mourtzman Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Για τις καρκινογενέσεις δεν μπορεί να πει κανείς τι συμβαίνει. Μπορεί και να έχουν σχεση (άμεση ή έμμεση) μπορεί και όχι. Το αδιαμφησβήτητο όμως είναι ότι όσο πιο πυκνό δικτυο τόσο καλύτερα. Η αγνοια αυτού του γεγονότος οδηγεί όσους φωνάζουν και απομακρύνουν κεραιες απο τη γειτονιά τους σε αυτοκατάστροφή στον τομέα του πόση ακτινοβολία δέχονται διότι και οι ιδιοι χρησιμοποιούν κινητα. Δεν ζουν σε άλλο πλανήτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Είναι ακραίο όμως να καταστρέφεται ιδιωτικός εξοπλισμός-ασχέτως κόστους,η πράξη μετράει-και επιπλέον,ο εκαστοτε τεχνικός δεν είναι έρμαιο στα χέρια του οποιουδήποτε πρωτόγονου που στραβογ.....ησε το προηγούμενο βράδυ και το πρωί σηκώθηκε με όρεξη να βανδαλίσει κεραίες. Επίσης,μιας και κάνουμε κουβέντα,να σου πω πως προσωπικά,χρόνια τώρα(απ'το '98)ζω συνεχώς όπως και οι πιο πολλοί συγγενείς μου πρώτου βαθμού απέναντι/κοντά/δίπλα από κεραιες κινητής τηλεφωνίας.Δεν είδα κανένα να παθαίνει κάτι!Όπως επίσης και πολλούς άλλους γνωστούς μου που μένουν κοντά/δίπλα σε κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Εν πάσει περιπτώσει,εσύ μπορείς να αποδείξεις ότι οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας προκαλούν καρκίνο; Υ.Γ.:Οι συγκεκριμένοι "κύριοι" επιστήμονες που πουλάνε αυτοκολλητακια για προστασία όπως χαρακτηριστικά λένε είναι το λιγότερο γελοίοι και επέτρεψε στη μεγαλύτερη μερίδα ανθρώπων να μην τους παίρνει στα σοβαρά.Σιγά μην κυκλοφορούμε όλοι μας με αυτοκολλητακια τα οποία διαταράσσουν τη φυσιολογική λειτουργία του πομποδέκτη του κινητού και το κινητο αναγκάζεται να εκπέμπει στο φουλ της ισχύς του. Τέλος,πώς βοηθάει στην προστασία από τον...."καρκινο" ο βανδαλισμός κεραιών ώστε να μην υπάρχει κάλυψη δικτύου σε μια περιοχή;Αυτοί οι ανθρωποι(βλ θέμα Κοσμοτέ)που βανδάλισαν με το έτσι θέλω την κεραία της Κοσμοτέ θεωρούν πως ώρα προστατεύονται από τον..."καρκίνο" που πάνε να μιλήσουν και δεν έχουν σήμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mprfu Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Δηλαδή αμφισβητείς πως τα κινητά ευθύνονται για καρκινογενέσεις? ή θεωρείς πως είμαι μεμπτό κάποιος ερευνητής να αξιοποιεί εμπορικά τα αποτελέσματα από την πολύχρονη έρευνά του? Αν αυτό εννοείς, μόλις απαξίωσες τα δισ που επενδύονται από τις εταιρείες σε R&D... ή απλώς ρίχνεις λάσπη σε ένα συγκεκριμένο έλληνα επιστήμονα, επειδή αντί να μπει στο payroll κάποιας εταιρείας, προσπαθεί να δημιουργήσει κάτι που ίσως βοηθήσει. Πουλάει την τεχνογνωσία του σε εταιρεία που φτιάχνει θήκες για προστασία από την η/μ ακτινοβολία (όχι αυτοκόλλητα για ... ραδιενέργεια!!!). Και όχι αυτός, τις πωλήσεις τις έχει αναλάβει εταιρεία. 1) Τα ορια ακτινοβολιας στην Ελλαδα ειναι πολυ πιο αυστηρα απο την ΕΕ. Αν καποιος εχει ηδη αποδειξει οτι αυτα τα ορια δεν ειναι αρκετα τοτε ολη η ΕΕ ειναι ερμαιο των εταιριων και οι τυποι που ξηλωνουν τις κεραιες στην Ελλαδα ειναι φωστηρες. Μαλιστα θα επρεπε να πανε και σε ολα τα κρατη της ΕΕ να ξηλωσουν της κεραιες οπου αυτοι κρινουν οτι πρεπει να ξηλωθουν. Ειναι κριμα τετοιο επιστημονικο δυναμικο να περιοριζεται στην Ελλαδα. 2) Δεν γνωριζω την περιπτωση του επιστημονα και πως ακριβως κανει αυτο που ισχυριζεται. Η απλη λογικη ομως λεει πως αν βαλεις μια θηκη για να περιορισει την ακτινοβολια που εκπεμπει το κινητο τοτε: α) Το κινητο θα αυξησει την ισχυ εκπομπης ωστε να επανερθει στα επιπεδα προ θηκης :X. Αν δεν ειναι αυτο εφικτο πολυ απλα δεν θα εχεις καλυψη. Πρεπει να καταλαβουμε πως το κινητο εκπεμπει μονο οσο χρειαζεται για να διατηρειται η κληση. Αν προσθεσεις απωλειες απλα θα αυξησει την ισχυ αντιστοιχα αρα θα δεχτεις ακριβως την ιδια ακτινοβολια. β) Λογο του α) θα τελειωνει η μπαταρια σε μερικα λεπτα :lol: Αρα, με επιφυλαξη, ο συγκεκριμενος δεν εχει την ιδιοτητα του επιστημονα αλλα αυτη του απατεωνα/κομπογιανιτη και εχει καθε συμφερων να διαδιδει οτι τα κινητα προκαλουν καρκινο, παραλειπωντας να πει πως η "εφευρεση" του δεν κανει απολυτως τιποτα. Αν εχει καποιος κανα link για τον εν λογο επιστημονα πολυ θα με ενδιεφερε να το διαβασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbageorge Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Είναι ακραίο όμως να καταστρέφεται ιδιωτικός εξοπλισμός-ασχέτως κόστους,η πράξη μετράει-και επιπλέον,ο εκαστοτε τεχνικός δεν είναι έρμαιο στα χέρια του οποιουδήποτε πρωτόγονου που στραβογ.....ησε το προηγούμενο βράδυ και το πρωί σηκώθηκε με όρεξη να βανδαλίσει κεραίες. Πιάστε και βάλτε φυλακή όσους παρανομούν. Επίσης,μιας και κάνουμε κουβέντα,να σου πω πως προσωπικά,χρόνια τώρα(απ'το '98)ζω συνεχώς όπως και οι πιο πολλοί συγγενείς μου πρώτου βαθμού απέναντι/κοντά/δίπλα από κεραιες κινητής τηλεφωνίας.Δεν είδα κανένα να παθαίνει κάτι!Όπως επίσης και πολλούς άλλους γνωστούς μου που μένουν κοντά/δίπλα σε κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Βοήθειά τους. Στο επίπεδο κουβεντούλας και εγώ σου λέω πως ξέρω άλλες τόσες περιπτώσεις με σοβαρά προβλήματα υγείας. Εν πάσει περιπτώσει,εσύ μπορείς να αποδείξεις ότι οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας προκαλούν καρκίνο; Noμίζω πως την έχουμε ξανακάνει αυτή τη συζήτηση. Παραθέτω, λοιπόν: Όλοι δέχονται ότι η ακτινοβολία βλάπτει και για αυτό έχουν θέσει και όρια. Το ερώτημα είναι πάνω από ποια όρια βλάπτει και τι ακριβώς προκαλεί; Βέβαια, όσο δεν υπάρχουν αποδείξεις δεν υπάρχει αποδεδειγμένο πρόβλημα. Η ακτινοβολία βλάπτει με δύο τρόπους. Τον θερμικό (άνοδο της θερμοκρασίας του σώματος) και τον μη θερμικό ή βιολογικό. Τα όρια έχουν τεθεί με κριτήριο τις θερμικές επιδράσεις που είναι και οι μόνες αποδείξιμες. Τις βιολογικές όμως οι οποίες αφορούν κυρίως μορφές καρκίνου, επειδή δεν γνωρίζουμε τον βιολογικό μηχανισμό που δημιουργεί τον καρκίνο, ο μόνος τρόπος «απόδειξης» είναι οι μακροχρόνιες στατιστικές μελέτες. Αλλά ακόμα και τα στατιστικά αποτελέσματα μπορούν να αμφισβητούνται για χρόνια, όπως έγινε με την περίπτωση του Αμιάντου, ή των πυλώνων υπερυψηλής τάσης ηλεκτρισμού. Και στις δύο πρώτες περιπτώσεις χρειάστηκαν δεκαετίες αντιδικίας και ερευνών για να παρθούν μέτρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Δηλαδή αμφισβητείς πως τα κινητά ευθύνονται για καρκινογενέσεις? ή θεωρείς πως είμαι μεμπτό κάποιος ερευνητής να αξιοποιεί εμπορικά τα αποτελέσματα από την πολύχρονη έρευνά του? Αν αυτό εννοείς, μόλις απαξίωσες τα δισ που επενδύονται από τις εταιρείες σε R&D... ή απλώς ρίχνεις λάσπη σε ένα συγκεκριμένο έλληνα επιστήμονα, επειδή αντί να μπει στο payroll κάποιας εταιρείας, προσπαθεί να δημιουργήσει κάτι που ίσως βοηθήσει. Πουλάει την τεχνογνωσία του σε εταιρεία που φτιάχνει θήκες για προστασία από την η/μ ακτινοβολία (όχι αυτοκόλλητα για ... ραδιενέργεια!!!). Και όχι αυτός, τις πωλήσεις τις έχει αναλάβει εταιρεία. Εσύ δηλαδή ρε φίλε πως είσαι τόσο σίγουρος ότι τα κινητά ευθύνονται για καρκινογενέσεις; Ακόμα και αυτά να ευθύνονται εφόσον τα χρησιμοποιούμε ΤΕΛΟΣ,πρέπει να υπάρχουν κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Αν όλοι στην Ελλάδα που κυκλοφορούν με 2 κινητά έκαστος τα πετάξουν στα σκουπίδια τότε ναι,ΝΑ ξηλωθούν οι κεραίες αφού δε θα έχουν νόημα. Καλό είναι να γίνεται έρευνα αλλά καλύτερα να κοιτάμε άλλους πιο προφανής λόγους στους οποίους αποδεδειγμένα οφείλονται οι καρκινογενέσεις και για τις οποίες δεν αντιδρούμε (π.χ. μόλυνση του περιβάλλοντος, νερό που πίνουμε, αέρα που αναπνέουμε...) Δε μπορώ δηλαδή να δεχτώ ότι οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας στο Βόλο προκαλλούν καρκίνο τη στιγμή που άλλες μεγάλες εταιρείες(οι οποίες δεν φοβούνται κανέναν επειδή απασχολούν κόσμο στα εργοστάσιά τους) που βρίσκονται δίπλα στην πόλη με την ατμοσφαιρική ρύπναση που προκαλλούν λόγω καύσης ΠΕΤΚΟΚ προκαλλούν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ καρκίνο. Τέλος,όπως κανένας δεν σε εμποδίζει να κάνεις τη δουλειά σου,έτσι και οι τεχνικοί δεν πρέπει να εμποδίζονται με κανέναν τρόπο να τοποθετούν κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Δεν έχω παρά να συμφωνήσω με το mprfu σε όλα λέει και είναι καλό να ξεχωρίζουμε τους επιστήμονες από τους κομπογιαννίτες που εκμετελλεύονται φόβους ανιδεων πολιτών για να κάνουν εισπράξεις... Αυτοί βλάπτουν περισσότερο την υγεία μου από μία κεραία κινητής τηλεφωνίας 600W τοποθετημένη στο δωμάτιο που κοιμάμαι! Εγώ πλέον αναλαμβάνω δράση σπιούνου,όταν θα βλέπω κεραία να βανδαλίζεται θα πάω να βγάζω πεντακάθαρες φωτογραφίες για να πάνε κάποια άτομα φυλακή γιατί αλλιώς δε γίνεται δουλειά... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbageorge Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Εσύ δηλαδή ρε φίλε πως είσαι τόσο σίγουρος ότι τα κινητά ευθύνονται για καρκινογενέσεις; Δεν το λέω εγώ, το λένε ΟΛΟΙ οι επιστήμονες. Θα αμφισβητήσεις το ότι η Γη γυρίζει, δηλαδή? Τέλος,όπως κανένας δεν σε εμποδίζει να κάνεις τη δουλειά σου,έτσι και οι τεχνικοί δεν πρέπει να εμποδίζονται με κανέναν τρόπο να τοποθετούν κεραίες κινητής τηλεφωνίας Οπως είπα και πριν "Πιάστε και βάλτε φυλακή όσους παρανομούν" Εγώ πλέον αναλαμβάνω δράση σπιούνου,όταν θα βλέπω κεραία να βανδαλίζεται θα πάω να βγάζω πεντακάθαρες φωτογραφίες για να πάνε κάποια άτομα φυλακή γιατί αλλιώς δε γίνεται δουλειά... Μαζί σου θα φωτογραφίζω και εγώ. Συμφωνούμε, όσοι παρανομούν είναι καραγκιόζηδες και να πάνε φυλακή. Δυστυχώς, όμως ζούμε σε μπανανία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Βασικά κανένας σοβαρός επιστήμονας δεν παραδέχεται κάτι τέτοιο ούτε θα σου πεί οτι υπάρχουν αρκετά στατιστικά γι αυτό. Δηλαδή εμείς που είμαστε όλη μέρα κάτω απο κεραίες 10kW (στα 5 μέτρα) και σε διάφορες ραδιοξεύξεις μπροστά θα έπρεπε να είχαμε πεθάνει 78396452934652 φορές ως τώρα έ? Οταν μού λές δλδ οτι με κάτι μV που τρως παθαίνεις καρκίνο φαντάσου τι θα πρεπε να έχουν πάθει τόσοι τεχνικοί. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbageorge Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Βασικά κανένας σοβαρός επιστήμονας δεν παραδέχεται κάτι τέτοιο ούτε θα σου πεί οτι υπάρχουν αρκετά στατιστικά γι αυτό. Δηλαδή, μου λες πως τα κινητά ΔΕΝ προκαλούν καρκίνο. Είναι μία άποψη και αυτή. Βέβαια, ΟΛΟΙ οι επιστήμονες έχουν ήδη αποδείξει πως η χρήση των κινητών συνδέεται με καρκινογενέσεις. Δηλαδή εμείς που είμαστε όλη μέρα κάτω απο κεραίες 10kW (στα 5 μέτρα) και σε διάφορες ραδιοξεύξεις μπροστά θα έπρεπε να είχαμε πεθάνει 78396452934652 φορές ως τώρα έ? Οταν μού λές δλδ οτι με κάτι μV που τρως παθαίνεις καρκίνο φαντάσου τι θα πρεπε να έχουν πάθει τόσοι τεχνικοί. Πραγματικά κάνεις μια πολύ δύσκολη και επικίνδυνη εργασία. Εύχομαι με την καρδιά μου να μην συμβεί για κανέναν αυτό. Ελπίζω να χρησιμοποιείς ειδικό εξοπλισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Δηλαδή, μου λες πως τα κινητά ΔΕΝ προκαλούν καρκίνο. Είναι μία άποψη και αυτή. Βέβαια, ΟΛΟΙ οι επιστήμονες έχουν ήδη αποδείξει πως η χρήση των κινητών συνδέεται με καρκινογενέσεις. Πραγματικά κάνεις μια πολύ δύσκολη και επικίνδυνη εργασία. Εύχομαι με την καρδιά μου να μην συμβεί για κανέναν αυτό. Ελπίζω να χρησιμοποιείς ειδικό εξοπλισμό. Ποιος επιστήμονας συνδέει τα κινητά με τις καρκινογενέσεις:O Δείξε μου έναν σοβαρό (όχι αυτόν που πουλάει θήκες,γιατί θα τρελαθώ...) Δύσκολη είναι,επικίνδυνη όχι. Τι εννοείς ειδικό εξοπλισμό;;;:worry: Σε εταιρεία κινητής δουλεύει ο άνθρωπος,όχι στο Τσέρνομπιλ... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbageorge Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Ποιος επιστήμονας συνδέει τα κινητά με τις καρκινογενέσεις:O Δείξε μου έναν σοβαρό (όχι αυτόν που πουλάει θήκες,γιατί θα τρελαθώ...) Google it... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mprfu Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Δηλαδή, μου λες πως τα κινητά ΔΕΝ προκαλούν καρκίνο. Είναι μία άποψη και αυτή. Βέβαια, ΟΛΟΙ οι επιστήμονες έχουν ήδη αποδείξει πως η χρήση των κινητών συνδέεται με καρκινογενέσεις. . Οχι φιλε μου ΔΕΝ λενε ΟΛΟΙ οι επιστημονες κατι τετοιο. Δεν ειναι δυνατον να μας λες τετοιες ανακριβιες, ποιος στο ειπε, η Σουλα στο περιπτερο? Εγω ακουσα οτι κανουν καλο στην τριχοπτωση απο τον Μπαμπη τον σουγια. Θες να μας πεις πως υπαρχουν αποδειξεις αλλα κανενα κρατος/φορεας δεν ενδιαφερεται? Καλα να μην εμπιστευεσαι το ελληνικο κρατος, αλλα να μην εμπιστευεσαι ΚΑΝΕΝΑ κρατος ειναι θεωρια συνομοσιας. Και μην μου πεις οτι τα συμφεροντα δεν αφηνουν να μαθευτει η αληθεια.... Χιλιαδες μελετες υπαρχουν, καποιες λενε οτι ισως σχετιζονται καποιες οτι μαλλον δεν σχετιζονται. Καμια δεν εχει αδιασειστα στοιχεια και γι'αυτο συνεχιζονται οι ερευνες αλλωστε... Για να μην παρεξηγηθω, οπως δεν υπαρχει αποδειξη οτι προκαλουν καρκινο ετσι δεν υπαρχει αποδειξη και για το αντιθετο. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι ο καθενας μπορει να βγαζει "διαγνωση". Για ολα φταει το κρατος που εχει ενα διατρητο νομικο πλαισιο εσκεμενα για να επιτρεπει ολη αυτην την κατασταση. Τους εξυπηρετει να μπορουν να δημαγωγουν το κοσμο για να παιρνουν τις μιζες τους η τις ψηφους τους αναλογα με την εποχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mprfu Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Google it... Google για μελετες που λενε το αντιθετο... εχω κανει και τα δυο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbageorge Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 O μπάμπης ο σουγιάς λέει πως χρειάζονται κλινικές μελέτες για καμιά δεκαριά χρόνια ακόμη ώστε να αντικαταστήσουμε το "συνδέονται" με το "προκαλούν": US National Cancer Institute: Cellular Telephone Use and Cancer Risk http://www.cancer.gov/cancertopics/factsheet/risk/cellphones Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbageorge Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Επειδή, κινδυνεύουμε να βγούμε εκτός θέματος, άσε με εμένα με τις ανησυχίες μου να χρησιμοποιώ το κινητό μου με bluetooth με καλώδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Με καρκινογενέσεις σε γλάστρες και ποντίκια? Λές να μην το ψάχνω μιας και η δουλειά μου είναι αυτή? Το ΜΟΝΟ που σίγουρα ξέρουν είναι η αύξηση θερμοκρασίας, οταν υπάρχουν και τα στατιστικά θα είμαστε σίγουροι. Το σίγουρο ερώτημα είναι αν οι συχνότητες αυτές επηρρεάζουν τον εγκέφαλο λειτουργικά πχ επιληψία (η οποία προκαλείται και με χρώμα κόκκινο που αναβοσβήνει) παρά απο την RF και ο συνωστισμός των κινητών σε ενα στάδιο πχ με 20 χιλιάδες άτομα, σε πόλεις κλπ κλπ. Τί εξοπλισμό? να βάλω αλουμινόχαρτο στο κεφάλι και να το γειώσω? Πιστεύεις οτι υπάρχει τεχνικός με ειδικό εξοπλισμό εδώ η στο εξωτερικό? Οι μόνοι που χρησιμοποιούν είναι αυτοί σε στρατιωτικά ραντάρ που ξεπερνάει το 1,2 MW και αυτό αναγκαστικά γιατί εκεί η θερμότητα που αναπτύσεται είναι μεγάλη. Ξέρω κόσμο που είναι να βγεί στη σύνταξη και είναι πιό υγειής απο εμένα. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Είμαι βέβαιος ότι οι πολλοί από αυτούς που φοβούνται μήπως πάθουν καρκίνο από τις κεραίες, πάνε να τις κατεβάσουν με ένα τσιγάρο στο χέρι. Και μετά τους φταίει η κεραία για τον καρκίνο... Ειλικρινά μπορεί να μου πει κάποιος κάτι που κάνουμε στην καθημερινότητά μας (εκτός από την ανάγκη μας και το σεξ) το οποίο δεν "σχετίζεται" με καρκινογενέσεις σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό και πιο αποδεδειγμένα από τις κεραίες? Οτι φάμε, ότι πιούμε και ότι αναπνεύσουμε μας οδηγεί στον καρκίνο. Οι κεραίες μας εφταιξαν ξαφνικά? Ας πάμε να πουλήσουμε το αυτοκίνητό μας (που βγάζει καυσαέριο μέσα στα μούτρα μας), ας δημιουργήσουμε νερό σε εργαστήριο στο σπίτι μας (για να είναι πεντακάθαρο) ας μην κολυμπάμε στις (εννοείται όχι πεντακάθαρες) θάλασσες, ας κόψουμε το φαγητό(τα λαχανικά μεγαλώνουν σε μολυσμένο απο το Τσερνομπιλ χώμα, και μην ξεχνάμε τις νόσους των αγελάδων, των πουλερικών και των χοίρων), ας κλείσουμε τα εργοστάσια της ΔΕΗ να μείνουμε χωρίς ρεύμα γιατί από τις καμιάδες βγάζουν τοξικά αέρια.... κτλ... Θα σας προτεινα να πάρουμε τα βουνά αλλά... έχουν κεραίες στις κορυφές τους. Κρίμα. Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει και σίγουρα δεν δημιουργεί καρκίνο σε κανέναν.... EDIT: Α... και μη μου πει κανείς ότι γίνομαι υπερβολικός χωρίς να είναι σίγουρος ότι δεν είναι ο ίδιος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Αν αυτά τα πεις σε κάποιον απ'αυτούς τους πρωτόγονους ξέρεις τι θα γυρίσουν να πουν;Ότι εφόσον όλα πλέον όλα είναι μολυσμένα στην καθημερινότητά μας,δε χρειαζόμαστε και την ηλεκτρομαγνητική μόλυνση των κεραιών :lol: Δε βγάζεις άκρη με κανέναν τους!Τα λόγια πάνε χαμένα,αφού οι άνθρωποι που καταφεύγουν σε τέτοιες ενέργειες είναι προβατάκια άλλων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mprfu Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 O μπάμπης ο σουγιάς λέει πως χρειάζονται κλινικές μελέτες για καμιά δεκαριά χρόνια ακόμη ώστε να αντικαταστήσουμε το "συνδέονται" με το "προκαλούν": US National Cancer Institute: Cellular Telephone Use and Cancer Risk http://www.cancer.gov/cancertopics/factsheet/risk/cellphones Το link που παραθετεις επιβεβαιωνει αυτο που λεω και αντικρουει πληρως αυτο που λες εσυ Studies have not shown any consistent link between cellular telephone use and cancer, but scientists feel that additional research is needed before firm conclusions can be drawn (see Questions 6 and 7). Results from the majority of these studies have found no association between hand-held cellular telephone use and the risk of brain cancer (3–8); however, some, but not all, long-term studies have suggested slightly increased risks for certain types of brain tumors (9, 10). Further evaluation of long-term exposures (more than 10 years) is needed. Για να σου θυμισω ειπες "ΟΛΟΙ οι επιστημονες λενε πως τα κινητα προκαλουν καρκινο" Που ακριβως βγαζεις αυτο το συμπερασμα απο το παραπανω? Τωρα μας τα αλλαζεις, λες πως σε 10 χρονια θα ξερουμε? Καλυτερα να μασας... Αν προσεξεις τις τονισμενες λεξεις οι ερευνες λενε "καμια συσχετιση" η "υπαινιγμους" Εγω ειπα πως δεν εχουν βγαλει συμπερασμα ουτε προς την μια ουτε προς την αλλη κατευθυνση, ακριβως οτι λεει το παραπανω. Οπως εγω λοιπον δεν ισχυριζομαι οτι δεν προκαλει καρκινο ετσι και εσυ δεν μπορεις να ισχυριστεις το αντιθετο... εκτος και αν ξερεις κατι περισσοτερο απο την κυβερνηση των ΗΠΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbageorge Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Γι' αυτό το λόγο και χρησιμοποίησα τη λέξη "συνδέονται" αντί για το "προκαλούν". Είναι πανκοίνως γνωστό πως τα κινητά συνδέονται με καρκινογενέσεις. Δεν μπορούμε να μπούμε στην επιστημονική διαμάχη της "απόλυτης" τεκμηρίωσης γιατί α) μιλάμε για καρκίνο του οποίου οι μηχανισμοί δημιουργίας δεν είναι γνωστοί β) αναμένονται κυρίως στατιστικές τεκμηριώσεις γ) είμαστε επιστήμονες άλλης ειδικότητας δ) είναι άσχετο με το θέμα του thread και θα μας την πούν δικαίως. Πάντως, για να φτάσει το US National Cancer Institute να γράψει με αυτό τον τρόπο το άρθρο να είσαι σίγουρος πως τα χειρότερα αναμένονται (πχ δεν υπάρχει αντίστοιχο άρθρο για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Barbageorge,υπάρχει η ενότητα των Τεχνολογικών προβληματισμών,αν θες να ανοίξεις σχετικό θέμα. Κάθε φορά που βανδαλίζεται μια κεραία παίρνεις σβάρνα τα θέματα της κάλυψης και αναφέρεις για τους υποτιθέμενους κινδύνους. Αυτό δεν είναι σχετικό με κανένα από τα θέματα κάλυψης των εταιριών.Μην ανησυχείς,η ενότητα των Τεχνολογικών προβληματισμών έχει πολύ υψηλή επισκεψιμότητα για να αναλύσεις τις σκέψεις σου.Είναι λίγο βαρετό κάθε φορά να διαβάζουμε απόψεις του τύπου:"Προκαλούν ή δεν προκαλούν βλάβες οι κεραίες κινητής;" και στο τέλος να καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι:"Δεν υπάρχουν ενδείξεις για επικινδυνότητα ακόμη". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Μιας και εδώ μιλάμε για κάλυψη δικτύου, μένει κανείς ασπρόπυργο? Ένας φίλος είχε full 3g και τώρα τίποτα. Μόνο 2g. Ξέρουμε κάτι?? Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Δε βγάζεις άκρη με κανέναν τους!Τα λόγια πάνε χαμένα,αφού οι άνθρωποι που καταφεύγουν σε τέτοιες ενέργειες είναι προβατάκια άλλων.. Προβατάκια του χρήματος είναι γιατί αν δεν τα πάρει ΚΑΙ ο δήμαρχος παρασέρνει μόγγολους μαζί του και κάνουν αυτοί τη δουλειά γι αυτόν, τζάμπα φυσικά. Γιατί να τα παίρνουν οι άλλοι και να μην παίρνουμε κι εμείς? Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Φαντάζομαι θα γνωρίζεις και συ από 1ο χέρι ότι η Voda ειναι στο στόχαστρο της συνέλευσης των κατοίκων Συκεών :mad: Παρ'όλα αυτά πάντως,την έχει γλιτώσει φθηνά προς το παρόν σε σχέση με τις άλλες 2 συνολικά!Ή έχει πιο πυκνό δίκτυο ή έχει τοποθετημένους ιστούς σε πιο στρατηγικές θέσεις!Διότι παρά τα ξηλωματάκια μια χαρά αποδίδει/καλύπτει. Υ.Γ.1:Και για να μην ξεχνιόμαστε:Tα Huawei στα Καστρα πού μπήκαν τελικά; :p Μιλάμε για ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ δουλειά! Υ.Γ.2:Η Voda γιατί κάνει συχνότατα handover στην περιοχή γύρω από Λευκό Πύργο-αρχές λεωφόρου Στρατού-αρχές Μεγάλου Αλεξάνδρου;Το παρατηρώ χρόνια τώρα!Εκεί υποτίθεται έπρεπε να φυσάει η κάλυψη!Ενώ έχει σήμα,9 στις 10 φορές σε πετάει πάντα στο gsm,ανεξαρτήτως συσκευής-καρτας SIM!Πολύ περίεργο!Και μόνο εκεί το παρατηρώ! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 E ναι όλο και κάτι θα έχει κάνει για να σιγουρέψει την κάλυψη...... :D Τώρα για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να απαντήσω. Θέλω μίζα. Σχετικά με την περιοχή στρατού κλπ που αναφέρεις μου φένεται περίεργο αυτό, εκεί έπρεπε να είναι καμπάνα λόγω κεραιών. Δεν ξέρω περισσότερες πληροφορίες, Δεν εχω και TEMS διαθέσιμο αυτή τη στιγμή για να δώ τι παίζει. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 E ναι όλο και κάτι θα έχει κάνει για να σιγουρέψει την κάλυψη...... :D Τώρα για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να απαντήσω. Θέλω μίζα. Σχετικά με την περιοχή στρατού κλπ που αναφέρεις μου φένεται περίεργο αυτό, εκεί έπρεπε να είναι καμπάνα λόγω κεραιών. Δεν ξέρω περισσότερες πληροφορίες, Δεν εχω και TEMS διαθέσιμο αυτή τη στιγμή για να δώ τι παίζει. Αν σου δώσω καραμέλες,σοκολάτες και παγωτά είμαστε εντάξει; :lol: Βασικά,αν μάθεις,μην απαντήσεις εδώ μέσα,θα παν και θα τη βγάλουν κι αυτήν!Και είναι η μόνη που έχει hspa δίκτυο στα Κάστρα(εννοώ εξαιρετικής κάλυψης και όχι εικονικό). Για τις περιοχές που σου αναφέρω είναι όντως πολύ περίεργο!Αλλά το παρατηρώ χρόνια τώρα!Φαντάζομαι θα άλλαξε ο εξοπλισμός προσφάτως με τον καινούριο της Huawei!Αλλά,ακόμη και τώρα,πάλι γίνεται συχνότατα το handover(ή για να ακριβολογώ,γίνεται συνέχεια τις πιο πολλές φορές!!).Να υποθέσουμε ότι τα επίπεδα θορύβου είναι πανύψηλα και σε πετάει σε gsm αμέσως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts