giorgiofar Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 ρε παιδια εγω ειχα το 7720rtm Και χθες εκανε ενα Update της htc αυτο ηταν το mango official? πως θα το καταλαβω? δεν θυμαμαι τι ειχε πριν στο about αλλα τωρα λεει 7.10.7720.68 2250.21.40502.401 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 καπου το ειχα δει τι κανουμε αλλα τωρα δεν το βρισκω.μου βγαζει αυτο μπορει καποιος να με βοηθησει? http://prntscr.com/39rdx τι κανω? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. September 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 ρε παιδια εγω ειχα το 7720rtm Και χθες εκανε ενα Update της htc αυτο ηταν το mango official? πως θα το καταλαβω? δεν θυμαμαι τι ειχε πριν στο about αλλα τωρα λεει 7.10.7720.68 2250.21.40502.401 Αν εχεις RTM εγινε ενημερωση στους drivers apo HTC και εισαι ΟΚ..Τα ιδια εγιναν σε ολους οσους ειχαν RΤΜ που ηταν η τελικη.. καπου το ειχα δει τι κανουμε αλλα τωρα δεν το βρισκω.μου βγαζει αυτο μπορει καποιος να με βοηθησει? http://prntscr.com/39rdx τι κανω? Στην εικονα βλεπω μονο το προγραμμα που εγκαθιστουμε xap ..δεν καταλαβαινω τι ακριβως θέλεις Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Αν εχεις RTM εγινε ενημερωση στους drivers apo HTC και εισαι ΟΚ..Τα ιδια εγιναν σε ολους οσους ειχαν RΤΜ που ηταν η τελικη.. Στην εικονα βλεπω μονο το προγραμμα που εγκαθιστουμε xap ..δεν καταλαβαινω τι ακριβως θέλεις εναι.εκει που λεει χαρ τι παταμε?γιατι ουτε ξερω βασικα τι ειναι το χαρ Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 εναι.εκει που λεει χαρ τι παταμε?γιατι ουτε ξερω βασικα τι ειναι το χαρ O λόγος που ξεκλειδώνουμε το κινητό είναι για να μπορούμε να εγκαθιστούμε δικά μας applications, εννοώ απο το pc, χωρίς το makret. Αυτά είναι σε μορφή .xap, όπως είναι σε μορφή .apk για android, ή αναλογικά αν το δεις, όπως είναι τα .exe για το windows. Διαλέγεις το xap που θες να περάσεις στην συσκευή (πχ το registry editor είναι ένα xap), το φορτώνεις εκεί και το περνάς σε unlocked συσκευή. Αν η συκσευή είναι κλειδωμένη, εργοστασιακά δηλαδή, τότε μόνο μέσω marketplace μπορείς να περάσεις εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavros10 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 με το γνωστο error υπαρχει καμια προοδος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 O λόγος που ξεκλειδώνουμε το κινητό είναι για να μπορούμε να εγκαθιστούμε δικά μας applications, εννοώ απο το pc, χωρίς το makret. Αυτά είναι σε μορφή .xap, όπως είναι σε μορφή .apk για android, ή αναλογικά αν το δεις, όπως είναι τα .exe για το windows. Διαλέγεις το xap που θες να περάσεις στην συσκευή (πχ το registry editor είναι ένα xap), το φορτώνεις εκεί και το περνάς σε unlocked συσκευή. Αν η συκσευή είναι κλειδωμένη, εργοστασιακά δηλαδή, τότε μόνο μέσω marketplace μπορείς να περάσεις εφαρμογές. α μπραβο.τωρα αρχιζω και μπαινω στο νοημα.ευχαριστω Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros96 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 τελικα εβαλα την xbmod, πολλοι λενε οτι δεν ειναι καλι εμνα παλι μια χαρα μου μπεικε, θα εβαζα κι εγω την touch it αλλα ειχε καποια πραμματα που με εκνεβριζαν και αποφασισα να μην την βαλω. Αυτα τα cabs αρχεια πως τα βαζουμε? Δεν ειχε απο μονο του ελληνικα και λεει πως μπορω να βαλω με cab, κατεβασα το προγραμμα απο το xda που δινει αλλα δεν ξερω πως τα περναμε... παρκαλω βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 τελικα εβαλα την xbmod, πολλοι λενε οτι δεν ειναι καλι εμνα παλι μια χαρα μου μπεικε, θα εβαζα κι εγω την touch it αλλα ειχε καποια πραμματα που με εκνεβριζαν και αποφασισα να μην την βαλω. Αυτα τα cabs αρχεια πως τα βαζουμε? Δεν ειχε απο μονο του ελληνικα και λεει πως μπορω να βαλω με cab, κατεβασα το προγραμμα απο το xda που δινει αλλα δεν ξερω πως τα περναμε... παρκαλω βοηθεια. Στο thread της rom, λέει για cab sender. Το κατεβάζεις, και όπως γράφει αντιγράφεις τα cabs στον φάκελο "WP7 Update Cab Sender" και τρέχεις το .bat. Με την αποστολή των cabs έχεις επιλογή για ταυτόχρονο Backup αν δεν πάει κάτι καλά. Δεν ξέρω αν απαιτεί να έχεις ανοιχτό το zune ή αν πρέπει να είναι κλειστό. Γράφει πως τα language cabs δεν είναι δοκιμασμένα σε 7720, και νομίζω πρέπει να βάλεις 2 cabs. Για την 7712 έλεγε να βάλεις και το 7661 και το 7712. Εδώ τα γράφει, αλλά λίγο συνοπτικά: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1248799 Δοκίμαζε εσύ και δίνε feedback :) Πάντως προτείνω στο πρώτο cab να κάνεις και ένα backup. Ή καλύτερα να στείλεις τα cabs προτού στήσεις το κινητό στα μέτρα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros96 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Στο thread της rom, λέει για cab sender. Το κατεβάζεις, και όπως γράφει αντιγράφεις τα cabs στον φάκελο "WP7 Update Cab Sender" και τρέχεις το .bat. Με την αποστολή των cabs έχεις επιλογή για ταυτόχρονο Backup αν δεν πάει κάτι καλά. Δεν ξέρω αν απαιτεί να έχεις ανοιχτό το zune ή αν πρέπει να είναι κλειστό. Γράφει πως τα language cabs δεν είναι δοκιμασμένα σε 7720, και νομίζω πρέπει να βάλεις 2 cabs. Για την 7712 έλεγε να βάλεις και το 7661 και το 7712. Εδώ τα γράφει, αλλά λίγο συνοπτικά: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1248799 Δοκίμαζε εσύ και δίνε feedback :) Πάντως προτείνω στο πρώτο cab να κάνεις και ένα backup. Ή καλύτερα να στείλεις τα cabs προτού στήσεις το κινητό στα μέτρα σου. Μα αυτο εννοω, βαζω τα cabs στον φακελω και μετα δεν ξερψ τι κανουμε??? Τωρα προσπαθησα να εγκαταστησω ενα cab αλλα μου βγαζει ερρορ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1973apache Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Χαιρετω την παρεα.Ειμαι κατοχος ενος htc trophy...και τσεκαρω εδω και 2-3 μερες το zune για update σε mango αλλα μου λεει οτι το τηλ ειναι ενημερωμενο.Διαβαζοντας το φορουμ προσπαθησα να καταλαβω πως κανουμε update σε mango.Το τηλ εχει αυτην την στιγμη το 7392.Ειχα κανει καποια στιγμη στο παρελθον τα βηματα που εγραφε ο φιλος colosus για να γινει το τηλ nodo 7392.To firmaware που εχει τωρα ειναι 2250.21.12200.168.Υπαρχει καποιος τροπος για να δω οτι ειναι ξεκλειδωτο σε 7392?Αλλαξα το windows live id σε ελληνικη τοποθεσια μπας και μου βγαλει το update...τιποτα,το region το εχω αλλαξει σε ελληνικα.Μπορει καποιος να βοηθησει.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matthiasscorp Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Αν δεν έχω καταλάβει καλά και κάνω λάθος ας με διορθώσουν οι πιο έμπειροι, αλλά υποθέτω πως το τηλέφωνό σου ΔΕΝ είναι ξεκλείδωτο, και απλά είσαι στην "ουρά" από τη Microsoft για να πάρεις τo Mango εν ευθέτω χρόνω...δες πάντως και τις προηγούμενες σελίδες... Καλό βράδι... Παράθεση Galaxy Note Edge, Galaxy Note II, HTC Trophy, Nokia N900, Galaxy Note 10.1 2014 LTE (SM-P605), Nokia Lumia 630 DS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 με το γνωστο error υπαρχει καμια προοδος ; Ποιο ειναι το γνωστο λάθος ??? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Μα αυτο εννοω, βαζω τα cabs στον φακελω και μετα δεν ξερψ τι κανουμε??? Τωρα προσπαθησα να εγκαταστησω ενα cab αλλα μου βγαζει ερρορ Τρέχεις το .bat και σου βγάζει error; Μήπως πρέπει να ανοίξεις το zune όπως όταν κάνεις deploy; Τρέξτο και ως admin επίσης να καλύψεις και αυτό το ενδεχόμενο. Αλλιώς ψάξε στο αντίστοιχο thread ή ρώτα και μόνος σου. Κάποιος μπορεί να απαντήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deeplow Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Τελικά δεν κατάφερα να μπω σε μανγκο ξεκλείδωτο. Το πρόβλημα είναι ότι δε μ'αφήνει να τρέξω το connection set up. Μετά κάνω restore στην 7403 όπου το connection set up τρέχει κανονικά και το τηλέφωνο ξεκλειδώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Τελικά δεν κατάφερα να μπω σε μανγκο ξεκλείδωτο. Το πρόβλημα είναι ότι δε μ'αφήνει να τρέξω το connection set up. Μετά κάνω restore στην 7403 όπου το connection set up τρέχει κανονικά και το τηλέφωνο ξεκλειδώνει. Δεν σε αφήνει γιατί έχει ήδη κλειδώσει. Θεωρητικά αν αφαιρέσεις το usb πριν κάνει εκκίνηση στο mango, τότε θα μπορείς να το τρέξεις και να ξεκλειδώσει. Δεν τα κατάφεραν πολλοί, και θα σου έλεγα να πας σε custom rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavros10 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 δεν ξερω τι να πω, αυτο το zune καθε μερα και εκπλησει μου λεει οτι το κινητο μου ειναι στην τελευταια ενημερωμενη εκδοση του 7008 δεν βρισκει τα επομενα updates. εκανα reset αλλα και παλι τιποτα ξερετε τι φταιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 δεν ξερω τι να πω, αυτο το zune καθε μερα και εκπλησει μου λεει οτι το κινητο μου ειναι στην τελευταια ενημερωμενη εκδοση του 7008 δεν βρισκει τα επομενα updates. εκανα reset αλλα και παλι τιποτα ξερετε τι φταιει; Κάνε το κόλπο με την αποσύνδεση. Αν θες όμως να το έχεις ξεκλείδωτο, καλύτερα όπως είσαι βάλε rspl+custom rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros96 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 βρε παιδια παλεύω απο χτες να βάλω το music search στο bing αλλα τίποτα τα εχω ολα ελληνικά και μονο το τελευταιο αγγλικά (ηνωμένο Βασίλειο) τι κανω λάθος???? Και στα settings υπαρχει μια ρύθμιση για το πανοραμικό view στην καμερα αλλα οταν παω στις ρυθμίσεις της φωτογραφικής δεν βρισκω τιποτα.... Στο μανγκο υπάρχει τροπος να βαλω περισσότερα χρωματικά θεματα??? Και μπορώ να βάλω δικούς μου ηχους για σμσ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 βρε παιδια παλεύω απο χτες να βάλω το music search στο bing αλλα τίποτα τα εχω ολα ελληνικά και μονο το τελευταιο αγγλικά (ηνωμένο Βασίλειο) τι κανω λάθος???? Και στα settings υπαρχει μια ρύθμιση για το πανοραμικό view στην καμερα αλλα οταν παω στις ρυθμίσεις της φωτογραφικής δεν βρισκω τιποτα.... Στο μανγκο υπάρχει τροπος να βαλω περισσότερα χρωματικά θεματα??? Και μπορώ να βάλω δικούς μου ηχους για σμσ??? Ότι αφορά το Bing Audio νομίζω ότι αν έχεις ελληνικό live id δηλωμένο ώς πρωτεύον mail δε δουλεύει. Τουλάχιστον σε μένα έτσι έγινε, κι ας είχα δοκιμάσει όλους τους συνδυασμούς στα locale settings. Για SmS custom tones ΝΟΜΙΖΩ ότι έχει επιλογή στο Advanced Configuration Tool, καθώς και επιλογή να διαλέξεις δικό σου theme. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagsofras Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Η συγκεκριμενη rom :"http://rapidshare.com/files/451090838/RUU_Spark_Vodafone_ELL_1.10.168.05_Radio_5.52.09.16_22.33a.50.10U_by_ansar.zip" ειναι για τα htc trophy που αγοραστηκαν απο vodafone ή γενικά για ολα τα htc trophy? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Η συγκεκριμενη rom :"http://rapidshare.com/files/451090838/RUU_Spark_Vodafone_ELL_1.10.168.05_Radio_5.52.09.16_22.33a.50.10U_by_ansar.zip" ειναι για τα htc trophy που αγοραστηκαν απο vodafone ή γενικά για ολα τα htc trophy? Eιναι για τα trophy που αγοραστηκαν στην Ελλαδα απο την Vodafone Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros96 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Αμαν πια αυτα τα marketplaces με εκνευριζουν.... Τωρα στο ελληνικο μαρκε δεν υπαρχει twitter kai shazam.... υπάρχει κανα xap αρχειο να βολευτουμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagsofras Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 δηλαδη αυτοι που το αγορασαν απο αλλο καταστημα δεν κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosD Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 (edited) Έχει καταφέρει κάποιος να κάνει αγορά εφαρμογής η παιχνιδιού από το Ελληνικό marketplace με ελληνική πιστωτική κάρτα; Έχω προσπαθήσει 100 φορές και δεν έχω βρει άκρη. Edited October 4, 2011 by StavrosD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts