Jump to content

WP7: Οδηγός εγκαταστασης RΟΜ από 7004 και Updates μεχρι και Mango RTM

colossus_r
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μηπως λέει cleaning isv beta ?????

http://i52.tinypic.com/156pvrc.png αυτο εδω λεει ιμουν παλια σε mango rtm Και εκανα restore σε nodo και απο τοτε πριν βγει το mango official update λεει τα ιδια οτι εχο αυτο το Update :S

Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αυτο εδω λεει ιμουν παλια σε mango rtm Και εκανα restore σε nodo και απο τοτε πριν βγει το mango official update λεει τα ιδια οτι εχο αυτο το Update :S

Κατι εχει παει στραβα...Αν μπορεις καντο απο την αρχή ...Η προχωρησε το να δεις τι θα γινει ..Ισως να γινει κανονικα...

Κανε το τρυκ για τα Ελληνικά πριν και το ξεκλειδωμα

Κατι εχει παει στραβα...Αν μπορεις καντο απο την αρχή ...Η προχωρησε το να δεις τι θα γινει ..Ισως να γινει κανονικα...

Κανε το τρυκ για τα Ελληνικά πριν και το ξεκλειδωμα

Λογικα θα τον παει σε beta --> clean beta --> mango!!!!:rolleyes:

Δηλαδη Θεσσαλονικη - Αθηνα μεσω Αλεξανδρουπολης:rolleyes:

Υποθετω

Λογικα θα τον παει σε beta --> clean beta --> mango!!!!:rolleyes:

Δηλαδη Θεσσαλονικη - Αθηνα μεσω Αλεξανδρουπολης:rolleyes:

Υποθετω

δηλαδη να κανο το beta που λεει και μετα θα μου βαλει το official mango 7.5 ειναι σιγουρο αυτο η να κρατισο backup καλυτερα?

Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb

δηλαδη να κανο το beta που λεει και μετα θα μου βαλει το official mango 7.5 ειναι σιγουρο αυτο η να κρατισο backup καλυτερα?

Εννοειτε πως πριν κανεις οτιδηποτε πρεπει να εχεις backup!!!

Ακολουθώ τα βήματα 11 12 και 14 (είμαι σε Trophy με nodo ξεκλείδωτη) και δεν λέει να ξεκλειδώσει μετά το update (στην ενδιάμεση 7403 δουλεύουν όλα και τσέκαρα ότι το σωστό clearcust.provxml υπάρχει στο WINDOWS)

Τρέχω το Connection setup στο τέλος και δεν κάνει τίποτα!!! (όλα τα application είναι revoked...!!!)

Τρίτη φορά restore σε Nodo από χτες το βράδυ....

Ακολουθώ τα βήματα 11 12 και 14 (είμαι σε Trophy με nodo ξεκλείδωτη) και δεν λέει να ξεκλειδώσει μετά το update (στην ενδιάμεση 7403 δουλεύουν όλα και τσέκαρα ότι το σωστό clearcust.provxml υπάρχει στο WINDOWS)

Τρέχω το Connection setup στο τέλος και δεν κάνει τίποτα!!! (όλα τα application είναι revoked...!!!)

το αρχειο λεγετε CustClear.provxml μηπως δεν το εχεις ονομασει σωστα?

το αρχειο λεγετε CustClear.provxml μηπως δεν το εχεις ονομασει σωστα?

σωστά το έχω ονομάσει, typo ήταν παραπάνω....

Δεν το κάνω και πρώτη φορά, από τον Απρίλιο το έχω το Trophy...

Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κλειδώνει.... Στο hosts του pc υπάρχουν οι εγγραφές κανονικά, το CustClear.provxml αρχείο είναι σωστό και το τσεκάρω κιόλας όσο το τηλέφωνο είναι στην 7403, το Connection Setup είναι το τελευταίο από Marketplace....

Στο xda διαβάζω ότι και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα....

Εδώ θα πρέπει να κάνουμε μια διόρθωση στη registry για να μπορούμε να έχουμε στο Mango και Ελληνικά. Με το πρόγραμμα Registry Editor που εγκαταστήσαμε πριν ανοίγουμε την Registry και πάμε στο \HKLM\MUI\Available και εκεί έχει τις 5 βασικές γλώσσες. Προσθέτουμε ένα νέο πεδίο με όνομα «0408» και τιμή «Greek» σαν string.. Βγείτε από τον registry editor και μπείτε πάλι να βεβαιωθείτε ότι εχει καταχωρηθεί η τιμή για τα Ελληνικά.

1. Μήπως μπορείς να το κάνεις πιο κατανοητό αυτό το σημείο, Colossus? Ανοίγω τον Registry Editor και υπάρχουν δύο επιλογές:

HKEY_LOCAL_MACHINE και

HKEY_CURRENT_USER

Πώς ακριβώς πάμε στο \HKLM\MUI\Available και πού ακριβώς καταχωρούμε το νέο πεδίο και την τιμή. Αν γίνεται με αγγλική ορολογία γιατί ο Registry Editor είναι στα αγγλικά φυσικά.

2. Είχα την έκδοση 7720 κλειδωμένο και έκανα επαναφορά στην έκδοση 7392 ξεκλείδωτο μόνο για να μπορέσω να περάσω το ελληνικό μενού. Τώρα το Zune (v. 4.8.2345.0) μου λέει ότι το τηλ. (Trophy) είναι ενημερωμένο. Πρέπει να περιμένω την αναβάθμιση ή κάτι έχει γίνει λάθος;

1. Μήπως μπορείς να το κάνεις πιο κατανοητό αυτό το σημείο, Colossus? Ανοίγω τον Registry Editor και υπάρχουν δύο επιλογές:

HKEY_LOCAL_MACHINE και

HKEY_CURRENT_USER

Πώς ακριβώς πάμε στο \HKLM\MUI\Available και πού ακριβώς καταχωρούμε το νέο πεδίο και την τιμή. Αν γίνεται με αγγλική ορολογία γιατί ο Registry Editor είναι στα αγγλικά φυσικά.

2. Είχα την έκδοση 7720 κλειδωμένο και έκανα επαναφορά στην έκδοση 7392 ξεκλείδωτο μόνο για να μπορέσω να περάσω το ελληνικό μενού. Τώρα το Zune (v. 4.8.2345.0) μου λέει ότι το τηλ. (Trophy) είναι ενημερωμένο. Πρέπει να περιμένω την αναβάθμιση ή κάτι έχει γίνει λάθος;

HKLM = HKEY_LOCAL_MACHINE

Εννοειτε πως πριν κανεις οτιδηποτε πρεπει να εχεις backup!!!

γινετε να κανο back up χωρις windows phone suport tools? γιατι εχο windows xp και δεν μπενουν :(

ρε παιδια εχω 7.0.7392 κλειδ/νο (με ελληνικο email καταχωρημενο)αν το αφησω να κανει αυτοματα το update θα εχω ελληνικα?αν οχι τι προτεινεται?το update για απλους χρηστες ειναι αμεσα διαθεσιμο?

Μετά την αναβάθμιση σε mango οι εφαρμογές "advanced configuration" " Touchxplorer" και "registry editor" δεν λειτουργούν.

Αυτό σημαίνει ότι το τηλέφωνο κλέιδωσε;

Μετά την αναβάθμιση σε mango οι εφαρμογές "advanced configuration" " Touchxplorer" και "registry editor" δεν λειτουργούν.

Αν το Touchxplorer δεν ανοιγειο καθολου παει να πει οτι κλειδωσε!!

εμενα που ειμαι ξεκλειδωτος δεν μου δουλευουν! θα χρειαστει να τις αναβαθμησουν! τωρα για να δεις αν εισαι κλειδωμενος οερνα μια αλλη εφαρμογη! αν στην περναει τοτε εισαι οκ

εμενα που ειμαι ξεκλειδωτος δεν μου δουλευουν! θα χρειαστει να τις αναβαθμησουν! τωρα για να δεις αν εισαι κλειδωμενος οερνα μια αλλη εφαρμογη! αν στην περναει τοτε εισαι οκ

Γι'αυτο ρωτησα αν δεν του ανοιγει καθολου!! Αν ανοιγει και ειναι απλα κενο το MyDevice τοτε θελει update!!:D:D

Παντως εχω βγαλει το συμπερασμα πως αυτη τη στιγμη ειναι ακομα ξεκλειδωτοι οσοι ειχαν mango rtm ξεκλειδωτο!!

Γι'αυτο ρωτησα αν δεν του ανοιγει καθολου!! Αν ανοιγει και ειναι απλα κενο το MyDevice τοτε θελει update!!:D:D

Παντως εχω βγαλει το συμπερασμα πως αυτη τη στιγμη ειναι ακομα ξεκλειδωτοι οσοι ειχαν mango rtm ξεκλειδωτο!!

ακου να δεις! εγω ειχα mango rtm και οταν περασα τα νεα drivers ανοιγε και δεν ειχε δεδομενα μεσα.... τωρα που εκανα απο την αρχη το mango ειμαι ξεκλειδωτος κει δεν τα ανοιγε καθολου!!! δεν ξερω ακριβως τι παιζει αλλα θελουν update χαχαχ

Το αρχειο που χρησιμοποιεις ειναι το δικό μου ???? Η το πηρες απο αλλου ???

Πολλα απο αυτα που κυκλοφορουν εχεουν προβλημα και δεν δουλευεουν σωστα..

Το TouchΕxplorer εχει προβλημα ...Τα αλλα 2 εχουν ηδη αναβαθμιστει σε mango...

Tα ανεβασα στο θεμα με τις εφαρμογες πριν απο λιγες μέρες....

ακου να δεις! εγω ειχα mango rtm και οταν περασα τα νεα drivers ανοιγε και δεν ειχε δεδομενα μεσα.... τωρα που εκανα απο την αρχη το mango ειμαι ξεκλειδωτος κει δεν τα ανοιγε καθολου!!! δεν ξερω ακριβως τι παιζει αλλα θελουν update χαχαχ

Τι ηταν τελικα το προβλημα ????

ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ registry

Η εκδοση του registry editor που πρεπει να βαλεται ειναι η RegistryEditor 1.1.0.0.xap για NoDo (πριν το mango) και μετα για το mango ειναι η εκδοση RegistryEditor 1.2.0.0.xap

ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ UPDATE ΣΤΟ ΝΕΟ ΘΕΜΑ

Edited by colossus_r

εχει βγει το official mango?

θα εχει και ελληνικα επισημα χωρις το κολπο?

συγνωμη για την ερωτηση αλλα εχω μπερδευτει

εγω ειχα 7720 και εκανε μονο ενα Update htc

οταν βγει το Official καλο ειναι να κανουμε update Οπως ειμαστε η να γυρισουμε σε Nodo?

εχει βγει το official mango?

θα εχει και ελληνικα επισημα χωρις το κολπο?

συγνωμη για την ερωτηση αλλα εχω μπερδευτει

εγω ειχα 7720 και εκανε μονο ενα Update htc

οταν βγει το Official καλο ειναι να κανουμε update Οπως ειμαστε η να γυρισουμε σε Nodo?

h 7720 που ειχες ειναι ακριβως η ιδια και απλα εκανες το firm update! αν κανεισ την διαδικασια παο την αρχη θα εχεις mango update με ενσωματομενο to update που σου ηρθε τωρα! ειναι το ιδιο πραγμα! εγω προσοπικα εκανα απο την αρχη τα παντα!

Επειδή πολλοί φίλοι ρώτησαν γιατί δεν βρίσκουν την registry για να περάσουν τα ελληνικά, εγώ θα συμφωνήσω μαζί τους. Ούτε εγώ μπόρεσα να το βρω όσο και αν έψαξα. Μήπως μερικές ROM δεν περιέχουν την συγκεκριμένη registry; Μου φαίνεται δύσκολο τόσος κόσμος να μην μπορεί να το βρει. Ίσως δηλαδή η απάντηση να μην είναι "εκεί είναι, κάτι κάνεις λάθος και δεν βλέπεις" αλλά κάτι άλλο.
Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Επειδή πολλοί φίλοι ρώτησαν γιατί δεν βρίσκουν την registry για να περάσουν τα ελληνικά, εγώ θα συμφωνήσω μαζί τους. Ούτε εγώ μπόρεσα να το βρω όσο και αν έψαξα. Μήπως μερικές ROM δεν περιέχουν την συγκεκριμένη registry; Μου φαίνεται δύσκολο τόσος κόσμος να μην μπορεί να το βρει. Ίσως δηλαδή η απάντηση να μην είναι "εκεί είναι, κάτι κάνεις λάθος και δεν βλέπεις" αλλά κάτι άλλο.

Θελει να εχεις την σωστη εκδοση του προγραμματος "RegistryEditor 1.1.0.0"