p_k Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Μετά λένε για τα Xiaomi. Θηρία. 6 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Σεπτεμβρίου 40 minutes ago, memoriesradio said: 1. Άλλαξε χωριό επιτέλους να ησυχάσουμε από την γκρίνια σου! Στην τελική έλα και μείνε σε μένα (250D/55U) σε LTE+. Ψήνεσαι; 2. Να μην κατεβάζεις (Download), αλλά βρες μεγάλα αρχεία και άνοιξε τα πετρέλαια στο upload, πχ WeTransfer και να τα στέλνεις στον εαυτό σου! ψήνομαι ναι..ετοίμασε ρατζο,😜🤣 3 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Σεπτεμβρίου (edited) 52 minutes ago, Nickchris36 said: ψήνομαι ναι..ετοίμασε ρατζο,😜🤣 Πάντα έτοιμο είναι για την αξιότιμη πελατεία μας. Σε σημείο με την μέγιστη δυνατή λήψη σε dB (-65 έως -70), PowerBank, και δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 4 διαφορετικούς σταθμούς κινητής, για τους λάτρεις του Advanced Mode... Edited 8 Σεπτεμβρίου by memoriesradio 2 3 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Επιβεβαιωνω οτι η βονταφονάρα σερνεται στη Θεσσαλονίκη. Με κοσμοτέονλι σερφαρω τωρα. 5 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Σεπτεμβρίου (edited) 12 minutes ago, VIPdriver said: Επιβεβαιωνω οτι η βονταφονάρα σερνεται στη Θεσσαλονίκη. Με κοσμοτέονλι σερφαρω τωρα. Να ρωτήσω; Μήπως ήταν ο Μήτσος και ο Τάκης στην πόλη χθες ή σήμερα; Αν ναι, θέμα χρόνου είναι να πέσουν και τα υπόλοιπα δίκτυα, να σκάσει το ηφαίστειο του Χορτιάτη, να γίνει σεισμός στην Βόλβη, και να εμφανιστεί η χαμένη Ατλαντίδα στον κόλπο του Θερμαϊκού... Edited 8 Σεπτεμβρίου by memoriesradio 2 6 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Σεπτεμβρίου 38 minutes ago, memoriesradio said: Να ρωτήσω; Μήπως ήταν ο Μήτσος και ο Τάκης στην πόλη χθες ή σήμερα; Αν ναι, θέμα χρόνου είναι να πέσουν και τα υπόλοιπα δίκτυα, να σκάσει το ηφαίστειο του Χορτιάτη, να γίνει σεισμός στην Βόλβη, και να εμφανιστεί η χαμένη Ατλαντίδα στον κόλπο του Θερμαϊκού... Είναι και οι δύο εκεί. Και ο Μητσος και ο τακης. Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια ήταν ο Κυριάκος Θεσσαλονίκη και εγώ περνούσα από την πόλη γιατί πήγαινα οδικώς στο σπίτι μου, στην Κωνσταντινούπολη και εκείνη την ημέρα είχε πέσει η Vf στην Θεσσαλονίκη. Να προσέχετε τον Μητσο και ειδικά τον Τακη φίλοι Θεσσαλονικείς γιατί σας βλέπω με flyover το 2127 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Σεπτεμβρίου 1 minute ago, Gv2008 said: Είναι και οι δύο εκεί. Και ο Μητσος και ο τακης. Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια ήταν ο Κυριάκος Θεσσαλονίκη και εγώ περνούσα από την πόλη γιατί πήγαινα οδικώς στο σπίτι μου, στην Κωνσταντινούπολη και εκείνη την ημέρα είχε πέσει η Vf στην Θεσσαλονίκη. Να προσέχετε τον Μητσο και ειδικά τον Τακη φίλοι Θεσσαλονικείς γιατί σας βλέπω με flyover το 2127 Υπερβάλεις! Αφού είπαν ότι το 2126 θα έχει παραδοθεί το flyunder! Ανήμερα... Εγώ περιμένω 30/11/2024 00:01 το μετρό, να κάνω την διαδρομή Βενιζέλου-Αγία Σοφία (δεν νομίζω να πάει και αλλού) για να νταλκαδιαστώ λιγάκι... 2 5 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Σεπτεμβρίου 45 minutes ago, memoriesradio said: Υπερβάλεις! Αφού είπαν ότι το 2126 θα έχει παραδοθεί το flyunder! Ανήμερα... Εγώ περιμένω 30/11/2024 00:01 το μετρό, να κάνω την διαδρομή Βενιζέλου-Αγία Σοφία (δεν νομίζω να πάει και αλλού) για να νταλκαδιαστώ λιγάκι... Όχι όχι το flyunder είναι για 2367 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Εγώ νομίζω ότι όντως θα ολοκληρωθεί Μάιο του 2027,καθώς Απρίλιο-Μάιο θα είναι οι εκλογές 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Εγώ νομίζω ότι όντως θα ολοκληρωθεί Μάιο του 2027,καθώς Απρίλιο-Μάιο θα είναι οι εκλογές Κι εγώ έτσι πιστεύω, ότι λόγω εκλογών θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα. Ας μην το τηρήσουν και θα σου πω τι θα πάρουν στις εκλογές 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου (edited) 22 minutes ago, Gv2008 said: Κι εγώ έτσι πιστεύω, ότι λόγω εκλογών θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα. Ας μην το τηρήσουν και θα σου πω τι θα πάρουν στις εκλογές Μα ότι παίρνουν πάντα όλα αυτά τα χρόνια έπειτα από τη μη τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων σε έργα ή καταστροφές από αμέλεια! Την πρώτη θέση! Ο "λαός" τους την δίνει... Λαθεύω μήπως;;; Edited 9 Σεπτεμβρίου by memoriesradio 4 1 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου 3 minutes ago, memoriesradio said: Μα ότι παίρνουν πάντα όλα αυτά τα χρόνια έπειτα από τη μη τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων σε έργα ή καταστροφές από αμέλεια! Την πρώτη θέση! Ο "λαός" τους την δίνει... Λαθεύω μήπως;;; Αυτό ακριβώς σκέφτηκα κ εγώ... 3 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου (edited) 45 minutes ago, memoriesradio said: Μα ότι παίρνουν πάντα όλα αυτά τα χρόνια έπειτα από τη μη τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων σε έργα ή καταστροφές από αμέλεια! Την πρώτη θέση! Ο "λαός" τους την δίνει... Λαθεύω μήπως;;; Ακριβώς. Οπότε αφήνουμε τη Θεσσαλονίκη ρημαδιο με flyover, φέρνουμε μετροποντικα για flyunder τώρα που πήραμε φορά, ανοίγουμε καμιά 10αρια τούνελ έτσι για να υπάρχουν μήπως ενώσουμε Θεσσαλονίκη κατευθείαν με Λάρισα για αρχή υποθαλάσσια και στην Αθήνα γραμμή 4 καλό 2200 γιατί άμα δούμε τις πόλεις καθαρές από χώματα και βρωμιά, κάτι δεν θα πηγαίνει καλά στην καθημερινότητα μας και το πιο σημαντικό, δεν θα ξέρουμε τι να ψηφίσουμε. 🤣 Θα τα φτιάξει ο Τάκης, μην αγχώνεστε Edited 9 Σεπτεμβρίου by johnny_htc 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου 8 minutes ago, johnny_htc said: Ακριβώς. Οπότε αφήνουμε τη Θεσσαλονίκη ρημαδιο με flyover, φέρνουμε μετροποντικα για flyunder τώρα που πήραμε φορά, ανοίγουμε καμιά 10αρια τούνελ έτσι για να υπάρχουν μήπως ενώσουμε Θεσσαλονίκη κατευθείαν με Λάρισα για αρχή υποθαλάσσια και στην Αθήνα γραμμή 4 καλό 2200 γιατί άμα δούμε τις πόλεις καθαρές από χώματα και βρωμιά, κάτι δεν θα πηγαίνει καλά στην καθημερινότητα μας και το πιο σημαντικό, δεν θα ξέρουμε τι να ψηφίσουμε. 🤣 Θα τα φτιάξει ο Τάκης, μην αγχώνεστε Εγώ πιστεύω ότι θα τα φτιάξει ο Μητσος, τον Τάκη δεν τον πολύ εμπιστεύομαι 52 minutes ago, memoriesradio said: Μα ότι παίρνουν πάντα όλα αυτά τα χρόνια έπειτα από τη μη τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων σε έργα ή καταστροφές από αμέλεια! Την πρώτη θέση! Ο "λαός" τους την δίνει... Λαθεύω μήπως;;; Όχι, είσαι απόλυτα σωστός. Ίσως ο πανέξυπνος ελληνικός λαός θα έπρεπε να ψηφίζει για τα έργα που γίνονται και όχι για αυτά που δεν γίνονται, φαινόμενο που παρατηρείται εδώ και δεκαετίες στην ουγκαντα της Ευρώπης 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου (edited) 7 minutes ago, Gv2008 said: Εγώ πιστεύω ότι θα τα φτιάξει ο Μητσος, τον Τάκη δεν τον πολύ εμπιστεύομαι Όχι, είσαι απόλυτα σωστός. Ίσως ο πανέξυπνος ελληνικός λαός θα έπρεπε να ψηφίζει για τα έργα που γίνονται και όχι για αυτά που δεν γίνονται, φαινόμενο που παρατηρείται εδώ και δεκαετίες στην ουγκαντα της Ευρώπης Εγω φίλε μου μένω στις εξαγγελίες του πορδιπουργου μας για έκπτωση στις FTTH από 100 Mbps και πάνω. Πραγματικά αυτό περίμενε να ακούσει ο λαός μας. Τι να τους κάνεις τους καλύτερους μισθούς και άλλα τέτοια σαν να είμαστε λαιμαργοι. 1 ευρώ εδώ, 1 ευρώ εκεί, βγήκε η τυρόπιτα για σήμερα 😉. Αύριο πάλι. Τον χάρηκα πάντως, σαν άλλος CEO του GREECE S. A., ένιωσα υπάλληλος του μήνα 🤣🤣🤣 Επίσης για όποιον πιστεύει ότι τέτοιες εκπτώσεις δεν είναι με αντάλλαγμα προς τις εταιρείες, κοιμάται τον ύπνο του δικαίου στις μέρες μας 😉 Edited 9 Σεπτεμβρίου by johnny_htc 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα από ... Αθήνα. 1. Ολυμπία οδός. Τον είχε όλο μέχρι Ελευσίνα, αποκλειστικότητα η Vodafone, τον τρέχει δική της οπτική, και όλοι οι σταθμοί είναι δικοί της, και φιλοξενεί τις άλλες 2. 2. Αθήνα Ερμού. Πολύ χαμηλές ταχύτητες στο LTE 5-15Mbps. Ενώ στο Σύνταγμα είναι καλύτερα ~70Mbps. 3. Τώρα παίζει καφές (100% Arabica) κάπου στη Φωκίωνος... 9 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου 4 minutes ago, memoriesradio said: Καλησπέρα από ... Αθήνα. 1. Ολυμπία οδός. Τον είχε όλο μέχρι Ελευσίνα, αποκλειστικότητα η Vodafone, τον τρέχει δική της οπτική, και όλοι οι σταθμοί είναι δικοί της, και φιλοξενεί τις άλλες 2. 2. Αθήνα Ερμού. Πολύ χαμηλές ταχύτητες στο LTE 5-15Mbps. Ενώ στο Σύνταγμα είναι καλύτερα ~70Mbps. 3. Τώρα παίζει καφές (100% Arabica) κάπου στη Φωκίωνος... Εδώ παίζει διπλός ελληνικός, αυτήν ακριβώς την ώρα 6 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου 4 minutes ago, p_k said: Εδώ παίζει διπλός ελληνικός, αυτήν ακριβώς την ώρα Αυτά είναι... 4 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, memoriesradio said: Καλησπέρα από ... Αθήνα. 1. Ολυμπία οδός. Τον είχε όλο μέχρι Ελευσίνα, αποκλειστικότητα η Vodafone, τον τρέχει δική της οπτική, και όλοι οι σταθμοί είναι δικοί της, και φιλοξενεί τις άλλες 2. 2. Αθήνα Ερμού. Πολύ χαμηλές ταχύτητες στο LTE 5-15Mbps. Ενώ στο Σύνταγμα είναι καλύτερα ~70Mbps. 3. Τώρα παίζει καφές (100% Arabica) κάπου στη Φωκίωνος... Το like πήγε για τον καφέ να ξέρεις! 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου (edited) Αθήνα - Παπάγου Από Εθνική Άμυνα μέχρι πάνω όλη την Κύπρου. Συμπαθητική. Edited 9 Σεπτεμβρίου by memoriesradio 3 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου (edited) 1 hour ago, memoriesradio said: Αθήνα - Παπάγου Από Εθνική Άμυνα μέχρι πάνω όλη την Κύπρου. Συμπαθητική. Αφού ξεκίνησες με τα καφεδάκια, πήγαινε για σβήσιμο για ποτό εκεί στου Παπάγου στο Piu Verde 😛. Ωραίο μαγαζί και παλιό "στέκι". Edited 9 Σεπτεμβρίου by johnny_htc 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου (edited) 22 minutes ago, johnny_htc said: Αφού ξεκίνησες με τα καφεδάκια, πήγαινε για σβήσιμο για ποτό εκεί στου Παπάγου στο Piu Verde 😛. Ωραίο μαγαζί και παλιό "στέκι". Έχω πάει πιο παλιά εκεί... Αθήνα - Piu Verde (Παπάγου) | Θεσσαλονίκη - Αυλή (Πολίχνη) Γύρισα Ακράτα, να φορτίσω τις μπαταρίες για αύριο... Α και στο μετρό της Αθήνας Vodafone (και υποθέτω και η μικρή η αδερφή της) σήμα καπούτ. Ενώ εμείς στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε κάργα σήμα στο υπερσύγχρονο μετρό μας (πέρασε και δεν κόλλησε)... Edited 9 Σεπτεμβρίου by memoriesradio 5 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου 20 minutes ago, memoriesradio said: Έχω πάει πιο παλιά εκεί... Αθήνα - Piu Verde (Παπάγου) | Θεσσαλονίκη - Αυλή (Πολίχνη) Γύρισα Ακράτα, να φορτίσω τις μπαταρίες για αύριο... Α και στο μετρό της Αθήνας Vodafone (και υποθέτω και η μικρή η αδερφή της) σήμα καπούτ. Ενώ εμείς στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε κάργα σήμα στο υπερσύγχρονο μετρό μας (πέρασε και δεν κόλλησε)... Πλάκα πλάκα, θα έχετε πιο σύγχρονους συρμούς, οι οποίοι θα πηγαίνουν χωρίς να τους χειρίζεται κάποιος. Μόνο θα υπάρχει ένας "επιβλέπων χειριστής". Σας βλέπω πρώτη μέρα στο μετρό σαν εποχές ΠΑΣΟΚ κάπου τότε το 2000 με το εισιτηριακι στο χέρι εδώ στην Αθήνα όλοι ήθελαν να πάνε Σύνταγμα και Ακρόπολη 😅. Όσα για το σήμα, καπούτα για πολύ καιρό ακόμα και στα δύο... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Καλά, όταν ανοίξει το μετρό Θεσσαλονίκης η Νοβα θα έχει αλλάξει άλλους 2 ιδιοκτήτες ήδη. 12 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου 6 minutes ago, VIPdriver said: Καλά, όταν ανοίξει το μετρό Θεσσαλονίκης η Νοβα θα έχει αλλάξει άλλους 2 ιδιοκτήτες ήδη. Ένα δίκιο το έχεις... 5 1 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts