρα.και στα σμς ολα ενταξει.ειναι αρκετο καλο κινητακι και θα μπορουσε ανετα να κανει την διπλασια τιμη. Παράθεση HTC Desire s Sonyericsson Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvp4ant Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 http://www.multirama.gr/mlrimages/JPG_200x150/0608974.jpg http://www.multirama.gr/products/product?pid=0608974&catid=100400 αυτο το κινητό το έχει πάρει κανείς για να μας πει εντυπώσεις? Από τα χαρακτηριστικά φαίνεται πάρα πολύ καλό για τα λεφτά του... Δεν εχει bluetooth Παράθεση Member since : Σεπ. 2003 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Δεν εχει bluetooth ο φίλος παραπάνω ειπε οτι πέρασε τις επαφες με bluetooth. Επίσης εδω http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_506-3807.php λέει οτι εχει.Το ιδιο γράφουν και όλα τα site τα ελληνικά που το παρουσιάζουν. Μήπως το μπερδεύεις με άλλο μοντέλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest gtr4460 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 παιδια μηποσ μπορει να βοηυησει κανεις δεν μου βλεπει την μια καρτα κατι δεν κανο σοστα καμια λυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Από gprs τι λέει; Bλέπω έχει το mini opera. Σερφάρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 (edited) Πιθανότατα το επόμενο κινητό μου. Τα χαρακτηριστικά του είναι πάρα πολυ καλά για την τιμή του. Για να έχεις GPRS σημαίνει ότι μπορείς να σερφάρεις. Edit: Χμ, τώρα που το ξαναβλέπω δεν αναφέρεται πουθενά αν οι δυο κάρτες λειτουργούν ταυτόχρονα ή όχι! Automan2 μπορείς να μας πεις; Edited August 28, 2011 by jabaman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Πιθανότατα το επόμενο κινητό μου. Τα χαρακτηριστικά του είναι πάρα πολυ καλά για την τιμή του. Για να έχεις GPRS σημαίνει ότι μπορείς να σερφάρεις. Edit: Χμ, τώρα που το ξαναβλέπω δεν αναφέρεται πουθενά αν οι δυο κάρτες λειτουργούν ταυτόχρονα ή όχι! Automan2 μπορείς να μας πεις; Σε όλα τα alcatel όταν μιλάς στην μία γραμμή και σε καλούν στην άλλη δείχνει οτι δεν είναι διαθέσιμο. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Κρίμα αυτό τα αλλάζει όλα! Και φαίνεται πολύ καλό κινητό. Τουλάχιστον αν δεν μιλάς, μπορούν να σε καλέσουν και στις δύο; Χωρίς να χρειάζεται δηλαδή να απενεργοποιήσεις την μια και να ενεργοποιήσεις την άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Κρίμα αυτό τα αλλάζει όλα! Και φαίνεται πολύ καλό κινητό. Τουλάχιστον αν δεν μιλάς, μπορούν να σε καλέσουν και στις δύο; Χωρίς να χρειάζεται δηλαδή να απενεργοποιήσεις την μια και να ενεργοποιήσεις την άλλη. Και οι 2sim είναι ενεργές.Απλά αν στην μία μιλάς η άλλη βγαίνει off.Νομίζω οτι όλα τα dual sim έτσι λειτουργουν. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan2 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Και οι 2sim είναι ενεργές.Απλά αν στην μία μιλάς η άλλη βγαίνει off.Νομίζω οτι όλα τα dual sim έτσι λειτουργουν. ειναι dual stand by (και οι 2 σιμ ενεργες).οταν μιλας στη μια γραμμη αν σε καλεσουν στην αλλη δειχνει κατηλλειμενη.Δυστυχως το δικο μου ειναι στο σερβις γιατι χαλασε το ακουστικο(χωρις να πεσει ή κατι αλλο). Προφανως ετυχε, κατα τ'αλλα ειναι πολυ καλο τηλεφωνακι αρκετα ποιοτικο για 40 ευρω οπς εγραψα και παραπανω. Παράθεση HTC Desire s Sonyericsson Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zpapant Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 automan2 που το πήγες για service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan2 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 automan2 που το πήγες για service? ειναι μια πικρη ιστορια στην οποια το τελος δε το ξερω ακομα.το πηγα αρχικα στο γερμανο (στο σαιτ της alcatel τον εχει σαν εξουσιοδοτημενο).Μετα απο 10 μερες περιπου μου το επιστρεφουν ανεπισκευαστο(τον λογο δεν μου τον ειπαν.τους ρωτησα αν ειναι παραεισαγωγη αλλα παλι δε γνωριζε ο υπαλληλος) και μου λενε να απευθυνθω στο καταστημα πωλησης.Το πηγα λοιπον στο σερβις του Πλαισιου και μου ειπαν οτι θα το αναλαβουν αυτοι.Μου εχει τυχει κατι αναλογο με ενα samsung 3212 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=260365&page=6 και ειμαι πολυ περιεργος να δω τι θα γινει.διαβαστε και θα καταλαβετε...:O Παράθεση HTC Desire s Sonyericsson Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 καλησπερα να σας ρωτησω κατι.εσας ποσο κραταη η μπαταρια ρε παιδεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan2 Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 καλησπερα να σας ρωτησω κατι.εσας ποσο κραταη η μπαταρια ρε παιδεια? περιπου 4 μερες με νορμαλ χρηση :) Παράθεση HTC Desire s Sonyericsson Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Παιδιά υπάρχει κάποιο pc suite της alcatel για συγχρονισμό επαφών και άλλων με το pc; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Παιδιά υπάρχει κάποιο pc suite της alcatel για συγχρονισμό επαφών και άλλων με το pc; Για το 506D θα πας στο http://www.alcatelonetouch.com/products/simplicity/ot-506d.html και από εκεί θα κατεβάσεις το PC Suite 7.0.18 Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Για το 506D θα πας στο http://www.alcatelonetouch.com/products/simplicity/ot-506d.html και από εκεί θα κατεβάσεις το PC Suite 7.0.18 Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 πολυ καλο τηλεφωνακι αφου εχει και ενσωματομενο opera τι αλλο να ζητησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 το upgrade 4.5 δουλευει στο 506? προσθετει τιποτα? http://www.alcatelonetouch.com/contents/download/One%20Touch%20Upgrade%204.5%20Setup.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanon Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Καλησπέρα,για να περάσω αρχεία (εικόνες,βίντεο) στο pc χρειάζεται απαραίτητα καλώδιο (από την υποδοχή φόρτισης του κινητού σε μια θύρα usb)? Το ρωτάω αυτό γιατί χρησιμοποίησα μια microSD που είχε μέσα κάποια mp3 και μου τα διάβασε αμέσως από το κινητό. Όταν έβγαλα όμως κάποιες φωτογραφίες δεν ήταν μέσα στην microSD και ας είχαν δημιουργηθεί κάποιοι φάκελο σε αυτήν με τίτλους videos,images κτλ που πριν δεν υπήρχαν. :rolleyes: *Δυστυχώς κανένα καλωδιο που έχω δεν ταιράζει στην υποδοχή του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan2 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Καλησπέρα,για να περάσω αρχεία (εικόνες,βίντεο) στο pc χρειάζεται απαραίτητα καλώδιο (από την υποδοχή φόρτισης του κινητού σε μια θύρα usb)? Το ρωτάω αυτό γιατί χρησιμοποίησα μια microSD που είχε μέσα κάποια mp3 και μου τα διάβασε αμέσως από το κινητό. Όταν έβγαλα όμως κάποιες φωτογραφίες δεν ήταν μέσα στην microSD και ας είχαν δημιουργηθεί κάποιοι φάκελο σε αυτήν με τίτλους videos,images κτλ που πριν δεν υπήρχαν. :rolleyes: *Δυστυχώς κανένα καλωδιο που έχω δεν ταιράζει στην υποδοχή του κινητού. αν θες να αποθηκευονται στη καρτα οι φωτος θα πας στο μενου της καμερας>χωρος αποθηκ και θα επιλεξεις την καρτα μνημης Παράθεση HTC Desire s Sonyericsson Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 να ξεθάψω λίγο το θέμα. θέλω να πάρω το συγκεκριμένο κινητό και έχω κάποιες απορίες. κοιτώντας άλλα φθηνά dual sim κινητά είδα ότι πολλά έχουν προβλήματα. πχ χάνουν το σήμα ή μπορεί να θέλουν καμιά επανεκκίνηση για να έρθουν στα ίσα τους. υπάρχει τέτοιο θέμα με το συγκεκριμένο; επίσης γράφτηκε ότι η μπαταρία κρατάει ~4 μέρες. να υποθέσω με τις 2 sim ενεργές; υπάρχει καμιά άλλη ανάλογη πρόταση στα ίδια λεφτά; μήπως έχει ηχογράφηση συνομιλίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts