stewe Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Δεν είναι ότι δεν μπορούσα να μπω καθόλου στην registry του τηλεφώνου, αλλά ότι όσο και αν έψαξα δεν έβρισκα την συγκεκριμένη διαδρομή. Πως μπορεί να φταίει για αυτό η έκδοση της εφαρμογής; Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Δεν είναι ότι δεν μπορούσα να μπω καθόλου στην registry του τηλεφώνου, αλλά ότι όσο και αν έψαξα δεν έβρισκα την συγκεκριμένη διαδρομή. Πως μπορεί να φταίει για αυτό η έκδοση της εφαρμογής; Στην εκδοση 1.0.0.0 δεν υπαρχει αυτο που ψαχνεις!! Θελει την εκδοση 1.1.0.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Ok... thanx... μέσα σε αυτές τις μέρες θα φλασάρω πάλι από την αρχή και θα κοιτάξω να έχω την 1.1.0.0... Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. September 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 (edited) ΜΟΝΟ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ REG EDITOR ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Εχω βαλει λινκ στην προηγουμενη σελιδα και στην σελιδα του νεου οδηγου Edited September 28, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosD Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 εκανε αυτο το update htc και εμφανιστηκανε αυτα τα κουτακια με τα γραμματα στη λιστα των προγραμματων... Και πριν εμφανιζόντουσαν αλλά μόνο αν είχες από έναν αριθμό προγραμμάτων και πάνω. Ουσιαστικά είναι για διευκόλυνση. Αν έχεις λίγες εφαρμογές είναι πιο βολικό να μην εμφανίζονται τα κουτάκια γιατί πιάνουν χώρο. Αν έχεις πολλές εφαρμογές τα κουτάκια ομαδοποιούν τις εφαρμογές για διευκόλυνση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavros10 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 (edited) δεν μπορω να κανω το 1ο βημα, να μπω στην οθονη oslp πως λεγετε εχω την mango την κανονικα. παταω ταυτοχρονα το poweroff και το volume down αλλα κανει επανεκινηση η ρομ που πρεπει να βαλω στο lg optimus 7 και το romupdateutility.exe που ειναι; στα αρχεια που κατεβασα δεν υπαρχει *θελω να περασω το ελληνικο μενου και εχω την mango Edited September 29, 2011 by gavros10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 δεν μπορω να κανω το 1ο βημα, να μπω στην οθονη oslp πως λεγετε εχω την mango την κανονικα. παταω ταυτοχρονα το poweroff και το volume down αλλα κανει επανεκινηση οχι ταυτοχρονα... πατα και κρατα το vol down, και μετα οσο το κρατας πατα μια φορα και ασε το το power... οταν μπεισ στην τριχρομη οθονη το αθηνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Παιδια επειδή δεν μπορώ να κάνω το unlock τώρα που γύρισα στην 7004.Έκανα και το update στην 7008.Σκέφτομαι να κάνω ένα format στο pc και μετά να ξανακάνω όλη την διαδικασία.Λέτε μετά να μπορώ να το ξεκλειδώσω χωρίς προβλήματα και ναe πάω για mango? Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 δεν μπορω να κανω το 1ο βημα, να μπω στην οθονη oslp πως λεγετε εχω την mango την κανονικα. παταω ταυτοχρονα το poweroff και το volume down αλλα κανει επανεκινηση η ρομ που πρεπει να βαλω στο lg optimus 7 και το romupdateutility.exe που ειναι; στα αρχεια που κατεβασα δεν υπαρχει *θελω να περασω το ελληνικο μενου και εχω την mango Θα εχεις κλειστη την συσκευη και θα κανεις την διαδικασια Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavros10 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 οχι ταυτοχρονα... πατα και κρατα το vol down, και μετα οσο το κρατας πατα μια φορα και ασε το το power... οταν μπεισ στην τριχρομη οθονη το αθηνεις δεν μπαινει με την καμια αμα δεν το κανω αυτο πειραζει; η ρομ που θα του βαλω που θα την βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. September 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 δεν μπαινει με την καμια αμα δεν το κανω αυτο πειραζει; η ρομ που θα του βαλω που θα την βρω; Δεν ειμαι σιγουρος οτι στο LG γινεται με αυτο τον τροπο (power+vol down) ....Κοιταξε και ρωτησε στο θεμα της συσκευης σου Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavros10 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Δεν ειμαι σιγουρος οτι στο LG γινεται με αυτο τον τροπο (power+vol down) ....Κοιταξε και ρωτησε στο θεμα της συσκευης σου αρα πρεπει να γραψεις οτι αυτος ο τροπος ειναι κυριως για htc, ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. September 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 αρα πρεπει να γραψεις οτι αυτος ο τροπος ειναι κυριως για htc, ευχαριστω πολυ Εγω πάντα μιλαω για συσκευες HTC γιατι αυτες χρησιμοποιω... Παντως καθε συσκευη εχει δικο της τροπο για να φλασαρεις ΡΟΜ.. Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgiofar Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 (edited) οταν γινει το επισημο mango update τι ακριβως γραφει στο about ξερει κανενας? χθες εκανε ενα update Που ελεγε κατι Htc εκανε αρκετη ωρα και τωρα στο about Γραφει 7.10.7720.68 Firmware 2250.21.40502.401 και οταν κανω update λεει στο zune your phone is up todate 7.10 (7720) Edited September 29, 2011 by giorgiofar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. September 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 (edited) οταν γινει το επισημο mango update τι ακριβως γραφει στο about ξερει κανενας? χθες εκανε ενα update Που ελεγε κατι Htc εκανε αρκετη ωρα και τωρα στο about Γραφει 7.10.7720.68 Firmware 2250.21.40502.401 και οταν κανω update λεει στο zune your phone is up todate 7.10 (7720) Το κανονικο εδω ειναι Firmware 2250.21.40600.168 ......Το 168 στο τελος σημαινει Vodafone Greece. Απο που ειναι το τηλεφωνο σου???? Το 40600 ομως ειναι μετα το update της HTC ....Ισως να μην εχει γινει το update για τους drivers Edited September 29, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgiofar Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 εκανα αυτο το htc update και το firmware γραφει αυτο το πηρα απο ebw αρα δεν εχει γινει το mango ακομη σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgiofar Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 πριν ειχα το mango rtm μου εκανε ενα Update το zune (4.8) και μετα εγινε το Htc τωρα μου βγαζει uptodate δοκιμασα και το κολπο με το force update αλλα τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deeplow Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Είναι η τρίτη φορά που προσπαθώ να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο και με σταματάει στη φάση που έχω τσεκάρει τα 2 πεδία στο chevronWP7. Το πρόβλημα είναι στο άνοιγμα του αρχείου hosts. Με ποιο πρόγραμμα πρέπει να το ανοίξω και να κάνω τις αλλαγές; Με το σημειωματάριο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. September 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Είναι η τρίτη φορά που προσπαθώ να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο και με σταματάει στη φάση που έχω τσεκάρει τα 2 πεδία στο chevronWP7. Το πρόβλημα είναι στο άνοιγμα του αρχείου hosts. Με ποιο πρόγραμμα πρέπει να το ανοίξω και να κάνω τις αλλαγές; Με το σημειωματάριο; Το αρχειο ανοιγει με το notepad ..Eιναι απλο αρχειο κειμενου ...Δες στην πρωτη σελιδα που ανφερω ακριβως τι θα κανεις με το host Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deeplow Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Τίποτα. Το άνοιξα με το σημειωματάριο έκανα τις αλλαγές αλλά τίποτα. Μήπως πρέπει να το ανοίξω με άλλο πρόγραμμα (wordpad); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros96 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 ρε παιδια προσπαθω να βαλώ το nodo update αλλα δεν το βρισκει τι να κανω εχω προσπαθησει τα παντα ακομη και το κολπο???? Μηπως να παω σε αλλον υπολογιστη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Συνέχισε να δοκιμάζεις.Εμένα μου το έβγαλε μετά από πάρα πολλές φορές το update για την 7392. Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deeplow Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Κολοσσέ έχω κάνει τα πάντα που γράφεις στην πρώτη σελίδα εκτός από 1, το σβήσιμο του developerservices.windowsphone.com και την πρόσθεση του 127.0.0.1 developerservices.windowsphone.com ::1 developerservices.windowsphone.com Ανοίγω το αρχείο hosts με το σημειωματάριο, κάνω τις αλλαγές αλλά δε με αφήνει να τις σώσω. Μου γράφει "δεν είναι δυνατή η δημιουργία του αρχείου. Βεβαιωθείται ότι η διαδρομή στο δίσκο και το όνομα του αρχείου είναι σωστά". Η διαδρομή και το όνομα είναι σίγουρα σωστά. Δηλαδή δε με αφήνει να κάνω καμία αλλαγή σ'αυτό το αρχείο. Μήπως έχεις να προτείνεις κάποια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. September 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Κολοσσέ έχω κάνει τα πάντα που γράφεις στην πρώτη σελίδα εκτός από 1, το σβήσιμο του developerservices.windowsphone.com και την πρόσθεση του 127.0.0.1 developerservices.windowsphone.com ::1 developerservices.windowsphone.com Ανοίγω το αρχείο hosts με το σημειωματάριο, κάνω τις αλλαγές αλλά δε με αφήνει να τις σώσω. Μου γράφει "δεν είναι δυνατή η δημιουργία του αρχείου. Βεβαιωθείται ότι η διαδρομή στο δίσκο και το όνομα του αρχείου είναι σωστά". Η διαδρομή και το όνομα είναι σίγουρα σωστά. Δηλαδή δε με αφήνει να κάνω καμία αλλαγή σ'αυτό το αρχείο. Μήπως έχεις να προτείνεις κάποια λύση; Ειναι read only γιαυτο δεν σε αφήνει Πριν το ανοιξεις κανε δεξι πληκτρο και ιδιοτητες και σβησε το readonly ....μετα ξαναπροσπαθησε Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Κοίτα να δεις αν είναι read-only αρχείο.Πάτα δεξί κλικ->Properties και άμα είναι τικαρισμένο το Read-Only τότε ξετικαρε το και κάνε apply.Μετά οι αλλαγές θα μπορούν να αποθηκευτούν. Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts