Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από ποιον πάροχο έρχεσαι; 

Μπορεί η κεραία που σε κάλυπτε τότε να μην υπάρχει σήμερα έχουμε διαμαρτυρίες δυστυχώς και αφαιρούν....

12 minutes ago, elkons said:

Από ποιον πάροχο έρχεσαι; 

Μπορεί η κεραία που σε κάλυπτε τότε να μην υπάρχει σήμερα έχουμε διαμαρτυρίες δυστυχώς και αφαιρούν....

Από cosmote…. 

Μα δεν υπάρχει η ταχύτητα!!! Κυριολεκτικά!!

IMG_2641.png

iPhone βλέπω, ποιό;; Έχει 5G;

Με Cosmote τι ταχύτητα είχες; 

Σε προσωπικό μήνυμα αν δεν επιθυμείς ή κ εδω δώσε μου τη περιοχή πιο λεπτομερώς στο χάρτη πχ μια κουκίδα ίσα ίσα για να δω ποιες εταιρείες έχουν κοντά σου κεραία. 

30 minutes ago, Natbic said:

Από το απόγευμα ήρθα στο δίκτυο της Vodafone και με μεγάλη μου θλίψη βλέπω πως το 4G είναι σχεδόν ανύπαρκτο σπίτι μου(περιοχή βόρεια Αθήνα) τουλάχιστον….!!!! Απογοητεύτηκα….. 

Πριν χρόνια που είχα πάλι βονταφον δεν είχα διαπιστώσει κάποιο θέμα στο πατρικό μου που είναι 700 μέτρα μακριά από εδώ…

Γενικά στα βόρεια είναι μέτρια, δεν έχει μεγάλες ταχύτητες.

Αν είσαι Γαλατσι καλή τύχη.., τα είδα live με φίλο τα χάλια της Vodafone. Νέα Ιωνία είναι οκ, στην Ηρακλείου επάνω δεν μέτρησα και αττική οδό αλλά είναι αξιοπρεπής η Vodafone και προς Γέρακα. 
Η Vodafone στην Αθήνα κυρίως νότια είναι καλή απ ότι διαπίστωσα.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

22 minutes ago, elkons said:

iPhone βλέπω, ποιό;; Έχει 5G;

Με Cosmote τι ταχύτητα είχες; 

Σε προσωπικό μήνυμα αν δεν επιθυμείς ή κ εδω δώσε μου τη περιοχή πιο λεπτομερώς στο χάρτη πχ μια κουκίδα ίσα ίσα για να δω ποιες εταιρείες έχουν κοντά σου κεραία. 

Το iPhone 11 είναι, όχι δεν έχει 5g…

5 minutes ago, Natbic said:

Το iPhone 11 είναι, όχι δεν έχει 5g…

Δυστυχώς χωρίς 5G δύσκολα τα πράγματα… αν είχες από 12 και πάνω θα έβλεπες διαφορά με το 5G. Αλλά αν έχει 0,5-1 το 4G με οριακό σημα το 5G θα έδινε γύρω στα 20Mbps Download και 1-2 Upload.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24