johnny_htc Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου 3 minutes ago, hercoulis said: Αυτό είναι αξιόπιστο? Ναι, είναι οκ. Περίπου ίδια με κάποιον του oakla μπορεί να βγάλει συνήθως. Σερβερ του νετφλιξ είναι κιόλας, έχει ένα νόημα παραπάνω να δεις διασύνδεση κιόλας 😎 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, hercoulis said: Αυτό είναι αξιόπιστο? Είναι; Εγώ θα έλεγα όχι... 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 13 ώρες πριν, hercoulis said: Αυτό είναι αξιόπιστο? Είναι είναι από το Netflix 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου (edited) 7 ώρες πριν, Harry636 said: Είναι είναι από το Netflix 1. Δεν είναι! 2. Netflix (Fast)= Εταιρεία παραγωγής τηλεοπτικού περιεχομένου και μόνο. Αμερικανιά. Temporary λύση (κοινώς γαργάρα) για αιφονάκιδες. 3. Ookla= Εταιρεία μετρήσεων κάλυψης και ταχύτητας δικτύων κινητής τηλεφωνίας, με app (Android - τί κρίμας), με δυνατότητα επιλογής server δοκιμής και επιπλέον επιλογές. Edited 9 Ιανουαρίου by memoriesradio 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 41 minutes ago, memoriesradio said: 1. Δεν είναι! 2. Netflix= Εταιρεία παραγωγής τηλεοπτικού περιεχομένου και μόνο. Αμερικανιά. Temporary λύση (κοινώς γαργάρα) για αιφονάκιδες. 3. Ookla= Εταιρεία μετρήσεων κάλυψης και ταχύτητας δικτύων κινητής τηλεφωνίας, με app (Android - τί κρίμας), με δυνατότητα επιλογής server δοκιμής και επιπλέον επιλογές. 1 minute ago, Harry636 said: 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 51 minutes ago, Harry636 said: Νομίζω απάντησε στο ότι δεν είναι αξιόπιστη. Όχι ότι δεν είναι του νετφλιξ. Και γω στην αρχή μπερδεύτηκα πώς το έλεγε. 😜 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου (edited) 4 ώρες πριν, Harry636 said: Δεν είπα κάτι διαφορετικό και απάντησα πιο πάνω για το Netflix που έχει και το Fast... Edited 9 Ιανουαρίου by memoriesradio 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου Πολύ καλή η Vodafone στην Ιτέα Φωκίδας.. 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, cu2goup said: Πολύ καλή η Vodafone στην Ιτέα Φωκίδας.. Στην Άμφισσα τι λέει; Γιατί δεν άκουσα καλά λόγια. 4 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου 1 minute ago, Nikolas14 said: Στην Άμφισσα τι λέει; Γιατί δεν άκουσα καλά λόγια. Ε άμα καλύπτουν ολόκληρη πόλη από το βουνό, πολύ πιθανό.. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου (edited) 33 minutes ago, Nikolas14 said: Στην Άμφισσα τι λέει; Γιατί δεν άκουσα καλά λόγια. Κοίτα η Άμφισσα είναι αμφιθεατρική.. οπότε σχεδόν όλη είναι απέναντι από το βουνό με τις κεραίες. Από κει και πέρα μέσα στα κτήρια κάτω στην αγορά ίσως δεν είναι τόσο καλά τα πράγματα. Πάντως και λόγω λίγων κατοίκων, το ιντερνετάκι είναι λειτουργικότατο.. Edited 18 Ιανουαρίου by cu2goup 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου 18 minutes ago, cu2goup said: Κοίτα η Άμφισσα είναι αμφιθεατρική.. οπότε σχεδόν όλη είναι απέναντι από το βουνό με τις κεραίες. Από κει και πέρα μέσα στα κτήρια κάτω στην αγορά ίσως δεν είναι τόσο καλά τα πράγματα. Πάντως και λόγω λίγων κατοίκων, το ιντερνετάκι είναι λειτουργικότατο.. Τελικά βλέπω έχει και εντός της πόλης κεραία και μαζί με συνεργάτιδα κάποια micros. Τώρα από αυτά ποια δουλεύουν και πώς, είναι άλλο θέμα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. Τετάρτη στις 04:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 04:03 μμ Σήμερα κοντά στη κεραία της βονταφον Ειδου τα αποτελέσματα 2 4 Παράθεση Vodafone the ονλυ Εντ σα νετουγορκ 😂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 05:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:54 μμ 1 ώρα πριν, Dimitris_15 said: Σήμερα κοντά στη κεραία της βονταφον Ειδου τα αποτελέσματα Αυτή η διαφορά down/up εκνευρίζει Ε λογικά μπουκωμένη κάτσε να δεις ενςναμε συγκεκριμένη κεραία τη διαφορά 4G/5G (Cosmote) Θα σε κάνω mention στο νήμα της Cosmote. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. Τετάρτη στις 06:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:12 μμ (edited) 18 minutes ago, elkons said: Αυτή η διαφορά down/up εκνευρίζει Ε λογικά μπουκωμένη κάτσε να δεις ενςναμε συγκεκριμένη κεραία τη διαφορά 4G/5G (Cosmote) Θα σε κάνω mention στο νήμα της Cosmote. Παρά πολύ μπούκομενη διότι μόνο μια κεραία είναι και έχει λίγη απόσταση από το σπίτι μου Αυτή η 2265 στο netmonster που μου λέει ότι είμαι συνδεδεμένος σε είναι πάρα πολύ και συνεχώς μπούκομενη και τους λέω συνέχεια στο chat πότε θα μπουν νέοι σταθμοί μπας και βοηθήσουν την περιοχή λίγο αλλά τίποτα τα ίδια Edited Τετάρτη στις 06:13 μμ by Dimitris_15 7 Παράθεση Vodafone the ονλυ Εντ σα νετουγορκ 😂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Τετάρτη στις 06:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:52 μμ 37 minutes ago, Dimitris_15 said: Παρά πολύ μπούκομενη διότι μόνο μια κεραία είναι και έχει λίγη απόσταση από το σπίτι μου Αυτή η 2265 στο netmonster που μου λέει ότι είμαι συνδεδεμένος σε είναι πάρα πολύ και συνεχώς μπούκομενη και τους λέω συνέχεια στο chat πότε θα μπουν νέοι σταθμοί μπας και βοηθήσουν την περιοχή λίγο αλλά τίποτα τα ίδια Δυστυχώς αν υπάρχει επαρκής κάλυψη, μη περιμένεις να μπουν νέοι σταθμοί. Το καλύτερο που ίσως κάνουν είναι να βάλουν καμιά n78. 6 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. Τετάρτη στις 07:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:04 μμ 9 minutes ago, marios239 said: Δυστυχώς αν υπάρχει επαρκής κάλυψη, μη περιμένεις να μπουν νέοι σταθμοί. Το καλύτερο που ίσως κάνουν είναι να βάλουν καμιά n78. Που δυστυχώς δεν υπάρχει καν μέσα στο σπίτι ειμαι με 2 γραμμές άντε ώρες ώρες να έχω 3-4 γραμμές το πολύ στις κλήσεις ώρες ώρες πέφτει σε edge και δυστυχώς δεν έχω γραμμή WiFi 6 Παράθεση Vodafone the ονλυ Εντ σα νετουγορκ 😂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts