memoriesradio Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Διόδια Ανήλιο 10 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 1 minute ago, memoriesradio said: Διόδια Ανήλιο Πωπω, δίνει πόνο. Δεν το περίμενα από τόσο νωρίς. Τα μασίνια μου εδώ έλεγαν για χιόνια, αλλά όχι τόσο ραγδαία. Αλλά τελικά άλλαξε άρδην ο καιρός λολ. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 5 minutes ago, memoriesradio said: Διόδια Ανήλιο Θεσσαλονίκη Underground 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Just now, VIPdriver said: Θεσσαλονίκη Underground Πάρτο με τα πόδια μέσα από τη σήραγγα, να μη βρέχεσαι κιόλας λολ. Και άνοιξε την καταπακτη για να βγεις όπου θες😂 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 2 minutes ago, johnny_htc said: Πάρτο με τα πόδια μέσα από τη σήραγγα, να μη βρέχεσαι κιόλας λολ. Και άνοιξε την καταπακτη για να βγεις όπου θες😂 Το επόμενο Survivor να το κάνουν εδώ! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 2 ώρες πριν, memoriesradio said: Διόδια Ανήλιο Τι λένε τα δίκτυα εκεί;; Καλά να περάσεις! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 6 ώρες πριν, memoriesradio said: Διόδια Ανήλιο Τελειο 3 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 8 minutes ago, Nickchris36 said: Τελειο Εύχομαι να πήραν ξηρά τροφή μαζί τους μη διπλώσει καμία νταλίκα και τον πιούνε όλοι μαζί 😂 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν (edited) 18 minutes ago, cmvr said: Εύχομαι να πήραν ξηρά τροφή μαζί τους μη διπλώσει καμία νταλίκα και τον πιούνε όλοι μαζί 😂 Με το κάνιστρο... Κανονικά, γαλέτες, trata & ζαναε, νερό, κρίθινα παξιμάδια "Το μάννα - Τσατσαρονάκης", γκαζάκι μπρίκι και λουμίδη, 2 ντομάτες και 5-6 μπύρες. Κι όμως φίλε μαζί μου είχα: ένα σάντουιτς (ναι έτσι το λέμε εμείς στη Θεσσαλονίκη) με μπιφτέκι, κρεμμύδι και τυροκαυτερή από τον Βέγγο στην Βέροια, 2 καφέδες americano, ρεβανί, τρίγωνα πανοράματος, μελομακάρονα, νερό, τσίχλες για δροσερή και καθαρή αναπνοή και φυσικά κωλόχαρτο στο πορτ μπαγκάζ δίπλα από τον αναλυτή... Οπότε και 2-3 νταλίκες να δίπλωναν πάλι άρχοντας θα ήμουν. Επίσης να μην ξεχάσω το καθιερωμένο πλέον κατούρημα μπροστά στα διόδια στο Ανήλιο-Μαλακάσιο. Αφού έχω και το δικό μου σημείο το οποίο έχω μαρκάρει όπως τα σκυλιά. Δεν πλησιάζει άλλος εκεί. 7 ώρες πριν, VIPdriver said: Θεσσαλονίκη Underground 1. Εκδίδεις εισιτήριο. 2. Περιμένεις. 3. Λήγει το εισιτήριο. 4. Φεύγεις. https://www.youtube.com/watch?v=4Gwd5IAd8zc Edited 1 ώρα πριν by memoriesradio 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts