CaptainNickGR Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου 9 minutes ago, zerokill said: Και εγώ που πήγα 1 το Σάββατο στο μαγαζί μέσα με το ζόρι μια γραμμή.Νομίζω στο Harrys Spot απέναντι καλύτερα θα περνούσα 😄 Δεν έλεγε η Κατερίνα μας; Σίγουρα απέναντι θα περνούσες καλύτερα χαχαχαχ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου 11 minutes ago, CaptainNickGR said: Δεν έλεγε η Κατερίνα μας; Σίγουρα απέναντι θα περνούσες καλύτερα χαχαχαχ Τι είναι το απέναντι; Για πείτε και μας αν επισκεφτουμε να ξέρουμε; Ή να φανταστώ περίπου τι είναι; 😏😜 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου 20 minutes ago, CaptainNickGR said: Δεν έλεγε η Κατερίνα μας; Σίγουρα απέναντι θα περνούσες καλύτερα χαχαχαχ Δέν είναι του γούστου μου βρέθηκα εκεί λόγω παρέας. 😄 4 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, johnny_htc said: Τι είναι το απέναντι; Για πείτε και μας αν επισκεφτουμε να ξέρουμε; Ή να φανταστώ περίπου τι είναι; 😏😜 Φοιτητικό στέκι είναι 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου 8 ώρες πριν, zerokill said: Και εγώ που πήγα 1 το Σάββατο στο μαγαζί μέσα με το ζόρι μια γραμμή.Νομίζω στο Harrys Spot απέναντι καλύτερα θα περνούσα 😄 Όπως το είπες, τουλάχιστον πέρασες καλά ή όχι; 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. Παρασκευή στις 10:45 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:45 πμ On 4/2/2025 at 9:29 ΜΜ, Nikolas14 said: Όπως το είπες, τουλάχιστον πέρασες καλά ή όχι; Εξαιρέτικά. Μου έκανε βέβαια εντύπωση οτι πλέον ακόμα και Σάββατο βράδυ στο κέντρο δεν ειχε ιδιαίτερα πολύ κόσμο και φυσικά κανένα μα κανένα μποτιλιάρισμα. 6 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. Παρασκευή στις 11:08 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:08 πμ 22 minutes ago, zerokill said: Εξαιρέτικά. Μου έκανε βέβαια εντύπωση οτι πλέον ακόμα και Σάββατο βράδυ στο κέντρο δεν ειχε ιδιαίτερα πολύ κόσμο και φυσικά κανένα μα κανένα μποτιλιάρισμα. Εξεταστική λέγεται το φαινόμενο. Από δω και στο εξής πάλι η ίδια τρέλα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. Σάββατο στις 01:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:47 μμ On 7/2/2025 at 12:45 ΜΜ, zerokill said: Εξαιρέτικά. Μου έκανε βέβαια εντύπωση οτι πλέον ακόμα και Σάββατο βράδυ στο κέντρο δεν ειχε ιδιαίτερα πολύ κόσμο και φυσικά κανένα μα κανένα μποτιλιάρισμα. Μια χαρά λοιπόν… Καλησπέρα για όσους είναι Έβρο, έχουμε εικόνα από Φέρες για κάλυψη; 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts