morfeas-dsl- Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Εχω προβληματα παλι με τα sms. Στελνω κατι και μπορει αντι να παει αυτο που εστειλα να ξαναπαει μηνυμα που ειχα στειλει πριν απο 2 βδομαδες και το οποιο δεν υπαρχει καν στο κινητο. Το εχει παρατηρησει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 πως μπορω να δω To IMEI της συσκευης μου? ευχαρηστω ! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 morfeas-dsl- δεν εχω παρατηρησει καποιο τετοιο φαινομενο στο δικο μου 2020. Ουτε με format φτιαχνει? ababapanos δες κατω απο την μπαταρια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Οχι. Ουτε με φορματ :< Το κανει λιγες φορες βεβαια αλλα το κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 δοκιμασες να του ξαναπερασεις το λογισμικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Οχι. Εβαλα την 1,72 αλλα δεν δοκιμασα να την ξαναβαλω Χρησιμοποιω και το battery pack, αλλα δε νομιζω πως το επηρεαζει καπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 οχι δεν φταιει αυτο,για περνα την παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Τι περναει καποιος για να κανει τα sms να δουλεψουν ε? :p Χθες προσπαθησα να χρησημοποιησω το 6600 σαν μοντεμ gprs για το 2020 αλλα δεν τα καταφερα. Μπορει να μου πει κανεις πως? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Παιδια βρηκα στo http://www.buzzdev.net αυτο: Windows Mobile 2003 - Norway Retail OS Version: 1.75.00WWE OS Date: 12/21/04 Radio ROM: 1.18 Protocol Version: 1337.38 ExtROM Version: 1.75.604 Αμα το αλλαξω με το δικο μου που ειναι: OS Version: 1.72.00WWE OS Date: 13/15/04 Radio ROM: 1.14.00 Protocol Version: 1337.24 ExtROM Version: 1.72.125 Θα εχω μηπως καποιο προβλημα με τα ελληνικα με το Leng? Τι ειναι το radio και το extrom? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Αραγε θα κανω 4 συνεχομενα? :p Εκανα εγκατασταση την εν λογω rom (1.75). Αφου τελειωσε το update εκανα soft reset και αφου ηρθε στην today screen (μεσα σε πολυ μικρο χρονο σε σχεση με την 1.72-κοντα 4secs ισως και πιο λιγο). Μου εβγαλε σφαλμα οτι δεν βρισκει ενα αρχειο με το ονομα PreSetUSB.exe Παντως συνδεεται κανονικα μεσω usb. Μπορει καποιος να μου το στειλει αυτο το προγραμμα ή να μου πει πως θα βγαλω το μυνημα σφαλματος? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 mia endelos xazi erotisi !!!!! giati den bazete afto to ROM :!: :!: :!: :!: :!: :!: :wacko: Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Αυτο ειναι η 1,72. ο enema προσπαθει να βαλει την 1.75 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Ξαναγυρναω στην 1.72 απο σημερα. :secret: Τα wm 2005 μπορουν να περιμενουν. :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Αυτο ειναι η 1,72. ο enema προσπαθει να βαλει την 1.75 :D sorry den to pira xambari pos bgike i 1.75 kiolas lool :alien: Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Εχει βγει στο http://www.buzzdev.net αλλα δεν μπορεσα να κανω το downgrade στην 1.72. Μου εβγαζε country error παρολο που κατεβασα την rom απο το site της qtek. :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. September 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 Νομιζω και καποιος αλλος σε αυτο το φορουμ ειχε παρομοιο προβλημα και λυθηκε. Δυστυχως στις τοσες σελιδες δε θυμαμαι που και πως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. September 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 Το οτι δεν μπορω να κανω το downgrade ειναι καθαρα προβλημα του υπολογιστη. Δεν ανοιγει το προγραμμα για να αλλαξω το operator Id. Μου το κανει αυτο και σε αλλα προγραμματα, αλλα anyway θα μεινω με την 1.75 βαριεμαι να τα ξαναπερναω ολα απο την αρχη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 Μπορει κανεις να μου πει που μπορω να βρω καποιο midlet manager? Εψαξα στο iphone και στο xda developers αλλα δεν βρηκα :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Για αυτους που εχουν βαλει wm2005 - Απο που κατεβαζεται themes ?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zer0cool Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Για αυτους που εχουν βαλει wm2005 - Απο που κατεβαζεται themes ?????? Γεια και χαρά σε όλους και καλό χειμώνα. Επέστρεψα Δημήτριος!!!! :lol: και μπορώ να βοηθήσω και εγώ όπου μπορώ. Λοιπόν για τα themes πήγαινε στο http://buzzdev.net/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=37&Itemid=32 , και θα βρείς αρκετά για 2005. Όσοι χρειάζονται την βοήθεια μου pm για να κανονίσουμε να τα πούμε. Καλά να περνάτε όλοι.......... :alien: Παράθεση Xiaomi Mi4C / Xiaomi Mi4i / Xiaomi Redmi S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Γεια και χαρά σε όλους και καλό χειμώνα. Επέστρεψα Δημήτριος!!!! :lol: και μπορώ να βοηθήσω και εγώ όπου μπορώ. Λοιπόν για τα themes πήγαινε στο http://buzzdev.net/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=37&Itemid=32 , και θα βρείς αρκετά για 2005. Όσοι χρειάζονται την βοήθεια μου pm για να κανονίσουμε να τα πούμε. Καλά να περνάτε όλοι.......... :alien: Την εχω δει αυτη την σελιδα. Τα εχω κατεβασει ολα ! Απο καπου αλλου??? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis46 Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ QTEK ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ UPDATES? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ-BACKUP-UPDATE TOY 2020? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Tolis46 οταν λες update εννοεις το firmware μαλλον. Κατεβαζεις την τελευταια εκδοση η οποια βρισκεται σε .exe μορφη απο το site της qtek. Μετα κανεις την συσκευη ενα soft reset πατωντας ταυτοχρονα το πολυπληκτρο κατω, και το on/off (δλδ on-off + dpad και reset). Ετσι η συσκευη θα μπει στο bootloader menu. Μετα βαζεις την συσκευη στην βαση της, και τρεχεις το .exe αρχειο. Μολις τελειωσεις κανεις ενα hard reset την συσκευη και εισαι ετοιμος. Μετα, για διαχειρηση, backup και update (του firmware) υπαρχει το active sync, και καποια αλλα προγραμματα τα οποια ομως δεν νομιζω να κανουν update. Ρε παιδια καποιο midlet manager δεν υπαρχει? :( :cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Tolis46 οταν λες update εννοεις το firmware μαλλον. Κατεβαζεις την τελευταια εκδοση η οποια βρισκεται σε .exe μορφη απο το site της qtek. Μετα κανεις την συσκευη ενα soft reset πατωντας ταυτοχρονα το πολυπληκτρο κατω, και το on/off (δλδ on-off + dpad και reset). Ετσι η συσκευη θα μπει στο bootloader menu. Μετα βαζεις την συσκευη στην βαση της, και τρεχεις το .exe αρχειο. Μολις τελειωσεις κανεις ενα hard reset την συσκευη και εισαι ετοιμος. Μετα, για διαχειρηση, backup και update (του firmware) υπαρχει το active sync, και καποια αλλα προγραμματα τα οποια ομως δεν νομιζω να κανουν update. Ρε παιδια καποιο midlet manager δεν υπαρχει? :( :cry: Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να μπει σε bootloader μενου για να κανεις αναβαθμηση. Οπως ειναι την κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis46 Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ QTEK. MONO AΠO MOTOROLA ΞΕΡΩ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts