Jump to content

Qteκ 2020

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα...

Θα ηθελα να αγορασω μια θηκη για το αυτοκινητο για το qtek2020, καθως επισης και ενα δεκτη gps. Γνωριζετε καποιο internet shop ελληνικο, γιατι στο eshop και στο ezshop δε βρηκα τιποτα. Μονο στο altershop βρηκα για το gps, αλλα δεν υπηρχε ποικιλια.

Ευχαριστω

Billy

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια μια ερωτηση γιατι δεν προλαβαινω να δω ολες τις σελιδες.Ποσο σας κραταει η μπαταρια με κανονικη χρηση;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Γειά σας,

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το activesync το οποίο δεν μπορώ να λύσω.

Ενώ αρχικά έκανα συγχρονισμό κανονικά μέσω του usb cradle, αποφάσισα να δοκιμάσω και μέσω bluetooth.

Ακολούθησα κάποιες οδηγίες που βρήκα στο forum και μπορώ να συγχρονίζω επιτυχώς μέσω bluetooth .

Από τότε όμως δεν μπορώ να κάνω συγχρονισμό μέσω USB.

Εγκατέστησα τη βάση συγχρονισμού σε άλλο PC αλλά ενώ βρίσκει κανονικά το PPC, δεν μπορεί να συνδεθεί !

Προφανώς κάτι παίζει με το PPC (ρυθμίσεις?).

Αν ανοίξω το activeSync από το PPC και πατήσω sync (ενώ είναι πάνω στην βάση), προσπαθεί να συνδεθεί μέσω GPRS !

Η βάση και η θύρα του PPC δείχνει να δουλεύει γιατι φορτίζει όταν το έχω πάνω.

Τι μπορεί να φταίει?

Ρε παιδιά ψάχνω να βρω wav ringtones που να είναι σχετικά με Online, Offline κλπ καταστάσεις... Εχετε κάτι στο μυαλό σας; Θέλω βασικά να αλλάξω το σπαστικό μπλιπ που κάνει όταν συνδέεται το gprs και αποσυνδέεται...

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Γειά σας,

Ενώ αρχικά έκανα συγχρονισμό κανονικά μέσω του usb cradle, αποφάσισα να δοκιμάσω και μέσω bluetooth.

Ακολούθησα κάποιες οδηγίες που βρήκα στο forum και μπορώ να συγχρονίζω επιτυχώς μέσω bluetooth .

Εγκατέστησα τη βάση συγχρονισμού σε άλλο PC αλλά ενώ βρίσκει κανονικά το PPC, δεν μπορεί να συνδεθεί !

Αν ανοίξω το activeSync από το PPC και πατήσω sync (ενώ είναι πάνω στην βάση), προσπαθεί να συνδεθεί μέσω GPRS !

Τι μπορεί να φταίει?

Για πήγαινε στις ρυθμίσεις του ppc σου στο activesync-options και επέλεξε ξανά options και δες εκεί αν είναι επελεγμένο το usb.

Για πήγαινε στις ρυθμίσεις του ppc σου στο activesync-options και επέλεξε ξανά options και δες εκεί αν είναι επελεγμένο το usb.

Το έχω δοκιμάσει αυτό, στο USB είναι.

Τίποτα!

Το βάζω πάνω στην βάση του και δεν μπορεί να συνδεθεί.

Έκανα και το update στην καινούργια έκδοση activesync, πάλι τίποτα!

Καμμιά άλλη ιδέα?

Για σας παιδιά.

Είμαι καινούργιο μέλος, και συγχαρητήρια για το forum. Πολύ καλό.

Ερώτηση: Υπάρχει κάποιο SW για το QTEK 2020 τύπου netmonitor για ΝΟΚΙΑ?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Βρε παιδιά έχω ψάξει για κανενα καλό πρόγραμματάκι voice dial να βάλω στο 2020 και δεν βρήκα τίποτα το αξιόλογο (βρήκα προραμματάκια της fonix kaisoft kai vito) αλλά δεν είναι καλά

Έχετε καμία πρόταση;

Εχω to bluetooth handsfree της motorola και όταν το είχα στο nokia 3600 δούλευαν επανάκλήσεις (με παρατεταμένο πάτημα του button) αλλά και φωνητικες κλήσεις μέσα από το bluetooth, :w00t: τι χρειάζεται να κάνω τώρα για τα ίδια αποτελέσματα

Γειά σας,

Τι μπορεί να φταίει?

Η λύση βρέθηκε μετά από αρκετό ψάξιμο.

Όποιος έχει προβλήματα με το activesync ας δοκιμασει όταν είναι cradled το PPC του (ή λίγο πριν το βάλει) να τρέξει το αρχείο windows\repllog.exe από το ppc (μεσω καποιου file explorer που να εμφανιζει αρχεια συστηματος).

Θα δουλέψει!

Για σας παιδιά.

Είμαι καινούργιο μέλος, και συγχαρητήρια για το forum. Πολύ καλό.

Ερώτηση: Υπάρχει κάποιο SW για το QTEK 2020 τύπου netmonitor για ΝΟΚΙΑ?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Παιδιά αν κάποιος γνωρίζει κάτι παρακαλώ να απαντήσει

Παιδιά,

Τελικά το 2003 SE δουλεύει στο 2020?

Αν ναι, από που μπορώ να το κατεβάσω?

Φυσικα και δουλευουν, η τελεταια εκδοση συγκεκριμενα ειναι η 2,20 αλλα κατα 5% ειναι κινεζικη (δεν εχει μεταφραστει πληρως) μερικα αρχεια βοηθειας λενε πως δεν ειναι αγγλικα.Υπαρχει βεβαια και η 2,06 την οποια εχω και εγω

που δουλευει μια χαρα.Εδω υπαρχουν ολα αυτα που σου λεω.

ftp://xda:xda@ftp.xda-developers.com/

εγγυηση, χανεται απο την Ace-Hellas?

Ναι χάνεται η εγγύηση. Αλλά αυτό βέβαια στην περίπτωση που σου πάθει σοβαρή ζημιά το ppc( βλέπε QTEK) και δεν μπορείς να το επαναφέρεις και να του περάσεις την έκδοση της ACE Hellas. Μερικά post ποιο πάνω υπάρχουν link στα οποία μπορείς να βρείς λύσεις για όλα αυτά. Ελπίζω να σε βοήθησα.

Xiaomi Mi4C / Xiaomi Mi4i / Xiaomi Redmi S2

Leolipop

Από το συγκεκριμένο FTP κατέβασα όλο το 'HimalayaSE206'

Υπάρχουν μέσα 3 αρχεία

1. windowsmobile2003se.exe

2. HimaGetDeviceData.exe

3. HimaClearJumpCode.exe

Α. Αν είναι τα σωστά πες μου σε παρακαλώ με ποιον τρόπο τα εγκαθιστώ και με ποια σειρά.

Β. Το backup που έχω πάρει (Sprite) θα μπορέσω να το ρίξω στην SE 2.06 ?

Ευχαριστώ

Τρέχεις το πρώτο αρχείο και ακουλουθείς τις οδηγίες. Τα άλλα είναι υποπρογράμματα του πρώτου αρχείου. Το backup όχι δεν θα δουλέψει ή στην καλύτερη περίπτωση αν δουλέψει να πάθει σοκ το ppc και να αρχίσει τα hard reset όπως έπαθε και το δικό μου. Clean install λοιπόν.

Όντως πολύ καλό!!! :lol:

Χθες το επαθε 2 φορες ενας τυπος με 6630 και ειχε παθει πλακα,

δεν ηξερε τι γινοταν...ελεγε στους αλλους οτι εφταιγε η μπαταρια... :p :lol: :lol:

Χθες το επαθε 2 φορες ενας τυπος με 6630 και ειχε παθει πλακα,

δεν ηξερε τι γινοταν...ελεγε στους αλλους οτι εφταιγε η μπαταρια... :p :lol: :lol:

εγω παντως το εχω δοκιμασει μονο σε 7610 και 6600 και πετυχε !!! πλακα εχει να βλεπει κανεις τις φατσες αυτων που μολις ανακαλυψαν οτι κινητο τους εχει περισσοτερες τρυπες απο τι ο υπολογιστης τους :P

εγω παντως το εχω δοκιμασει μονο σε 7610 και 6600 και πετυχε !!! πλακα εχει να βλεπει κανεις τις φατσες αυτων που μολις ανακαλυψαν οτι κινητο τους εχει περισσοτερες τρυπες απο τι ο υπολογιστης τους :P

Symbian σου λεει μετα!! :p

• The title was changed to Qteκ 2020