SUMMER_2000 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Μήπως κάνουν εργασίες και το συντηρούν εκεί στα Χανιά το 4G δίκτυο , αλλιώς δεν μπορώ να το εξηγήσω καθόλου . Αφού λογικά με την πάροδο των μηνών , αυξάνονται οι ταχύτητες στο 4G και στα 2 δίκτυα . Να ξανά μετρήσεις σε 1 μήνα από σήμερα αν θες να μας πεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 μαλλον ειναι απο την victus να υποθεοσυμε οι αναβαθμισεις αυτες πλεον??? ξερει κανεις πιο επισημα? Η Victus το κατασκευάζει. Αλλά μην περιμένεις η Vodafone να πληρώσει για τον εξοπλισμό της wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Που μένεις ? Εγώ στο Βόλο πάντως που μένω , νομίζω κατά 90% ότι το δίκτυο της Wind , ΔΕΝ έχει αναβαθμιστεί . Δεν ξέρω για την Λάρισα . Αν γνωρίζει κάποιος φίλος ή υπεύθυνος από το τεχνικό τμήμα της Wind , ας μας ενημερώσει . Στην περιοχή Αποκόρωνα στον νομό Χανίων μένω. Η Vodafone σε γενικές γραμμές έχει καλό δίκτυο στην περιοχή με σήμα HSPA κατά κύριο λόγο και με το Open signal εχω μετρήσει ταχύτητες που αγγίζουν τα 4-5 Mbps αν και σε κάποια σημεία δεν φορτώνει με τίποτα. Η Wind απο την άλλη πιάνει HSPA μόνο στον Βάμο αλλά με ταχύτητες γύρω στα 10 Mbps. Αν είχαν πιο πολλές κεραίες 3g καλά θα ήταν... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Και εδώ στον Βόλο , όπως έγραψα παραπάνω , η Wind δίνει ταχύτητες με H+ 5,5 mpbs το ανώτερο που έχω μετρήσει με το http://www.opensignal.com και το speedtest της ΟΟΚLΑ . Με την απλή λογική το δίκτυο της Wind , ΔΕΝ έχει αναβαθμιστεί εδώ στον Βόλο , ακόμα . Είμαι κατα 90% ΣΙΓΟΥΡΟΣ , για αυτό . Η Vodafone , δίνει το ανώτερο που έχω μετρήσει στον Βόλο 17,5 mbps , με H+ και με 4G δίνει 42,1 mpbs (στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου και στην Πλατεία Πανεπιστημίου το ίδιο ακριβώς) . H COSMOTE τέλος , από ότι είδα και χθες , με απλό GPRS και ΕDGE , πάει ΣΦΑΙΡΑ πραγματικά . Δεν το περίμενα ειλικρινά , γιατί νόμιζα έως τώρα , πως το πιο γρήγορο GPRS + EDGE το έχει η Wind , (όπως και λέγανε πολλοί και εδώ στο myphone από το 2004 και μετά) . Για απλό 3G , Η , Η+ και 4G , η COSMOTE , είναι ΑΠΙΑΣΤΗ σε ταχύτητες , ειλικρινά . Με H+ , το ανώτερο που έχω μετρήσει είναι 21,8 mpbs και με 4G 55,6 mpbs . Βρε την COSMOTE , πρόοδο που έκανε τόσο ξαφνικά ............ ΜΠΡΑΒΟ της , να συνεχίσει έτσι ακριβώς . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Στο νοσοκομείο Χανίων με το Open signal μου έβγαλε περίπου 3 Mbps η Vodafone. Η Wind αντίστοιχα έβγαλε πάνω από 10 Mbps! Οι μετρήσεις έγιναν στο ισόγειο των εξωτερικών ιατρείων. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 (edited) Στο νοσοκομείο Χανίων με το Open signal μου έβγαλε περίπου 3 Mbps η Vodafone. Η Wind αντίστοιχα έβγαλε πάνω από 10 Mbps! Οι μετρήσεις έγιναν στο ισόγειο των εξωτερικών ιατρείων. Στο νοσοκομειο παντως εξω ακριβως επιανα 4G (πριν κατι μηνες που ειχα παει) μεσα μονο 3G αλλα φανταζομαι οτι εχει να κανει με την μονωση του νοσοκομειου.Αν θες ριξε κανα speedtest εκει στον αποκωρονα να εχουμε εικονα και απο εκει. Οκ εχω κανει μετρησεις και με iphone 6 και με tablet που σιγουρα εχει καλυτερη ληψη και οι ταχυτητες ηταν παρομοιες. Edited March 4, 2015 by zerokill Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Test Date: 4 Μαρ 2015 19:59 Download: 40.51Mbps Upload: 8.10 Mbps Ping: 34 ms Connection Type: Cellular/LTE Location: http://maps.google.com/maps?f=q&q=35.510329,24.030022 http://www.speedtest.net/my-result/i/1162254442 http://s21.postimg.org/y3ctltoxv/Full_Size_Render.jpg Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 (edited) τελικα η αναβαθμιση εχει να κανει με την victus διαβαστε στο μεσο της σελιδα το υπογραμμισμενο κομματι. Ξεκινησε το network sharing πιλοτικα σε Καστορια και Κορινθιακο κολπο:) http://fouit.gr/2015/03/05/wind-%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%AC-%CF%84%CE%BF-net/ Edited March 5, 2015 by dimitris15 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Αντε με το καλό και στα μέρη μας να κλείσουν οι τρύπες στο δίκτυο και των δύο όσο περισσότερο γίνεται. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Στο νοσοκομειο παντως εξω ακριβως επιανα 4G (πριν κατι μηνες που ειχα παει) μεσα μονο 3G αλλα φανταζομαι οτι εχει να κανει με την μονωση του νοσοκομειου.Αν θες ριξε κανα speedtest εκει στον αποκωρονα να εχουμε εικονα και απο εκει. Οκ εχω κανει μετρησεις και με iphone 6 και με tablet που σιγουρα εχει καλυτερη ληψη και οι ταχυτητες ηταν παρομοιες. Αυτές είναι οι μετρήσεις για την Vodafone στον Αποκόρωνα με το Open Signal. Στο αντίστοιχο forum για την Wind έχω ανεβάσει και μετρήσεις που δείχνουν οτι οι ταχύτητες της Wind είναι πολύ μεγαλύτερες (γύρω στα 10 Mbps). Η Vodafone αν και πιάνει σε πολύ περισσότερα σημεία 3G στις ταχύτητες σύνδεσης τουλάχιστον στην επαρχία δεν την λες και γρήγορη. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Και εγώ πιστεύω ότι η Vodafone "χωλαίνει" λίγο στο 3G στην επαρχία (σε κάποια σημεία και μέρη , όχι παντού) και ίσως σε κάποια σημεία της Αττικής , όπως έχουνε γράψει εδώ στο forum κάποιοι φίλοι . Έχω κάνει κάποιες μετρήσεις εδώ στον Βόλο με απλό 3G και το έχω διαπιστώσει (H+) . Αντίθετα με το 4G , σε Αττική , Θεσσαλονίκη , Λάρισα , Βόλο (που μένω) και στην Κρήτη που έχει κάνει αρκετές μετρήσεις ο φίλος zerokill , οι ταχύτητες είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ . Στον Βόλο το ανώτερο με 4G που έχω μετρήσει είναι 42.3 mbps , στην Λάρισα 43,2 mbps , στην Αθήνα στο Σύνταγμα 46.7 mpbs και στην όμορφη Θεσσαλονίκη 41,1 mpbs . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Αυτές είναι οι μετρήσεις για την Vodafone στον Αποκόρωνα με το Open Signal. Στο αντίστοιχο forum για την Wind έχω ανεβάσει και μετρήσεις που δείχνουν οτι οι ταχύτητες της Wind είναι πολύ μεγαλύτερες (γύρω στα 10 Mbps). Η Vodafone αν και πιάνει σε πολύ περισσότερα σημεία 3G στις ταχύτητες σύνδεσης τουλάχιστον στην επαρχία δεν την λες και γρήγορη. Oκ γρηγορη δεν ειναι αλλα οτι ειναι πανω απο 8 νομιζω δεν το λες οτι σερνεται.Ειδικα αν πας ελαφονησι παλαιοχωρα σουγια θα δεις οτι οι ταχυτητες δεν ξεπερνανε τα 2-3.Οποτε εισαι σε καλυτερη μοιρα.Ισως ειναι και το μοναδικο σημειο οπου η wind εχει μεγαλυτερη ταχυτητα απο τις αλλες 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 (edited) εγω μετα απο 5 μερες με HSPA με ξαναγυρισε στο EDGE φιλος wind με εχει κανονικα HSPA Edit: Επανηλθε το HSPA Edited March 7, 2015 by dimitris15 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) 2 ακομα speedtest στην πολη των Χανιων το πρωτο στο λιμανι το δευτερο στην οδο Τζανακακη μεταξυ εφοριας και κηπου. στο λιμανι φυσικα μονο 3G Test Date: 14 Μαρ 2015 18:49 Download: 18.35 Mbps Upload: 0.83 Mbps Ping: 44 ms Connection Type: Cellular/3G Server: Athens Latitude: 35.5172 Longitude: 24.0179 Location: http://maps.google.com/maps?f=q&q=35.517203,24.017875 http://www.speedtest.net/my-result/i/1173891928 Στην τζανακακη 4G .. [b Test Date: 14 Μαρ 2015 20:15 Download: 34.59 Mbps Upload: 8.33 Mbps Ping: 29 ms Connection Type: Cellular/LTE Server: Athens Latitude: 35.5168 Longitude: 24.0203 Location: http://maps.google.com/maps?f=q&q=35.516841,24.020310 http://www.speedtest.net/my-result/i/1173988258 Ερωτηση.. εχει δοκιμασει κανεις την εφαρμογη netradar? Εντυπωσεις? ειναι κατι σαν το Οοκλα? Edited March 15, 2015 by zerokill Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Για να δούμε τώρα που ολοκληρώθηκε η μετάβαση της αναλογικής τηλεόρασης, αν θα δούμε αυτήν την... τρομερά επεκταμένη κάλυψη 4G που υπόσχονται τα 800 MHz...διότι,κακά τα ψέματα, η Κοσμοτε πλέον έχει φτιάξει & τις ταχύτητες όπου πονούσε πολύ κάποτε, & την κάλυψη & εισηγαγε & τεχνολογίες όπως το HD voice (κάτι που έχει κάνει και η Wind σε ολόκληρο το δίκτυο)... Αντιθέτως,στην Vodafone παρατηρείται στασιμότητα & σε κάλυψη & σε ταχύτητες & στο voice HD...Κάποτε ήταν σημείο αναφοράς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Να επαναφέρω το (πονεμένο, πλέον) θέμα του fast dormancy; Χρόνια τώρα, στην Cosmote & στην Wind, οι συσκευές "ξυπνάνε" ακαριαία, με το που ξεκινήσει ένα data session. Στην Vodafone τις πολλές φορές περνάνε 4-5 δευτερόλεπτα. Ας αφήσουμε σε πέρας τις δικαιολογίες περί συσκευών κλπ, κλπ. Το θέμα το έχει η Vodafone στο υλικό ή το λογισμικό του δικτύου της χρόνια τώρα. Λυπάμαι που το λέω,αλλά μου θυμίζει εποχές 2008. Κάποτε κορόιδευαμε την Cosmote, τώρα εδώ & κοντά 1.5 χρόνο η Vodafone σε θέματα ίντερνετ είναι χειρότερη απ'την χειρότερη εποχή της Cosmote...Η οποία Cosmote ξέφυγε σε κάλυψη και ταχύτητες. & απορώ, πόσο ακόμη θα την αφήσουν να ξεφύγει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 (edited) Να και τα τεστ με το Ookla που μου είχε ζητήσει κάποιος φίλος για τα Χανιά (περιοχή ΚΤΕΛ). Σήμερα και το Open signal αλλά και το Ookla μου δίνουν καλές ταχύτητες, ίσως και επειδή το έκανα ξημερώματα και δεν είναι φορτωμένο το δίκτυο; Προσθεσα και τις μετρήσεις του Open signal. Περίπου τα ίδια αλλά το Ookla μου έφαγε 65 MB για την μέτρηση ενώ το Open signal μόνο 40 MB. Όλες οι παρακάτω μετρήσεις που παραθέτω είναι για το δίκτυο της Vodafone σε 3g, δεν είναι συγκριτικό με άλλο δίκτυο απλώς έβαλα την μικρότερη και την μεγαλύτερη μέτρηση απο 3 διαδοχικές μετρήσεις με κάθε εφαρμογή. Μόνο που στην περίπτωση του Ookla άλλαζα σε κάθε μέτρηση χειροκίνητα τον σερβερ. Και οι δύο εφαρμογές δίνουν παραπλησιες τιμές με τον Ookla να σου δίνει επιλογές για τον σερβερ σε κάθε μέτρηση ενω το Open signal καίει λιγότερα ΜΒ στις μετρήσεις δικτύου κινητής. Edited March 21, 2015 by Dimos_Vav Φωτογραφίες Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Μαλλον ειναι και το μονο σημειο στην πολη οπου η wind κοντραρει την βοντα.Γιατι σε ολα τα αλλα ειδες οτι οι διαφορες ειναι μεγαλες. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnt4 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 καλησπερα. που κ που οταν κανω κληση ενω καλει , μολις απαντησει η αλλος δν τον ακουω καθολου με αποτελεσμα να ξανακαλεσω. αυτο γινεται επανειλειμενα. υπαρχει πιθανοτητα να φταιει η σιμ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 καλησπερα. που κ που οταν κανω κληση ενω καλει , μολις απαντησει η αλλος δν τον ακουω καθολου με αποτελεσμα να ξανακαλεσω. αυτο γινεται επανειλειμενα. υπαρχει πιθανοτητα να φταιει η σιμ; H SIM απιθανο.Ητηλεφωνο φταιει η το σημα (πολλες φορες μπορει να μην τον ακους εσυ αλλα σε ακουει κανονικα αυτος.) Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 καλησπερα. που κ που οταν κανω κληση ενω καλει , μολις απαντησει η αλλος δν τον ακουω καθολου με αποτελεσμα να ξανακαλεσω. αυτο γινεται επανειλειμενα. υπαρχει πιθανοτητα να φταιει η σιμ; η σημ απιθανο να φταιει , δοκιμασες με αλλη συσκευη κινητου; συνηθως φταιει η συσκευη για αυτο ή το σημα της περιοχης σου; . Το εχεις παρατηρησει και σε αλλες περιοχες;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Μέτρηση speedtest στην περιοχη του Βλητέ στη Σούδα σε εξωτερικο χωρο γιατι σε εσωτερικους μόνο Edge. Test Date: 22 Μαρ 2015 12:04 Download: 4.98 Mbps Upload: 0.54 Mbps Ping: 73 ms Connection Type: Cellular Server: Athens Location: http://maps.google.com/maps?f=q&q=35.496005,24.058120 http://www.speedtest.net/my-result/i/1183624342 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximusv Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Γειά σας παιδιά Παρατήρησε κανείς πρόβλημα στο δίκτυο της Vodafone στην Θεσσαλονίκη στο κέντρο το Σαββατοκύριακο? Μένω Καλαμαριά και είχα σήμα 4G στην γειτονιά αλλά από την Νέα Παραλία στο ύψος της Μπότσαρη και μετά έως και την Αριστοτέλους είχα μόνο G ούτε καν Η. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Πληροφοριακα βρεθηκα στην περιοχη της Αργυρουπολης επισκοπης στο Ρεθυμνο και οπως περιμενα δεν υπηρχε καθολου 3G απο την vodafone σε αντιθεση με την Cosmote που ειχε φουλ σημα 3G σε ολη την περιοχη. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 H COSMOTE τρέχει πολύ και δεν την προλαβαίνουμε ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts