AthensUK Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Τελικά μάλλον οι εταιρείες κινητής λύσαν τα λειτουργικά τους προβλήματα Η Αθηνα μπορεί να καλυφθεί με 4 κεραίες.Υμηττός, Πεντέλη, Πάρνηθα, και Λυκαβηττός. Bingo....!! Για διαβάστε τι γραφουν οι φίλοι μας Neaderdal..... http://www.rodiaki.gr/article.php?id=19320&catid=1&subcatid=9 Επίσης επισημεντε ότι στη Ρόδο όλες οι κεραίες τον ραδιαφονικοη και τηλεοπτικών σταθμών βρίσκονται εκτος κατοικημένων περιοχών(κορυφή Προφήτη Ηλία,Monte Smith Καλλιθέα) ώστε προκλητική εξαίρεση να αποτελεί η συγκεκριμένη κεραία. Γιατί οι eτερειες δεν κατεβάζουν διακόπτες σε όλο το νησί και να αφήσουν μονο αυτές πάνω στις κορυφές και να δούμε τι θα γίνει...????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 (edited) Αφού είναι... , αδυνατούν να καταλάβουν οτι οι ραδιοφωνικοί κλπ σταθμοί εκπέμπουν με Kw. Μάλιστα λένε οτι έχουν αυξηθεί τα κρούσματα λευχαιμίας και καρκίνου, 1) Ας μας το αποδείξουν επιστημονικά, 2) Εγώ ξέρω οτι παγκοσμίως δεν έχει παραδεχτεί κανείς οτι κάποιος θάνατος έχει προκληθεί απο σήμα κινητής με οποιαδήποτε μορφή. Edited February 17, 2010 by MsK όχι χαρακτηρισμοί Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Το θεμα ειναι οτι αυτη η κατασταση εχει γινει μοδα πλεον και συνεχως διαδιδεται...ειναι θεατρου του παραλογου...οι εταιριες ποτε δεν θα κατεβασουν διακοπτες ετσι απλα γιατι αυτοι που διαμαρτυρονται ειναι τα λεφτα τους. Επισης αυτες οι κεραιες για τις οποιες φωναζουν πρεπει να εχουν αδεια ε? Για να ειναι ετσι φατσα φορα...Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση? Tίποτα.. Τους αφήνεις να κλαίνε. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Αφού είναι... , αδυνατούν να καταλάβουν οτι οι ραδιοφωνικοί κλπ σταθμοί εκπέμπουν με Kw. Μάλιστα λένε οτι έχουν αυξηθεί τα κρούσματα λευχαιμίας και καρκίνου, 1) Ας μας το αποδείξουν επιστημονικά, 2) Εγώ ξέρω οτι παγκοσμίως δεν έχει παραδεχτεί κανείς οτι κάποιος θάνατος έχει προκληθεί απο σήμα κινητής με οποιαδήποτε μορφή. Τα περισσότερα "συμπτώματα" είναι προϊόντα αυθυποβολής - βλέπουν την κεραία και τους έρχεται πονοκέφαλος. Η κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα μετράει πάνω από 18 χρόνια (από το 1992) και ούτε ένα περιστατικό δεν έχει αναφερθεί. Δεν έχει και λόγο άλλωστε, αφού δεν υπάρχει το οποιοδήποτε επιστημονικό έρεισμα στο γεγονός ότι οι κεραίες επηρεάζουν με τον οποιοδήποτε τρόπο την υγεία μας - εξαιρουμένης φυσικά της περίπτωσης όπου οι κεραίες απουσιάζουν, εμείς μιλάμε με το κινητό στο αυτί και δεχόμαστε την μέγιστη ισχύ του κινητού στο κεφάλι μας. Τέλος, ας θυμηθούμε και την καταγγελία της ΕΕΚΤ σχετικά με τις μακροχρόνιες καθυστερήσεις στην έκδοση της άδειας περιβαλλοντικών επιπτώσεων από τις νομαρχίες - παρά το γεγονός ότι όλες οι κεραίες συμμορφώνονται με αυτές. Δεν μου βγάζει κανένας από το μυαλό ότι αυτές οι κωλυσιεργίες στην αδειοδότηση από την πλευρά της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν είναι τυχαίες, αφού τυχαίνουν προϊόν εκμετάλλευσης από όλους τους τοπικούς άρχοντες για να χαρακτηρίσουν τις κεραίες ως "παράνομες". Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Στην περιοχη μου Νεα Φιλαδελφεια (συνορα με νεα Χαλκηδονα) η βονταφον απο τοτε που εμφανιστηκε πριν 11+ χρονια ειχε προβληματικη καλυψη μεσα στο σπιτι. Μια μπαρα σημα εχει.Για 3G ουτε λογος. Το εχω αναφερει στην εταιρια και μου λενε οτι γινονται προσπαθεις ενισχυσης εδω και καιρο...(λογια του αερα). Το θεμα ειναι οτι η περιοχη μας δεν εχει ουρακοταγκους που να σπανε με γκασμαδες τις κεραιες...πιο περα εντωμεταξυ ειναι το παλιο κτιριο του Οτε και πανω εχει ολοκληρα κεραιοσυστηματα, οπως και σε κατι διπλανες πολυκατοικιες (με άδειες ολες αυτες)...επομενως λογικο που cosmote & wind εχουν φουλ 2G & 3G! Η vodafone τοοοσα χρονια δεν κανει κατι?Λογικα εχει και αυτη κεραια μεσα σε τοσες που εχω δει αλλα μηπως η ρυθμιση της δεν ευνοει την περιοχη? Δεν ειναι τωρινο προβλημα απο καποια αποξηλωση....απο το 1999 ειναι ετσι οταν ειχαμε παρει τον πρωτο αριθμο panafon..Και τοτε στο παραθυρο μιλαγαμε και τωρα ακομη στο παραθυρο μιλαμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 στην Ρόδο το 3g απλά ανύπαρκτο πολύ χάλι!!!! και όταν έχεις και iphone απλά το ίντερνετ σέρνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 (edited) Στην περιοχη μου Νεα Φιλαδελφεια (συνορα με νεα Χαλκηδονα) η βονταφον απο τοτε που εμφανιστηκε πριν 11+ χρονια ειχε προβληματικη καλυψη μεσα στο σπιτι. Μια μπαρα σημα εχει.Για 3G ουτε λογος. Το εχω αναφερει στην εταιρια και μου λενε οτι γινονται προσπαθεις ενισχυσης εδω και καιρο...(λογια του αερα). Το θεμα ειναι οτι η περιοχη μας δεν εχει ουρακοταγκους που να σπανε με γκασμαδες τις κεραιες...πιο περα εντωμεταξυ ειναι το παλιο κτιριο του Οτε και πανω εχει ολοκληρα κεραιοσυστηματα, οπως και σε κατι διπλανες πολυκατοικιες (με άδειες ολες αυτες)...επομενως λογικο που cosmote & wind εχουν φουλ 2G & 3G! Η vodafone τοοοσα χρονια δεν κανει κατι?Λογικα εχει και αυτη κεραια μεσα σε τοσες που εχω δει αλλα μηπως η ρυθμιση της δεν ευνοει την περιοχη? Δεν ειναι τωρινο προβλημα απο καποια αποξηλωση....απο το 1999 ειναι ετσι οταν ειχαμε παρει τον πρωτο αριθμο panafon..Και τοτε στο παραθυρο μιλαγαμε και τωρα ακομη στο παραθυρο μιλαμε.... Σε κάποιες από τις περιοχές που κινούμαι λόγω εργασίας (αρχή Αχαρνών, Φιλαδέλφεια, Χαλκηδόνα, Α. Πατήσια κ.τ.λ.) Δεν έχω διαπιστώσει κανένα πρόβλημα (-77 έως -88 στάθμη λήψης) πέραν ελαχίστων περιπτώσεων σε υπόγεια parking. Όλες οι εταιρείες έχουν τουλάχιστον 3 – 4 σταθμούς μεγάλης χωρητικότητας 2G/3G (έως και 10 κυψέλες ανά σταθμό) στη περιοχή που αναφέρεις. Υποθέτω ότι θα βρίσκεσαι σε εντελώς αρνητικό σημείο σε σχέση με το σταθμό της συγκεκριμένης εταιρείας. Εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο σε αστικές περιοχές αλλά όχι απίθανο. στην Ρόδο το 3g απλά ανύπαρκτο πολύ χάλι!!!! και όταν έχεις και iphone απλά το ίντερνετ σέρνεται. Αλλο χαμηλή ταχύτητα άλλο ανύπαρκτο σήμα. Θα πρότεινα να αναφέρεις στην εξυπηρέτηση πελατών συγκεκριμένες περιοχές διότι στη Ρόδο υπάρχουν πολλοί σταθμοί και δεν εξηγείται η πλήρης απουσία σήματος 3G. Edited February 23, 2010 by Petros the Great Συνένωση μηνυμάτων. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Αγαπητέ μου escape ξεχνάς ότι στην Ρόδο υπάρχουν ορισμένα πρόβατα..Πώς να παραμείνουν σταθμοί βάσης στη θέση τους λοιπόν;Ή έστω να προστεθούν νέοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Αγαπητέ μου escape ξεχνάς ότι στην Ρόδο υπάρχουν ορισμένα πρόβατα..Πώς να παραμείνουν σταθμοί βάσης στη θέση τους λοιπόν;Ή έστω να προστεθούν νέοι; Σωστό μεν αυτό αλλά παρόλα αυτά υπάρχουν αρκετοί σταθμοί ακόμα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Σωστό μεν αυτό αλλά παρόλα αυτά υπάρχουν αρκετοί σταθμοί ακόμα ;) εγώ πάντως πληρώνω ίντερνετ για το κινητό αλλά μόνο ίντερνετ δεν έχω, όπου και να το δουλεύω υπολιτουργει , συνέχεια αλλάζει από 3g σε 2g δεν είναι σταθερό το 3g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Έχε υπόψη σου πως το i-phone ( μιας και αυτό αναφέρεις πιο πάνω) είναι πολύ ιδιότροπο και δεν "κάθεται" πολύ εύκολα σε 3g. Είναι δηλαδή και θέμα συσκευής, όχι μόνο θέμα δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 εγώ πάντως πληρώνω ίντερνετ για το κινητό αλλά μόνο ίντερνετ δεν έχω, όπου και να το δουλεύω υπολιτουργει , συνέχεια αλλάζει από 3g σε 2g δεν είναι σταθερό το 3g. Αυτό είναι από τα συνηθισμένα προβλήματα του iPhone. Θα πρότεινα να δοκιμάσεις πρόσβαση μέσω άλλης συσκευής διότι όπως το βλέπω μάλλον δεν είναι πρόβλημα δικτύου. Σε συγκριτικές δοκιμές με φίλο που έχει iPhone και εγώ BlackBerry διαπίστωσα τεράστια διαφορά στη λήψη υπέρ του BB. Διαπίστωσα ότι το iPhone είχε τη περιεργη συμπεριφορά που αναφέρεις παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Επιβεβαιώνω κι εγώ για το χάλι του iPhone στο θέμα δικτύωσης και διαχείρισης της δικτύωσης. Στις ίδιες περιοχές με το ίδιο δίκτυο το BB βράχος :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Στο Blackberry παίζει πολύ και η έκδοση λογισμικού που φοράει αλλά γενικά ναι,είναι σταθερό σαν modem! Με το OS5 δεν πάνε καλά τα πράγματα αλλά θα διορθωθούν όπου να'ναι! Και ένας φίλος μου με iphone και cosmote έχει ΑΚΡΙΒΩΣ τα προβλήματα που περιγράφετε :( Για 3g δοκιμάστε με ΝΟΚΙΑ κυρίως για να δείτε λήψη,τα θεωρώ μακράν τα πιο αξιόπιστα κινητά HSDPA,σύμφωνα με δική μου εμπειρία... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 Έχε υπόψη σου πως το i-phone ( μιας και αυτό αναφέρεις πιο πάνω) είναι πολύ ιδιότροπο και δεν "κάθεται" πολύ εύκολα σε 3g. Είναι δηλαδή και θέμα συσκευής, όχι μόνο θέμα δικτύου. To iPhone δεν είναι ακριβώς ιδιότροπο, απλά δεν έχει δέκτη επαρκώς ποιοτικό & ευαίσθητο. Γενικά η αλλαγή 3G-2G είναι σχεδόν αποκλειστικά θέμα δικτυακών παραμέτρων. Το κινητό εμπλέκεται μόνο στον βαθμό που αναφέρει τα επίπεδα λαμβανόμενου σήματος που βλέπει. Το iPhone για παράδειγμα βλέπει ελαφρώς χειρότερα επίπεδα σήματος και γι αυτό πέφτει συχνά σε 2G. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Δυστυχώς, το i-phone θα το χαρακτήριζα ως ασταθές στην απολαβή σήματος γενικά. Όχι άχρηστο, αλλά όχι και ό,τι καλύτερο για να βασιστείς σε συνθήκες δύσκολης ληψης. Όπως επίσης και πολλά τηλέφωνα της Samsung. Ως πιο ποιοτικά τηλέφωνα σε δύσκολες συνθήκες αλλά και σε μεταπτώσεις από 3g --> gsm θα έλεγα πως είναι τα Sony Ericsson, όπως και τα Μούρα. Εννοείται μέχρι το σημείο όπου δεν τίθεται θέμα ρύθμισης δικτυου, αλλά θέμα ευαισθησίας πομποδέκτη. Όσον αφορά τώρα την κάλυψη, έχω να παρατηρήσω πως παρά το ξήλωμα πάμπολλων σταθμών βάσης που έχει πέσει σε όλον τον δήμο Καλαμαριάς, καλά κρατεί το δίκτυο 3g της Vf. Το καλά βέβαια σχετικό. Ισχύει αυτό που λέμε ότι στους τυφλούς επικρατεί ο μονόφθαλμος. Σε πολλούς εσωτερικούς χώρους στην Σοφούλη,που χαρακτηρίζονται από σχεδόν παντελή έλλειψη σήματος 3g, η Vodafone καταφέρνει να είναι ελαφρώς πιο δυνατή από Cosmote. Μιλάμε βέβαια για εντάσεις εξαιρετικά χαμηλές, παρ'όλα αυτά, βγαίνει κλήση χωρίς διακοπές ( ένα από τα καλά της 3ης γενιάς :) ), ενώ με Cosmote κομματάκι δύσκολο. Τον Άνεμο τον αφήνω απ'έξω σ'αυτήν τη σύγκριση, το έχει παρατήσει το σπορ του 3g στην Θεσ/νίκη. :p Αλλά γενικά στην Καλαμαριά δεν είναι πλέον να έχεις κινητό, με καμία εταιρία :( Απελπιστική κατάσταση... Τώρα, στο ύψος της Χ.Α.Ν.Θ. και γενικά στην περιοχή Λευκού Πύργου, Βελλίδειο, Καυταντζόγλου κλπ,κλπ επιμένουν τα προβλήματα μετάπτωσης σε gsm, ακομη και με ισχυρότατο 3g και δε νομίζω αυτό να είναι ρύθμιση δικτυου σε καμία περίπτωση. Κάτι πρέπει να γίνει, δεν είναι περιοχές που βρίσκονται στην Άνω Βυζίτσα Πηλίου για να εξυπηρετούνται 100 άτομα... Ο συμφορουμίτης leosedf όντως το είχε διαπιστώσει παλιότερα με μετρήσεις που έκανε ( leosedf, που είσαι; :p ) Παρ'όλα αυτά, τίποτα.. Και το πρόβλημα αυτό έχει αρκετά χρόνια ( σίγουρα πάνω από 2). Μα να υπάρχει σήμα 3g εξαιρετικό και να σε πετάει σε gsm?? :wacko: Όσοι τυχαίνει να χρησιμοποιούν υπηρεσίες δεδομένων στα σημεία αυτά, με καταλαβαίνουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Τώρα, στο ύψος της Χ.Α.Ν.Θ. και γενικά στην περιοχή Λευκού Πύργου, Βελλίδειο, Καυταντζόγλου κλπ,κλπ επιμένουν τα προβλήματα μετάπτωσης σε gsm, ακομη και με ισχυρότατο 3g και δε νομίζω αυτό να είναι ρύθμιση δικτυου σε καμία περίπτωση. Κάτι πρέπει να γίνει, δεν είναι περιοχές που βρίσκονται στην Άνω Βυζίτσα Πηλίου για να εξυπηρετούνται 100 άτομα... Ο συμφορουμίτης leosedf όντως το είχε διαπιστώσει παλιότερα με μετρήσεις που έκανε ( leosedf, που είσαι; :p ) Παρ'όλα αυτά, τίποτα.. Και το πρόβλημα αυτό έχει αρκετά χρόνια ( σίγουρα πάνω από 2). Μα να υπάρχει σήμα 3g εξαιρετικό και να σε πετάει σε gsm?? :wacko: Όσοι τυχαίνει να χρησιμοποιούν υπηρεσίες δεδομένων στα σημεία αυτά, με καταλαβαίνουν.. Μια χαρά κάλυψη έχει η Vodafone στη Βυζίτσα Πηλίου,μη τα ισοπεδώνουμε όλα! Μπορεί να έχει πλέον και 3η γενιά...και πίστεψέ με,στις επαρχιακές περιοχές η 3η γενιά είναι πολύ μα πολύ σταθερή...:) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Θυμάμαι το καλοκαίρι στην προβληματική Σαντορίνη με ένα iphone & ένα μούρο το έρημο το iphone είχε τρελλαθεί στις εναλλαγές σήματος και στο να βγαίνει εκτός δικτύου (σε προβληματικά σημεία) ενώ το μούρο βράχος.. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Προβληματικά σημεία στην Σαντορίνη;;; Πού;; :confused: Αν εξαιρέσεις το 3g που τα μοναδικά σημεία που δεν είχε ήταν σε κάποιους λίγους εσωτερικούς χώρους στα Φυρά και στο Ημεροβίγλι και σε κάποια λίγα σημεία στη διαδρομή Φυρά-Οία, όπως και σε κάποια επίσης λίγα σημεία στην Οία κατά τα άλλα όλο το νησί καλύπτεται με hspa δίκτυο και gsm εξαιρετικής ποιότητας. Ιδίως το gsm είναι παντού στο νησί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Εχει παρατηρήσει κανείς τώρα τελευταία στην παραλιακή Πλατεία και το θέατρο της Παλαιάς Φώκεας που βρίσκονται δίπλα στο λιμάνι κάτι ''εξωπραγματικό'' για τα Ελληνικά δεδομένα? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Εχει παρατηρήσει κανείς τώρα τελευταία στην παραλιακή Πλατεία και το θέατρο της Παλαιάς Φώκεας που βρίσκονται δίπλα στο λιμάνι κάτι ''εξωπραγματικό'' για τα Ελληνικά δεδομένα? Όχι. Σε τι αναφέρεσαι; ΥΓ: έχεις γράψει ακριβώς το ίδιο post και στο forum του Cosmote, και στης Wind. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Όχι. Σε τι αναφέρεσαι; ΥΓ: έχεις γράψει ακριβώς το ίδιο post και στο forum του Cosmote, και στης Wind. Εγραψα το ίδιο πράγμα και για τα τρια δίκτυα γιατί.........όποιος επισκεφθεί το μέρος θα καταλάβει.Ας μην 'ξύνω'' πληγές. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Κατεδάφιση/ απενεργοποίηση σταθμών βάσης και για τα 3 δίκτυα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 Η κατεδάφιση δεν είναι εξωπραγματικό. Είναι ο κανόνας για τα Ελληνικά δεδομένα. Μήπως σηκώθηκε κεραία??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts