konstantinoslp Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Πριν από κάτι μέρες αναβάθμισα το Ray μου σε ANDROID 4.0.4 αλλά παρ' όλα αυτά διαπίστωσα ότι και πάλι όταν πάω να γράψω ένα μήνυμα με πάει σε δεύτερο SMS στους 80 περίπου χαρακτήρες... Υπάρχει κάποιος τρόπος να το πάω στους 160 χαρακτήρες; :lost: :help: Παραεισαγωγης? Ο πιο ευκολος τροπος ειναι να κατεβασεις το go sms ή το handcent sms Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nismorr Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Θα σου πω πως το εκανα εγω. 1. Ξεκλείδωσα bootloader, οδηγίες υπάρχουν στη σελίδα της Sonyericsson 2. Πέρασα custom kernel με το flashtool, νομίζω οτι εχει αναλυτικές οδηγίες στον οδηγό του zxr 3. Φλάσαρα την custom rom Jellysandwich 5.1. από το XDA με το CWM recovery. Προσοχή: αυτές οι ενέργειες ακυρώνουν δια παντός την εγγύηση! Ωστόσο το κινητό εχει μεταμορφωθεί, αντιδρά ταχύτατα! Μπορείς να περιγραψεις επακριβως και να δωσεις τα αντιστοιχα λινκ για να το κανω?:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Για να ξεκλειδώσει ο bootloader http://unlockbootloader.sonymobile.com/ Μετα απο αυτό παυει και η εγγύηση. 1. Για φλασάρισμα του kernel, χρειάζεται το flashtool, το οποίο το βρίσκεις εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=920746 2. Συνδέεις το κινητό σε fastboot mode (Κλειστό και πατώντας το volume up), πατάς το πλήκτρο με τον κεραυνό (flash) και επιλέγεις flash custom kernel. Κατευθύνεις το πρόγραμμα εκεί που έχεις αποθηκευσει τον kernel, περιμενεις λιγο και αυτό ήταν. Ο νεος kernel ειναι rooted και εχει το CM recovery που χρειάζεται για να περασεις τη ROM 3. Την Jellysandwich μπορείς να την βρείς σε αυτό το link http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1876179 Eχει και οδηγίες για το πως περνιέται (θυμίσουν να κανεις full wipe) καθως και λινκ να κατεβάσεις τον Sirkay kernel, ώστε να τον περάσεις όπως σου λεω παραπάνω. Συγγνώμη που δεν ειμαι πιο αναλυτικος, αλλά ο χρόνος μου ειναι περιορισμενος.! Καλό βράδυ Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Καλησπέρες. Να κάνω μια ερώτησή στους κατόχους? Έχω ενα ray τις τελευταίες μέρες και παρατήρησα ότι κατα τη λήψη φωτογραφίας στις ρυθμίσεις δεν υπάρχει η λειτουργία "αυτόματο" για το "φλας" παρα μονο ενεργοποιηση και απενεργοποίηση! :eek: Ετσι είναι? Κάνει "την ίδια δουλεία" με το υποτιθέμενο αυτόματο ή όχι? Νομίζω στα αλλά μοντέλα, arc, mini όταν είναι στο αυτόματο κατα τη λήψη του δίνει "παραπάνω" ένταση στο led ή ιδέα μου είναι επειδή ανάβει στιγμιαία? Ευχαριστώ :) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Καλησπέρες. Να κάνω μια ερώτησή στους κατόχους? Έχω ενα ray τις τελευταίες μέρες και παρατήρησα ότι κατα τη λήψη φωτογραφίας στις ρυθμίσεις δεν υπάρχει η λειτουργία "αυτόματο" για το "φλας" παρα μονο ενεργοποιηση και απενεργοποίηση! :eek: Ετσι είναι? Κάνει "την ίδια δουλεία" με το υποτιθέμενο αυτόματο ή όχι? Νομίζω στα αλλά μοντέλα, arc, mini όταν είναι στο αυτόματο κατα τη λήψη του δίνει "παραπάνω" ένταση στο led ή ιδέα μου είναι επειδή ανάβει στιγμιαία? Ευχαριστώ :) Φιλε μου ετσι ειναι. Κατεβασε το vignette που εχει αυτοματο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Ευχαριστώ! Θα έχει ουσιαστική διάφορα φαντάζομαι για να μου το συστήνεις;; Κάτι άλλο επειδή το βλέπω αρκετά καλό και ειδικά στο τομέα που με ενδιαφέρει (πρακτικό μέγεθος, εξαιρετικό ράδιο, τέλειο ακουστικό για ομιλία με όλες τις μεθόδους κ.α. ) ασφαλής τρόπος να το κάνουμε πιο "γρήγορο"?? Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 2. Συνδέεις το κινητό σε fastboot mode (Κλειστό και πατώντας το volume up), πατάς το πλήκτρο με τον κεραυνό (flash) και επιλέγεις flash custom kernel. Κατευθύνεις το πρόγραμμα εκεί που έχεις αποθηκευσει τον kernel, περιμενεις λιγο και αυτό ήταν. Ο νεος kernel ειναι rooted και εχει το CM recovery που χρειάζεται για να περασεις τη ROM Το flash custom kernel που βρισκεται;; εγω παταω το κεραυνο,διαλεγω fastboot mode και μετα εχει 2 επιλογες για kernel,ενα σε hotboot και fastboot. Διαλεγω σε fastboot,ο kernel περναει αλλα root και cwm δεν υπαρχει στο κινητο.. Ξερει κανεις γιατι;; Περασα τη .587,ξεκλειδωσα το bootloader περναει ο kernel αλλα root και cwm πουθενα, τι γινεται;; :(( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panostr10 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 (edited) Μόλις πέρασα τη Jellysandwich 5.1 και το κινητό είναι τέλειο. Έκανα και αυτό που πρότεινε η isolove, overclock στα 1.2 Ghz και το τηλέφωνο πετάει! Μπορεις να μου πεις τι πειραζω στο προγραμμα για oc?Να το παω 1.2 οπως εσυ.Και πως γινεται να δουλεψει το wifi μετα το φλασαρισμα? Edited September 21, 2012 by panostr10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patates Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Ακολουθώ τις οδηγίες της Σόνυ για ξεκλέιδωμα bootloader αλλά όταν συνδέω τη συσκευή δεν αναγνωρίζει το driver. Any tips ? Παράθεση Ένα βράδυ που βρέχε μονοτονα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 (edited) Ακολουθώ τις οδηγίες της Σόνυ για ξεκλέιδωμα bootloader αλλά όταν συνδέω τη συσκευή δεν αναγνωρίζει το driver. Any tips ? για ξεκλειδωμα κανει και το flashtool,ετσι το εκανα εγω: Install the adb and flashtool in your computer. Power off the phone and enable the fastboot mode. To enable it, after power off wait for a few seconds and press and hold the volume down key and same time connect the phone to the computer via USB cable. (Arc, Arc s need to press back key) Go to "Plugin>Bootloader unlock>Run". Now you can see your device IMEI number contain window, copy it and click "Get unlock key". But don't close the window. Now http://unlockbootloader.sonymobile.com/ web page load in your computer's web browser. Click "Yes I'm sure" Tick legal term and click "I accept". Type your name, phone IMEI number, your email address and click "Submit". Now you can see your Xperia phone unlock key copy it. Paste the copied unlock key in the flashtool bootloader unlock window (above 3rd step IMEI number display window) Finally click "Unlock bootloader". Congratulation, you just unlock the bootloader. To verify your bootloader is unlocked. Dial *#*#7378423#*#* in your phone's keypad. Go to the "Service>Configuration" if it displays "Bootloader unlock :Yes". You unlocked the bootloader. Edited September 21, 2012 by isolove Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patates Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 (edited) thanks ! θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω ! Edit Συμπέρασμα : Αντι να μπλέκετε με τους Drivers που προτείνει η Sony καντε install το αρχείο drivers Που είναι μέσα στο φάκελο του flashtool. Πατάτα : Ξεκλείδωσα το bootloader Πριν περάσω την official ICS και τώρα το PC companion δε μου κάνει update από 2,3 γιατί λέει κάτι έχει αλλάξει στο Software του κινητού και δε μπορεί να γίνει το update. Όταν δοκίμασα να εγκαταστήσω το JellySanwich από 2,3 δε γινότανε τπτ, έκανε επανεκίνηση και τέλος. Απορία : Αν φλασάρω την ST18i_4.1.A.0.562_(1252-5332) Ray που κυκλοφορεί και εδώ πέρα, θα μπορέσω να προχωρήσω ; Επίσης εκτος απ το ClockWorkMod Που κυκλοφορεί στο market (free έκδοση) πρέπει να κατεβάσω και τη Recovery έκδοση ; Ξέρω χαζομάρα απορία αλλά έιναι και η ώρα περασμένη. Αυτά ! Edited September 22, 2012 by Patates Παράθεση Ένα βράδυ που βρέχε μονοτονα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aero Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 για ξεκλειδωμα κανει και το flashtool,ετσι το εκανα εγω: To verify your bootloader is unlocked. Dial *#*#7378423#*#* in your phone's keypad. Go to the "Service>Configuration" if it displays "Bootloader unlock :Yes". You unlocked the bootloader. Έκανα την διαδικασία για έλεγχο του bootloader και χωρίς να έχω κάνει καμμία ενέργεια μου γράφει "Rooting status:Bootloader unlock allowed:Yes". Είναι αυτό φυσιολογικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patates Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Ναι, δεν είναι ξεκλείδωτος, απλά έχεις τη δυνατότητα να τον ξεκλειδώσεις Παράθεση Ένα βράδυ που βρέχε μονοτονα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 παιδια μολις πηρα το κινητο και θα ηθελα μια βοηθεια: ρουτ στην 2,3,4 με εκδοση .69 γινεται και αν ναι πως. τα εχω μπερδεψει λιγο.... Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 thanks ! θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω ! Edit Συμπέρασμα : Αντι να μπλέκετε με τους Drivers που προτείνει η Sony καντε install το αρχείο drivers Που είναι μέσα στο φάκελο του flashtool. Πατάτα : Ξεκλείδωσα το bootloader Πριν περάσω την official ICS και τώρα το PC companion δε μου κάνει update από 2,3 γιατί λέει κάτι έχει αλλάξει στο Software του κινητού και δε μπορεί να γίνει το update. Όταν δοκίμασα να εγκαταστήσω το JellySanwich από 2,3 δε γινότανε τπτ, έκανε επανεκίνηση και τέλος. Απορία : Αν φλασάρω την ST18i_4.1.A.0.562_(1252-5332) Ray που κυκλοφορεί και εδώ πέρα, θα μπορέσω να προχωρήσω ; Επίσης εκτος απ το ClockWorkMod Που κυκλοφορεί στο market (free έκδοση) πρέπει να κατεβάσω και τη Recovery έκδοση ; Ξέρω χαζομάρα απορία αλλά έιναι και η ώρα περασμένη. Αυτά ! Ενοειται,ξυπναω το πρωι πινω τον καφε φλασαρω ρομ και παω στην δουλεια μου! Υπαρχει ευκολα η επισημη τελευταια .587 ics.Aυτη ζητανε οι xda για να περαστει η j.s.Καλυτερο kernel τελικα το ics_kernel__aire_v2_initd αφου δικιμασα πολλους συνδιασμους rom-kernel.... Φορτωμενο το κινητο με πολλα προγραμματα-εφαρμογες και παει σφαιρα στο 1.0GHz Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patates Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Επειδή έχω απηυδήσει προσπαθώντας να κάνω ροοτ τη τιμημένη την 4.0.4 όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη ! ΓιΑ την ιστορία δε μπορώ να περάσω ούτε τον kernel της 4.0.3 ούτε και το firmware μετά, παρόλο που το flashtool(0.9.6) μου βγάζει μήνυμα "Flashing Complete Please restart your phone" Και στις δυο περιπτώσεις Στο τέλος θα μείνω με την Official 4.0.4 και θα με κοροιδεύουν τα άλλα Xperia :worry: Παράθεση Ένα βράδυ που βρέχε μονοτονα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Παρόλο που έχει για μένα τη καλύτερη πιο δυνατή!! ακουστική στη συνομιλία είτε με τη συσκευή είτε με BT είτε με hands free και το πιο δυνατό ήχο στην αναπαραγωγή ραδιοφώνου "σέρνεται" όμως στη κυριολεξία (περίπου 30 εφαρμογές ) και λαγκαρει αρκετά.... :mad: Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Παρόλο που έχει για μένα τη καλύτερη πιο δυνατή!! ακουστική στη συνομιλία είτε με τη συσκευή είτε με BT είτε με hands free και το πιο δυνατό ήχο στην αναπαραγωγή ραδιοφώνου "σέρνεται" όμως στη κυριολεξία (περίπου 30 εφαρμογές ) και λαγκαρει αρκετά.... :mad: Ποια εκδοση φορας? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Αυτή είναι η έκδοση, [ATTACH]27097[/ATTACH] Ο διαθέσιμος χώρος με 35 εφαρμογές εγκατεστημένες είναι αυτός, [ATTACH]27098[/ATTACH] :( Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 ^ Με κάτι που έχεις εγκαταστήσει/μεταφέρει στη μνήμη του τηλεφώνου έχει φύγει ο χώρος...Μήπως εκεί αποθηκεύει η κάμερα τις φωτογραφίες/βίντεο; Για κοίταξε τις ρυθμίσεις! Επιπλέον, κάνε και την αναβάθμιση στην ν4, καλύτερα θα σου πηγαίνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 (edited) ^ Με κάτι που έχεις εγκαταστήσει/μεταφέρει στη μνήμη του τηλεφώνου έχει φύγει ο χώρος...Μήπως εκεί αποθηκεύει η κάμερα τις φωτογραφίες/βίντεο; Για κοίταξε τις ρυθμίσεις! Επιπλέον, κάνε και την αναβάθμιση στην ν4, καλύτερα θα σου πηγαίνει! Aμα παει στην 4 ετσι φορτωμενη την ram θα κολαει σαν τσιχλα το κινητο. Με την 2.3.4,οπως αυτη που φορας,ειχα παντα 180-200mb ελευθερα,ενω το τηλεφωνο φοραγε πολλες εφαρμογες. Δοκιμασε το 2SD απο το μαρκετ(μεταφερει τις περισσοτερες εφαρμογες στην καρτα SD).Tην εφαρμογη ram manager οπου κλεινε εφαρμογες ανα τακτικα διαστηματα.Κανε το κινητο ροοτ(πανευκολο με τον οδηγο που υπαρχει στο myphone.gr) για να διαγραψεις καπου 25mb αχρηστων εφαρμογων(υπαρχουν στον οδηγο). Με αυτα θα εισαι πανω απο 150mb σταθερα και το τηλεφωνο πολυ γρηγορο. Για την jellysandwich 5.1 βρηκα 2 προβληματα.Ενα ειναι οτι μερικες εφαρμογες η παιχνιδια καποια στιγμη δεν ξαναανοιγουν. Επισεις στις επιλογες δυκτιου αν κανεις επανεκινησει χανεις το "μονο gsm" και πηγαινει στην διπλη επιλογη με αποτελεσμα να αδειαζει η μπαταρια ταχυτερα...... Edited September 24, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Αυτή είναι η έκδοση, [ATTACH]27097[/ATTACH] Ο διαθέσιμος χώρος με 35 εφαρμογές εγκατεστημένες είναι αυτός, [ATTACH]27098[/ATTACH] :( Μαλλον δεν εχεις μεταφερει τις εφαρμογες στην SD Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Μαλλον δεν εχεις μεταφερει τις εφαρμογες στην SD Ολες στην Sd είναι εκτός από τη vignette ... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Ολες στην Sd είναι εκτός από τη vignette ... Πως γινεται?? εγω ειχα 75 εφαρμογες και μου περισσευαν και 70mb Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Δε ξέρω αδερφέ και έχω απογοητευτεί γιατί είναι πολυ βολικό.... Μήπως φταίει ο go?? :confused: Οι εφαρμογές που έχω δεν είναι καθόλου "βαριές", μονο το Texas holden είναι η πιο μεγάλη και ο sygic ... :( Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts